Kredu tiedemies - turhake

näin.sen.näen

Kreationisti tiedemies on sokeaa kelloseppää epäpätevämpi "tieteentekijä". Hän tekee tutkimuksia, jotka myötäilevät raamatun luomiskertomusta.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arkipyhäjysäys

      Ne tiedemiehet ovat "päteviä", joiden puheita, kirjoituksia ja tuloksia TV-7 ja radio Dei noteeraavat.

    • mustikset.hämyisimmät

      Missä vaiheessa Juma duunasi mustia aukkoja miljoonittain universumiin. Niinpä niin. Maapallolla on ikioma Jumala. Universumin jumalia kutsutaan luonnonlaeiksi.
      Evoluution takana ovat luonnonlait. Käytännössä ikuiset ja järkkymättömät. Ne kehittyivät ennenkin oma aurinkokuntamme oli vielä osa kaasu-ja pölypilviä.
      Kun maapallolla ei ole enää mitään elämää, luonnonlait jatkavat muualla universumissa "toimintaansa" käsityskykymme mukaan äärettömiin.

      • Hangar1

        Aika etäältä asti perusteltu. Evoluutio käynnistyi n.-4 mrd vuotta sitten https://peda.net/oppimateriaalit/e-oppi/verkkokauppa/yläkoulu/poistuneet-tuotteet/ihminen/evoluutio_perusteet
        Näitä perusasioita ei kuitenkaan kansakouluissa opetettu. Sen sijaan uskontotunnit olivat pakollisia. Yleensä sain uskonnosta arvosanan 7 tai 8 joskus.

        Ylensä uskottiin että Raamatussa kirjoitettu luomiskertomus olisi totta. Oli yllätys lukea kirjastoteoksista että meitähän on sumutettu pahemman kerran.


    • Vitsinhölmöt

      Niinkö? Minusta se on paljon typerämpää että evot yrittävät jotenkin valehtelemalla selittää että homous on muka yhtä luonnolista kuin heterosuhteetkin. No, eivät varmasti ole sillä vain luonnollisista suhteista syntyy lapsia.

      Ja toinen aivan älytön typeryys evoilla on se että heidän gurujensa oli vain ihan PAKKO yrittää selittää että tyhjä se nyt vain jotenkin räjähti kosmokseksi, heheheh!

      • Et_vaan_bonjaa

        Sulla on aika hölmöt vitsit.


      • synteettinen.mies

        Toisaalta; Maapallon jumalat eivät voi olla kovin vanhoja koska ensimmäiset elämänmerkit kuumasta laavasta jäähtymisen jälkeen löytyvät n.4 miljardin vuoden takaa.
        Muuten kallioperään kivettyneinä. Tieteen Kuvalehti kirjoittaa viimeisimmässä numerossaan että elämä syntyi mutalammikossa. www.tieku.fi
        Siitä ensimmäisiin eläviin olioihin kului aikaa vielä miljardeja vuosia.
        Vasta synteettisyntyisten olijoiden aivojen kehitys salli muodostaa jumal'olento oletuksia.


    • tietämätöKoskaYmpäristö

      Lue eka rivi tältä langalta. Selittää mitä evoluutio on.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15608544/totuus-julki--evoluutio-uskonto-5g-ja-ilmastonmuutos-


      Ei ole älykästä. Ennalta nähtävissä mitkä ominaisuudet on sopivimmat ympäristöön. Erikoistuu kun mieltyy johonkin ympäristöön/ominaisuuteen. Laji saattaa mieltyä selviytymisen kannalta negatiiviseen asiaan. Laji saattaa tuhota itsensä. Voi luoda kilpailijan itselleen omasta kannasta. Esim. pieni ryhmä muuttuu lihansyöjäksi ympäristön seurauksena. Ei ole vapaata tahtoa. Ei ole satunnaisuutta. On vain yksi polku mikä alkoi ennen isoa alkuräjähdystä. Tietämätön ei ymmärrä ja luulee toisin. Aivot toimii suljetussa ympäristössä. Kaikki päätökset on ympäristön tuloksia. Ihminen on biologinen tietokone mikä pyörittää ohjelmaa aivoissa. Kipu on reaktio ei muuta. On vain tieteellinen toimintamalli. Red herring, ahneus ja tietämättömyys on tyhmyyttä. Ohjelma on huonosti oppinut mikä on täysin ympäristön syytä (dna kehittänyt vammaisen, milloin ympäristö ei vaikuta ellei ajattele kaikkea ympäristönä, vanhempia. Silloin ympäristön tekele.)

      Ei taida edes perusasiat olla hallussa. Opittava ja muistettava jotta ei haaskaa aikaa. Epätehokkuus on turhan jauhamista. On prioriteetit sekaisin. Vaihtoehdot vähässä omassa päässä ja ympäristössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe