Rinne tahtoo riistää lihansyönnin taviksilta

Jos SDP saa tahtonsaä lävitse ei tavan duunareilla ole kohta enää varaa liharuokaan niin kuin ei kalaruokaankaan, kalahan on jo nytkin ylikallista:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275012-sdp-ei-lihavero-vaan-kestavan-kehityksen-alv-antti-rinteen-uusi-vero-koskisi-kaikkia

Lihaa syävät kohta enää rikkaat, sipiltä, rinteet & kumppanit. Muille porkkanoilla kituuttamista tarjoileva p..ka laittaa itselleen pekonipastaa:

https://www.is.fi/ruokala/uutiset/art-2000000901795.html

2000-luvun demari laittaa duunarin syömään hyönteisiä, toukkia ja muuta jätettä, itse herkuttelee notkuvissa pöydissä.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rinteen pumppu oli hitsata kiinni, ja sairaalavuoteella tämä sosialisti kehitti katkeruuksissaan lihaveron kun lääkäri kertoi että Anan on parempi siirtyä salaatinlehtiin kun pumppu ei kestä rotukarjan lihaa.

      Rinne mietti ettei muidenkaan tarvitse syödä pihvilihaa kun hänkään ei saa enää syödä sitä.

      • AhmattiRinne

        Rinnettä ottaa päähän ja tympäisee, kun oma lihan syöntikiintiö tuli täyteen lihan ahmimisesta.
        Olisi syönyt lihaa viikonloppuisin, kuten normi duunari juhlistaa viikonloppua syömällä vähän paremmin, kun arkena syö vain vatsantäytettä, jonka maku ei ole hääppönen.
        Rinne haluaa rangaista ja laittaa lihaveron, ettei muutkaan pysty lihaa syömään.


    • Ei kuitenkaan onneksi ollut sentään kalan syöntiä rajoittamassa. Voihan sitä suomalaiset syödä kalaakin, vaikka se tosin on valitettavasti vielä lihaakin kalliimpaa. En ole itse syönyt lihaa enää vuosiin ja pärjään silti oikein hyvin ilman sitä, kun syön kuitenkin päivittäin kalaa ja monia muitakin normiruokia.

      • liha.on.ruokaa

        Oletko sinä enää mies lainkaan? Kyllä heteromies syö lihaa. Kasvissyönti on homoille.


      • liha.on.ruokaa kirjoitti:

        Oletko sinä enää mies lainkaan? Kyllä heteromies syö lihaa. Kasvissyönti on homoille.

        Totta kai mä oon mies, kun oon mieheksi syntynyt. Onkin taas oikein tyypillisiä persujunttien kommentteja tollaiset, että miehen olisi aina pakko syödä lihaa ja käydä se armeija. Helppo arvata se, että sun puoluekantasi onkin varmasti se perussuomalaiset, sillä eipä sitä ketkään normaalipuolueiden äänestäjät tollaista paskaa suustansa päästäisi.


      • DarkFear kirjoitti:

        Totta kai mä oon mies, kun oon mieheksi syntynyt. Onkin taas oikein tyypillisiä persujunttien kommentteja tollaiset, että miehen olisi aina pakko syödä lihaa ja käydä se armeija. Helppo arvata se, että sun puoluekantasi onkin varmasti se perussuomalaiset, sillä eipä sitä ketkään normaalipuolueiden äänestäjät tollaista paskaa suustansa päästäisi.

        Katsos kun ..

        "Asiantuntijat arvioivat yli kilon lihaa viikossa syövien miesten ruokailu­tottumukset: ”Punaisen lihan syöminen on miehisyyden symboli”

        Ja vielä kun sen lihan syö mahdollisimman raakana ja verisenä, niin sitten sitä on oikein tositosi iso ja hurja miestenmies. Oikea viikinki. Hui.


      • liha.on.ruokaa kirjoitti:

        Oletko sinä enää mies lainkaan? Kyllä heteromies syö lihaa. Kasvissyönti on homoille.

        Komppaan. Se on liha joka puhuu.


    • Mäen_jaska

      Rinteen eukon juttuja julkisuudessa horisee, kuten
      Politiikassa yleensä on, että ne puolisoiden jutut kuuluu kailottaa kotioven ulkopuolellekin

    • Tämä-selvä

      Vittu jos äänestätte rinnetta niin turpaan tulee.

    • uus.trollikka

      Mä kyllä ratkaisen omalta kohdaltani ongelman; metsästämällä itse vaikka peuranlihan ja ostamalla vielä hirviporukalta yksityisesti hirvenlihaa, sekä metsästämällä fasaaneja että kyyhkysiä ja sorsia.
      Ehkä Nauvon edustalta Högsarista joku voisi ampua mulle vielä muflonin (villi vuohen) niitä kun on siellä ihan haitaksi asti kuulemma, paikallisten asukkaiden mielestä ainakin, peurojen lisäksi.

      Kalastusluvalla saan kalastaa tietyiltä alueilta itse kalastaaa... niin ett Rinne haistakoon närhen munat!
      Minä syön lihaa silloin kuin haluan -> ilman veroja, tulee ne voimaan tai eivät! Turha tuon ukon on tasapuolisesta lihan verotuksesta silloin puhua! Ihan käytännön esimerkkinä tämä tasapuolisuus.

      Kävin nostamassa leipätaikinan kylmiöstä ja pyöräyttelin 80kpl sämpyliä ja 8 pitkää leipää.
      Aamusta asti on tuoretta leipää tarjolla, ovat nyt nousemassa ja hiukan ennen 7 panen ensimmäiset leivät uuniin paistumaan. Keittiöhenkilökunta hoitaa leipäsavotasta lopputyöt, minä menen heidän saavuttua yökön aamurapsalle... kuunteluoppilaaksi ja toimiston puolelle hetkeksi.
      Noin klo 8 ruokasalin tarjoilijaksi ja tarvittaessa toimin kassaneitinä.

      Mukavaa alkavaa keskiviikkopäivää kaikille!

    • Itse luulin että olisi oppinut sen jälkeen kun lanseerasi termin "synnytystalkoot". Vaikka molemmissa ajatus on ihan keskustelun arvoinen niin ei nyt kannattaisi maalata itseään nurkkaan terminologian kanssa.

      Eihän tuossa nyt mitään muuta ollut takana kuin saada kepun jättäviä äänestäjiä siirtymään demareiden taakse. Vielä kun julkistettiin että hallitusyhteistyö demareiden kanssa olisi keskustan kenttäväelle mieleen niin siitähän kuvio selviää.
      Siinähän on kyse haittaverosta joka ymmärtääkseni tarkoittaisi että siihen lasketaan myös kuljetukset yms niin Suomessa tuotettu liha kallistuu hieman mutta kauempaa tuotettu sitten enemmän. Samoin kävisi myös muille elintarvikkeille.

      Käytännössä siis verotuksen kautta annetaan kotimaisuudelle pieni etu mutta hieman epäilen että meneekö tämä jossakin Eu:ssa ihan sujuvasti läpi.

    • wanhaämmä

      Sun proteiinin tarpeesi tulee kyllä täytettyä jauhomatomakkarallakin. Suomalaiset syövät aivan liikaa punaista lihaa. Saatettais säästää samalla sairauskuluissakin, kun saatais lihansyöntiä pienennettyä.

    • Totuus-

      Oon vähentänyt lihan syöntiä reippaasti. Kesä tulee niin merestä saa kalaa ilmaiseksi. Ahventa, siikaa joskus lohiakin tulee mutta ahventa tulee paljon ja sitä saan syödä usein.

    • SUOMl

      Vaalit 19 PS

    • No kato kun lihansyönti aiheuttaa ilmastonmuutoksen..

      Ja eläinten tappaminenki on murhaamista...


      Jos me syötäis lehmien rehut ite niin me ei tarvittais lehmiä ja se säästäis luontoa.

    • m.wurst

      jännä et tää nähdään pelkästään "lihaverona"..

      >>Puheenjohtaja Rinne on linjannut, että veron tulisi heikentää etenkin ulkomailta tuodun lihan, ”brasilialaisen häränfileen”, houkuttavuutta. Kotimaisessa lihantuotannossa kestävän kehityksen arvonlisävero ei hänen mukaansa välttämättä olisi suositeltava ratkaisu.>>

      >>"Siinä voitaisiin ottaa huomioon esimerkiksi kuljetusten ja tuotannon päästöt, mikä suosisi kestävästi tuotettua kotimaista ruokaa.">>

      >>”Se [kestävä alv] koskisi kaikkia tuotteita ja palveluita, ja on siksi vastakohta yksittäisiin tuotteisiin kohdistetuille pisteverolle [kuten lihavero]”, Finér kertoo.>>

      (lainaukset aloituksen linkistä.)

      Brasiliasta tuodun lihan ongelmana on paitsi kuljetuksesta aiheutuvat päästöt, myös sademetsien hakkuu laidunmaiden ja karjan rehuksi kasvatettavan soijan tieltä. ja jos jo työntekijät ovat (lähes) orjan asemassa, niin kuinkahan itse eläimiä kohdellaan..?

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.300776

      Itse voisin aivan hyvin maksaa hieman enemmänkin kotimaisesta nurmirehulla kasvatetusta naudanlihasta, koska toisin kuin soijaa, ihminen ei voi syödä ruohoa.
      Toisaalta, kuten olen täällä jo aiemminkin todennut, ihmisten tulisi alkaa suhtautumaan lihaan (ja muihinkin eläinkunnan tuotteisiin) kasvikunnan tuotteiden lisukkeena, eikä "ainoana Oikeana Ruokana"

      Soijaa pukkaa..
      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/suomessa-eläimille-annetaan-soijaa-oletettua-vähemmän-1.175732

      itse en kyllä juurikaan pidä soijasta, suosin mieluummin muita palkokasveja kasvikunnan proteiinilähteinä, esim. härkäpapu on hyvää ja ihan kelpo satoa tuottanut mökin pikku kasvimaalla kun sitä nyt jo muutamana kesänä on kasvatettu, samoin viime kesän kikherneen kasvatuskokeilu yllätti satoisuudellaan, saatanan kuumasta ja kuivasta kesästä huolimatta.

      P.S. kun tää lihansyönti aina nähdään jotenki niin miehisyyteen kuuluvana, "Tosi mies ei ilman lihaa pärjää!!1", niin itse asiassa se joka punaista lihaa oikeasti "tarvitsisi" on nainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe