Ei enää Espresso Houseen

JaakkoUim98

Espresso house Lauttasaaressa ei ottanut käteistä vastaan. Viimeinen kerta kahvilassa. Wayne´s Coffee vieressä olikin oikein kiva paikka.
Välttäkää näitä ikäviä kokeiluja joissa on jotain aika outoa taustalla. en ymmärrä.

3 kommenttia

Vastaukset

 • Nyt kuulema ottavat taas rahaa vastaan espresso house lauttiksessakin. Mitä venkoilua tämä on?
  Haluaisin listan Tukholman Espresso House kahviloista joissa käy käteinen. Luin tai kuulin että puolet siellä olevista kahviloista ottaa käteistä ja puolet eivät ota. Missä lista? En käytä kortteja lainkaan joten tiedolla on merkitystä. Starbuckseissa käy käteinen aina, mutta en aina jaksa heillä asioida.

 • Hihistelijöitä kaikki tyynni, joille tikitaalisuus on noussut hattuun eli kaikki pitäisi hoitua bittien kautta, mutta kun järjestelmähäikkää tai sähkökatkoa pukkaa niin millä vitulla maksat - et niin millään, edes käteisellä kun kassa ei voi lukea viivakoodia ja näin kaikki on seis ja ihan varmaan juuri joulun alla näitä häikkiä tulee koettua yhä enemmän.

  Digitaalisen maksamisen unelmia eli tupla-laskutuksia, toimimattomia kortteja, lähimaksujen skimmauksia jne.. ja tämä on ns. halvempaa, nopeampaa ja helpompaa maksamista - no ainakin kadottaa fyffensä ja kukaan ei niitä takaisin tilitä.

  Jäitä hattuun ja varsinkin perseen alle - miettikää ensin vähän ja rynnikää markkinoille vasta sitten eli mitä maksaa, miten maksaa, luotettavuus, väärinkäytökset jne... käteinen lyö vieläkin noi kaikki maksuvälineet laudalta ollen varma, väärentämätön, täsmällinen, riittävä...kuluja tuskin muodostuu sen enempää kuin tikitaalisten maksuvälineiden varmennusten ylläpidosta, sähköisestä siirrosta, järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta jne...

  Sähköinen maksaminen on samanlainen tsoukki kuin sähkö-autot - muutaman vuoden jälkeen maailma tulee törmäämään uskomattomaan saastemäärään vain ökölögisyyden harhoissa - miten paljon mineraaleja ja maa-metalleja niiden tarvitsemat akut tarvitsevatkaan, miten paljon niiden tuottaminen aiheuttaakaan ympäristöpäästöjä ja mitenniiden jälleenkäsittely onkaan järjestetty eli pieni kinkki-kylä sulattaa metallit "ympäristöystävällisesti" aivan kuten myös aikoinaan HP:n ja Applen elektroniikka-saasteet pois nähtäviltä.

  Tosiasiassa sähköauto-intoilu tulee lyömään vasten virheiden kasvoja ja lujaa.

  • Juuri näin - digitaalisuus ei sittenkään pelasta maailmaa vaan saattaa sen yhä pahempaan ahdinkoon.

   Kun edes joku taho huomaisi asian tai edes kehtaisi tuoda sen framille.

   Tuntemattoman sotilaan Rokan sanoin - "kaikk o ment" ja samaa mieltä itsekin kapulan hinkkaajien seassa tallattaessani - ei niikuin vain olla totta, että enemmistö kansasta on lähinnä psykiatrisen hoidon tarpeessa riippuvaisuudestaan.

   Välillä sitä vain ihmettelee maailman menoa ja yhä sairaammaksi sen toteaa - tikitaalius ei tee maailmasta parempaa vaan sairaannuttaa loputkin kansasta.


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.