lapsellista tämä sää uutisointi ja hellehehkut

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ensin-suomeen-vyoryvat-runsaat-sateet-sitten-pamahtavat-hirmuhelteet-joista-kannattaa-ottaa-ilo-irti-helteen-vierailu-on-tilapainen-ilo/7460944

ja tänään taas toinen ääni kellossa

naurettavaa pääotsikoissa ja sään liikettä toitottaa ja varsinkun ennustukset muuttuu ihan jatkuvasti. mölyt mahassa edelliseen päivään saakka kiitos

7

<50

Vastaukset

 • Olin tosiaankin pettynyt kun täällä Etelä-Suomessa ei tullutkaan mitään kaupunkitulvia, vain muutama tunti tihkusadetta.

 • Edelleenkin odotellaan lounais-suomessa niitä OIKEITA sateita. Alkaa olla jo vähän paha. Erittäin mielenkiintoista koska tämä meidän mökkipaikka oli tunnettu siitä että täällä aina satoi,kun oma microilmasto haha. 20 vuotta kesät vaan satanut ja nyt,viime vuodesta lähtien sade on loppunut kuin hanasta vääntämällä. Miksi. Mikä muutti alueen normaalin sään tuollaiseksi. Jos vuosikymmeniä vaan sataa ja tuulee(mikä myöskin loppui)en usko että se voi loppua kuin seinään.
  Lyödäänkö vetoa että polttava laserhelle pitää kuitenkin paikkansa..huomannut että sade-ennustukset ovat vain huuhaata,tappohelteet melkein aina iskevät.

  • FMI Ilmastonmuutos Suomessa: Kesäisin rankkasateet tulevat lisääntymään...

   Foreca Viikonlopun sää: Suomea liipaisee afrohelle...

   Mitä meriittiä kysyiset laitokset saavat tuollaisten kertomisesta kansalaisille.


 • Eiköhän nämä tälläiset sääuutiset ole iltapäivälehtien huomionhakuisuutta, ei säälaitosten. Iltapäivälehtien toimittajat näitä vetelee hatusta.
  "Käristyskupolia ja hirviöhelteitä" jne.
  En ole koskaan tv-radio säätiedoissa kuvattavan tulevia säitä tälläisin termein
  Vain iltapäivälehtien otsikoissa näkee näitä älyttömyyksiä kissankokoisin kirjaimin.

 • Nytkin heinäkuun hetkellisen viilentymisen jälkeen,toitotettiin otsikoissa. Suomi jäätyy!Lämpenemisestä ei tietoakaan.Sitä on lomalaisten turha odottaa. Nyt kuitenkin viikonlopun jälkeen tulossa taas helteet. Jotenkin järjetöntä tälläinen uutisointi.

 • Nuo raflaavat otsikot on tarkoitettu ainoastaan houkuttelemaan lukijat naksauttamaan otsikkoa, jolloin lehti saa lisää tuloja. Kannattaa seurata vain Yle Ykkösen uutisointia.

 • Täytyy todeta että kesä oli ja meni. Seuraavat helteet voi olla vasta ensi kesänä.
  Syksyn tuntua ilmassa jo melkoisesti, ja koivuista lehdet putoaa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.