Leipää ja sirkushuveja

'Panem et circenses'. Rooman imperiumin aikainen luomus jolla saadaan kansa pysymään hiljaisena ja tyytyväisenä heidän omaan nykytilanteeseensa. Kansoja viedään kuin pässiä narussa tänä päivänäkin. Ollaan 'tyytyväisiä'.........tehdään niinkuin käsketään.
Meidän kaikkien pitää oppia näkemään tämän huijauksen/hämäyksen läpi, tutkia itse asioita ja todistusaineistoja ja tehdä omat johtopäätöksemme.
Kansoja harhautetaan julkismeedioiden avulla. Kaikkien kannatta tutkia itse tapahtumien faktoja esim:
- JFK:n murha (jota ei todellakaan toteuttanut Lee Harvey Oswald).
- Tonkinin lahden hyökkäys, millä Viet Namin sota syttyi amerikkalaisille.
- Sandy Hook 'massa-ampumatapaus' jossa muka kuoli parikymmentä koululaista.
- WTC 911. Mukamas terroristien tekemä hyökkäys.... totuus on ihan toisenlainen.
- Las Vegasin massa-ampumatapaus ! Tapahtumapaikalla/-kentällä ei ainuttakaan luodinreikää tai luodin jälkeä. Paddock löytyy ammuttuna umpinaisesta huoneesta ja kaikki ulkoikkunat ovat ehjiä. Miten hän ampui ketään?
- Apollo Kuussa??!! Ehkä maailman historian suurin valhe ja huijaus. Alusta loppuun aivan selvä tapaus mutta julkismeediat jatkuvasti sitä illuusiota vaan jaksavat meille syöttää.

Siinä vain muutama esimerkki meidän harhauttamisesta jotta tehdään kuten käsketään ja ollaan luotettavia ja tyytyväisiä.........

35

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää-vähä-fundeeraan

      JOOOOOOOOOOO!!!!!
      Ja oikeesti maapallo on letun littana. Yks kaveri varmaan tippu raunalta alas kun pimeellä tuli baarista kotiin. Oli hurjasti kuhmuja kun heräs. Liikkukaa vain päivänvalossa, ettei satu mitään!

    • OnSullaMurheet

      "Siinä vain muutama esimerkki meidän harhauttamisesta..."

      Sinua kun lukee alkaa heti epäillä, ettei maapallo ole sittenkään pyöreä vaan latuska pannukakku!

    • Määkivähämääkin
    • Lykkäät-pötyä

      Ei pötypuheet lopu sillä, että avaus on pötypuhetta.

    • Pökkään-lytyä

      Onko Palmesta puhuminen pötypuhetta. Pelottaako tulla ruotsalaisten kusettamaksi. Onkos muuten Kiihtelysvaaran kirkonpolttajan motiivit selvitetty vai jääkö tapaus unholaan ja media ei puutu siihen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15441692/vakuutuspetosko

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15473327/palaa-se-koko-kangasala-

      Palmea ei murhattu ainakaa tuolla kadun kulmauksessa. Voi olla että Baseball liiga (poliisit) ampuivat jonkun rantojen miehen Palmen vaatteissa (ilman Palmen lupaa) siksi ruumiinavauksen tehnyt lääkäri ei tunnistanut Olofia.

    • AatoksetSameat

      Miksi avaaja haluaa vatvoa näitä asioita! Kennedy ammuttiin 1962 ja Olof Palme 1986.

      Mitä väliä tämän päivän maailmassa ol sillä, että surmasiko JFK:n Lee tai Phil tai Bill tai George kun hännyt kuitenkin ON kuollut? Ei maailma muutu foliohattujen salaliittoteoriosta yhtään mitään!

    • PittääOlla

      kokoomuslainen
      23.10.2018 16:51

      Poliisi ottaa kiinni vain tekijän eikä ala kyselemään tuon motiiveja tai onko tuo toiminut bulvaanina tapauksessa. Poliisi on järjestyksen valvoja eikä mitään muuta. Maassamme ei ole instanssia joka tutkisi monimutkaisempia rikoksia.

      VakkutusAsiamies
      23.10.2018 22:05

      Vähän tuon jälkeen paloi ostoskeskus Lahdessa ja autoja Espoossa jotta saataisiin kuvitelma aikaan että se on normaalia poltella rakennuksia ja autoja.

      Poliisi epäilee Lahden Mukkulan ostoskeskuksen paloa tuhopoltoksi – tuli nieli useita satoja neliöitä.

      Poliisi: Espoon autopalot eivät liity muihin pääkaupunkiseudun autopaloihin - tyrmää myös vertaukset Ruotsiin.

      Kun poliisi tyrmää ettei kyseessä ole muoti-ilmiö niin asian tutkinta loppuu siihen. Se ei kerro kuitenkaan mikä oli palojen takana.

      Jollakin taholla on sellaiset aseet yläilmoissa joilla voidaan sytyttää ja polttaa kohde niin sitkeästi ettei sitä pelkällä vedella sammuteta. Pahin mitä on tapahtunut on Tianjin satama palo vai miten se kirjoitetaan ja sitten on niitä metsäpaloja (viimeksi kalifornia) . Pitäisikö olla huolissaan?

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-3202417/Did-U-S-bomb-China-using-weapon-launched-space-explosions-covering-plot-kill-president-bizarre-Tianjin-disaster-conspiracy-theories-revealed.html

    • KirkkaatAjatukset

      AatoksetSameat
      14.12.2018 16:36
      Uusi

      Miksi avaaja haluaa vatvoa näitä asioita! Kennedy ammuttiin 1962 ja Olof Palme 1986.

      Mitä väliä tämän päivän maailmassa ol sillä, että surmasiko JFK:n Lee tai Phil tai Bill tai George kun hännyt kuitenkin ON kuollut? Ei maailma muutu foliohattujen salaliittoteoriosta yhtään mitään!

      Nyt herra Aatokset Sameat unohtaa että kyse ei olekaan siitä kuka ampui Kennedyn vaan kuka ei ampunut Lee Harvey Oswaldia ja ammuttiinko Palmea lainkaan vaan haluttiinko Palmen murhalla sanoa että ruotsalaiset ovat tietoisia jenkkien super aseesta jolla voi säteilytttämällä tappaa myös ihmisiä jotka vain kuolevat eikä jaa jälkiä. Ehkä Lisbet Palme tapettiin sillä. Aina lehdissä on selitys että kuoli kauan sairastettuaan. Niitä on paljon Aikoinaan meni ryppäänä Kilmisteristä Dawid Bowieen useampi saman alan artisti. Muoti-ilmiö.

      U.S. space weapon

      Natural News, a website which describes itself as America's truth bureau and claims to have more than seven million readers, claims China and America are at war and the explosions were carried out by a Pentagon space weapon.

      kokoomuslainen
      23.10.2018 16:51

      Poliisi ottaa kiinni vain tekijän eikä ala kyselemään tuon motiiveja tai onko tuo toiminut bulvaanina tapauksessa. Poliisi on järjestyksen valvoja eikä mitään muuta. Maassamme ei ole instanssia joka tutkisi monimutkaisempia rikoksia. (Poliisi ei voi ottaa kiinni tekijää jos se sytytetään avaruudesta)

      Pitää olla huolissaan. Kerros nyt Aatokset Sameat oma näkemyksesi Palmen murhasta äläkä minun kimppuuni käy jos et osaa kertoa.

      • AatoksetSameat

        Minun näkemykseni on se, että Palme on kuollut ampuipa tuon kuka hyvänsä! Mitä väliä!?? Sama pätee JFK:hon.


      • HerneNenässä

        Minun näkemykseni on se, että Palme on kuollut ampuipa tuon kuka hyvänsä! Mitä väliä!?? Sama pätee JFK:hon.

        Sori olin kirjoittamassa tuota alla olevaa viestiä enkä huomannut vastaustasi. Varmaan se Palme nyt on jo kuollut. Olisi 92 vee ja kun vaimokin kuoli niin mitä sitä enää elämään, mutta mä luulen että se kuoli aikoja sitten muttei tuonne Dekoriman kulmaukseen. Siitä ei ole mitään todisteita muuta kuin paskapuheita ja valheita. Yhdentekevää - niinkö?


      • AatoksetSameat

        Kyllä! Yhdentekevää, koska on jo kuollut kuolipoa tuoi miten hyvänsä!

        Yhtä hedelmällistä olisi pohtia, että ampuiko A. Lincolnin juuri se näyttelijä, jota tekijäksi väitettiin!

        Voihan asialla olla akateemista mielenkiintoa, mutta eipä juuri käytännön vaikutusta tähän päivään!


      • OtsaKirkkaana

        "Varmaan se Palme nyt on jo kuollut. Olisi 92 vee ja kun vaimokin kuoli niin mitä sitä enää elämään, mutta mä luulen että se kuoli aikoja sitten muttei tuonne Dekoriman kulmaukseen. Siitä ei ole mitään todisteita muuta kuin paskapuheita ja valheita. Yhdentekevää - niinkö?"

        AatoksetSameat
        14.12.2018 18:20

        "Kyllä! Yhdentekevää, koska on jo kuollut kuolipoa tuoi miten hyvänsä!
        Voihan asialla olla akateemista mielenkiintoa, mutta eipä juuri käytännön vaikutusta tähän päivään!
        Mitä väliä tämän päivän maailmassa on sillä, että surmasiko JFK:n Lee tai Phil tai Bill tai George kun hännyt kuitenkin ON kuollut? Ei maailma muutu foliohattujen salaliittoteoriosta yhtään mitään!"

        Minä en ihan tarkkaan tiedä miksi salaliittoja kutsutaan teorioiksi. Sehän ei tavallaan ole salaliitto jos sanotaan että NL lavasti Suomen Talvissodan aloittajaksi eli väitti Mainilan laukausten tulleen Suomen puolelta tappaen venäläisiä sotilaita. Se oli syy aloittaa sotatoimet. Olihan se jonkinlainen salaliitto tavallaan, mutta nämä foliohattu salaliitot on jotain aivan muuta. Tai onhan false flag salaliitot juuri tuollaisia, että saadaan syyttää muita vaikka itse sen tekee, niin kuin juuri Mainilan laukaukset. En sano muita sillä haukutte heti foliohatuksi.

        Minun täytyy myöntää että minä olen tuo Wirkku-setä tuossa ketjussa "Haamumiehem haastattelutunti".

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

        Onhan se jotain käsinkosketeltavaa olla tuollaisessa mukana kun saa haastatella Palmen murhan keskeistä henkilöä. Tai enhän minä häntä haastattele vaan olisimme olleet kiinnostuneita lukemaan mitä kansa hänestä ajattelee. Sopiiko tähän tuo sanonta "Ei maailma muutu foliohattujen salaliittoteoriosta yhtään mitään!"

        Hän tossa eilen istuskeli siemaillen votkulaa pillillä odottaen kiperiä kysymyksiä palstalaisilta, mutta ei ollut kuin yksi seitsemän vuotias lapsukainen, joka kyseli niitä näitä.

        Mukava kaveri. Kärsii posttraumaattisesta stressistä (PTSD) johtuen aika pitkälti Palmen murhasta. jonka hän väittää olevan huijausta eli ketään ei tapettu silloin ja siellä paikassa. Tuo kuva jos sillä olis erilainen tukka ja siniset silmät niin olis aikalailla hänen näköisensä. Eivthän he sitä olisi voineet tehdä, vaikka yks chileläinen tekikin Palmea seuranneesta miehestä oman etsintäkuulutuskuvan antaen sille skandinaavisia piirteitä. Sitä kutsuttiin Varjoksi (Skuggan).
        Onhan haamumies vähän vanhentunut tuosta kuvasta (33v) Hänellä on parta, mutta tukka on vielä tallella. Ehkä ei niin tuuhea mutta onhan se selvää. Ajatelkaa nyt! Asiasta on kulunut 33 v.

        Tuhansia ihmisiä on arkistoitu vain sen takia, että muistuttavat tuota kuvaa ja 130 hihhulia on myöntönyt tappaneensa Palmen, mutta pelkkä tunnustus ei riitä. Mutta nyt tuleekin mies joka sanoo olevansa tuo mies ja samaan hengenvetoon väittää, ettei mitään murhaa ole edes tapahtunut. Hänen kuvansa levittämisellä murhaajana on jokin syy, jonka hän varmaan mielellään kertoisi mutta kun ketään ei kiinnosta.

        Toivottavasti saamme vielä kuulla hänen traumansa lopullisen syyn. Syytönhän hän on kaikkeen ja luulen että hän on se uhri.
        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

        Hän on aivan erinäköinen kuin tuo Grandmies josta myös tehtiin kuvia.
        http://lennartremstam.blogspot.com/2015/07/birgitta-wennerling-teckningar.html kelaa alaspäin

        Sitten on nämä suomalaisnaiset jotka kysyivät murhaajalta kelloa suomeksi. Kuka näitä keksii kun niissä ei ole mitään järkeä ellei niillä sitten kerrota jotain sisäpiiri juttuja vaikka Haamumiehelle. Täytyy kysyä häneltä kun nähdään taas jos tuo tulee vodka paukuille.

        https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

        Tarkoitat varmaan tuolla nimimerkilläsi että me olemme Aatokset Sameina vai mitä.


    • HuhHuhOttipaKoville

      Tähdennän vähän sanomisiani. Jotkut ruotsalaiset kirjailijat ovat jo sata varmoja ettei Palmea murhattu ollenkaan mutta eivät oikein keksi motiivia sille, että miksi ei murhattu ja kuitenkin media toitottaa että murhattiin. He sanovat että Palmea ja Lisbetiä näyttelivät murhapaikalla kaksoisolennot. Kuollutta on vaikeampi näytellä joten mistä saatiin ruumis näyttelemään kuollutta.
      Ottakaa huomioon että Palmet ovat olleet itse juonessa mukana. Äläkä nyt Aatokset Sameat ota hernettä nenääsi; niin niin juonessa mukana.

      Kirjoitin (ampuivat rantojen miehen Palmen vaatteissa "ilman Palmen lupaa") Tuo "ilman Palmen lupaa" koskisi siis vaatteita ja varmaan sitäkin, ettei nyt ketään aleta sen takia ampumaan että saataisiin ruumis, jota on ammuttu selkään. Muistakaa että kukaan ei oikein ole sanonut että olisivat tunnistaneet Palmet murhapaikalla ja ruumiinavaaja sanoi ettei tunnistanut Palmea. Hänet (patologi) kai tapettiin sitten jälkeen päin. Sanottiin että teki itsemurhan vaimonsa kanssa.

      Onhan Palmen murhan ympäriltä kuollut useampikin asiaan sekaantunut. Sinä et uskalla sanoa mielipidettäsi Aatokset Sameat, vai mitä? Alat vaan haukkumaan minua foliopääksi vai -hatuksi.

      "Palmea ei murhattu ainakaa tuolla kadun kulmauksessa. Voi olla että Baseball liiga (poliisit) ampuivat jonkun rantojen miehen Palmen vaatteissa (ilman Palmen lupaa) siksi ruumiinavauksen tehnyt lääkäri ei tunnistanut Olofia."

      Tai sitten kaikki todistajat ovat lun alkaen juonessa mukana ja puhuvat ennelta sovittuja asioita. Heille ei ole tarvinnut näytellä Palmea, mutta voihan siellä silti olla tehty joku aidon tuntuinen lavastus ampumisineen (paukkupatruunoilla) ja verilätäkköpneen joka on kylläkin kaadettu suoraan purkista sillä se on niin siististi siinä (junttilan tuvan seinässä) ei ole verisiä jalan- tai kengänjälkiä ympärillä ja jos Olofia siinä käänneltiin ja pyötiteltiin niin olisihan se veriläillä aivan erinäköinen. Laittaisko tähän Bostonin maratonin huijauskuvat missä käytettiin elokuva verta.

      https://www.youtube.com/watch?v=kugCO0KKUdQ
      https://wideshut.co.uk/review-of-jeff-bauman-legless-man-boston-bombing-conspiracy-theory-graphic-images/
      http://dish.andrewsullivan.com/2013/04/15/face-of-the-day-139/

      Siistiä ketchuppia. Tämän on jo myöntänyt kaikki Jenkeissä että se oli varsinaista sirjushuvia- Kohta he myöntävät Kuulennotkin huijaukseksi. Mitä se merkitsee herra Aatokset Sameat! kerro sinä mutta sitä ennen kerro näkemyksesi Palmen murhasta ja Anna Lindhin puukotuksesta ja M/S Estonian uppoamisesta ja vaikka rekalla seinään ajosta ja meitin partalapsen joulutunnelmista vankilassa jota ei ole.

    • Kiitän kommenteistanne.
      Olof Palme tapauksesta en osaa kommentoida . En ole asiaa tutkinut.

      Sen sijaan JFK tapauksessa, LH Oswald oli syytön mies, toki CIAn palveluksessa, joka sai ikävän lopun karrieriinsä. Toinen CIAn mies (Jack Rubinstein) tappoi hänet ennenkuin LH Oswald pääsi puhumaan. Tutkikaa huolella hyvät ihmiset.

      Miksi kukaan ei maininnut Las Vegasin ammuntaa ?? Olin itse paikanpäällä toteamassa että ainuttakaan luodinreikää ei ollut 'ampuma-alueella'. Katsokaa video ja kertokaa montako luodinreikää näkyy alumiinikonteissa tai ikkunoissa.

      https://www.youtube.com/watch?v=T7AbiYhC6IU

    • HyvääJoulunOdotusta

      Supisuomalainen55
      14.12.2018 19:08
      Uusi
      Kiitän kommenteistanne.
      Olof Palme tapauksesta en osaa kommentoida . En ole asiaa tutkinut.

      Sen sijaan JFK tapauksessa, LH Oswald oli syytön mies, toki CIAn palveluksessa, joka sai ikävän lopun karrieriinsä. Toinen CIAn mies (Jack Rubinstein) tappoi hänet ennenkuin LH Oswald pääsi puhumaan. Tutkikaa huolella hyvät ihmiset.
      (Jack Ruby ei ampunut Oswaldia eikä sitä ampunut Bookhoutkaan niinkuin R. Cinque väittää. Minusta hänet ampui Ferrie. Katso kuvista ampujan niskaa. Jack Rubylla ei ollut siististi ajettua takatukkaa ja luultavasti se on peruukki. Ferrie käytti peruukkeja.)
      Ja Cinque epäilee ettei Oswaldia ammuta oikeilla panoksilla tuolla autotallissa. Ei verta näy missään. Mutta mikä tästä tekee mielenkiintoisen Palmen murhaan nähden on se, että ne tapahtuivat minuutilleen samaan aikaan joskokin toinen aamulla ja toinen illalla 11.21 am ja 11.21 pm. Vuosiahan tietysti on välissä, mutta aika haluttiin samaksi. Siksi pariskuta tai heidän kaksoisolennot viivyttelivät murhapaikalle saapumista. Palmen murhaa verrataan Kennedyn murhaan, mutta niillä ei ole yhtäläisyyksiä oikeastaan ollenkaan paitsi intialaisen freelance toimittajan löytämä luoti toiselta puolen katua roskalaatikosta ehjänä - aivan kuin Kennedyn taikaluoti.
      Kennedy jutussa patsy (syntipukki) Oswald ammutaan kun taas Palme jutussa patsy Pettersson on se joka ampuu ja uhri oli hänen mielestään kapakan pitäjä ja erehtyi Palmea häneksi. Jack Rubykin oli yökerhon omistaja. Osat vaihtui päälaelleen. Molemmat uhrit (Oswald ja Palmen tapauksessa kapakoitsija Sigge Sedergren, jonka Petterssson ampuu) tulevat käsikynkkää murhapaikalle. (Sigge muka tyttöystävänsä kanssa) Ei autolla niinkuin Kennedy. Täytyy nähdä siten miten lavastajat ovat ajatelleet mielessään huimat lehtien myyntiluvut, sillä lehdet ja media tykkäävät hyvistä ja raflaavista jutuista ja otsikoista. Se kuinka Palme saatiin tämmöiseen bluffiin mukaan on mielenkiintoinen. Siitä ette pääse mihinkään etteikö tämä ollut lavastus.

      Tuo on käytäntö noissa ammuskeluissa ainakin Jenkeissä ja näköjään Euroopassakin, että tekijä ammutaan lopussa. Vain Ruotsissa ja Suomessa jätetään eloon veronmaksajien riesaksi. Paljonko partalapsen ylläpito maksaa Suomen vankilassa.

      Strasbourg gunman Cherif Chekatt shot dead by French police. Suomeksi: Poliisi ampui kuoliaaksi strasburgilainen pyssymies Cherif Checattin. Ne sirkushuvit loppu siihen. Huomio saatiin pois keltaliiveiltä. Nyt poliisi on aloittanut keltaliivien arkistoinnin ja siitä saavat kyllä tuta jälkeen päin.
      https://www.thelocal.fr/20181213/breaking-strasbourg-gunman-cherif-chekatt-shot-dead-by-french-police
      Tässä tulevaisuuden kuvaa. Leivästähän tässä on kyse mutta sirkushuvien puolelle menee. https://www.youtube.com/watch?v=G0fag-owOSY

      • kroohpyyh

        ZzzZzzz....


    • Borderliner

      faktoja esim:
      - JFK:n murha
      - Tonkinin lahden hyökkäys,
      - Sandy Hook 'massa-ampumatapaus'
      - WTC 911.
      - Las Vegasin massa-ampumatapaus !
      - Apollo Kuussa??!!

      Aloittaja on kiinnittänyt huomionsa jenkkien tekemiin false flag operaatioihin ja muihin drill/hoax lavastuksiin ja muutoin vain median kusetuksiin. Viimeinen Jenkeissä oli kai toi kapakka ammuskelu Thousend Oaksissa Borderline Baarissa. Se on jo unohtunut niin kuin Strassbourg unohtuu ennen joulua. Meidän parlalapsemme Bounanenä Petteri vankilassa sirkuttaa. Puukotti Turussa ihmisiä ja nyt sai turvapaikan Suomessa. Isiskään ei hyväksynyt miestä riveihinsä.

      Tattooed ex-Marine who killed 12 people in country music bar massacre had PTSD: Tämä tänään.
      Tatuoituoidulla entisen merijalkaväen sotilaalla, joka tappoi 12 ihmistä kantri-musiikki baarissa, oli PTSD. Mikä se on ks. tästä alta.

      Traumanjälkeinen stressihäiriö, joka tunnetaan myös nimellä posttraumaattinen stressihäiriö (engl. post-traumatic stress disorder, PTSD), on ahdistuneisuushäiriöihin luokiteltu psykiatrinen häiriö, joka saattaa kehittyä traumaattisen tapahtuman (äkillinen, itsestä riippumaton ja tunteita, mm. avuttomuus ja pelko, herättävä) kokemisen tai todistamisen seurauksena. Traumaattisella tapahtumalla tarkoitetaan tässä tilannetta, jossa henkilön tai hänen läheistensä henki, terveys ja/tai fyysinen koskemattomuus on uhattuna, esimerkiksi sotatila, luonnonkatastrofi, liikenneonnettomuus tai perheväkivalta.

      Traumanjälkeisten oireiden kirjoa monimutkaistaa se, että häiriöön liittyy usein myös muita psykiatrisia ongelmia, kuten masennusta, päihteiden väärinkäyttöä, muutoksia muistissa ja kognitiivisissa toiminnoissa sekä muita mielenterveydellisiä ja fyysisiä ongelmia. Kaikki tämä yhdessä johtaa siihen, että henkilön sosiaalinen toimintakyky vaarantuu. Tästä voi seurata erilaisia ongelmia muun muassa koulu-, työ- ja perhe-elämässä. PTSD-oireisiin kuuluvat esimerkiksi fyysiset tuntemukset kuten hikoilu, vapina, nopea syke ja univaikeudet. Myös ruokahaluttomuutta voi esiintyä. Psyykkisiä oireita ovat yhtäältä väkisin mieleentulevat voimakkaat tunteet ja muistikuvat ja toisaalta tapahtuman kieltäminen, ns. henkinen puutuminen. Tyypillistä on myös keskittymisenvaikeus, väsymys, epätodellisuuden tunne sekä syyllisyys tai syyttely.

      Eipä nuo PTSD:n oireet kylläkään edellytä ampumaan ihmisiä silmittömästi mikä Jenkeissä on maan tapa. Nyt on kai ollut kolme tapausta kahden viikon sisään ja jostain luin että siellä on yksi kouluampuminen viikossa. Ne eivät ylitä uutiskynnystä ainakaan maailman laajuisesti. Ne jotka ylittävät uutiskynnyksen maailman laajuisesti on melkein säännöllisesti ns. false flag fake operaatioita joskin tästä ammuskelusta ei ollut ainakaan vielä netissä ehdotettu sellaiseksi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Epävakaa_persoonallisuus
      Tämä Bordeline yökerhon ammuskelu Thousand Oaksissa Kaliforniassa on aika tyypillinen false flag ops. Olen kai puhunut niistä aiemmin. Juutalaisten synagoogaan Pitsburgissa vähän aikaa sitten tehty isku on jo ehditty netissä tuomita huijaukseksi. ks linkki alimpana.

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-6366501/Gunman-shoots-dozens-victims-including-police-officer-opens-fire-California-bar.html
      Minä olisin luokitellut tekujän mielummin kärsivän tuosta borderline personallisuus häiriöstä. Osasipa valita yökerhon saman nimisenä. Onko se sitä mediaväen synkronisiteetti häiriötä.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Borderline_personality_disorder
      There is often dangerous behavior and self-harm. Vaarallista käytöstä ja itse tuhoa. Nuo on oireet.

      https://www.veteranstoday.com/2018/10/30/pittsburgh-shooting-evidence-of-false-flag-fakery-surfaces/ Joku oli kuullut poliisiradiosta kummia ja päätteli että kyseessä on false flag operation.
      Onhan siinä muutakin mikä on tyypillistä noille huijauksille kuten kriisinäyttelijöiden kaäyttö ynnä muuta ynnä muuta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti
      Eipä nuo PTSD:n oireet kylläkään edellytä ampumaan ihmisiä silmittömästi mikä Jenkeissä on maan tapa.
      Haamumies kärsii PTSD:stä mutta ei hän ihmisten kimppuun käy. Borderline baarin ampujalla oli joku muu psyykkinen häiriö. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15446304/jaa-nahtavaksi Ei noita kylläkään jaksa lukea kukaan.

    • mainostajaMies

      Sitten mainostauko.

      Oletko harhainen, kärsit paranoidista skitsofreniasta?

      Tule internettiin, voit aloittaa jo tänään!

      • Haistakaa.jaska

        Tässä teille Paranoffin noijaa. Paranoijaa. Kuinka Suomen kansa voi menna lankaan uskomaan että joku Bounanenä Abdullarahmanni olisi puukottanut ihmisiä Turun torilla. Se oli jatkoa Espanjassa tapahtuneille marokkolaisiskuille. Marokkolaiset nousivat parrasvaloihin. Strasbourgin isku oli tuota samaa jatkumoa mitä länsimedia harrasti ja harrastaa näköjään vieläkin. Kuinka joku voi radikalisoitua vaan tappamaan ihmisiä. Ei mitään järkeä. Samaa jatkumon paskaa kaikki. Tule internettiin. Voit aloittaa jo tänään. Mitähän mainostaja mies siihen sanoo. Että bluffia on koko Turun puukotus.
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fd0c7419-349c-4a01-bf94-86c08bfb7507


    • PanemPanem

      Minäkään en oikein usko ettei nyt ketään aleta sen takia ampumaan että saataisiin ruumis, jota on ammuttu selkään. Muistakaa että kukaan ei oikein ole sanonut että olisivat tunnistaneet Palmet murhapaikalla ja ruumiinavaaja sanoi ettei tunnistanut Palmea. Tuo yksijalkainen mies tunnistettiin Jenkeissä. Jeff Bauman. Suomessa (pieni maa) ei varmaan tuollainen menisi läpi. Minä ihmettelen miksei kukaan oikein uskonut murhapaikalla että kyseessä oli Olof Palme. Hänellä tosin oli naama veren peitossa ja niin oli varmaan rouvallakin joka huuteli hysteerisenä: "Ettekö tunne minua? Olen hänen vaimonsa ja tuo tuossa on Olof Palme!" Olof Palmen kaksoisolento näytteli hyvin kuollutta vai ammuttiinko kaksoisolento oikeasti? Jenkeissä kaikki on mahdollista niin kuin Bostonin maratonin pommi-iskun lavastus. Todellista sirkushuvia. Palmekin jää toiseksi.

      https://wideshut.co.uk/review-of-jeff-bauman-legless-man-boston-bombing-conspiracy-theory-graphic-images/

    • PnemPenem

      Mikä tästä (Oswaldin ampuminen) tekee mielenkiintoisen Palmen murhaan nähden on se, että ne tapahtuivat minuutilleen samaan aikaan joskokin toinen aamulla ja toinen illalla 11.21 am ja 11.21 pm. Vuosiahan tietysti on välissä, mutta aika haluttiin samaksi. Siksi pariskuta tai heidän kaksoisolennot viivyttelivät murhapaikalle saapumista.

      Media ja niiden kanssa naimisissa olevat elävät omaa maailmaansa. Heille assosiaatiot historiassa on todellisuutta. Miksi Palmen murhaan haluttiin sotkea Oswaldin bluffimurha. Sitä vaan että mistä syntyvät salaliittoteoriat (sekoilut) on juuri tuollaisiista synkronisiteeteistä. Niillä on vain symboolinen merkitys. Mitään muuta syytä Palmen kaksoisolentojen saapumiselle noin myöhään tapahtumapaikalle ei ole. 459 askelta ja aikaa kuluu 21 minuuttia. Ajatelkaa itse.

    • NäinköTääMenee

      Kaikki pannaan sattuman tiliin. Kaikki (1985) sen jälkeiset tapahtumat. Ei sitä ennen tapahtuneet niin kuin Kennedyn murha ja Oswaldin murhahuijaus. Eikä Kuulennotkaan. Niissä ei ole sattumaa. Ne ovat pelkkiä huijauksia.

      Ei Kennedyn murha ole mikään huijaus (lisäys minun) mutta Oswaldin ampuminen ja Kuussa käynti on tai oli. Ei Kuussa kukaan ole käynyt eikä Oswaldia ammuttu oikeasti. Mutta niissä ei ollut mitään sattumaa. Vaikea selittää kun toi vodka pullokin on jo kohta tyhjä. Haamumies ei tullutkaan kylään niin join itse koko pullon. Hyvää yötä!

    • EiJumalautaSaatana
    • Hyväartikkeli
    • TääOnVakta

      Tuntuu vähän että Ruotsissa tehtiin vallankaappaus kon Palme eliminoitiin. Oli se sitten oikea murha tai lavasteettu niin Palmehan lähti julkisuudesta kuin kuppaTöölösta tai hauki rannasta.

      • Anonyymi

        Palme oli guutalainen ja kaikki guutalaiset ja avaruusliskot tullaan eliminoimaan


    • Parta-aikuinen

      Tarkoitat varmaan Statskuppia?

      https://www.amazon.com/Statskupp-Slowmotion-mordet-Estoniakatastrofen-Swedish/dp/1523999497

      Mutta Ole ei tajua kaikkea. Tää on ollut hidasta siirtymistä pahempaan (siis sosiaalidemokratiasta poispäin eli luopumista hyvinvointivaltioista). Ketään muuta ei väkivaltaisesti siirretty syrjään kuin Olof Palme. Hän siirtyi itse kun kerrottiin että sua on vakoiltu avaruudestä käsin jo vuosia. Nämä nyky mulkut (sossut. vihreät ja vassut) hyväksyvät tarkkailun kun pelkäävät että partalapset valtaavat koko maan puukottaen jalankulkijoita toreilla ja ajavat autoilla päälle. Näin nuo Suomenkin poliittisesti vajaaälyset menevät fasistien lankaan kun eivät osaa ajatella omill aivoilla.

      Mitä hyötyä on ihmisten vakoilusta ja eikö se koske juuri teitä hyvät sosiaalidemarit , vihreät ja vasemmistoliittolaiset. Yks partalapsi ei tee kesää.

    • EiJumalautaSaatana

      Kauankohan vasemmistolaisilta menee tajuta, että partalapsi oli kriisinäyttelijä niinkö sen uhritkin. Sillä tempauksella haluttiin ssaada siviilitiedustelulaki Suomeen että voidaan tarkkailla juuri vasemmistölaisia. Aika tyhmiä ihmisiä nii vasurit ja vihreät, sossuista ouhumattakaan. Kysykää vasurit missä vankilassa partalasta pidetään. Ei missään. On jo kuskattu takas Marokkoon ja elää siellä rahoineen hyvin loisteliaasti, mitä sai esiintymisestään Suomessa. Ehkä jo naimisissa ja elää kunnon perhe-elämää. Ja me mentiin lavastajien lankaan täällä jotta ne sais siviilitiedustelulain aikaan. Miksei partalapsia oo enempi puukottanu ihmisiä, Miksei Kuussa olla käyty sen bluffin jälkeen. Onko Sipilällä turvamiehet koko ajan perseen takana niikö Palmella vaikka tuo teki virheen ja anto heille vapaan illan. ja PAM kuka ampui ja veri lätäkkö on maalia ja luoti löytyy roskakorista,. HEY C'mon. Onko järkee vAI EI

    • Kaksinainenviisas

      https://www.amazon.com/Statskupp-Slowmotion-mordet-Estoniakatastrofen-Swedish/dp/1523999497

      Mutta Ole Dammgard ei tajua kaikkea.

      Det som påstås vara en ensam galnings verk visar sig snart vara kopplat till det internationella militära komplexet. GOOGLE KÄÄNTÄÄ. Olen jo niin kännissä että hyvä jos näen edes mitään.

      Se, että uskotaan olevan yksinäinen hullu työ, näyttäisi olevan yhteydessä kansainväliseen sotilaalliseen monimutkaisuuteen.

      Kuka on tuo yksinäinen hullu?

    • Auttoiko

      "Det som påstås vara en ensam galnings verk" Vem är den ensam galning?
      "Se, mikä oletetaan olevan yksinäinen hullun työtä" Kuka on tuo yksinäinen hullu?

      "visar sig snart vara kopplat till det internationella militära komplexet"
      "näyttäisi olevan yhteydessä kansainväliseen sotilaalliseen monimutkaisuuteen"

      Tuo "militära komplexet" on käännetty vähän päin peetä (Googleko käänsi?) Sotateollinen kompleksi on hieman eri kuin sotilaallinen kompleksi. Kopleksi on kompleksi.

      Sotateollinen kompleksi tarkoittaa taloudellisista toimijoista, poliitikoista ja sotilashenkilöistä koostuvaa verkostoa, jonka yhteinen etu on tavaroiden ja palveluiden tuottaminen sotilaallisiin tarkoituksiin ja jonka poliittinen ja taloudellinen vaikutusvalta on suuri.

      Militärindustriella komplexet är en term som syftar på gemensamma intressen mellan försvarsindustri, militär, övriga myndigheter och politiskt system.

      Ei tuollaista yksinäistä hullua olekaan jos sen takana on jotain isompaa. Hän on joko palkkamurhaaja tai jotain muuta, mutta ei mikään yksittäinen sekoboltsi joka ampuu ensimmäisen vastaan kulijan. Auttaako yhtään ratkomaan Palmen murhaa.

    • meralkalina

      Kaikki on sitä mieltä, että filmiä on leikelty ja ratkaisevia ruutuja on tökerösti retusoitu/väritetty, JFK:n takaraivon ammottava verinen aukko on väritetty mustaksi, verinen läiskä on maalattu kasvojen kohdalle ja SS-agentti Greerin kädestä on poistettu ase.

      Melkoisen laaja salaliitto on ollut kyseessä, kun kuski Greer on ampunut viimeisen laukauksen JFK:n otsaan.

    • Batman-materiaalejako

      Millä avaruusaluskapselia ja millä polttoaineella sitä ohjattiin hieman ennen sen palaamista maan ilmakehään, jotta se saatiin toistuvasti kaikilla Apollo-paluulennoilla osumaan vain muutamien kilometrien päähän vastaan ottavasta lentotukialuksesta Tyynellä valtamerellä?? Se oli erinomaista tarkkuustyötä siihen nähden, että kapselin tylpän ulkopinnan lämpötilan väitettiin kohoavan aina 3000 celsiusasteeseen saakka sen syöksyessä maan ilmakehään.
      Mitä materiaalia olivat kolme punavalkoista laskeutumislaskuvarjoa naruineen, jotta ne säilyivät aina puhtaan valkoisina laskeutuessaan mereen sellaisessa kuumuudessa.
      Millä kapselin sisälämpötila pidettiin ihmiselle siedettävänä, jos ulkopinnalla oli 3000 astetta celsiusta? Varmaan electroluxin jääkaappikompuralla?
      Onko joku nähnyt autenttisia valokuvia tuon 3000 asteen helvetin läpi onnellisesti tulleista kapseleista?
      Tiedoksi vain, että esim. raudan sulamispiste on n. 1530 astetta ja kiehumispiste juuri tuo n. 3000 c-astetta. Volframi sulaa n, 3370 asteessa. Alumiini sulaa 660 ja kiehuu 1800 asteessa. Mitä ihmeen keraamista materiaalia kapselin lämpökilpi mahtoi olla, kun tiedetään, että kuumimmat laavat eli magmat (siis sula ja juokseva kiviaines) on nykytiedon mukaan noin 1600 asteista.
      Varmaan pukkilan klinkkeriä? :--) :--)

    • SkeptikkoOvimikko

      Kuu-satu kuvattiin aikana jolloin ei osattu kuvitellakaan että kuvia voisi katsoa muuten kuin kontrolloituina broadcasteina, ilman hidastuksia ja takaisinkelauksia ja pieniltä suttuisilta kuvaputkilta. Niinpä niistä löytää nyt erittäin kiusallisia yksityiskohtia ja virheitä. Samoin yleisön yleissivistys oli 60-luvulla vielä aivan toista kuin nyt, korkeampi koulutustaso oli vain pienellä osalla kansaa ja lentokone oli ihme, johon moni ei ollut päässyt lähellekään. Joten ei ihme että kuutarina hienoine raketteineen upposi kuin veitsi voihin. Se sen sijaan on ihme että tämän päivän ilmastohoax uppoaa kuin veitsi voihin, asia josta ei ole lainkaan näyttöä ja teoriaperustakin on ohut. Ja vielä samoilla argumenteilla kuin kuusatu; kun kerran oikein tietokoneilla mallinnetaan ja satelliiteilla mitataan niin on se niin hienoa että pakkohan sen on olla totta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2204
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      159
      1436
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe