Eikö Suomesta saa enää makeita vesimeloneja?

Anonyymi

Kaikki mitä olen viimeaikoina ostellut ovat maistuneet täysin mitäänsanomattomalle. Olisi kiva herkutella aidolla makealla vesimelonilla, mutta en enää keksi miten varmistan, etten osta "sutta". Kaikki konstit vesimelonin kypsyyden testaamiseen on kokeiltu ja luulen ettei tässä edes ole kyse kypsyydestä vaan kaikki melonit ovat ei-makeaa lajiketta tai jotain, koska halvempia (ahneus).

6

<50

  Vastaukset

  • Nyt loppui melonien ostelu! En ole tänä kesänä syönyt vielä ainuttakaan makeaa vesimelonia, kaikki samanlaisia tasapaksua mautonta geenimuunneltua p***aa.

   Pitäkää tunkkinne.

  • Tästä voi taas kiittää EU:ta joka suuressa viisaudessaan kielsi siemenellisten (=makeiden) melonien myynnin tukehtumisvaaran takia.

   • Höpö höpö.

    Siemeniä sisältäviä meloneja saa palana kaupasta. Kokonaiset, usein tarjoustuotteena myytävät melonit, ovat usein näitä kurkun makuisia.


   • Eilen sain ostetuksi kai minivesimeloneita suuremman melonin K-supermarketista (Forssa). Se oli espanjalainen ja kohtalaisen makea, mutta ei sentään kai sellainen, mitä joskus 70-luvulta tuotiin kaukaa NL:n alueelta. Arbuusit olivat todella hyviä.

    Voisiko makeutta vähentää sekin, että jotkut vesimelonit ovat raakoja? Senkin pystyy kuulemma jotenkin testaamaan. Muistelin, että painetaan melonia päästä ... en ole nytkään varma miten se testataan. Varmaan löytyy ohjeet netistä.


  • Ostakaa kilo sokeria samalla niin on makeaa.aaa.

  • Ei kai saa, kun K ja S tuovat halvimmat saattavissa olevat jäännöseräät maahaan. Mm. Espanjassa saa ihanan makuisia meloonia ihan supermarketin pöydältä, mutta näistä joutuu suomalainen kauppias maksamaan enempi.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12049
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   7634