Lampaan munuaiset

lammas_munuais

kun en osuvampaa ospota keski , Villen muklaan
800 g vuohen- tai kananmaksaa
0,5 dl neitsyt oliivi tai viinirypäleen siemenöljy
mustapippuria
0,5 dl granaattiomenasiirappia
1 kpl granaattiomena
Valmistusohje:

Puhdista maksa poistamalla nahka ja suonet. Kuumenna öljy pannulla hyvin kuumaksi, lisää maksa ja paista kunnolla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ota pois liedeltä ja lisää siirappi joukkoon. Koristele granaattiomenan siemenillä. Tarjoile kuumana. luomuriisi, builgur tai puikuöi-perunalla

1

<50

Vastaukset

  • kuullota sipulit etukateen, samoin potuts tai ohratto
    Lampaan mnaiset kehkeytyy: poista keskirasva ja sitten kuumalle pannulle nopioaan kieputus + ne siputit + madeiraa + suola, pippuri ., meirami .
    jos haluat soosin, lisaa tumma maizena tilkkaan vettä...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.