Suomen ankea asenneilmapiiri

Anonyymi

Tämäkin lausunto osoittaa suomalaisten viranomaisten, lääkärien, ym. erittäin ankean ja vastenmielisen asenteen, suoraan sanoen asennevamman:

"– Tandempyörä on loistava keksintö, mutta kuntouttava laite se ei ole, sanoo alueellisen apuvälinekeskuksen palvelupäällikkö Mariann Kylmäniemi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.

Sama näkemys vahvistetaan myös Satakunnan sairaanhoitopiirin apuvälikeskuksesta. Fysiatrian ja kuntoutusylilääkäri Hannu Heikkilä toteaa, että mielen virkistäminen ei riitä syyksi apuvälineen myöntämiselle."
https://yle.fi/uutiset/3-10782356

Eihän nyt helevetti tässä maassa voida ihmisten mielialaa virkistää muuten kuin lääkkeillä että lääkärit saisi lääkeyhtiöiltä bonukset taskuunsa, perkele!!
Ei ihme että suomihelvetissä mielialalääkkeiden kulutus on maailman huippuluokkaa...

4

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koko ajan julkaistaan pelkkiä uhkakuvia, elämänlaatua vakavasti vahingoittavia tulevaisuudennäkymiä, esim. sitra uhkailee että suomi pitää suunnilleen sulkea että "päästöt" lakkaisivat ja "maapallo pelastuu", ihan kuin suomi yksin olisi vastuussa koko pallon päästöistä perkele!!!
   https://yle.fi/uutiset/3-10784895

  • Maailman ongelmat ovat yleensä palutettavissa liikakansoitukseen. Siinä me ja muut Euroopan kansat olemme tehneet enemmän kuin kohtuullisen. Muiden kansojen lisääntymiseen emme voi edes vaikuttaa. Emme voi olla vastuussa asiasta, johon emme voi vaikuttaa.

  • Anonyymi

   Kanaslaiasen oikeusturva on aivan retuperällä. 2006 hain kaiken mahdollisen tiedon lasten oikeuksista isäänsä. Vain Tampereella oli 1kpl tuomari joka jakoi huoltajjuuksia isälle oikeudenmukaiseti muut kuuluivat Feministeihin tai alapää vammaisiin. Oikeuslaitoksissa vielä vahvistetaan Feministien tekemät päätökset tai rasististen poliisien hyllyttämät tutkinnat.
   Tehiokkaasti on media muurariveljien halinassa kun maamme pääsi onnelisten kerhoon ja rasismi on saatu lakaistua täysin pimentoon. Olisi hyvä julkaista prosentti millä todenäköisyyellä poliisi rasistisesti käy miehen kimppuu ja nostaa syytteet miestä vastaan.
   Löytää poliisista NORMI mies joka tietää asuinpaikkansa lienee laskenallinen mahdottomuus, Sama kun etsisi normi miehistä yksilöä joka ei tiedä missä asuu, sellainen lienee hoitolaitokseta kotiutettuna lomaviikollaan.

  • Anonyymi

   ja mua piristäis lottovoitto vaik ihan pikkumillikin niin tulis paree olo, mutta eikun jotkut valmiiksi piteet vain niitä saa :( yks lottoresepti pliiiish

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1970
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1527
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   92
   1350
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1282
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1255
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1111
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1047
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1027
  9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   1022
  10. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   858
  Aihe