En pääse jyvälle puoluepolitiikasta

psgalkgr

En kykene varauksetta kannattamaan mitään nykyään olemassaolevaa puoluetta. Esim. vasemmisto on oikeassa talousasioissa, perussuomalaiset maahanmuuttokysymyksissä ja vihreät ympäristönsuojelussa ja kokoomus yksilönvapauksissa. Mikä neuvoksi? Tuntuu että jokaiseen aatteeseen sisältyy sekä myönteisiä että negatiivisia piirteitä tai kantoja. Esim. maahanmuuttokriittisyys liittyy jostain käsittämättömästä syystä hyvin usein yhteen arvokonservatismin kanssa jossa vastustetaan esim. sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja kumarrellaan suurpääomaa.

9

<50

  Vastaukset

  • Jos ei osaa päättää voi jättää tyhjän lapun, suosittelen

  • Muslimit ku rukoilee suuressa moskeijassa , kaikilla jalkapohjat perässä olevan nenässä - miten selitettävissä ,siis kaikki haistattelevat toisillensa ? -hä mitäh

  • Liität vaan itse maahanmuuttokriittisyyden käsittämättömiin asioihin. Kyse on yleensä siitä, että työvoimaa on ihan tarpeeksi omasta takaa ja että jos näin ei ole, niin miksi ei oteta ihmisiä töihin vaan sosiaaliturvaa nauttimaan. Järkevissä maissa ei oteta ketään maahan, ellei ole ensin työpaikkaa tiedossa. Muuten ihmiset joutuvat elättämään tyhjäntoimittajia eikä siitä kukaan pidä.

  • Äläkä edes yritä ennen vaaleja, kun kaikki puolueet valuttavat hunajaa kansalle.

  • Vastaisin tuohon alkuperäiseen kysymykseen. Tässä edellä nämä Persuilijat esittää taas maahanmuuttoa syyksi kaikkeen. Tosiasiassa maahanmuuto alkaa olla välttämättömyys, ei sen merkitys ole edes mainittavan arvoinen.

   Tosiaan, olet oikeassa. Politiikassa joutuu painottamaan itselle sopivia asioita. Tosin karkeasti voi sanoa, että yhteiskuntien paremmuusjärjestys paljastuu siitä, mikä on sen heikoimman ihmisen asema.

   Jos tarkkoja ollaan, voi yhteiskuntaa johtaa ilman politiikkaa. Pelisäännöt voi rakentaa siten kuin ne ovat vaikka jalkapallopelissä. Tällä tavalla yhteiskunta välttyy myös poukkoilulta, jota tapahtuu kun valta vaihtuu ja mennään taas toiseen suuntaan.

   Jos antaisin yhden neuvon, se on tämä; älä ainakaan tee päätöksiä puolueen valintaan jonkun maahanmuuton perusteella.

   Tämä on samanarvoista kuin joskus Suomessa mentiin tappelemaan naapuripitäjän nakkikioskille. Maahanmuutolla ei ole mitään merkitystä yhteiskunnan menestyksen kannalta. Muussa tapauksessa joku Ruotsi ja Saksa olisivat köyhiä maita. Talouden kannalta sillä näyttä olevan vain positiivinen merkitys.

  • Mitään puoluetta ei kannata enää äänestää, koska demokratia Suomessa on muisto vain. Kansaa petetään ja samat ihmiset ovat oikeasti aina vallassa joitakin merkityksettömiä julkkisia mukaan lukematta. Äänestät tai et lopputulos on sama.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3723