Monien mielestä ruismaltaista ja ruisjauhoista valmistettu mämmi on maultaan voimakasta. Mämmin makua on helppo miedontaa raaka-aineita vaihtelemalla. Maltaiden määrää voi vähentää ja jauhon määrää voi lisätä, tosin ruis on aika voimakasta maltaana ja jauhona. Perunalla saadaan makua selvästi miedonnettua. Vehnäjauho antaa selvästi miedon maun rukiiseen verrattuna. Vehnästä valmistettu mämmi on selvästi mietoa rukiista valmistettuun verrattuna. Ensimmäiset mämmit on valmistettu lähi-idässä yli 10000 vuotta sitten vehnästä. Edelleenkin lähi-idässä valmistetaan mämmiä vehnästä.
Vaihtelua mämmiin
VaihteluaMämmiin
0
84
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata1343596Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois752346Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2592235- 1412000
Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v691562- 1011470
- 611333
Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻931317- 611290
- 721172