Haamukuvan historia

Anonyymi

https://www.svd.se/palmemordet-paminnelse-om-illa-skott-utredning

Jos tutkimme journalismia niin mitä kuvat teille kertovat. Lehteä lukevan miehen olkapään kurkkivan miehen ulkonäöllä ei muka haluta sanoa mitään. Eikö sillä haluta tuoda lukijan mieliin mitään.

Laitan tähän toisesta ketjusta viestin.

Anonyymi 25.6.2019 18:38 Uusi

Voisiko olla mahdollista huijata kansaa todistajien huijatuksi tulemisen kautta.
Keitä kaikkia todistajia on voitu huijata ja ketkä saattavat olla mukana huijauksessa tavalla tai toisella.

http://palmemordet.eu/palmemordet/vem-sag-teknaren-sanne-t/

Sanna Törneman on jännä tapaus. Häntä on tupla huijattu ellei pakeneva mies ollut Palmen murhaaja. Sen verran omituisesti mies käyttäytyi ohittaessaan Sannan Smala Grändillä, joten kukapa ei olisi pannut merkille sellaista käyttäytymistä. Sanna teki ainakin kahdenlaisia piirroksia. Tuo tuossa linkissä ja sitten tämä tässä alla.

https://www.google.com/search?hl=fi&biw=1540&bih=818&tbm=isch&sa=1&ei=9FsQXfq0N-fjrgSxp57YDA&q=grandmannen &oq=grandmannen &gs_l=img.3..0i30.8592.14041..15311...0.0..0.84.156.2......0....1..gws-wiz-img.......0i8i30.WzQE4gIK1nM#imgdii=YSn0WgwDVkrOOM:&imgrc=7KKbxexvnfAH-M:

Sitten on tuo saksalaisten asiantuntijoiden tekemä kuva joka tehtiin kuulema Sannan piirustuksista. Se ei minusta muistuta paljoakaan Sannan luonnoksia tai tuota originalbildiä. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435Anonyymi

Minulle tuli tuon ylimmän linkin olkapään yli kurkkijasta haamukuva mieleen. Hänellä myös kaulus on vähän leuan päällä. Tällaista tämä tutkiva journalismi on mutta ei se mihinkään johda kun en sano asiaani parilla sanalla.

52

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa historia.

    • Anonyymi

      https://utsikterinsikter.blogg.se/2017/august/den-oskyldige-christer-pettersson.html

      En suuomenna ainakaan vielä kuin tuon linkissä olevan artikkelin lopun. Huomaan että sensuuri iski jo edelliseen viestiin. Tänne on hieman vaikea kirjoittaa kun ei tiedä miksi noita viestejä poistetaan. Niissä olevat linkit ja tiedot on netissä vapaasti kaikkien saatavilla. Onko se vain kiusaa minua kohtaan.

      Många miljoner kronor och oerhört lång tid ägnades åt ett spår som var en återvändsgränd.
      Alf Andersson försökte gång på gång övertyga spaningsledaren Hans Ölvebro och vice spaningsledaren Ingemar Krusell om att man borde granska Palmes allra farligaste politiska fiender, personerna på den yttersta högerkanten i svensk och internationell politik.
      Här fanns starkt Palmefientliga personer inom World Anti Communist League (WACL), Europeiska Arbetarepartiet (EAP), "Leongruppen" inom Stay Behind, Friheten i Sverige, stiftelsen Contra, St Michaelsorden, Ungsvenska klubben, Norrmalmspolisen, Baltiska kommittén, Säpo, föreningen Societas Avantus Gardiae och andra sammanslutningar.
      I Estniska huset på Wallingatan 32-34, några hundra meter från Grand och mordplatsen, träffades vid tiden för mordet ett 25-tal nazister som var anställda vid eller hade nära kopplingar till Stockholmspolisen. Utanför dessa lokaler såg ett vittne en ledande person inom en svensk extremistorganisation klockan 22.45 på mordkvällen. Mannen försökte dölja sitt ansikte för vittnet.
      Men kommissarie Alf Andersson talade för döva öron.
      Det är naturligtvis djupt upprörande att ledande svenska mediepersonligheter och poliser envist hävdar att Christer Pettersson var Olof Palmes mördare och det är lika upprörande att den svenska staten så envetet förföljde missbrukaren från Rotebro.
      Han var sannerligen inte Guds bästa barn. Han misshandlade människor, han missbrukade både alkohol och narkotika och han dödade en person med en bajonett i samband med ett gatuslagsmål.
      Men Palmes mördare?
      Nej, nej.
      Det var inte det som hände den där dystra kalla fredagkvällen för drygt 31 år sedan.
      Låt oss istället intressera oss för sanningen.

      SAMMA PÅ FINSKA

      Monta miljoonaa kruunua ja erittäin paljon aikaa oli omistettu polulle (spår), joka oli umpikuja. Spår = tutkintalinja.
      Alf Andersson oli toistuvasti yrittänyt vakuuttaa etsintäjohtaja Hans Ölvebrota ja apulaisinspektori Ingemar Krusellia, että on tarkasteltava Palmen vaarallisimpia poliittisia vihollisia, äärimmäisen oikealla olevia ihmisiä Ruotsin ja kansainvälisessä politiikassa.
      Siektä löytyi vahvasti Palmelle vihamielisiä ihmisiä World Anti-kommunistisesta liigasta (WACL), Euroopan työväenpuolueesta (EAP), Leonin ryhmästä Stay Behindin sisästä, vapaus Ruotsissa, Contra-säätiöstä, St Michaelsordista, Nuorten ruotsalaisesta klubista, Norrmalmin poliisista, Baltian komiteasta, Säposta, Societas Avantus Gardiae-yhdistyksestä ja muista yhdistyksistä.
      Viron talossa Wallingatanissa 32-34, muutaman sadan metrin päässä Grandista ja murhapaikasta, noin 25 natsia, jotka työskentelivät Tukholman poliisissa tai olivat läheisessä yhteydessä siihen, tapasivat murhan aikaan. Näiden tilojen ulkopuolella todistaja näki johtavan henkilön ruotsalaisessa ääriliikkeessä klo 22.45 murhayöllä. Mies yritti piilottaa kasvonsa todistajalta.
      Mutta komission jäsen Alf Andersson puhui kuurojen korville.
      On tietysti sangen törkeää, että johtavat ruotsalaiset media persoonallisuudet ja poliisit väittävät itsepäisesti, että Christer Pettersson oli Olof Palmen tappaja, ja on yhtä törkeää, että Ruotsin valtio vainoaa niin itsepäisesti Rotebron sekakäyttäjää.
      Hän ei ollut varmasti Jumalan paras lapsi. Hän pahoinpiteli ihmisiä, käytti väärin sekä alkoholia että huumeita, ja hän tappoi katu taisteluun liittyen bajonetilla (linkkuveitsi) henkilön.
      Mutta olla Palmen tappaja?
      Ei, ei.
      Sitä ei tapahtunut juuri tuona synkkänä kylmänä perjantai-iltana hieman yli 31 vuotta sitten. (nyt asiasta yli 33 v)
      Sen sijaan olkaamme kiinnostunut totuudesta.

      • Anonyymi

        On noussut esiin teotia,, ettei koko murhaa edes tapahtunuy.


      • Anonyymi

        Tähän väliin en saa tuota puuttuvaa lenkkiä eikä linkkiä jäämään joten tärinästä eikun tarinasta tulee taas pomppiva, mutta koettakaa pysyä kärryillä. Ei uskoisi että noin avoimmesri Suomi 24:n ylläpito suojelee rikollisia, joita minä parhaani mukaan yritän paljastaa.


      • Anonyymi

        Anonyymi 28.6.2019 15:51 On noussut esiin teoria, ettei koko murhaa edes tapahtunut.

        Se alkoi Liljesonin kirjasta.

        https://dsm.nu/shop/bocker/palmemordets-hemliga-scenario/

        Kirjaa ei ole suomeksi. Kysynkin että jos murhaa ei edes tapahtunut niin kenet Sanna näki. Kuka oli tai on tuo Haamumies.

        Tässä typistetty versio tuosta poistetusta viestistä. Onko se tuo Liljesonin kirja jota ei saa mainita.


      • Anonyymi

        Ote toisesta ketjusta

        Författaren Hans Liljeson hade en lunch med dåvarande Parisambassadören Carl Lidbom några veckor efter mordet på Olof Palme.
        Denna lunch blev utgångspunkt för Liljesons mångåriga forskande om och kring Statsminister mordet. Som jurist har Liljeson slagits av den svindlande tanken, att hela mordutredningen alltifrån begynnelsen varit ett spel för galleriet, ett groteskt dubbelspel i regi av osynliga makthavare.

        https://dsm.nu/shop/bocker/palmemordets-hemliga-scenario/

        Kirjailija Hans Liljeson oli lounaalla Pariisin suurlähettilään Carl Lidbomin kanssa muutama viikko Olof Palmen murhan jälkeen.
        Tämä lounas tuli lähtökohdaksi Liljesonin monivuotiselle tutkimukselle pääministerin murhan ympärillä. Asianajaja Liljesoniin iski huikea ajatus siitä, että koko murhaa koskeva tutkimus on alusta lähtien ollut gallerialle groteski kaksinaamainen peli, jota ohjaa näkymättömät vallanpitäjät.

        Galleria tarkoittaa varmaan kaikkia asiaan vihkiytyneitä ja dubbelspel on jotain kaksinaamaista peliä missä puhutaan mitä sattuu ja salataan kaikenlaista, jottei totuus tulisi julki.


    • Anonyymi

      Enligt Sanne T hände det mellan kl. 23:30 och 23:40. Det borde vara för sent för att vara gärningsmannen, men dagen efteråt gjorde hon en teckning efter sin minnesbild. Bilden blev sen till den famösa fantombild.

      Sanna T: n mukaan se tapahtui kello 23:30 ja 23:40 välillä. Se olisi liian myöhäinen aika, jotta se voisi olla murhaaja, mutta päivä sen jälkeen hän teki piirustuksen muistikuvansa mukaan. Kuvasta tuli sitten se kuuluisa fantoomikuva (haamukuva)

      Tuossa ylemmässä viestissä oli kun sana liikaa. Hän siis teki kuvan miehestä muistikuvansa mukaan seuraavana aamuna ku kuuli radiosta muehasta. Mutta luulen että tämä ketju on poistettu.

    • Anonyymi

      Tämä minun jutun kertominen on todella hidasta sillä jollei koko ketjua poisteta niin yksittäisiä viestejä tämän tämän, Siksi hidasta kun odottelen saako viesti jäädä tänne vai ei. Usein laitan sen uudestaan toivossa että joku ehtisi lukea sen.

      Tuossa ylemmässä viestissä oli 'kun' sana liikaa. Hän siis teki kuvan miehestä muistikuvansa mukaan seuraavana aamuna, kun kuuli radiosta murhasta. Mutta luulen että tämä ketju on poistettu. (tuo ylempi viesti poistettii, mutta minä luulin että koko ketlu poistettiin) Palmesta puhuminen on kuumaa kamaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15708731/valemurha-ruotsalaisittain#comment-97994357
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15717841/sananvapauden-salat-2
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15717464/epatoivosta-touhua#comment-98063724
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15717166/taalta-poistetaan-ketjuja
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15717146/aika-janna-aloitus
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15717069/pahus!-pahuus-soi-taas-mutta-soikoon!
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15708010/elammeko-mita-paivaa
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15703354/omppumies-hasku

      Katsotaan poistaako ylläpito tämänkin. Jos poistaa niin se on mukana Palmen murhassa osallisena totuuden pimittelyssä. Suojelee jotakuta

    • Anonyymi

      Tässä ote ketjusta "Sananvapuden salat" joka ei ole minun aloittama ketju ja siksi se saa olla vapaa,,in täällä kuin minun ketjuni.

      Anonyymi
      26.6.2019 10:58
      Olof Palmesta ei saa Suomessa kirjoittaa, ellei kirjoita siten, että se myötäilee virallista linjaa mikä on se, että jollei Christer Pettersson tappanut Palmea, niin se oli sitten joku toinen, jota ei olla vielä saatu kiinni. Saa myös vähän kritisoida poliisiakin. Se sallitaan, mutta mitään radikaalia ei saa kirjoittaa. Saatika sellaista mikä veisi ratkaisua eteenpäin.

      Virallinen linja on sellainen, että täytyy löytää joku yksittäinen hullu kansan keskuudesta. Vihjeitä on tullut tuhansittain ja 130 on tunnustanut murhanneensa Palmen. Silminnäkijöitä murhalle ei enää ole, kun rouva Palmekin kuoli. Takaapäin ja sivusta miehen on nähnyt jokunen todistaja. Millä niillä tiedoilla sitten pidätät ketään. Nuo 130, jotka ovat tunnustaneet murhan, ei kelpaa poliisille eikä yleiselle syyttäjälle.

      Sellaisesta ei Suomessa saa kirjoittaa, että murhaa ei edes tapahtunut, vaikka Ruotsissa siitä puhutaan jo aivan yleisesti ja kirjojakin on aiheesta kirjoitettu. Miksi Suomi 24 poistaa kaikki viestit siitä aiheesta.

      Anonyymi 26.6.2019 13:45
      https://www.youtube.com/watch?v=5Mq0RYlYATo
      En ehtinyt saamaan tätä jäämään kun ketju lähti. Sanoin etten ole läheskään kaikkea nähnyt tai lukenut mitä Palmen murhasta kirjoitetaan tai ollaan tehty ohjelmia ja videoita. Kirjoja ja filmejäkin on useita. Lars Borgnäs on yksi parhaiten asiaan vihkiytynyt, nyt jo eläkkeelle jäänyt, toimittaja ja haluan kuulla mitä noista kahdesta naisesta sanotaan tässä linkissä. Katson sen nyt, mitä hän sanooa heistä.

      Olen itsekin parissa omassakin ketjussa viitannut heihin. Tässä yksi niistä ketjuista. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe

    • Anonyymi

      Tuossa viestiketjussa "Olavi Palmun murge" on kaikenlaisia tarinoita mutta punaisena lankana sen läpi kulkee Palme ja hänen mysteerinsä.

      Hautausmaa
      18.5.2018 13:39

      Mutta arvatkaapas mitä arvoisat lukijani. Jos olette tutustuneet ns. Rorschachin musteläiskätestiin joka on nimi kliinisen psykologian tutkimusmenetelmälle jota voidaan käyttää havaintokognitiivisena tutkimusvälineenä.
      Joku on sanonut tuon verilammikon muistuttavan Mihail Gorbatshovin otsassa olevaa syntymä merkkiä.
      Rorschach-testi ei ole assosiaatiotesti, eikä sillä tutkita henkilön luovuutta. Testin käyttäjät käyttävät menetelmää persoonallisuuden tutkimuksen välineenä, usein yhdessä muiden tutkimusmenetelmien kanssa. Testin sanotaan antavan laajimmillaan kuvan persoonallisuuden piirteistä, ajatusmalleista, emootioista, hallintakeinoista ja reagointityyleistä, kontrollikapasiteetista ja stressin sietokyvystä, minäkäsityksestä ja vuorovaikutussuhteista sekä informaation prosessoinnista, joita ovat ajattelu, havainnointi ja tiedon prosessointi.

      Tuo luova henkilö joka tuollaisen (verilammikko-syntymämerkki yhtäläisyyden) näki on nykyään Lapinlahden mielisairaalassa vastaavana vara-johtajana, vaikka sairaala lopettikin toimintansa jo 2008. Lapinlahden mielisairaalatoiminta päättyi lopullisesti 19. joulukuuta 2008. Siinä vieressä on Hietaniemen hautausmaa ja jos olette matkalla Lapinlahteen, sillä se on vierailun tai näkemisen arvoinen kokemus, niin menkää siitä hautausmaan alemmasta portista sisään ja kuudestoista hauta oikealla on näkemisen ja kokemisen arvoinen.

      VahvinLenkura
      18.5.2018 22:25

      Tuo kuudestoista hauta kuuluu miehelle, joka sen nähtyään, muuttaa elämänne ja kaverinne elämän perinpohjaisesti. En kerro vielä kenen hauta se on mutta sinne lähistölle on haudattu norsu. Ei tosin mikään oikea norsu vaan leikki norsu, Sellainen leikkikalu. Ajatelkaa nyt itse. Miten sinne nyt oltaisiin voitu haudata joku oikea elefantti ja kenen luvalla ja miten, ettei se olisi herättänyt ympäristön huomiota. Yleensäkään norsuja ei haudata niin kuin ei oikeastaan ketään muutakaan eläintä elleivät nuo ole jonkun lemmikkejä. Koiria ja kissoja haudataan ja niillä on jopa oikeita vartavasten tehtyjä hautauspaikkoja. En sano että tässä olisi nyt joku koira haudattuna.
      Tämä sanonta ja mistä se johtaa juurensa oli minulle yllätys, kun luin siitä juuri netistä äsken. En tiennyt itsekään aiemmin, mistä sanonta tulee ennen kuin luin tämän netistä. Tarina saa uuden käänteen.

      Suomenkielisen sanonnan alkuperä on helppo selittää: se on tarkka käännös ruotsin kielen vastaavasta sanonnasta Här ligger en hund begraven. Sen on puolestaan arveltu juontuvan saksasta, jossa jo 1600-luvulla tunnettiin sanonta Da liegt der Hund begraben.
      Sanonnan alkuperää on yritetty selvittää sekä Ruotsissa että Saksassa, mutta lopullista selvyyttä ei ole saatu.

      Melko yleisen käsityksen mukaan sanonnan Hund ei alkuaan ole ollut se koiraa merkitsevä sana, jollaisena se nykyään tunnetaan, vaan sen paikalla on ollut keskiyläsaksan Hunde, joka merkitsee aarretta tai ryöstösaalista. Sanonta olisi siis alkuaan viitannut maahan haudattuun aarteeseen. Ennen oli tapana parempien säilytyspaikkojen puutteessa kätkeä rahakirstut ja muut arvoesineet maahan. Älkää vetäkö johtopäätöksiä että haudattu norsu olisi jotain muuta kuin haudattu norsu.

      Palmun murhan odotetaan ratkeavan jos poliisi löytäisi aseen jolla Ola-parka ammuttiin. Se että nuo ovat hakeneet asetta yli 32 vuotta (nyt jo yli 33 vuotta) on osoitus siitä, että koko murha on alunperin ja alkujaankin ollut tarkoitus olla vain sirkushuveja kansalle.
      Miten joku aseen löytyminen voisi ratkaista murhan, jota minun mielestäni ei ole edes tapahtunut.
      Niin en muistakaan olenko edes mainninnut asiasta vielä, että murhaahan ei oikeasti edes tapahtunut vaan koko homma on yhtä huijausta. Noh tulihan se nyt sanottua mutta juttu jatkuu huomenna sillä aion nyt mennä unten maille. Hyvästi tai sanotaan vain kuulemiin. Tämä ei ole tarinan heikoin lenkki,

      Minä muista tietämättä vedin tollaisen johtopäätöksen, ettei Palmea tapettukaan, hyvin varhain. Hams Liljeson ja Claes Hedberg ovat kirjoittaneet siitä jopa kirjoja.

      https://www.youtube.com/watch?v=NmuiApBVklU

      Huijauksen motiivin suhteen olemme eri linjoilla.

    • Anonyymi

      En mennytkää vielä unten maille vaan kirjoitin tämän vielä tähän. Sibeliuksen veli oli kai ensimmäinen johtaja silloin kun se perustettiin. Luovuus ja hulluus kulkevat käsi kädessä. Minäkin näen tuossa verilammikossa yhtäläisyytta siihen syntymämerkkiin.
      Palmen piti mennä seuraavalla viikolla mennä tapaamaan Gorbatsovia, mutta jotain tuli esteeksi. Joko oikea murha tai sitten lavastettu sellainen.

      Joku on sanonut tuon Palme-verilammikon muistuttavan Mihail Gorbatshovin otsassa olevaa syntymä merkkiä. Tuo luova henkilö joka tuollaisen (verilammikko-syntymämerkki yhtäläisyyden) näki on nykyään Lapinlahden mielisairaalassa vastaavana vara-johtajana, vaikka sairaala lopettikin toimintansa jo 2008.

    • Anonyymi

      Lainattu samasta ketjusta "Olavin murhe"

      Poistuminen
      19.5.2018 12:46

      Kuudestoista hauta ja viidestoista yö ne saapuu aikanaan. Juice Leskinen sanoi: ”Tärkeitä vuosia kehittymiseni kannalta ovat 1988 (maksakirroosi) ja huumeoikeudenkäynti." En muista kauanko Juice Leskinen oli kuolleena, mutta juttelin hänen kanssaan kapakassa kerran ennen sitä ensimmäistä kuolemaansa ja hän ilahtui siitä kun sanoin hänelle, ettei hän osaa laulaa ollenkaan. Toistin vain hänen omia sanojaan. Hän palasi takaisin 1989 takaisin julkisuuteen.

      Hän joi kun ei kestänyt maailmaa. Neuman sanoi konsertissaan että Juice Leskinen on kuollut ja kaikki nostivat sytkärinsä ylös hänen muistokseen. Sitten kun se tuli lehtiin niin se meni todesta. Jos lehti sanoo jotain niin se menee läpi kuin häkä.

      Juice julistettiin oikeasti kuolleeksi 24. marraskuuta 2006. Hän lopetti sairaalassa käynnit hoitaakseen maksakirroosiaan ja sen seurauksena kuoli. Jonkin asteinen itsemurha. Eli media on tehnyt tällaisia julkisuudesta poistamis/poistumis tricks temppuja aikaisemminkin, vaikka Juicen eka poistuminen tapahtuikin pari vuotta Palmen tempauksen jälkeen. Palme -86 ja Juice -88. Kukaan muu ei palanut kuin Juice ja noita julkisuudesta poistumisia on ollut useita.

      Julkisuuden henkilöille poistuminen julkisuudesta tuntuu kansasta samalta kuin tuo olisi kuollut. Olavi Palmu tai ruotsiksi Olof Palme oli Ruotsin pääministeri. Poistuiko hän lavastamalla oman murhansa. Siitä ei ole kukaan kirjoittanut sanaakaan vaikka muuten tuosta murhasta on tehty kymmeniä kirjoja. Tämä on niin kova väite että täytyy itsekin vetää henkeä.

      Tuolloin 2018, kun tätä kirjoitin ,en ollut kuullut Liljesonista mitään. En ole lukenut ainoatakaan Palmesta kirjoitettua kirjaa, joten ei ihme että erehdyin.

    • Anonyymi

      TÄMÄ POISTETTIIN TUOLTA YLHÄÄLTÄ noin kymmenessä minuutissa. (10 min)

      Som jurist har Liljeson slagits av den svindlande tanken, att hela mordutredningen alltifrån begynnelsen varit ett spel för galleriet, ett groteskt dubbelspel i regi av osynliga makthavare.

      https://dsm.nu/shop/bocker/palmemordets-hemliga-scenario/

      Asianajaja/kirjailija Liljesoniin iski huikea ajatus siitä, että koko murhaa koskeva tutkimus on alusta lähtien ollut gallerialle kaksinaamainen peli, jota ohjaa näkymättömät vallanpitäjät.

      Galleria tarkoittaa varmaan kaikkia asiaan vihkiytyneitä ja dubbelspel on jotain kaksinaamaista peliä missä puhutaan mitä sattuu jottei totuus tulisi julki.

      Osynliga makthavare > Näkymättömät vallanpitäjät ONKO YLLÄPITO sellainen?

    • Anonyymi

      Lainattu samasta ketjusta "Olavin murhe" En tiedä paraneeko vielä jatkaa kun en tiedä mitä on poistettu.

      Miehellä oli joko pipo tai lippalakki elokuva teatterin edessä. Murhapaikalla ei ole selvyyttä oliko miehellä mitään päässä. Paettuaan kerrottua reittiä mies saa tukkalaitteen, joka muistuttaa häntä seuraamaan lähteneen miehen Lars Jeppsonin tukkalaitetta. Murhapaikalla on myös mies jonka sanottiin olevan murhatutkimusten kannalta kuin norsu porsliini kaupassa. Norsua tuodaan mukaan kuvioihin useassakain käänteessä. Lavastajat tiesivät Hietaniemen norsusta, joten saattaa olla ettei tuota (kaivettu ylös) norsua enää siellä edes ole. Tuo murhapaikan norsu on ns.. Skandiamies.

    • Anonyymi

      Ote samasta ketjusta "Olavin murhe" https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe

      Se norsu, joka on haudattuna Hietaniemen hautausmaalle kertomaani paikkaan, ei ole mikään raato vaan kuminen leikki elefantti, (lapselleni antama leikkikalu)
      Mikä ehkä on jo jonkin verran maatunut. Se on ollut siellä jo yli 32 vuottta. Sen sisään on kirjoitettu loru tai runo. (Sillä oli pahvinen arkku. Varmaan maatunut)

      Savuverhot
      21.5.2018 19:14

      Löysin tällsisen äsken netistä. http://abe.freeshell.org/palme/node1.html

      Något av det märkligaste i avrättningen av 33-åringen är, att den före detta chefen för Palmeutredningen, Hans Ölvebro, befann sig i Salisbury när Vic. Gunnarssons döda kropp hittades några timmars bilresa utanför stan. Aikamoinen sattuma!

      Sådana tillfälligheter brukar vara 1 på 10 miljoner.. Victor G. ja Hans Ö. samaan aikaan Salisburyssä. Toinen päähän ammuttuna. Oliko se jokin vihje ratkaisuun.

      Är konspiratörerna frimurare? Ja, den slutsatsen är det inte svårt att dra om man känner till den hemliga symboliken hos dessa så kallat ''puppet masters''; de som drar i trådarna till alla regeringar. Nukke Mestareilla on nyörit joka maan johtoon.

      En tiennytkään että sellainen järjestö kuin <puppet masters> olisi olemassa. Sanoinhan että lavastajat tiesivät Hietaniemen lelu norsusta. Tuodta ylhäältä on poistettu viesti. E tästä tule mitään kun viestejä poistetaan.
      Hiljensiko vapaamuurarit Victor Gunnarssonin?

      7. tammikuuta 1994 löytyi Victor Gunnarsson, joka Ruotsissa tunnettiin 33-vuotiaana ja vuonna 1986 epäiltynä Palmen murhasta, murhattuna muutaman tunnin ajomatkan päässä kotoaan Salisburyssa, Yhdysvalloissa. Hänet teloitettiin raa'asti, ammuttiin kahdella laukauksella pään läpi.

      Ovatko konspiratorit vapaamuurareita? Kyllä, tämä päätelmä ei ole vaikea tehdä, jos tiedät salaisuus symboliikkaansa näiden niin kutsuttujen "Puppet Masterien'" salaisuus tekniikkaaansa,.
      Sormus ja kello saattavat olla jääneet symbolisiksi varoituksiksi organisaation muille jäsenille. 33-vuotias oli alasti myös saattanut olla symbolinen ele,

      33-vuotiaan petos on saattanut olla, että hän paljasti itsensä sekopäisellä kirjallaan missä vakuuttelee syyttömyyttän ja on lähellä paljastaa oikean murhaajan.
      Näin ollen ictor Gunnarsson tappaja on Entinen poliisi Lamont Claxton Underwood on turha savuverho.

      perstaininperstain (nämä oli minun nimimerkkejäni)
      21.5.2018 6:16
      Tässä tämä kirjoittaja haluaa sanoa, että jotkut salaseuraajat ja vakoilijat ovat yrittäneet päästä hänen päänsä sisään. Mutta se ei onnistu jos henkilö tietää, että näin yritetään. Mikä nautinto noilla hihhuleilla on päästä vaikuttamaan toisen ajatusmaailmaan. He yrittävät kovasti, mutta eivät onnistu. Teidän ajatusmaailmaan he ovat jo päässeet kun uskotte kaiken maailman paskaan, mitä he median avulla teille syöttää, Voinko luetella mihin paskaan te uskotte. No olkoon. En luettele.

      Minä alan kohta epäilemään että se olen minä joka kirjoitan tätä tarinaa. Tai siis minä olen tuo surullisen kuuluisa Kalle Keppinen itse.

      "Hän ei ole mikään okkultisti. Tai siis minä en ole mikään okkultisti. Kirjailija Haapakoski oli tai kirjoitti salanimellä "outsider" eli ulkopuolinen. Minä ajattelin ottaa kirjailija nimekseni tai yhdeksi nimimerkeiksini "insider". Omena siideri!

      Kerron kohta miehestä jota kutsutaan Hot Applemaniksi.

    • Anonyymi

      Ihmeelliset sattumat jatkuvat. Hokasin tämän vasta äsken. Kuten huomaatte niin kaikkea ei olla vielä ratkaistu tässä mysteerissä. En kutsu tätä juttua enää murhaksi vaan mysteeriksi. Sattumia on niin paljon.

      Victor Gunnarssonia kutsuttiin murhan aikaan 33-vuotiaaksi kun yritettiin suojella hänen anonymiteettiä. En muista mistä hänen nimensä valahti julkisuuteen.
      Jos ajatellaan että Haamumies syntyi 33 vuotta sitten Sanna Törnemanin päässä ja saksalaisten rikosexperttien tietokoneella, niin häntäkin on nyt kutsuttava vain 33-vuotiaaksi (33-åringen) (hänhän on vain piirroshahmo)

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435Anonyymi

      Aku Ankka on yhtä reaalinen kuin hän vai uskotteko te täällä vielä joulupukkiin eli minkä ikäisille minä täällä oikein kirjoitan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos ajatellaan että Haamumies syntyi 33 vuotta sitten Sanna Törnemanin päässä. Eli hän on nyt 33 åringen eli 33-vuotias niin kuin oli se ensimmäinen Palmen muthasta epäilty henkilö. Nyt hän olisi 66-vuotias jos olisi oikea henkilö. Sextiosex-åringen. 66 Etsimmekö nyt jotain sexriosexiä. Sorry oon vähän maistanut niin jatketaan huomen. Tähän saaraa liittyä seksi mutta en tiedä.

      UUSIN juttu on tämä 33-vuotias sillä Haamumiehen syntymästa tuli tämä vuonna 33 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

    • Anonyymi

      Mä en tiedä tekeekö toi tietokone näitä kitjoitusvitheitä jotta tarina menisi sekaisin ja kirjoittajasta saataisiin sellainen kuva ettei hän muka hallitsisi kaikkia sanomisiaan.

    • Anonyymi

      UUSIN juttu on tämä 33-vuotias sillä Haamumiehen syntymästa tuli tämä vuonna 33 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

      Mikki Hiiri esiintyi ensi kerran 18. marraskuuta 1928 piirroselokuvassa "Höyrylaiva Ville" (Steamboat Willie)

      Mikki Hiiri sai oman tähden ja nimensä Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 1978 hahmon 50-vuotispäivänä.

      Haamumies on esiintynyt useissa rooleissa sitten Palmen murhan. Mohamed Atta oli kai hänen vaikuttavin inkarnaationsa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Atta > Vakava ilme - tuijottava katse.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikki Hiiri sai oman tähden ja nimensä Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 1978 hahmon 50-vuotispäivänä. Mikki hiirulainen olisi tänään yli 90 v (ysikymppinen) Mikä tappoi Mikki Hiiren. Kuoliko aidsiin niin kuin eräät. Takanaan pitkä putki rillu vuosia.

    • Anonyymi

      Lainattu ketjusta "Olavi jne" Olisin halunut - en enää muista mitä.

      KaikenlaisiaMietteirtä
      21.5.2018 22:33
      Konspiratörerna bakom Palmemordet kände sig dock inte säkra. Trots kontakter långt in i polishuset, köpta utredare och åklagare fanns det alltid en ''faktor X'' att räkna med och nu var det hög tid att tysta 33-åringen, innan han greps och förhördes på nytt och kanske föll till föga och avslöjade vad han visste om Palmemordet i allmänhet och männen bakom det i synnerhet.

      Salaliittolaiset Palmen murhan takana eivät kuitenkaan tunteneet olevansa rauhassa. Vaikka yhteydet poliisiasemalle, maksetuihin tutkijoihin ja syyttäjiin on riittävät niin oli aina olemassa "X kerroin", ja nyt oli korkea aika hiljentää 33-vuotias, ennen kuin hänet pidätettäisiin ja kuulusteltaisiin uudestaan ja kenties hän alkaa puhumaan. mitä hän tiesi Palmin murhasta yleensä ja erityisesti sen takana olevista miehistä. (eli kertomaan siitä että hänet pyydettiin näyttelemään syytetyn osaa, jonka Pettersson vei sitten loisteliaasti läpi. Olihan hän saanut näyttelijän koulutusta.)

      Är konspiratörerna frimurare? Ja, den slutsatsen är det inte svårt att dra om man känner till den hemliga symboliken hos dessa så kallat ''puppet masters''; de som drar i trådarna till alla regeringar.

      Ovatko konspiratorit vapaamuurareita? Kyllä, tämä päätelmä ei ole vaikea tehdä, jos tiedetään näiden niin kutsuttujen "Puppet Master" salaisen symboliikkan, joilla on narut kaikkien maiden hallituksiin..

    • Anonyymi

      Miksi pitäisi vielä olla kiinnostunut Palmesta. Suomeen saatiin siviilitiedustelulaki läpi tänä vuonna ilman eduskunnan äänestystä joten 'mission accomplished'. Se on täytetty, sanoi Jessekin ristillä. Tässä alla viimeinen jotos. Tori on areenena taas.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Strasbourgin_isku_2018
      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Radikaali_islam

      Ranskan poliisi sanoo että islami terroristeja olisi 12 000 jotka ovat tutkalta piilossa, mutta tutka on olemassa ja heitä tarkkaillaan salaa ja luvan kanssa.
      French police say the gunman is one of 12,000 ‘gangster-jihadists’ who exist under the radar.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Turun_isku_2017

      Islamilainen radikalismi on ollut Suomessa vähäistä, mutta toisen polven muslimimiehiä pidetään riskiryhmänä kaikkialla Länsi-Euroopassa. Esimerkiksi Britanniassa ja Ranskassa osa toisen polven maahanmuuttajista on katkeroitunut, radikalisoitunut ja eristäytynyt yhteiskunnasta. (aika hiljasta on Euroopassakin)

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15679388/hamppumies-osku Tässä viimeisemmät

      https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Turun-puukottaja-Tuntui-että-olin-sodassa-naisia-vastaan/1184029
      Mistä media saa otsikoihinsa aiheet. Kas tässä. https://www.youtube.com/watch?v=VBplxrcN0cI


      Liiterin poltto. Suomessa on poltettu 4 liiteriä ihan huvin vaan vuoksi. Tyrvää, Porvoo, Ylivieska ja Kiihtelysvaara. Äläkä virnuile siinä.

    • Anonyymi

      JUOKSUTTAA AIKUISSII IHMISII. Aikuisten oikeesti nyt alkaa mennä vähän liian pitkälle. Mite sinusta on tollanen MULKKU tullu. Saatanan ketku. Eikä ollut ensmänen rikos. Eläkä virnuille. Juotuu niin noloo asemaa puolustammaa mediaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok

      Aika homma on ollut tehdä lopullista versiota virnuilevasta syytetystä. Palmen murhastakin ollaan yritetty tehdä sellainen lopullinen kertomus mikä menisi kansaan läpi kuin elokuva. Petterssonista on tehty elokuva, jota en ole nähnyt. mutta katsokaa se sillä silmällä että se on huumorilla.

      https://www.youtube.com/watch?v=tXcs6OlHxiM

      Minä olen syntynyt Turussa, mutta muutin Mynämäelle noin kymmenen vuotiaana ja pääsin eroon turkulaisuudesta toisin kuin Mauno Koivisto tai Ilkka Kanerva,

    • Anonyymi

      Nyt kun pakko-ruotsi on palaamassa ylioppilas kirjoituksiin niin tämä voisi olla hyödyksi inspiroida nuorisoa alkaa kiinnostumaan naapurimaamme kielestä sillä Palmen murha ja sen ratkaisu on maailman poliittinen kysymys. Siinä turkulaisuuskin jää varjoon.
      Minä pääsin eroon turkulaisuudestani ja asun nykyään Tampereella, mutta asuin myös Helsingissä useamman vuoden. Opiskelkaa ruotsia. Se auttaa teitä varsinkin Palme mysteerin ratkaisussa.
      https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=christer pettersson&ul_noapp=true

    • Anonyymi

      Radikaali islamistinen puritanismi vaatii kaikkien muslimien paluuta uskonnon alkuaikojen "puhtauteen". Radikaali musliminationalismi korostaa kaikkien maailman muslimien solidaarisuutta kansakunnan kaltaisena yhteisönä ja kehottaa muslimeja tukemaan niitä muslimeja, jotka ovat joutuneet epäoikeudenmukaisen kohtelun tai väkivallan kohteeksi.

      Nyky maailmassa Iran ja Saudi-Arabia ovat napit vastakkain ja USA yrittää ottaa oman siivunsa siitä välistä. Jos sota syttyy niin ketä syyttää?

      Minä ihmettelen miksi jotain lakeja on maailmassa ylipäätään laadittu kun alkuaikoina kaikki on ollut niin hyvin. Ei ole ollut rokoksia ja Raamattukin puhuu syntiin lankeamuksista. Jos aika ennen islamin tuloa maailmaan oli niin puhdasta, niin miksi sitten ihmiset alkoivat tekemään kaikenlaisia rikoksia vaikka raiskauksia, mistä yleisimmin muslimi miehiä syytetään.

      Paluu uskonnon alkuaikojen "puhtauteen". ANTAKAA MUN NAURAA

    • Anonyymi

      Lainattu ketjusta "Olavi jne"

      KaikenlaisiaMietteitä
      21.5.2018 22:33

      Pettersson sai rahaa medialta ja oli sen kanssa sujut. Tässä alla on mielenkiintoinen valhe. Siinä Pettersson sanoo motiivikseen kostaneensa kaverinsa elinkautisen tuomion. Mutta puhuttiin myös että Pettersson olisi erehtynyt uhrista ja hänen piti tappaa peliluolan pitäjä Sgge Sedergren, joka muka muistutti Olof Palmea. Tällaisia jutuja saisi lukea vaikka kuinka, mutta täytyyhän murhalla olla motiivi jos se oikeasti on tapahtunut, mutta sekin että se olisi valhetta ja lavastettu huijaus, niin sillekin täytyisi löytyä motiivi. Sitten tulee vielä mieleen sellainen että tapettiinko Petttersson aivan kuten Gunnarssonkin. Ei ampumalla vaan lyömällä vaikka päähän jollain kalikalla.

      Sekakäyttäjä Christer Pettersson herätti Ruotsissa viikonloppuna jälleen kuohuntaa - tosin tällä kertaa haudan takaa vanhan lempensä avustuksella.

      Pettersson haudattiin reilut kaksi vuotta sitten. Hän antoi ennen kuolemaansa ex-rakkaalleen tehtävän. Naisen olisi kerrottava Petterssonin kuoleman jälkeen tämän tekemästä tunnustuksesta ruotsalaislehti Aftonbladetin rikostoimittajalle Lennart Håårdille.

      Nainen sanoo Petterssonin tunnustaneen Palmen murhan hänelle eräänä päivänä puistossa, jossa pari oli kävelylenkillä. Pettersson istutti naisen penkille ja sanoi haluavansa puhua "yhdestä asiasta".

      - Sinä tiedät, että minä en koskaan käytä ampuma-aseita. En ole tehnyt niin koskaan... se olin minä, joka ampui Olof Palmen, Pettersson sanoi naiselle.

      Tunnustus tuli naiselle yllätyksenä. Pettersson selitti sekavankuuloista lausetta sanomalla, että toinen hänen Sveavägenillä 28. helmikuuta 1986 ampumistaan laukauksista meni pieleen "jollakin tavalla".

      Nainen ei Petterssonin tunnustuksen jälkeen ryhtynyt varsinaisesti kuulustelemaan kuumasta luonteestaan ja väkivaltaisuudestaan tunnettua kumppaniaan. Hän kysyi rakkaaltaan vain murhan motiivia.

      - Tein sen pommimiehen vuoksi. Hän sai väärin perustein elinkautisen, Pettersson vastasi.

      Pettersson viittasi "pommimiehellä" Lars Tingströmiin.

      Erään jo aiemmin julkisuudessa olleen teorian mukaan Pettersson sai käskyn Palmen ampumiseen juuri Tingströmiltä.

      Nainen kertoi tunnustuksesta perjantaina rikostoimittaja Håårdille kotonaan. Hän luovutti Håårdille samalla nipun Petterssonin rakkauskirjeitä. Myös se oli vainajan tahto.

      - Jos minä kuolen, tulee sinun luovuttaa kirjeet Lennart Håårdille. Haluan, että hän tietää, kuinka paljon sinua rakastin. Kerro hänelle myös siitä, mitä sanoin sinulle Palmen kuolemasta, Pettersson oli ohjeistanut naista.

    • Anonyymi

      Lainattu ketjusta "Sananvapsuden salat"

      Anonyymi
      28.6.2019 22:08

      Murhan ratkaisusta on luvattu 50 000 000 SEK (kruunun) palkkio. Harva uskoo että sitä koskaan maksetaan kenellekään.

      peter
      18 november 2018 kl. 23:01

      Ingen kommer någonsin, någonsin få några 50 miljoner. Vi kommer bara längre om alla inser detta. Aldrig kommer de 50 miljonerna att betalas ut.
      SUOMENNOS alias suolennos suoraan persiistä: Koskaan ei noita 50 milliä makseta ulos. "Aldrig kommer de 50 miljonerna att betalas ut".

      Mutta älkäämme olko noin pessimistisiä. Sinä joka luet nämä minun tekstini voit saada ahaa elämyksen ja alat kirjoittamaan valtamedian kusetusmetodeista ja kirjastasi tulee best-sellerisuola. Best sellerisuolaa haavoille.

    • Anonyymi

      Sitten tulee vielä mieleen sellainen että tapettiinko Petttersson aivan kuten Gunnarssonkin. Ei ampumalla vaan lyömällä vaikka päähän jollain kalikalla.

      Sinä joka luet nämä minun tekstini voit saada ahaa elämyksen ja alat kirjoittamaan valtamedian kusetusmetodeista ja kirjastasi tulee best-selleri.

      Minä luulen että Pettersson tapettiin ellei sitten hänelle maksettu matka jonnekin etelään, missä häntä ei tunnettaisi, mutta paha asia on siinä että hän varmaan kaipaisi takaisin Rotebyhyb juoppo kavrereidebsa luo, sillä se oli hanen elämänsa.

    • Anonyymi

      Paha asia on siinä että hän varmaan kaipaisi takaisin Rotebyhyn juoppo kavrereidensa luo, sillä se oli hanen elämänsa.

      Minun elämäni on kertoa teille täältä Tampereen lähiöstä, missä jotkut tuntevat minut, että kirjoitan Palmen murhasa ja muistutan ulkonäöltä tuota Haamumiestä. Minä tiedän miksi se levitettiin jukisuuteen, mutta 'so what'. Mitään ei tapahdu. Te jatkatte uskomasta vaikka mihin kun media vain niin sanoo. Oletteko yksinkertaisia ihmisiä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15640975/kiihtelysvaaran-kellonsoittaja

      Kaimano-nyymi
      30.4.2019 8:31
      Tuollaiset sekopäiset aloitukset tulisi poistaa.
      Tämä on historiapalsta, ei sekopäisten kerho.

      Joku ei ole ollenkaan mielissään siitä mitä minä kirjoitan. Palmen murhaakaan ei saisi käsitellä, vaikka se tehtiin juuri sen takia, että sitä käsiteltäisiin. Sääli vaan että demarit ovat seonneet koko asiassa. Heidänhän piti käräyttää amerikkalaiset salakuuntelijat eli Stay behind porukat, mutta miten kävikään. He alkoivat sekoilla Christer Pettersson jutun kanssa. Meille Suomeen saatiin nyt oikeiston haluama siviilitiedustelulaki, jolla oli kai viimekädessä tarkoitus seurailla työttömiä ja muita perseaukisia. Miksikö. Tieto on valtaa vai ettekö ole kuulleet.
      Ihmisten taloudellinen tilanne, jos se tiedetään, ajaa ihmisiä töihin halvemmalla kuin olisi kuvitellutkaan. Näin saadaan halpaa työvoimaa.

    • Anonyymi

      Luulen ettei ruotsalaiset tajua tästä mitään. Miksi murha haluttiin juuri tuon talon kulmaukseen. Talo kertoo paljon. Pitäkää mielessä.

      Anonyymi
      30.4.2019 9:29
      v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen avaus, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Thulehuset,_Sveavägen

      Byggnadens hörn mot Sveavägen/Tunnelgatan utgjorde platsen för mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28 februari 1986.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15627298/notre-damen-palo-oli-enne#comment-97376072

      Tulipalon vielä roihutessa arveltiin sen syttyneen vahingon seurauksena ja että syttymissyy mahdollisesti liittyi katedraalissa tehtäviin korjaustöihin. Le Monde uutisoi 16. huhtikuuta, että palo sai alkunsa parvelta. Palon alkaessa silminnäkijöiden mukaan kuului kaksi räjähdystä, jotka voivat myös viitata palopommeihin. Pariisin syyttäjänvirasto ilmoitti kello 23.15 paikallista aikaa, että paloa tutkitaan onnettomuutena.

      Tästä alkoi ihmeellinen palojen sarja aina Kempeleen pappilasta Pyhän Patrickin katedraalin paloyritykseen New Yoekissa. (vertaa Ylivieskan kirkko paloon)

      https://eu.northjersey.com/story/news/new-york/2019/04/19/marc-lamparello-st-patricks-cathedral-attempted-arson-what-we-know/3517988002/

      ja päätyen Sri Lankaan.

      Ettehän te tällaisia muista, vaikka asiasta ei ole kukunut kuin jokunen kuukausi.

    • Anonyymi

      Ote ketjusta "Kiihtelysvaaran kellonsoittaja" Kaikki 33-vuotiaita niin kuin Haamis.

      Anonyymi
      30.4.2019 21:51

      Onko näillä jotain yhteistä tai voidaanko nähdä jotain jatkumoa näissä iskuissa. Eikö se ole niin että he radikalisoituivat kaikki omia aikoinaan eikä mikään Isis käskenyt heitä tehdä iskunsa, jos nuo iskut hyt ovat oikeita eli totta, jota minä epäilen. Luulen että ne on lavastettuja niin kuin moni muu.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Lahouaiej-Bouhlel
      https://www.counterextremism.com/extremists/anis-amri
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/09/19/khalid-masoods-mother-feared-westminster-terrorist-would-kill/
      https://www.bbc.com/news/world-europe-44399293
      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect

      Mutta sinä päätät. Saat uskoa mihin itse haluat. kai sinä uskot vielä joulupukkiinkin. Usko mielummin Norwichin Teemu Pukkiin ja formulakuski Bottakseen. (Bottas hienosti tänään kolmas > tai eilen)

    • Anonyymi

      Lainattu ketjusta "Olavi jne"

      Unbewussten
      22.5.2018 14:07
      Nimimerkki ”Totuus sattuu” kirjoitti: ”Jokainen media joka väittää kertovansa "totuuden" on taatusti valemedia. Mitään varsinaista totuutta kun ei ole olemassakaan, on vain erilaisia asioita ja niistä tehtäviä erilaisia johtopäätöksiä.

      Sigmund Freud tutki vitsejä oikein tieteellisesti. Kirjassaan ” Der Witz und seine Beziehung zum Unbewußten” Hän väitti niillä (vitseillä) olevan yhteyttä ihmisen alitajuntaan.

      Kuinka jo lähtökohtaisesti muistimekanisemissa täytyy olla jotain erilaista, kun traumaattisia tapahtumia ei useinkaan voi muistaa tai toistaa sanallisessa muodossa, vaan ne nimenomaan muistetaan takaumina.

      Monesti ihminen ei halua uskoa jotain asiaa todeksi vaan torjuu sen (se siirtyy implisiittisesti muistiin kuitenkin ja pulpahtelee sieltä esiin aiheuttaen pahaa mieltä kun jokin asiayhteys herättää sen. Sama ilmiö vitseissä jotka eivät naurata pätkääkään ja ne torjutaan mauttomuuksina. Varsinkin vitsit jotka saattavat kertoa totuudesta liikaa jonkun kannalta katsottuna)

      Psykoanalyysin perustaja Sigmund Freud esitteli ensimmäisenä psyykkisenä puolustuskeinona torjunnan jo vuonna 1893, ja vuonna 1926 kirjassaan Esto, oire ja ahdistus hän esitti, että puolustautumisprosessi on yläkäsite, jonka alaisuuteen kuuluvat muiden muassa torjunta, projektio ja tapahtumattomaksi tekeminen. — Freudin tytär Anna Freud kehitti merkittävästi puolustus-mekanismin käsitettä kirjassaan Minän suojautumiskeinot (1936)

      Sanoin tarinani alkavat papatuksesta. Olen nyt papattanut jo ties kuinka monta sivua ja juttu ei ole vieläkään oikein edes alkanut. Jos Palme tapettiin hermomyrkyllä kun petard ja smäller haisi niin pahalle, että Olof heitti veivinsä.

      BerseelleenLenz
      22.5.2018 17:45
      Tässä esimerkki huonosta vitsistä, mutta se jää teidän muistiinne alitajuisesti; halusitte sitä tai ette. "Palme tapettiin hermomyrkyllä kun petard ja smäller haisi niin pahalle, "

      Myrkytys ei selitä verilammikkoa maassa vai mikä maalilätäkkö se oli. Parempi vain sanoa ettei Palmea tapettu lainkaan vaan se oli pelkkä vitsi. Ettei tapettu vai mikä siinä on vitsi. Sekö että sanon ettei tapettu. Oli miten oli niin aika paljon siinä on huumoria käytetty kun asiasta on kirjoitettu. Mies juoksi kuin elefantti ja hänellä oli vaalea ylähuuli ja tuijottava katse. Lippalakista ei olla päästy yksimielisyyteen.

      Smälla ei ole haista ruotsiksi vaan läjähtää. Blänka on hieman vastaava kuin smälla, mutta siinäkin on samalla verbillä kaksi merkitystä. Kiiltää ja pamahtaa. "Are you sure that it glittered?" on vuorosanat elokuvasta "Saarroksissa". (The Boomerang)

      Englanniksi paukkupatruunoita sanotaan blanks. Lee Harvey Oswaldin ampumisessa ehkä käytettiin blanksejä. Ainakin Dr. Ralph Cinque (N:ro viisi 5) epäilee niin.

      Jos puhutaan vitseistä tai huumorista niin ruotsalaiset ovat tehneet "kuukauden karaoke hitin " Palmen murhasta. "Olof Palme gick på bio,. Tralalala lalalala lallallaaaa. Lisbet såg pistolen blänkä. Trala lalalallalallaaaa, Strax därefter blev hon änka. Tralalalalalalalaaaa! Google kääntää. Olkaa hyvä.

      Pissa, kakka ja pieru vitsithän naurattaa aina. Riippuu tietenkin kuinka lapsellinen itse on tai siitä millä päällä on. Joskushan naurattaa melkein mikä vaan jos on niin hyvällä päällä. Pahalla päällä ei naurata mikään. Nyt ei naarata, sanoi savolainen kun anoppi järveen putos.

      Sellaista ammattia ei ainakaan ole kuin pierijä = petard eikä sellaista verbiä kuin nierrä. Sillä se on nieriä eikä nierijä. Nieriä eli rautu (Salvelinus alpinus) on lohikala, joka elää kylmissä vesissä. Tuo nieriä on itsessään jo verbi kun oikein ajattelette, mutta ei sekään tarkoita mitään. En ainakaan minä tiedä, että se tarkoittaisi jotain. Kieriä taas on pyöriä. Minä kierin on latinaksi volvo. Siitä se auto on saanut nimensä. Audikin on latinaa. Ruotsiksi "hörödedyy"

      Vuonna 1910 August Horch perusti nimeään kantavan autotehtaan, joka alkoi valmistaa Audi-merkkisiä autoja.
      Nimi Audi tulee Horch-nimen latinankielisestä vastikkeesta (suom. kuuntele, kuulehan). Monella autolla on etunimi. Se tulee keksijän etunimestä tai sanoaan monen auton nimeen liittyy etunimi, vaikkei niitä käytetä. Voisin luetella kymmenien autojen valmistjien tai miiden keksijöiden etunimet. Ainoa auto jolla on oikein käytössä etunimi on Mercedes Benz. Se on ensimmäisen Mersu kauppiaan tyttären etunimi tai lempinimi, jonka kauppias sai ujutettua Benzin liitteeksi. Mutta nyt mentiin aivan eri aiheeseen kuin Palmen murhaan.

      Tällalailla pompin asiasta toiseen mutta punaisena lankana tarinassa kulkee tuo ajatus ettei Palmea tapettu ainakaan tuossa kadun kulmauksessa. Repikää siitä huumori.

    • Anonyymi

      Viesti on ketjusta "etaneuraaliseuranta--kuinka-voittaa-se"

      Anonyymi
      29.6.2019 19:35
      Kukahan se mahtoi sanoa että armeijateollisuuskompleksi on vähintäänkin 20 vuotta kuluttajateknologiaa edellä?

      Minä luin jostain että se on 50 - 100 vuotta edellä. Vuonna 1986 Palmen murhan aikaan osattiin jo salakatsella/kuunnella rakennuksien sisätiloja ilman että sinne oltaisi asennettu erillisiä kameroita/mikrofoneja.

      Anonyymi
      29.6.2019 17:09
      Kuinka voittaa Etäneuraaliseuranta ja Mielenhallinta?

      Tässä tavallaan pidetään itsestään selvänä että tällaista tapahtuu. Kyllähän meitä median taholta manipuloidaan jatkuvasti, mutta se voi olla jossain mielessä tahatontakin.
      Ei K-kaupan Väiski ajatellut pihvejä mainostaessaan, että se saataa romuttaa koko Itä-Euroopan poliittisen järjestelmän.

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/73825-k-kaupan-vaiski-kertoo-”cia-taustat”

      Minua on ohjailtu ja yritetään ohjailla menetelmällä joka laittaa minut assosioimaan määrättyjä asioita keskenään, jonka olette varmaan huomanneet ja josta olen saanut hullun leiman otsaani ainakin täällä Suomi 24 foorumissa. Se vaan on jännää etten ole ainoa joka tekee havaintoja maailman menosta ja yhdistelee asioita keskenään.

    • Anonyymi

      http://www.aviation-accidents.net/tarom-airbus-a310-324-yr-lcc-flight-rot371/

      https://www.youtube.com/watch?v=rhqLGyjUuog

      "Se vaan on jännää etten ole ainoa joka tekee havaintoja maailman menosta ja yhdistelee asioita keskenään."

      En tiedä onko kysymys yhdistämisestä jos tai kun on kaksi samanlaista asiaa jotka ovat täysin erilaisia toistensa kanssa niin miten ne voi yhdistää muuten kuin väittää että toinen näistä on huijausta.

      Kone syöksyi maahan Shanksvillessa Pennsylvaniassa eri lähteiden mukaan joko 10.03, 10.06 tai 10.10. Silminnäkijöiden mukaan kone oli ylösalaisin, kun se syöksyi nokka edellä peltoon. Arvioiden mukaan koneen nopeus oli törmäyshetkellä noin 930 km/h. Kone synnytti räjähtäessään noin 3,5 metriä syvän savuavan kraatterin. Koneen rungosta ei jäänyt näkyviin jälkeäkään. Kaikki 44 koneessa ollutta kuolivat maahansyöksyssä.

      Paikalle rakennettiin muistomerkki jota vartioidaan ja sillä estetään yksityis- henkilöiden pääsy alueelle metallin paljastimiensä kanssa. Vähän niikö M/S Estonian lähelle ei pääse sukeltelemaan, kun se on muka peitetty betoonilla, johon minä en usko. Minä väitän ettei meren pohjassa ole mitään alusta ja taas saan hullun leiman otsaani.

      https://www.laurelhighlands.org/things-to-do/history-heritage/flight-93-memorial/

      Ei mitkään muut koneet maailmassa ja historiassa ole aiemmin menneet maan sisään ja miksei nykytekniikalla haeta vainajia ylös vai eikö heistä jäänyt mitään jäljelle. Se koneen tulipalohan sammui kun happi loppui maan uumenissa. Jai sieltä jotain löytyisi.

    • Anonyymi

      "kun on kaksi samanlaista asiaa jotka ovat täysin erilaisia toistensa kanssa niin miten ne voi yhdistää"

      Kuinka kaksi samanlaista asiaa voi olla täysin erilaisia toistensa kanssa jos ne kerran on samanlaisia?

      Samanlaisuus tietenkin on siinä että kaksi suunnilleen samanlaista konetta putoaa maahan nokka edellä ja erilaisuus siinäettä toinen menee maan sisään eikä pinnalle jää mitään ja toinen hajoaa pillun päreiksi törmättyään maahan.

      Toinen putoaa kaasu pohjassa yli 900 km/h ja toinen ehkä hitaammin. Mutta minusta tuntuu, että mitä nopeammin kaksi esinettä torkäävät toisiinsa, niin sitä littuumpaan ja lättyympään ne menee eikä mene toistensa sisään.

    • Anonyymi

      Otan toisen esimerkin yhdistämisestä. Moni varmaan yhdistää nimierkin 'nazi' sanaan natsi. Se on tahatonta yhdistämistä, mutta itse nazikin yhdistää Notre Damen ja terrorismin vaikkei sitä suoraan sanokaan. Mielessä varmaan on käynyt.

      Ote on ketjusta tässä alla. Sopii hyvin maailman menoa palstalle.

      Mihin helvettiin maailmamme on menossa?

      nazi
      1.7.2019 18:31

      Entäs sitten nyky- arkkitehtuuri? Hirvittäviä laatikoita ihmisten asumuksiksi ja järkyttäviä toteutuksia julkisiksi rakennuksiksi.
      Muistatteko Sikstuksen kappelin, Notre Damen yms?

      Kunnioitukseni tosin siitä että Antoni Gaudin elämäntyötä viedään päätökseen:
      https://www.youtube.com/watch?v=ZnNwpmdWm1w

      Kohta joku terroristi senkin polttaa / räjäyttää?

      Ei nyt suoranaisesti sanota että jotkut kirkot oltaisi poltettu terroristien toimesta, mutta aika hyvä vihjaus siitä on tuo lause "Kohta joku terroristi jne..."

      Aioitahan yhdistellään päissämme tahattomasti suurimmaksi osaksi ja kun ei ole mitään todisteita asiamme tueksi niin ne työnnetään taka-alalle takaraivoon ja alitajuntaan mistä ne sitten pulpahtelee esiin paljastaen ajatusmaailmamme syöverit. Kuka uskoo että Notre Damen palo oli onnettomuus vaikkei sitä olla vielä edes todistettu. Toiveajattelua vai kummin päin se on toiveajattelua. Onnettomuus vai terrorismi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Toiveajattelu

      Toiveajattelu on argumentaatiovirhe, jossa asiat nähdään sellaisina kuin ne haluttaisiin olevan sen sijaan, että nähtäisiin ne sellaisina kuin ne itsessään ovat.

      • Kiitän lämpimästi analyysistäsi.

        Ihmiset pakotetaan itsesensuuriin. Oikeastaan rakastan tätä nykyistä Kafkamaista maailmaa. Hänen tarinansa ovat jo todellisuutta.
        Onnellisuuspillereitä syö jo 500 000 suomalaista ja Isoveli valvoo nyt kaikkea uuden siviilitiedustelulain myötä. Kotietsinnät ja pidätykset ovat nyt mahdollisia ilman rikosepäilyjä.

        Etnonationalistit hiljennetään; huomenna heidät vangitaan ja he katoavat.

        Moni voi pitää ajatelmiani absurdeina mutta ne ovat jo nyt todellisuutta.


    • Anonyymi

      Minä en suinkaan käyttänyt natsikorttia mainitessani että "Otan toisen esimerkin yhdistämisestä. Moni varmaan yhdistää nimierkin 'nazi' sanaan natsi."

      Olen lukenut nazin ajatuksia aikaisemminkin ja jopa pitänyt niistä. Se miksi hän pitää tuollaista nimimerkkiä on tietenkin mielenkiintoista. Monihan sen liittää sanaan natsi, joka muuten englanniksi onkin nazi. Ero kirjoituksessa. Mutta olihan Najibullahkin kommunisti, vaikka nimi lausuttiin natsibullahina.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mohammad_Najibullah

      Media ja useat kirjoittajat, jotka kirjoittavat puolidokumentaarisia tarinoita, usein käyttävät juuri argumentaatiovirheitä hyväkseen joko tahallisesti ohjaamaan lukijaa harhaan tai sitten tahattomasti tietämättömyyttään ja älyn puutteesta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Argumentaatiovirheet

      Natsikortti

      Natsikortti (myös Hitler-kortti) tarkoittaa epäasiallista Adolf Hitlerin tai natsien käyttämistä argumentoinnissa tai suoraan keskustelussa. Jonkin asian saattamista huonoon valoon rinnastamalla se satunnaisten yhtäläisyyksien perusteella natsismiin kutsutaan ”natsikortin pelaamiseksi”, millä viitataan vertauskuvallisesti korttipeleihin. Jonkin asian moraalista tuomitsemista tällaiseen satunnaiseen yhtäläisyyteen vetoamalla pidetään argumentaatiovirheenä, jolle on annettu nimi Reductio ad Hitlerum.

      Vastaavia tapauksia ovat rasistikortti ja kateuskortti.

      Usein (natsi-Saksaan liittymättömässä) keskustelussa Hitlerin tai natsit ensimmäisenä maininnutta pidetään argumentoinnin hävinneenä osapuolena.

      Godwinin laki

      Natsikorttiin liittyy läheisesti niin sanottu Godwinin laki. Se on Internet-kulttuurissa – erityisesti uutisryhmissä – käytetty nimitys maksiimille, jonka mukaan yksittäisen verkkokeskustelun laajentuessa ennemmin tai myöhemmin joku mainitsee Adolf Hitlerin tai natsit, eli kuvaannollisesti ”vetää esiin natsikortin”.

      Minusta Olof Palmen mysteerissä ja sen ratkaisemisessa käytetään jotain korttia, millä estetään kritisoimasta sitä, että ammuttiinko hänet aikuisten oikeasti tuolloin ja siellä ja silloin. Jos olet sitä mieltä että ei, niin olet demarivihollinen numero yksi. Mistä me tiedämme ketä vastaan tuolla hujauksella taistellaan. Ehkä juuri natseja vastaan, jotka salakuuntelevat juuri demareita ja muita vasemman laitapuolen kulkijoita. Nyt meillä on siviilitiedustelulaki voimassa. Tämänkin viestin voi lukea joku natsi ja kostaa minulle.

    • Anonyymi

      Hyvä että edes yksi on lukenut kejuani, joka jatkuu niin kauan kunnes kusetus paljastuu, ettei Palmea koskaan ammuttu ainakaan siellä, missä media sen meille esitti.
      Sinä uskallat puhua huolestuttavasta aiheesta, että rotuja sekoitellaan ja siten maailma tulee tyhmemmäksi. Jos kusetus jatkuu niin yhtä tyhmiä kohta on niin valkoiset kuin tummatkin.
      Nyt ei uskalla sanoa että se on juutalaisten metkuja, sillä ylläpito poistaa ihan varmasti viestini Hitler-korttiin vedoten. Mutta kuka omistaa kaiken median maailmassa? Media on se joka manipuloi ihmisiä kaiken maailman argumentaatio jutuillaan.

      nazi
      1.7.2019 19:14
      Uusi
      Stadin Kalasatama on esimerkki mihin betonihelvettiin ihmisiä ollaan viemässä.
      Järkyttävä mesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15723645/mihin-helvettiin-maailmamme-on-menossa

    • Anonyymi

      Lainattu ketjusta "Olavi jne"

      Anna Hage oli vain 17, kun hän yritti pelastaa Olof Palmen hengen
      Siitä lähtien hän on elänyt murhan varjossa. Peläten murhaajaa. (vai lavasyajia)

      Tuntien, että poliisi on ymmärtänyt hänet väärin, toimittajat ovat hyväksi käyttäneet häntä ja juristit nöyryttäneet.

      32 vuotta myöhemmin hän kertoo ensimmäisen kerran tarinansa omilla ehdoillaan kirjassaan "30 vuotta hiljaisuudessa"

      Det var först efteråt, när ambulansen kommit, som hon hörde den skjutne mannens följeslagerska säga att hon var Lisbet Palme och att det var hennes man, Olof Palme, som blivit skjuten.

      Vasta silloin, kun ambulanssi saapui, kun hän kuuli kuolevan miehen kavaljeerin Lisbet Palmen sanovan että se oli hänen miehensä, Olof Palme, joka oli ammuttu.

      Täytyisi lukea tuo kirja sillä silmällä, että siinä on jotain totuudenvastaista. Koko murhassa on jotain totuudenvastaista. Anna Hagea oli kuulema pidetty tahallaan pimennossa ettei tuo ala puhumaan läpiä päähänsä. Hän näki pakenevan miehen takaa päin ja oli sanonut ettei se ollut ainakaan Christer Pettersson.

      Nyt lukija alkaa pitää meikäläistä väärässä olijana, jos vieläkin sanon, että murha oli lavastettu, Anna Hagehan todistaa toista. Hän kertoo antaneensa uhrille sydänhierontaa ja joku toinen antoi suustasuuhun tekohengitystä. Eikö verta tullutkaan ryöppyämälla nenästä ja rinnasta ja suusta.

      Silti lammikko on sellainen, ettei siinä ketään oltaisi kierrätelty, eikä pyöritelty eikä verisiä jalan jälkiä eikä mitään sen ympärillä.

      Näin kirjoitin viime vuonna, kub tuo nousi otsikoihin. Vaikea se on väittää etteikö siellä joku raato maannut maassa ja jos Olofia näytteli joku kaksoisolento niin miten tuo kuollutta on voinut näytellä. Anna ei tuntenut Palmea maassa olleeksi mieheksi. Muistututan tässä vaiheessa etten ole ainoa joka luulee ettei Palmea tapettu tuolloin. Mutta miten huijata silminnäkijöitä murhapaikalla vaikka Palmea olisikin joku toinen näytellyt. Huijata nyt kaikkia. Todistajia, ambulanssi henkilökuntaa ja poliisiakin. Aika mestareita ovat olleet. Ainoa asoa on tietenkin se, että jos kaikki on mukana huijauksessa niin kuin Nasalaiset kuuhuijauksessa.
      Kuka valehtelee. Kuka on heikoin lenkki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viimeinen viesti ketjusta " https://keskustelu.suomi24.fi/t/15723772/kuumatkoista-puhutaan-taalla-runsaasti "

      Anonyymi
      2.7.2019 2:01
      Kerrotko vielä mitenkä tämä "kaiken mitä tuubista kerrottiin" olisi muuttunut?

      Sikäli kun olen havainnoinut niin ainut mikä on muuttunut on se mikä Tuubi katsotaan totuuden lähteeksi.

      Kannattaisi tutustua asiaan kokonaisvaltaisesti; mistä "vale" lähti liikkeelle ja mitenkä se on vuosien varrella elänyt ja muuttanut muotoaan nykyiseksi.

      Minä kommentoin nyt: "Minua on aina ihmetyttänyt, missä kohtaa tuo moduli oli Saturnus raketin sisässä, sillä jos ajetaan sellaista vauhtia, mitä raketit ajaa, niin eikö nuo pahvit olisi lennelleet taivaan tuuliin > tai avaruuden tuuliin > eiku ai niin euhän avaruudessa tuule kun ei ole ilmaakaan ja sitten vielä anteeksi tyhmyyteni ja tietämättömyyteni, niin onkos avatuudessa mitään vastusta esineiden lennellä. Ei ainakaan ilmanvastusta.

    • Anonyymi

      "anteeksi tyhmyyteni ja tietämättömyyteni, niin onkos avatuudessa mitään vastusta esineiden lennellä". Ihan asiallinen kysymys.

      https://tieku.fi/teknologia/raketit/miten-raketti-voi-liikkua-avaruuden-tyhjiossa

      Tuo härveli tässä ala linkissä on kyllä sen näköinen, ettei se ole studion ovesta koskaan ainakaan ehjänä poistunut. Selväähän se on että Kuuhuijaus tehtiin studiossa.

      https://www.youtube.com/watch?v=Ft8YdXKGVeo

      Mutta kun meitä on niin helppo kusettaa. Minä olin armeijassa tuolloin kun Kuuhun ekaa kertaa muka lennettiin. Ekaa kertaa kuulin vasta kymmenkunta vuotta sitten tai ehkä vähän enemmän, että se olisikin ollut huijausta, kun vieruskaveri baaritiskillä kapakassa otti sen puheeksi. Oli varmaan ollut sen päivän iltalehdissä silloin. Lehdissä se on ollut vain mainittuna, että tämmöistäkin epäillään. Kantaahan lehdet ei ota. Tai ottavan kantaa siten että tuollaisen väitteen esittäjä ei purjehdi täysillä. Sanovat sen sillee hienovaraisesti ketään loukkaamatta.

    • Anonyymi

      Minua on aina ihmetyttänyt, missä kohtaa tuo moduli oli Saturnus raketin sisässä, sillä jos ajetaan sellaista vauhtia, mitä raketit ajaa, niin eikö nuo pahvit olisi lennelleet taivaan tuuliin.

      Tarkoitan varmaan maasta lähtöä kun ilmakehää vielä on. Ei siinä Saturnus raketissa ainakaan kuvissa näy tollasta hökötystä sen kärjessä olevan, joten kyllä sen on ollut oltava sen sisässä. Miten se sieltä sitten kuoriutui ulos aloittaessaan laskeutumistaan Kuuhun ja miten se liittyi Kuutakiertävään osaan raketista kun he palasivat Maahan takaisin. Palamaanhan pahvit olisi leimahtaneet heti ilmakehääsn saapuessa vai oliko moduli taas jonkun toisen osion sisässä. Sekin vielä että kuinka ne Kuumönkijät on mahtunu tollasen hökkelin sisään ja kuinka ne on saatu niistä ulos. Joku hissi varmaan on täytynyt olla.

    • Anonyymi

      "Ekaa kertaa kuulin vasta kymmenkunta vuotta sitten tai ehkä vähän enemmän, että se (Kuuhun meno) olisikin ollut huijausta, kun vieruskaveri baaritiskillä kapakassa otti sen puheeksi. Oli varmaan ollut sen päivän iltalehdissä silloin."
      (ellei sitäkään olisi ollut lehdissä niin tuskin siitä olisi puhunut, ottiko jopa kantaa)

      En ollut aiemmin tullut edes ajatelleeksi etteikö Kuuhun oltaisi muka lennetty. Ei silloin puhuttu mistään salaliittoteorioista kun minä olin nuori. Tai nuorihan minä olen vieläkin - ikää vaan on tullut lisää.

      Se, mitä minä olen huomannut, että mistä nuo ns. "salaliittoteoriat" syntyy on jonkin joko maalaisjärjen vastaisuus tai fysiikan lakien vastaisuus tai muuten jotain älyttömyyttä, mitä ei heti voi niellä totuutena. Ja nykyään ne tulevat jonkinlaisina yllätyksinä, ettei niitä oikein osattu odottaa tai jos osattiin niin ei kuitenkaan juuri silloin. Vaikka ei siinä mitään.
      Terrorismiin alettiin jo kyllästymään länsimaissa ja siksi varmaan nuo autoilla ihmisten päälle ajot ja puukotukset loppuivatkin, kun niiden takana alkoi olla aina sama tarina. Joku toisenpolven siirtolainen radikalisoitui (lue sekosi päästään) ja tappoi silmittömästi satunnaisia vastaantulijoita kaduilla ja toreilla (vrt. amok-juoksu).

      Selvittämättömiä salaliittoteorioita ovat melkein ne samat mitkä alun perin ovat sellaisia olleetkin, kuten Kuuhuijaus, Wtc ja 9/11 ja mitä vielä. Kennedy ja M/S Estonia on kiikunkaakun salaliittoteorioita ja samoin Palme. Minä ja pari muuta toisistaan tietämättöminä olemme esittäneet sellaisen teorian, ettei Palmea tapettu lainkaan. Olkoon se sitten salaliittoa tai mikä lie, mutta niin, näin on näreet.

    • Anonyymi

      Alkaa jo tympiä tänne kirjoittelu kun sitä tekee koko päiväiseti niin alkaa kyllä kaipaamaan taukoa. Emme ole päässeet kovinkaan pitkälle Palmen murha mysteerissä, sillä se ei kiinnosta ketään. Kuuhuijaus on paljon mielenkiintoisempaa tutkia.

      Viimeisimpiä viestejä ketjusta "Olavi Palmeen murhe"

      Toivotonta
      23.5.2018 21:07
      Täältä poiatetaan viestit sitä mukaan mitä lähemmäs totuutta minä saavun.

      Tuokin ketju päättyi eikä ratkaisua Palmen murhaan paljastettu. Se tosin jatkuu tuolla, mutta ettei se vaan vie teitä kauemmas totuudesta niin älkää menkö sinne.

      LeikkiähänMINÄvain
      13.12.2018 19:09
      Juttu jatkuu tuolla.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti#comment-95900143

      Se on saman toistoa vaikka on siellä jotain uuttakin, mutta en usko että jaksatte lukea tai katsella videoita. Menkää nukkumaan. Kellokin on jo niin paljon.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe