Aihe

"JUMALAMME TUTKIVAT TELLUSTA"

Liber_librorum

Ilmeisesti maapalloa oli kohdannut suurkatastrofi ja retkikunnat tutkivat turman laajuutta. Kulkuneuvojen ja leirien jättämät jäljet syntyivät tuhkan ja lietteen peittämään maahan, kuten jälkiä jää märkään saveen. Nuo löydöt romuttavat tähän astisen kulttuurihistorian käsityksen. Nuo löydöt sijaitsevat kalliokerroksessa jonka ikä vaihtelee 5-15 miljoonaa vuotta, riippuen löytökohdasta.

Venäläinen tutkija Alexander Koltypin avasi muutama vuosi sitten tämän "pandoran lippaan". Tämä fakta on kirjailmellisesti kallioon hakattu joten väärennykset on pois suljettu. Kun nuo Turkin ja Maltan "urat" löytyivät nyt niitä on löydetty myös muualta. Tässä on kaksi ajatussuuntaa, jälkiä on jättänyt muualta tullut tutkimusryhmä tai jo maapallolla olut korkeakulttuuri joka tutki mitä ja missä on tapahtunut?

Vanhat tarinat (myös Raamattu) kertovat ajasta jolloin jumalat elivät keskuudessamme. Nyky tutkimusten mukaan maapallo kohtasi viimeisimmän suurkatastrofin noin 12 000 vuotta sitten. Tästä seurasi vedenpaisumus ja vanhan korkeakulttuurin loppu. Katasrofin synnytti kilometriluokkaa oleva meteoriitti joka törmäsi maahan Grönlannin länsipuolella. Tuo viimeisin paukku selittää paljon, miksi mammutit ja kaikki roina jäätyi hetkessä ikiroutaan Siperian pohjoisrannikolla. Asia on aika tuorre, kun ajoitus täsmää katastrofin jälkiä nähdään ympäri maapallon.
Elämme mielenkiintoisia aikoja.

http://www.cartrutsmalta.com/cart-ruts-phrygia-valley-turkey/
http://www.cartrutsmalta.com/cart-ruts-tracks-locations-countries-world/
https://www.youtube.com/watch?v=HHJvpXcHM90
https://www.foxnews.com/science/nasa-eyes-giant-meteorite-crater-beneath-greenlands-ice

6

<50

  Vastaukset

   • Näin se menee parilla lauseella tyrmätään koko hypetys. Toki tuo "roomalaisvankkureiden" raiteisto tarjottiin kutakuinkin heti venäläisen julkaistua juttunsa. Ensimmäinen ongelma oli se että vetäjät eivät jättäneet jälkiä . Myös "vakkureiden" koko ja maastorenkaiden leveys eivät sopineet ao. vankkureihin. Mutta mitä näistä, aika tuo totuuden näihinkin löydöksiin - pysytään roomalaisvankkureissa siihen asti kun uskottavampi selitys löytyy.
    Tässä on pikkasen samaa kun Tiwanaku, Bolivia Puma Punkun rauniot. https://ancientexplorers.com/blogs/news/ancient-advanced-technology-in-puma-punku Jokainen tietää, että suuret identtiseti millin tarkasti koneistetut kivimoduulit on tehty prossikaudella puunuijalla ja pronssitaltalla.


   • Liber_librorum kirjoitti:

    Näin se menee parilla lauseella tyrmätään koko hypetys. Toki tuo "roomalaisvankkureiden" raiteisto tarjottiin kutakuinkin heti venäläisen julkaistua juttunsa. Ensimmäinen ongelma oli se että vetäjät eivät jättäneet jälkiä . Myös "vakkureiden" koko ja maastorenkaiden leveys eivät sopineet ao. vankkureihin. Mutta mitä näistä, aika tuo totuuden näihinkin löydöksiin - pysytään roomalaisvankkureissa siihen asti kun uskottavampi selitys löytyy.
    Tässä on pikkasen samaa kun Tiwanaku, Bolivia Puma Punkun rauniot. https://ancientexplorers.com/blogs/news/ancient-advanced-technology-in-puma-punku Jokainen tietää, että suuret identtiseti millin tarkasti koneistetut kivimoduulit on tehty prossikaudella puunuijalla ja pronssitaltalla.

    Koko on se suurin hämmästys, muuta eivät kaikki koneistukset ole millintarkaa työtä(kuvassa keskimmäisen linjat heittävät) ja kivimaterialikin on jo haurastunut ja rapautunut selvästi.
    Kivi ei olekaan kovaa lajia.


  • Joku tahtoo Dänikeeniksi Dänikeenin paikalle.

   • Erich von Dänikenin hengentuotteet ovat kuvastaneet aina kulloisenkin ajan käsitystä maasta ja maailman kaikkeudesta. On selvää että Erich von Dänikenin tai muiden "UFO-tyyppien" juttuja ei oteta ihan heti virallisiin historian oppikirjoihin. Toisaalta Raamattu on täynnä "ihmeitä" jotka eivät ole virallista faktaa, kuuluvat ryhmään uskonnot ja uskomukset.

    Nykyisen urbaanin maailman kirjoitettu historia ulottuu vain, Egyptin, Persian, Intian ja Etelä-Amerikan jollain tavoin tulkittuun historiaan. Suurin osa kirjoitetusta muinaishistoriasta on Egyptin papiston peruja. Näin tietoihin pääsivät Kreikan maailman valloituksen seurauksena hellenistisen ajan historioitsijat toki hekin osin pohjasivat tietonsa suulliseen perintöön. Vasta Rosettan kivi avasi Egyptin hieroglyfit nykyisille historian tutkijoille. Koska Rosettan kivi oli olemassa ilmeisesti kreikkalaiset tutkijat osasivat avata hieroglyfejä antiikin aikaan. Mesopotamian nuolenpääkirjoitus on avannut myös historiaa Lähi-idässä ja se on Egyptin ohella se mistä länsimainen virallinen historia ja Raamattu kertoo. Kiinan ja Intian vanhat kirjoitukset ovat oma lukunsa, samoin inkojen hieroglyfit, niitä ei juuri mainita länsimaisen historian yhteydessä.

    Tällä länsimaisella tunnetulla historialla ei kovin pitkälle menneisyyteen päästä. Loppuu dokumentit, tekstit, jäljellä on vain järjettömiä rakennelmia ja tarinoita. Kaikissa tarinoissa ja näkyvissä dokumenteissa mainitaan olentoja ja jumalia, jotka eivät ole tästä maailmasta. Raamattukaan ei ole jäänyt näistä paitsi, toki Lähi-idän ja Egyptin tarinoilla on samat alkulähteet. Lähinnä on aika, 5000 – 15 000 vuotta eea, mitä on tapahtui, missä ja miten. Tuolta ajalta on näkyvissä vain kiviä, isoja ja helvetin isoja, sekä suuria raunioita jotka eivät mahdu historian selityksiin.


  • Samanlaisia uria kuin Maltan ajourat on Meksikossakin ja roomalaiset eivät ajelleet siellä. Pseudotieteilijöitten täytyy keksiä parempi selitys kuin roomalaiset. Oikea selitys on muinainen, kehittynyt kulttuuri. Tästä on paljon kirjoitettuakin aineistoa mm. sumerien tauluissa.

   Mielenkiintoista, että Gizan, Rtanjin ja Hohenstaufenin pyramidit muodostavat ratakoordinaatit, joiden rajaamilla alueilla on massiiviset vedenalaiset rakennelmat ajalta ufo ja avaruusoliot. Kuitenkin näillä vedenalaisilla oli jokin yhteys mm. Lepenski Vir-kulttuuriin, päätellen samoista symboleista. Maailma ja muinaisuus on paljon ihmeellisempi, kuin mitä jurttalan perspektiivistä luulisi. Videolla enemmän.

   The Pyramids of Giza, Rtanj and Hohenstaufen are Coordinates of Alien Underwater Bases
   https://youtu.be/h3NIuJrsK0I

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23917
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16098
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14847
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   11700
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5914