Broilerin ohutleike

Anonyymi

Miksi tuolla nimellä mainostetut leikkeet ovat järjestään kaikilla valmistajilla lähets yhtä paksuja kuin rintafileet ? Leikkeen kuuluisi olla ohut, tyylin esim wieninleike eli vain muutaman millin paksuinen ja varsinkin kun ne paistaessa tuppaavat kuitenkin paksuuntumaan....

1

<50

    Vastaukset

    • Ohueksi tsikkenin fileet saa laittamalla ne leivinpapereiden väliin ja paukuttamalla kaulimella, kattilalla, paistinpannulla, lihanuijalla tms. ohueksi ja tasapaksuksi - fileen toinen pää on aina ohuempi kuin toinen ja näin paukuttamalla tulee tasaisen paksua ja kypsyy tasaisesti.

      Samalla filee mureutuu ja kypsennysaikakin lyhenee, jolloin fileen mahdollinen kuivuuden vaikutelma vähenee. Tseimihän myös viiltää ohuelti fileen pinnan, jotta mausteet ja öljyt tunkeutuisivat paremmin lihaan ja näin maku olisi parempi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

      ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
      Maailman menoa
      294
      12062
    2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

      Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
      227
      7649