Keittiö oli likainen ja haiseva;
raakoja lihoja ja kasviksia säilytettiin sekaisin, samoin raakaa ja kypsää lihaa;
Kylmiössä oli harmaassa nesteessä haisevaa naudanlihaa;
Kylmiön vihertävässä kastikkeessa oli valkoista homekasvustoa.;
Hometta oli myös marinoiduissa ja paistetuissa kananpaloissa
Jne jne
Tarjolla oli siis Clostridium- ja stafylokokki-bakteereja.
Valitettavasti kehitysmaista tulevien jamppojen hygieniataso - osaaminen, ymmärrys, viitseliäisyys - on monesti aivan katastrofaalisella tasolla, ja silti he juuri perustelevat näitä eksoottisia ravintoloita.
Suomalaisten - viranomaisten ja kansalaisten - on syytä olla tarkkana, käyttää talonpoikaisjärkeä, ja muistaa tehdä ilmoitus törkymestoista.
intialaisessa ravintolassa oli kaikki pielessä
5
<50
Vastaukset
- RamboMan
Sounds familiar
- kannattaavalittaa
Voin kertoa, että vastaavia kuppiloita löytyy ihan kotimaistenkin pyörittäminä.
Ikävää, mutta suosittelen aina tekemään valvovalle viranomaiselle ilmoituksen asiasta.
Itse tein noin kaksi vuotta sitten, sillä oli vaikutusta. Meidän tapaus oli aika selvä ja saimme hyvityksen ja tarkastaja kertoi keittiön olevan nyt hyvässä kunnossa.
Tämä oli Helsingissä ja ohje pitäisi löytyä muistakin kunnista:
https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/elintarvikevalvonta-ja-ymparistoterveys/laatu/ - Kotikokki
Vaikea uskoa, että yksikään kantasauonalaisten paikka pystyisi kilpailemaab tuon intialaisen lafkan kanssa sikamaisuudessa.
Suomessa on kaiketi oppivelvollisuus, johon kuuluu myös ainakin yksi kotitalouden kurssi. Myös 9 vuotta kouluruokailua taannee sen, että jokainen näkee millainen ruokailutilan siisteyden pitää nyt vähintään olla.- kannattaavalittaa
Et näytä tietävän ravintolamaailmasta kovinkaan paljon, olen käynyt mm eräässä ison tien varrella olevassa kahvilassa jossa kusi lainehti lattialla ja keittiön varasto oli viereinen tila. Vastaavia paikkoja löytyy edelleen, hygienia on lähinnä sivistyssana.
Onneksi valvonta pelaa nykysin paremmin ja ongelmiin puututaan nopeammin.
- Kotikokki
Tuhansissa ravintoloissa asiakkaana; kahdessa ravintolassa töissä.
En ole koskaan kohdannut mitään noin sikamaista kuin toi intialainen esimerkki. Mistä sen tietenkään tietää, mitä keittiössä tapahtuu.
Mut ku olin töissä 90-luvul noissa supisuomalaisten pyörittämissä raflois, niin kyl siellä oli aina kaikki tosi siistii ja hygienia ihan ykkösasia. Ne oli ihan perusrafloi, ei mitään gourmet. Omistajat oli tosi tarkkoi ja hoiti kaiken viimisen päälle (pl ehkä joskus työntekijän oikeudet, mut ei mitään surkeeta siinäkää. Tietämättömyyttä kai enempi).
Jos ruuan hinta on kovin slhainen, niin haistan palaneen käryä
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 595869
Tappo Kokkolassa
Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap263717Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?
Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei2291988Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti
Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei271799- 951236
MAKEN REMPAT
Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna311219Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille
Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel2891027Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan
5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee53970Välillä käy mielessä
olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.76899Mulla on kyllä
Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..35858