Eikö Suomesta saa enää makeita vesimeloneja?

Anonyymi

Kaikki mitä olen viimeaikoina ostellut ovat maistuneet täysin mitäänsanomattomalle. Olisi kiva herkutella aidolla makealla vesimelonilla, mutta en enää keksi miten varmistan, etten osta "sutta". Kaikki konstit vesimelonin kypsyyden testaamiseen on kokeiltu ja luulen ettei tässä edes ole kyse kypsyydestä vaan kaikki melonit ovat ei-makeaa lajiketta tai jotain, koska halvempia (ahneus).

6

<50

Vastaukset

 • Nyt loppui melonien ostelu! En ole tänä kesänä syönyt vielä ainuttakaan makeaa vesimelonia, kaikki samanlaisia tasapaksua mautonta geenimuunneltua p***aa.

  Pitäkää tunkkinne.

 • Tästä voi taas kiittää EU:ta joka suuressa viisaudessaan kielsi siemenellisten (=makeiden) melonien myynnin tukehtumisvaaran takia.

  • Höpö höpö.

   Siemeniä sisältäviä meloneja saa palana kaupasta. Kokonaiset, usein tarjoustuotteena myytävät melonit, ovat usein näitä kurkun makuisia.


  • Eilen sain ostetuksi kai minivesimeloneita suuremman melonin K-supermarketista (Forssa). Se oli espanjalainen ja kohtalaisen makea, mutta ei sentään kai sellainen, mitä joskus 70-luvulta tuotiin kaukaa NL:n alueelta. Arbuusit olivat todella hyviä.

   Voisiko makeutta vähentää sekin, että jotkut vesimelonit ovat raakoja? Senkin pystyy kuulemma jotenkin testaamaan. Muistelin, että painetaan melonia päästä ... en ole nytkään varma miten se testataan. Varmaan löytyy ohjeet netistä.


 • Ostakaa kilo sokeria samalla niin on makeaa.aaa.

 • Ei kai saa, kun K ja S tuovat halvimmat saattavissa olevat jäännöseräät maahaan. Mm. Espanjassa saa ihanan makuisia meloonia ihan supermarketin pöydältä, mutta näistä joutuu suomalainen kauppias maksamaan enempi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Koira pois Terhokodista! Janita Lukkarinen käy kilpajuoksua ajan kanssa: ”Joka päivä enemmän kipuja!”
 • Rohkeaa materiaalia somessa jakava Kirsi Salo: ”Kasvatan parhaillaan peppuani!”
 • Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen keskellä – näin kaksikko vastasi uteluihin!

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  1035
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  785
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  758
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  450
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  447