Monien mielestä ruismaltaista ja ruisjauhoista valmistettu mämmi on maultaan voimakasta. Mämmin makua on helppo miedontaa raaka-aineita vaihtelemalla. Maltaiden määrää voi vähentää ja jauhon määrää voi lisätä, tosin ruis on aika voimakasta maltaana ja jauhona. Perunalla saadaan makua selvästi miedonnettua. Vehnäjauho antaa selvästi miedon maun rukiiseen verrattuna. Vehnästä valmistettu mämmi on selvästi mietoa rukiista valmistettuun verrattuna. Ensimmäiset mämmit on valmistettu lähi-idässä yli 10000 vuotta sitten vehnästä. Edelleenkin lähi-idässä valmistetaan mämmiä vehnästä.
Vaihtelua mämmiin
VaihteluaMämmiin
0
92
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1431649
Ellen Jokikunnas paljasti somessa ison perheuutisen - Ralph-poika elämänmuutoksen edessä!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask sekä Ralph-poika ovat uuden edessä. Tsemppiä koko perheelle ja erityisesti Ralphille! Lu111551Joensuun (kaupungin) kiusaamisongelma
Syrjitään, savustetaan ulos ja kiusataan. Pieneen piiriin ei kaikki mahdu. Tehdään elämästä mahdotonta, jolloin ainoa va281179Nainen, jos kuuntelet ja tottelet, niin sinulle on hyvä osa
Ominpäin toimiessasi olet jo nähnyt mihin se on johtanut. Olen jo edeltä sen sinulle kertonut ja näen sen asian ja totuu1931121- 83951
- 74921
Evoluutioteoria on varmuudella väärin - monet tutkijat irtisaunoutuvat siitä
Tutkimuksissa on löytynyt paljon näyttöä siitä, ettei evoluutioteoria ole totta. Monet tutkijat kuitenkin vielä kannatta351913- 61788
- 49761
- 50756