Sininen tulevaisuus on koko kansan puolue!

situ7

Kylläpäs yllätyin kun kävin katsomassa Sinisen Tulevaisuuden internet-sivut. Vaimon yllyttämänä soitin oikein ministerille ja vastasi puhelimeen. Pitkät pätkät puhuimmat ja totesin, että tämä se taitaapi olla minun puolue

37

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vievättuhkatkinpesästä

      älä ota ennää, menee jo nytkin höpinän puolelle,

    • duhadedä

      Tuli sininen uni kun Soini muni. Kun alla on mersu niin porskuttaa persu. Ihmettelee köyhä vaan ei ole enää höynä.

    • tuuliviiripuolue

      Sininen puolue on hallituspuolue, se jäädytti mm. rintamamieslisän kepun ja kokoomuksen kanssa. Täällä se puhuu veteraanien puolesta

    • elofilo

      Helsinki-Vantaan lentoaseman ykkösterminaalissa oli vielä alle kolme vuotta sitten mainos: ABSOLUTELY BLUE. Soinihan siellä tietenkin jo mainosti puoluettaan. Eikä ollut halpa mainos. Koko seinän kokoinen tai ainakin puolen seinän. Siinä R-kieokin yläpuolella tai vieressä. En nyt ihan tarkkaan muista sitä paikkaa.

      Ukrainassa ja venäjällä "blue" tarkoittaa homoseksuaalista. Yksi ukrainalainen nauroi mainokselle..."hahahahaha, absolutely blue". En aluksi ymmärtänyt mikä siinä niin nauratti. Kun kysyin, he selittivät.

      Meille suomalaisille sininen ja valkoinen ovat tärkeitä ja rakkaita värejä. Sukupuolisuudesta riippumatta. Siniristilipun raikkaat värit.

      Sininen on monen miehen lempiväri. Ja kyllähän se kesäinen sinitaivas..."siniset on silmänsä sen..., ysi rippikoulukaveri jo aikanaan lauloi kävellessään.

      Kyllä tässä jo kaipaakin kesän sinistä taivasta!

      Ei, itse en ole homoseksuaali. Ihan tavallinen suomalainen perusihminen.

      Mutta Soini saisi välillä sutkauttaa jotakin, niin, että sinisille vaan onnea vaaleihin, että saadaaan taas kuulla jotakin mielenkiintoista, vaikka uusia legendaarisia sutkauksia.

      Suomi on konsensus maa. Melkein sama kuka ja mikä puolue on hallituksessa. Toivottavasti meillä kaikilla menee hyvin. Sitä on nyt syytä rukoilla ja toivoa koko sydämestään jokaisen.

      Joulu on jo ovella! ...toivotaan, että ihmisillä olisi myös hyvä tahto ja joulumieli.

    • Parlamentinjäsen14

      Sinisten puolueen pikku joulu parlamentin tiloissa teollisuus alueella lauantaina,omat mehut mukaan,kopinomistaja tarjoo hiivapulla kaffeet.Muuten parlamentin kokoukset pidetään kylällä,samoissa tiloissa

    • Ihanaa

      Hyvää joulua rauhallista uutta vuotta2019.Kohti vaalivoittoa mennään sinisten kannattajat

      • soininlorunloppu

        ehdottomasti sinisten kannatus nousee, nehän lähtee tyhjästä ja saavat noin 1,5% kannatuksen. nyt noilla poloisilla loikkareilla on viisi ministeriä, eduskuntavaalien jälkeen tuskin edes viittä kansanedustajaa,


      • timpurinpoika

        Hyvä sannoo kun yksi ääni on jo vaalivpoitto.


      • Sinisetok

        Eikö sinisillä ole yks valtuutettu kunnallispolitiikassa,ensi vaaleissa uskoisin viisi valtuutettua.


      • köyhäkirkonrotta

        ehkä saavat viisi ääntä. perusperuspersuhan se on ja hyvä mies onki


    • PthyiHelv---ti

      Läpeensä kieroa aina valehtelevaa kokoomuslaista mätää. Pthyi hel...tti. Kuka tunari tämänkin aloituksen teki.

      • Hyähomma

        Hyvä oli aloitus,onhan meitä viime vaaleissakin n. 600 äänestäjää ja varmaan kaikki sinisellä linjalla.


    • ei.muuksi.muutu

      Suomalaisista yli 99 % on sitä mieltä, että koko porukka voitas ampua maata kiertävälle radalle.

      • Parlamentinjäsen14

        Höpsistä,jos meän kannattajat jos ammuttais avararuuteen olis aika vähän veronmaksajia ja yrittäjiä kunnan alueella.Kaatuis koko kunta jos ei ammuttais koko pelloa maatakiertävälle radalle ja tippuis siperiaan missä kaikilla olisi hyvä homma,osan kunnasta vois tiputtaa somaliaan


    • Vaalivoittoon

      Lähetään ritikselle uudenvuoden aattona ja katotaanko meijän pojat ampuu raketteja,koittavat saada meän timpan kuvan taivaalle,saamme olla ylpeitä.

      • Kylävaaranparlamentti

        Ok.Kivikylän nakit ja makkarat tilattu.Pitäis huomenna tulla parlamentin päiväkokoukseen,josta osa viedään ritikselle ja osa salmilompoloon,jossa alkaa uudenvuoden vastaan otto tiistai aamuna


    • peruspersellään

      Ammutaanko siellä siniset maata kiertävälle radalle? odottomaan mahalaskua

    • nounitrotaplettia

      Johan tässä on ollut lähes neljävuotta sinivihreää kurjuutta/muljutusta-kiky/aktiivimallia,kunnallisverokorotuksineen.

    • ynnäpää

      muistutukseksi, että 99 % suomalaisista ei kannata sinistä tulevaisuutta puolueena

    • Persjalka

      Sininen tulevaisuus on Sipilän lelu, perustettiin vain ja ainoastaan siksi, että Sippe sai pitää pääministerin paikan ja 5 Persua hillotolppansa. Aivan ennen kuulumatonta, että Sipilä polki demokratian likaisiin jalkoihinsa, kun 5 ministeriä joilla ei edes puoluetta, kun Persut valitsi äänestämällä (demokraattisesti) puoluejohtajakseen muun kuin Soinin. Sipilä harhoissaan luulee olevansa diktaattori.

      Oi, oi kun kaikki ne peräkontti-episodit ja sinisten ministereiden toilaukset on muistissa, niin koko Sininen tulevaisuus on huono sketsi, poistuu eduskunnasta kokonaan, kun kukaan älyllinen ihminen ei äänestä niitä.

      • Nivanpäänpomo

        Eikö täälläkin sama homma ennen uuden johtajan valintaa ollu sama meininki,eikös siinäki yx sninen porukassa ole vieläkin.Mutta nyt on ollu rauhallisempaa.


    • Takinvääntäjä

      Ruiskukka on sininen ja sitten sininen. On kokoomuslaisia koko porukka. Onneksi ihmiset jo sen tajuavat.

    • kepulointia

      Sinisten tulevaisuus näkyy Oulussa. Matujen kutsujana oli oikein pääministerimme, Luvatessaan oman asuntosakin heidän käyttöönsä? Tätä tavoitetta tuki persutkin ja siniset on sitä jatkaneet? Jokainen siis äänetäköön ketä haluaa.....metsään menee

    • Punainentulevaisuus

      Jos ihmiset vielä äänestävät takinkääntäjiä ja loikkareita niin silloin on saanut sitä mitä on tilannut.

    • Jytkysinisille

      Tuntuu että persujen vaalikampanja alkanu aika härskisti kun kuuntelee päivän uutisia sotaa paenneiden hommassa.

    • Järkikäteen

      Siniset pöljät esittävät lainmuutosta, millä alaikäisen lapsenraiskaajan voisi karkottaa Suomesta. Kantaväestö tekee lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia monin kerroin enemmän kuin maahanmuuttajat - olkoonkin, että suhteessa maahanmuuttajat ovat enemmistönä. Arvoisat siniset: Mihinkä nämä suomalaiset lastenraiskaajat karkotettaisiin?

      • näin.on

        Just niin! Soli hyä kysymys.


      • Sinistyvää

        Aikamoinen sattuma tämä lapstporno homma.Miksei sitä ole otettu ennen huomioon kuin nyt jos se tiedossa ollu kun satoja ilmoitettu poliisille.ihmeellistä siinä on ettei ilta-lehti ja ilta-sanomat ole artikkelia tehneet lehteen,Kyllä ne julkasee jos joku kuvaa autoa ajelessa kuvaa näkymiä,joita varmaan on kymmeniä tuhansia jotka tekee niin,onko se vakava rikokseksi luokiteltu kuin lapsen seksuaallisesti hyväksi käyttö ei ole uutis arvoinen asia.Tuntuukin että jonkun puolueen vaali ase ollu kun pimittetty tietoja.


    • Hätäpöksyissä

      Papin poika Elolla on pehmeät housuissa. Ei ole seuraavassa eduskunnassa. Ei kai kukaan äänestä loikkareita. Soon yhen värin loppu.

      • Istunnonmies

        Hätäparlamentti kokoon aamulla parlamentin tiloissa,aiheena persujen vaimentaminen suomen poliitiikasta,samalla toivotan varjoparlamentin kokoukseen,kun kokous huone on suljettu kokonaan keskusta tiellÄ,oli syy mikä tahansa on niin karmeaa kun kokoustilat viedään


    • Köyhäainakiolen

      Oli kiva käydä isokenkäisten parlamentin kokouksessa.Oli kyllä arvojärjestys kohillaan,pienipalkkaset oli hiljaa ja olit päätöksen teossa aina samaa mieltä,aivanko kunnan kokouksissa,pienipalkkaiset alle 45000vuodessa tienaavat.En taida enään käydä vaikka vaikka menee muutaman euron yli matalapalkka taulukon.Häätyy varjoparlamentin hakea uusi kokoustila.

    • Järkikäteen

      Kyllä on avutonta sakkia täällä kylillä,.Maksavat kaikesta liikaa,bentsiinin hinnoista ja ruoka ostoksista kuin naapuri kunnissa.Esimerkiksi kustantavat bensiini myyjien alennukset naapurikunnissa.Mutta siniset laittavat tämänkin kiskuri tominnan kuriin.Herätkää,olemmehan tasavertaisia kansalaisia vielä,emmekä turistien ohi ajettava kylä joka lypsää turisteja ja asukkaita.

    • Nivanpäänpomo

      Tänään oli jännä aamu parlamentin kokouksessa,laitettiin sinisiä ulos kokouksesta,liiallisen äänen käytön takia ja maksavia ostajia häiritsi.Se on varmaan hermot viemää hommaa kun ei luntakaan sada ja aivot jäätyy kun kuumissa koneissa itutaan aika harvoin tänä talvena ja kadehditaan toisia.

    • Istunnonmies

      Totta kirjoitat aloittaja.Eihän persuista ole vastuun kantajiksi,kun erosit hallitus vastuusta.Olisit olleet ja äänestäneet luottamus äänestyksessä hallitusta vastaan olisi hallitus joutunu eroamaan.Tuntuu että persut on syypää tähän kaikkeen,uskommme mitä parlamentissä aamulla poristiin.

      • Nivanpäänpomo

        Persut on tosiaan loikkareita vastuun kantajia, tosi on,parlamentti tietää kaiken,olemmehan kunnan talouden ainut piikki joka sentit vie


    • Jälkikäteen

      Vaalit teettävät kaikenlaista, ne saavat jopa Terhon esittämään valtiollisia hautajaisia pahoinpitelijälle ja linnakundille.

      Niin, ja 1000 poliisia, 100 hävittäjää, muttei yhtään hoitajaa. Pöljää porukkaa

    • ällistyttävää

      Nyt se on luvannu maksaa tuon vankilassa istujan ja vaimonsa hakkaajan hautajaiset. Kaikkea nuo vaalit tosiaan tehettävät, olis tuole 20 000 ollu parempaaki käyttöä. Vanha sanonta sannoo, että kaikki pöljät ei ole sinisiä, mutta kaikki siniset on pöljiä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1428
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      962
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      682
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe