hyi mäkkäri!

Pettynyt mäkin asiakas

mitä oletkaan tehnyt, Mc.Donalds? Meni kyllä halu käydä mäkissä, kun kaverini kertoi joitakin juttuja sieltä kun oli ollut siellä töissä. En kyllä varmasti syö enää mäkissä, oli jutut tosia tai ei!

Kuuleman mukaan, jos mäkissä tippuu pihvi lattialle, niin se nostetaan sitten takaisin hampurilaisen väliin. En tiedä yleistä käytäntöä, mut kaverille, joka siis oli mäkissä duunissa vähän aikaa, käskettiin tehdä näin. Eihän näin saa tehdä.

Nytten tosiaan löytyi siitä salaatinkastikkeesta sitä syöpää aiheuttavaa myrkkyä. Mitäköhän seuraavaksi löytyy nimenomaan noista mäkkärin ruoista? Varmaan jotain senluokan myrkkyä, että henki lähtee.

Hese nyt on aivan toista luokkaa kuin mäkkäri. Hese nyt on suomalainen firma, mäkkäri on amerikkalainen. Amerikkalaisten firmoja ei tueta, minä ainakaan. Kyllä mulle riitti mäkissä käynti, en enää ikinä käy mäkis syömäs.

Nimimerkillä pettynyt mäkin asiakas.

12

1537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • U_s_k_o_j_a

      Joskus ollaan jopa puhuttu, että purilaisten välistä olisi löytynyt rotanhäntäkin. Tästä syystä olen ana turvautunut mieluummin heseen.

    • tuttua

      Sun ei kyllä kannattais uskoa sitä kaverias kuitenkaan ihan kaikessa :) uskomatonta, mitä huhuja oikein liikkuu! Käypä tutustumassa parin viikon ajan mäkkärin toimintaa ihan vaikka ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi työntekijäksi, niin tajuat kaverisi puhuneen sinulle ihan mitä lystää..

    • toisaalta

      Ruokakaupoissa(tai ainakin yhdessä)nostetaan omenat, rypäleet ja muut mitkä ovat pyörineet kaupan lattialla, päivän päätteeksi takaisin muitten myytävien tuotteiden sekaan. Eli vaikka kuinka on suomalainen omena niin kyllä se pestä kannattaa.

      Kun menet kotipitsa putiikkiin ja pitsanvääntäjäsetä käy tupakalla niin se ei välttämättä pese käsiään ennenkuin alkaa askartelemaan tuplajuuston kanssa.

      Täytyy vain hyväksyä se, että joskus sairastuu. Ja toivoa, että vain ripuliin.

    • minni666

      Perehtyisitte asiaan ennen kuin aloitatte tuon iänkaikkisen ulvomisen. Kenellekään ei väkipakolla syötetty YHTÄÄN mitään. Jokainen tekee oman valintansa. Ja muistakaa se, että KOTIIN ON MONI KUOLLUT! Odotan innolla koska tämä kohu laantuu. Tässä teille vielä mielenkiintoinen fakta; oman McRavintolani torstain myyntiluvut olivat lähes tuplasti suuremmat kuin keskiviikon. Ihmiset ovat siis masokisteja, vai?

    • pikaruokaa

      Hesessä tehtiin samaa. Kiireessä nostettiin lattialle pudonnut pihvi takas hampurilaisen väliin, koska ei olisi ollut aikaa tehdä uutta. Olisi mennyt muuten yksi hampurilainen hukkaan.

    • Pepe

      Oletko nähnyt mitä tapahtuu "hienojen" ravintoloiden keittiöissä! Olen kuullut mitä ihmeellisempiä juttuja "pihvien putoamisista" jne. Ne ei vain näy, koska tehdään takahuoneessa. Kyllä varmaan meillä monellakin saattaa pudota ruoka lattialle, mutta "pölyt pois ja siitä vaan"! Ei se tapa.
      Pepe

    • Viivi

      Voisit mennä todellakin tutustumaan paikkaan ennen kuin boikotoit yhtään mitään.
      Mäkissä on niin kovat standardit ettet uskokkaan.
      Sielä ei paljon pihvejä lattioilta nosteta hampurilaisten väliin.
      Oletko kenties tietoinen Hesen toiminnasta?
      Kyllä sanon että ei sieläkään niin mallikkaasti asioita hoideta..mutta sehän on pääasia että se on suomalainen..yhtälailla heseenkin tulee ulkomailta tavaraa, niin kuin mäkkiinkin.Ja taas toistepäin, suomalaisia tuotteita tulee myös mäkkiin niin kuin heseenkin.

      • että pänni siitä!

        mäkkiin olen tutustunut sen verran että boikotoin kyllä sitä. jos mäkissä ei muuta vikaa ole, niin siinä on ainakin se yksi perusvika, että MÄKKI ON AMERIKKALAINEN FIRMA, JA MINÄ BOIKOTOIN SITÄ SIKSI! heseä nyt en boikotoi koska se on suomalainen firma. ja piste!


      • "Syttäri"
        että pänni siitä! kirjoitti:

        mäkkiin olen tutustunut sen verran että boikotoin kyllä sitä. jos mäkissä ei muuta vikaa ole, niin siinä on ainakin se yksi perusvika, että MÄKKI ON AMERIKKALAINEN FIRMA, JA MINÄ BOIKOTOIN SITÄ SIKSI! heseä nyt en boikotoi koska se on suomalainen firma. ja piste!

        Tuttuni hampurilaisen pihvistä löytyi pala rotan jalkaa että se mäkkäristä...en koskaan mee enää mäkkäriin PISTE.Ja tää on totta...menköön sinne kuka haluaa mulle ihan sama


      • NORSU
        "Syttäri" kirjoitti:

        Tuttuni hampurilaisen pihvistä löytyi pala rotan jalkaa että se mäkkäristä...en koskaan mee enää mäkkäriin PISTE.Ja tää on totta...menköön sinne kuka haluaa mulle ihan sama

        Joo, minunkin tutun tutun tutun kaverin äitin työkaverin veljen serkun kaverin siskon kaverin kaverin löysi mäkkärissä käydessään hampurilaisen välistä ELEFANTIN PÄÄN!!! Että repikääs siitä. Jatää juttu on 100% tosi!!! Että LOL vaan...


    • Työntekijä

      Ja tule itse mäkkiin töihin...Siellä ei laiteta lattialle tippuneita pihvejä tai mitään muutakaan raaka-ainetta takaisin hampurilaiseen.Jos näin on tehty,se on vastoin McDonaldsin standardeja,eikä kukaan järkevä ihminen tekisi niin.Miksi kaverisi ei kieltäytynyt?Kai hänellä on omat aivot jäljellä?Ei kaikkeen ole suostuttava mitä sanotaan.Itse toimin kouluttajan kyseisessä yrityksessä ja opetan uudet työntekijät tekemään täsmälleen niin kuin standardeissa lukee.Jos sitten myöhemmin uusi työntekijä tekee oman päänsä mukaan asioita on mietittävä sopiiko hän töihin yritykseen.McDonaldsilla on valvotut laatu,-palvelu,-siisteys standardit,jotka koskevat jokaista mäkkäriä ympäri maailmaa.
      Älä ihmeessä käy mäkkärissä jos olet kuullut tuollaisia asioita,jotka voisivat myös tapahtua suomalaisessa yrityksessä Hesessä.Samanlaisia paikkoja pohjimmiltaan,eri nimet ja tuotteet.Kannattaisi miettiä KUNNON ravintoloissa käymistä,jotka nekin ovat melkoisia paikkoja,kokemusta löytyy sieltäkin.Syö kotona,niin varmasti tiedät mitä saat =).

    • Anonyymi

      Hmm, en viitsi mainita isoa suomalaista firmaa jossa tehdään aivan samoin. Siellä tuote tosin vielä keitetään ennen kuin päätyy kuluttajalle. En silti ole itse enää sen jlk syönyt jo tuotteita. Suomalaiset duunarit/päälliköt ne on mäckissäkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe