ketto valmistaminen

olen huono kokki ja kysyisiin kun keitän vaikka jauheliha keiton niin valmistumisen jälkeen on hyvän makuista,vaan kun keitto on yli yön jäähtymässä hellalla niin maku muuttuu kitkeräksi ,misä on vika ja kiitos asiallisista neuvosta
Ilmoita


Kaikki ylijäänyt, valmistettu ruoka pitäisi siirtää kylmään valmistamisen jälkeen (puhtaaseen, tiiviiseen ruoan säilytykseen tarkoitettuun astiaan - älä säilytä ruokaa keittoastioissa, ruokaan imeytyy metalleja, muoveja jne..), sillä lihakeitot ovat pahimpia lisääntymisalustoista bakteerien kasvulle muhittuaan yön yli lämpimässä kananmunatuotteista nyt puhumattakaan.

Vaarannat sairastua ruokamyrkytykseen tai saat ainakin ripulin, jos jatkat noin - näiden kahden ero taudin vakavuudessa - kaikkihan ripuloineet joskus ja hoituu muutamalla tyhjennyksellä kun taas myrkytys voi taas pahimmillaan tappaa, toki siihenkin liittyy usein ripulointia.

Jos ripulointiin liittyy myös kuumetta eikä mene ohi muutamassa päivässä kannattaa hakeutua lääkäriin.
Ilmoita
En syö kuralätäkössä lilluvaa kettoa. Täytyy olla erikoinen maku jos siitä tykkää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ketto valmistaminen

olen huono kokki ja kysyisiin kun keitän vaikka jauheliha keiton niin valmistumisen jälkeen on hyvän makuista,vaan kun keitto on yli yön jäähtymässä hellalla niin maku muuttuu kitkeräksi ,misä on vika ja kiitos asiallisista neuvosta

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta