Huhtikuun helle ja hyttyset

Anonyymi

Yleensä on saanut lenkkeillä ja samoilla metsässä melko rauhassa toukokuussa mutta ei tänä vuonna. Kiitos huhtikuun helteiden, hyttyset ilmestyivät etuajassa.

Ja nyt niitä on jo massoittain.

2

<50

  Vastaukset

  • Jos keväät ovat varhaistumassa niin sama tulee tapahtumaan vuosittain.

   Se hyvä puoli säissä nyt oli että mustikka pääsi kukkimaan ilman hallanvaaraa. Jos kesäkuu ja heinäkuun alku ei ole pelkkää kuivuutta niin tänä vuonna saattaisi saada hieman poimittuakin niitä talteen. Viime vuosi oli helteiden vuoksi mustikan osalta ainakin täällä etelärannikon tuntumassa aika toivoton.

  • Syksyä odotellessa. Eilen yritin käydä lempipolullani mutta ei siitä nyt tule mitään. Offit ei auta kun ne pistää trikoiden läpi reisiin ja sääriin. Ei niitä myrkkyjä voi laittaa vaatteiden alle eikä laajoille ihoalueille.

   Enkä edes halua laittaa samoja myrkkyjä iholleni joita on käytetty jo Vietnamin sodassa. Sinne meni hukkaan sekin runsas 4 euroa.

   Pitää vielä kokeilla sitruuna- tai laventeliöljyä voiteeseen sekoitettuna, josko se auttaisi. Hyttyset kuulemma inhoaa niitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3937
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2195