"JUMALAMME TUTKIVAT TELLUSTA"

Liber_librorum

Ilmeisesti maapalloa oli kohdannut suurkatastrofi ja retkikunnat tutkivat turman laajuutta. Kulkuneuvojen ja leirien jättämät jäljet syntyivät tuhkan ja lietteen peittämään maahan, kuten jälkiä jää märkään saveen. Nuo löydöt romuttavat tähän astisen kulttuurihistorian käsityksen. Nuo löydöt sijaitsevat kalliokerroksessa jonka ikä vaihtelee 5-15 miljoonaa vuotta, riippuen löytökohdasta.

Venäläinen tutkija Alexander Koltypin avasi muutama vuosi sitten tämän "pandoran lippaan". Tämä fakta on kirjailmellisesti kallioon hakattu joten väärennykset on pois suljettu. Kun nuo Turkin ja Maltan "urat" löytyivät nyt niitä on löydetty myös muualta. Tässä on kaksi ajatussuuntaa, jälkiä on jättänyt muualta tullut tutkimusryhmä tai jo maapallolla olut korkeakulttuuri joka tutki mitä ja missä on tapahtunut?

Vanhat tarinat (myös Raamattu) kertovat ajasta jolloin jumalat elivät keskuudessamme. Nyky tutkimusten mukaan maapallo kohtasi viimeisimmän suurkatastrofin noin 12 000 vuotta sitten. Tästä seurasi vedenpaisumus ja vanhan korkeakulttuurin loppu. Katasrofin synnytti kilometriluokkaa oleva meteoriitti joka törmäsi maahan Grönlannin länsipuolella. Tuo viimeisin paukku selittää paljon, miksi mammutit ja kaikki roina jäätyi hetkessä ikiroutaan Siperian pohjoisrannikolla. Asia on aika tuorre, kun ajoitus täsmää katastrofin jälkiä nähdään ympäri maapallon.
Elämme mielenkiintoisia aikoja.

http://www.cartrutsmalta.com/cart-ruts-phrygia-valley-turkey/
http://www.cartrutsmalta.com/cart-ruts-tracks-locations-countries-world/
https://www.youtube.com/watch?v=HHJvpXcHM90
https://www.foxnews.com/science/nasa-eyes-giant-meteorite-crater-beneath-greenlands-ice

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Liber_librorum

        Näin se menee parilla lauseella tyrmätään koko hypetys. Toki tuo "roomalaisvankkureiden" raiteisto tarjottiin kutakuinkin heti venäläisen julkaistua juttunsa. Ensimmäinen ongelma oli se että vetäjät eivät jättäneet jälkiä . Myös "vakkureiden" koko ja maastorenkaiden leveys eivät sopineet ao. vankkureihin. Mutta mitä näistä, aika tuo totuuden näihinkin löydöksiin - pysytään roomalaisvankkureissa siihen asti kun uskottavampi selitys löytyy.
        Tässä on pikkasen samaa kun Tiwanaku, Bolivia Puma Punkun rauniot. https://ancientexplorers.com/blogs/news/ancient-advanced-technology-in-puma-punku Jokainen tietää, että suuret identtiseti millin tarkasti koneistetut kivimoduulit on tehty prossikaudella puunuijalla ja pronssitaltalla.


      • frrrrrrrrrrrdede
        Liber_librorum kirjoitti:

        Näin se menee parilla lauseella tyrmätään koko hypetys. Toki tuo "roomalaisvankkureiden" raiteisto tarjottiin kutakuinkin heti venäläisen julkaistua juttunsa. Ensimmäinen ongelma oli se että vetäjät eivät jättäneet jälkiä . Myös "vakkureiden" koko ja maastorenkaiden leveys eivät sopineet ao. vankkureihin. Mutta mitä näistä, aika tuo totuuden näihinkin löydöksiin - pysytään roomalaisvankkureissa siihen asti kun uskottavampi selitys löytyy.
        Tässä on pikkasen samaa kun Tiwanaku, Bolivia Puma Punkun rauniot. https://ancientexplorers.com/blogs/news/ancient-advanced-technology-in-puma-punku Jokainen tietää, että suuret identtiseti millin tarkasti koneistetut kivimoduulit on tehty prossikaudella puunuijalla ja pronssitaltalla.

        Koko on se suurin hämmästys, muuta eivät kaikki koneistukset ole millintarkaa työtä(kuvassa keskimmäisen linjat heittävät) ja kivimaterialikin on jo haurastunut ja rapautunut selvästi.
        Kivi ei olekaan kovaa lajia.


    • Joku tahtoo Dänikeeniksi Dänikeenin paikalle.

      • Liber_librorum

        Erich von Dänikenin hengentuotteet ovat kuvastaneet aina kulloisenkin ajan käsitystä maasta ja maailman kaikkeudesta. On selvää että Erich von Dänikenin tai muiden "UFO-tyyppien" juttuja ei oteta ihan heti virallisiin historian oppikirjoihin. Toisaalta Raamattu on täynnä "ihmeitä" jotka eivät ole virallista faktaa, kuuluvat ryhmään uskonnot ja uskomukset.

        Nykyisen urbaanin maailman kirjoitettu historia ulottuu vain, Egyptin, Persian, Intian ja Etelä-Amerikan jollain tavoin tulkittuun historiaan. Suurin osa kirjoitetusta muinaishistoriasta on Egyptin papiston peruja. Näin tietoihin pääsivät Kreikan maailman valloituksen seurauksena hellenistisen ajan historioitsijat toki hekin osin pohjasivat tietonsa suulliseen perintöön. Vasta Rosettan kivi avasi Egyptin hieroglyfit nykyisille historian tutkijoille. Koska Rosettan kivi oli olemassa ilmeisesti kreikkalaiset tutkijat osasivat avata hieroglyfejä antiikin aikaan. Mesopotamian nuolenpääkirjoitus on avannut myös historiaa Lähi-idässä ja se on Egyptin ohella se mistä länsimainen virallinen historia ja Raamattu kertoo. Kiinan ja Intian vanhat kirjoitukset ovat oma lukunsa, samoin inkojen hieroglyfit, niitä ei juuri mainita länsimaisen historian yhteydessä.

        Tällä länsimaisella tunnetulla historialla ei kovin pitkälle menneisyyteen päästä. Loppuu dokumentit, tekstit, jäljellä on vain järjettömiä rakennelmia ja tarinoita. Kaikissa tarinoissa ja näkyvissä dokumenteissa mainitaan olentoja ja jumalia, jotka eivät ole tästä maailmasta. Raamattukaan ei ole jäänyt näistä paitsi, toki Lähi-idän ja Egyptin tarinoilla on samat alkulähteet. Lähinnä on aika, 5000 – 15 000 vuotta eea, mitä on tapahtui, missä ja miten. Tuolta ajalta on näkyvissä vain kiviä, isoja ja helvetin isoja, sekä suuria raunioita jotka eivät mahdu historian selityksiin.


    • mystiset.koordinaatit

      Samanlaisia uria kuin Maltan ajourat on Meksikossakin ja roomalaiset eivät ajelleet siellä. Pseudotieteilijöitten täytyy keksiä parempi selitys kuin roomalaiset. Oikea selitys on muinainen, kehittynyt kulttuuri. Tästä on paljon kirjoitettuakin aineistoa mm. sumerien tauluissa.

      Mielenkiintoista, että Gizan, Rtanjin ja Hohenstaufenin pyramidit muodostavat ratakoordinaatit, joiden rajaamilla alueilla on massiiviset vedenalaiset rakennelmat ajalta ufo ja avaruusoliot. Kuitenkin näillä vedenalaisilla oli jokin yhteys mm. Lepenski Vir-kulttuuriin, päätellen samoista symboleista. Maailma ja muinaisuus on paljon ihmeellisempi, kuin mitä jurttalan perspektiivistä luulisi. Videolla enemmän.

      The Pyramids of Giza, Rtanj and Hohenstaufen are Coordinates of Alien Underwater Bases
      https://youtu.be/h3NIuJrsK0I

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe