kun en osuvampaa ospota keski , Villen muklaan
800 g vuohen- tai kananmaksaa
0,5 dl neitsyt oliivi tai viinirypäleen siemenöljy
mustapippuria
0,5 dl granaattiomenasiirappia
1 kpl granaattiomena
Valmistusohje:
Puhdista maksa poistamalla nahka ja suonet. Kuumenna öljy pannulla hyvin kuumaksi, lisää maksa ja paista kunnolla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ota pois liedeltä ja lisää siirappi joukkoon. Koristele granaattiomenan siemenillä. Tarjoile kuumana. luomuriisi, builgur tai puikuöi-perunalla
Lampaan munuaiset
lammas_munuais
1
209
Vastaukset
- Anonyymi
kuullota sipulit etukateen, samoin potuts tai ohratto
Lampaan mnaiset kehkeytyy: poista keskirasva ja sitten kuumalle pannulle nopioaan kieputus ne siputit madeiraa suola, pippuri ., meirami .
jos haluat soosin, lisaa tumma maizena tilkkaan vettä...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663382Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463202Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1232738- 442553
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271860- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871505- 391330
- 821199