Aihealueet

Listaukset

  Globaali lämpötila

  Jönsas

  Maan ilmakehän lämpötila on ollut voimakkaassa nousussa jo 60 vuotta. Sitä ennen nousu oli hitaampaa.

  17

  <50

   Vastaukset

   • Ei ole ollut.
    Miksi valehtelet?
    Miksi et koskaan perustele noita koomillisia väitteitäsi mitenkään?
    Luuletko, että tuollainen päättömien väitteiden jankuttaminen jotenkin muuttuu todeksi, kun sitä riittävän kauan toistaa?

    Tässä jönssille kumottavaa, eli täysin päinvasatainen väite ja peruste väitteelle.
    Viimeiseen 60 vuoteen ei ole havaittavissa mitään lämpenemistä.

    http://notrickszone.com/2018/02/18/greenland-antarctica-and-dozens-of-areas-worldwide-have-not-seen-any-warming-in-60-years-and-more/

    Jutun lopussa lista ja esitys havaitusta muutoksesta globaalieista paikoiusta.

   • Toiveajattelua, katso vaikka ikkunasta ulos.

   • Kuka ja miten Maan ilmakehän lämpötila mitataan on mitattu 60 vuoden ajan?
    Koko ilmakehän mittaus on käytännössä mahdoton, saati että sellaista olisi jatkettu yli puolen vuosisadan ajan. Paikallisia lämpötilasarjoja on olemassa mutta se on eri asia.

    • Tuossa on yllä hyvä linkki, josta voit tarkastella mittauksia useasta eri pisteetä, eikä missään näy aloittajan valheellisesti esittämää lämpenemistä.
   • Eikös tuo hiili kovin vähän lämmitä, jos tuo nuin on noussu.

   • No yksi keino miten voi taistella ilmastonmuutosta vastaan on se että ostaa enemmän kotimaisia tuotteita (hedelmät ovat poikkeus) ja tiedettäisiin että se eläin ei ole ollut sairas silloin kun se on teurastettu (esim :tämä puolan tapaus).

    Kun ostetaan kotimaista tulee pienempi saastumisen jälki koska niitä ei ole kuskattu jostain keski euroopasta.

    Esim:21,87-20,95€
    Saa aika monta kotimaista tuotetta kunhan osaa valita tuotteen, vertailla hintoja ja hyödyntää tarjouksia mitä kaupassa silloin on.

    JA ne jotka asuu maalla tai taajamissa pystyisivät uudelleen käyttään paperi ja pahvi roskat takassa lämpö energiaksi tai puuhellalla lämmittää ruokansa. Vegaanit voisivat kasvattaa oman ruokansa itse kotona, lasitetulla parvekkeella, takapihalla, ikkunalaudallansa, pihalla jos asuu maalla.

    Nuoria pitäisi valistaa että eivät roskaisi tai heittäisi kierrätetteviä pulloja ja tölkkejä luontoon.

    Ei tämä massa/humaanitäärinen maahanmuutto auta asiaa siihenkin pitää puuttua ja vähentää aika paljon.

    Jos nämä tietyt ihmiset (Ilmasto alarmkistit/viherpiirpertäjät) alkaisitvat kasvattaa omaa ruokaansa eli rehuja kotonaan niin sekin olisi Ilmasto teko siinä muodossa että eivät kuluttaisi sähköä silla uudella sähkö autollaan ja ostaisivat vaatteensa, lakanansa, kenkänsä, tyyny liinansa ja suihku pyyhkeensä kirpputorilta käyvä kerran viikossa suihkussa ja pesevät kerran viikossa vaateensa niin säästyisi vettä.

    JA lopuksi Suomen vaikutus ilmastonmuutokseen on nuijapää itämeressä eli ei kovinkaan suuri.

    • Täältä näköjään häipyy kommentteja myös sillä tavalla, ettei tule edes huomautusta. että tästä on poistettu kommentti.Tästä häipyi minun kommenttini ties mistä syystä. Oliko syy kenties se, että väitin, että on sellaisia nuijia, jotka ei tajua, että vain nuijapää uhkaa.

     Denialistiksi täällä kyllä saa haukkua niitä jotka kannasttaa ja puolustaa todellista tiedettä. ja todistaa pseudotiedettä vastaan. Ilmastotieteen väittämät kun on pseudotiedettä, vaikka koko maailma niihin uskoisi. 1800-luvulla ei vielä edes ollut juuri muuta kuin pseudotiedettä.

     Väittämä, että happi ja typpi ei absorboi lämpöä, on pseudotiedettä. Todellinen tiede on todistanut päinvastaista jo kauan sitten, ja sen mukaan toimii maailman teollisuus. Teollisuus tulee toimimaan sen tieteeliisen faktan mukaan niinkauan kuin teollisuutta on olemassa. Ei ole muuta vaihtoehtoa.

     Muös lääketieteen järjestelmät tulee toimimaan tieteellisen faktan mukaan niin kauan kuin nykyaikainen lääketiede on olemassa. Happi toimitetaan sairaaloihin nestemäisenä ja lämmitetään siellä tarpeen mukaan.

     Pienemmissä laitoksissa saattaa olla painepullopatteristo, mutta kyllä sekin happi täytyy lämmittää. Laboratoriossa taas on nestetyppitankit. Alarmistithan ei näistä asioista tiedä mitään. Alarmistit tietää vain pseudotieteellisiä väittämiä eikä edes kaikkia niitä.


   • Kyllähän sinä Jöns tiedät että me elämme nyt valheen jälkeistä aikaa,jäimme valheesta kiinni,housut kintuissa.

    • Olet tuon esittänyt useaan kertaan, mutta ei jöns vaan huomaa, että on housut kintuissa. Ne joilla on housut kintuissa ei myöskään näe, että keisarilla ei ole vaatteita. Tätä tämä maailma on, että huijatut huijaa. Tämänkertainen huijaus on vaan hurjan paljon vahingollisempi kuin aiemmat.

     Se kun aiheuttaa paljon sairauksia ja pahentaa sairauksia, sekä aiheuttaa paljon taloudellisia vahinkoja. Mitään järkeä siinä huijauksessa ei ole muuta kuin huijarien mielestä. 1800-luvulla se ei vielä ollut huijausta. Se oli vaan yritys selittää eräs luonnonilmiö. Huijausta siitä tuli 1970-luvulla.


    • Tosipaljo kirjoitti:

     Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

     Ainakin tuon 19.2.2019 20:10 annetun nasan käyrän mukaan globaali lämpötila nousee. Kukin voi halutessaan itse tarkistaa asian niin ei tarvitse uskoa palstaväitteisiin.

     Lyhytlinkkinä samainen käyrä löytyy jatkossakin osoitteesta urly piste fi kauttaviiva 1a0r

     Kun palstalle kirjoitettu ei kenenkään mielipiteisiin kuitenkaan vaikuta niin kauhiasti ei tähän viitsi aikaa käyttää tai vaivaa nähdä. Tuollaisten höpöttelyviestien tarkoituksena kun on saada keskusteluun osallistuva käyttämään ylimääräistä aikaa toisen mielipiteen muuttamiseen.


    • Ei nouse, vaan globaali lämpö vaan laskee koko ajan.
     Mitään nousua ei ole havaittavissa viimeisen 60 vuoden aikana.


   • NASA:n mukaan lämpötilat ovat pudonneet jyrkästi viimeisen kahden vuoden aikana.

    että repikää siitä...viherhipit

    • denialistithupiukkoja kirjoitti:

     Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

     Ja höpsistä taas eelis.
     Ilmasto vaan viilenee koko ajan.
     Sekö harmittaa?


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    235
    11312
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    278
    6194
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1109
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    51
    868