Helteille ei loppua näkyvissä

Anonyymi

Näin toitottaa iltapäivälehtien sääotsikot ja mm. mtv:n Pekka Pouta. Mutta, kun kunnon hellettä on kestänyt vasta viikon. Nyt jo sen kerrotaankin päättyvän alkuviikosta ja nyt palataankin heinäkuun alun koleisiin säihin. Aika lyhyt näyttää siis olevan, tämä säänennustajien loppu. Eivät kovin pitkälle katso. Viikon kestävästä helteestä todetaan, ettei loppua näy. Jotenkin ärsyttävää tälläinen sääuutisointi.

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "kunnon helteet" Mikä se sellainen oikein on ? Onko kunnollinen vasta kun kuumuus on oikein käristävä, vai mikä se kriteeri mahtaa olla, mikä tekee helteestä "kunnollisen" ?

      Kurjaa on sateiden puute. Normaali ihminen voi hyvin, kun lämpötila pysyy siinä 20-24 haarukassa. Se on todettu ihmiselle aika mukavaksi lämpötilaksi.
      Mikä se saa ihmisen haluamaan niitä äärilämpöjä ?
      Taitaa olla täällä Suomessa vain niin, että joku hassu kaipailee kauheaa kuumuutta, liekkö kuitenkaan nauttii jos sellainen tukahduttava sää jää lillumaan päälle viikkokausiksi.
      Jo nähdään Euroopasta turistien tuloa tänne "ihanaan viileyteen" eikä mikään ihme, kun sellainen "kunnon helle" yli 40 astetta käristää ihmisiä kaupungeissa.
      Saisi näidenkin helteiden väliin tulla kunnon sadetta, jotta maa ei taas kuivuisi ihan kokonaan.

      • Anonyymi

        Minä olen sitten vissiin epänormaali kun ihan oikeesti tykkään näistä helteistä. En vaan ymmärrä miksi se joitain tuntuu kovin ärsyttävän jos sanoo pitävänsä siitä. Ei kai se kenenkään,joka ei pidä helteestä,oloa pahenna jos toinen tykkää. Säätilalle emme mitään voi,mutta antakaa nyt hyvät ihmiset heidän nauttia jotka lämmöstä pitävät. Kyllä teille viileästä pitäville tässä maassa riittää sitten taas nautittavaa kun kesä on ohi.


    • Anonyymi

      Tämänpäiväinen iltapäivälehti tietää että ensi sunnuntaina palataan normaaliin päiväjärjestykseen. Toivottavasti ei mene kovin paljon pakkasen puolelle,

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo lämpötila mainittu siinä jutussa jäävän sinne 15 tienoille eteläisessä osassa maata. Eli aika soppeli keli puuhailla ulkohommia sitten.

    • Anonyymi

      Hyvä jos saadaan muutos nykyiseen säähän. Niin kuin tuossa ylempänä mainitsin, sateiden vähyys alkaa jo häiritsemään. Kauden sienisato kun jää heikoksi, jos sateita ei ala kuulua. Viimevuosi oli kurja, kun tukahduttava helle oli kesän mittainen. Sellainen alkaa jo vaikuttaa meidän luontoon. Pohjoinen kasvusto kun ei ole mitään Päiväntasaajan kasvustoa.

    • Anonyymi

      Nyt joku sääntiedottaja vouhottaa, että sään viilenemiselle ei näy loppua, ainakaan 10 päivään. Eli, loputon aika tuntuu olevan tämä aika näille säästä uutisoiville. Lopettaisivat jo tuon tavan sanoa, ettei näy loppua. Kun kyse on usein, vain viikosta, tai kahdesta kun säätyyppi muuttuu.

    • Anonyymi

      Nyt pitää koittaa kestää nämä 4 päivää. Olen vielä suht hyväkuntoinen mutta huolestuttaa miten minua huonokuntoisemmat selviävät ja entä vanhukset? Rukoilen heidän puolestaan.

      Kaikkea ylimääräistä hommaa pitää nyt välttää. Ei raskasta liikuntaa, pihahommia, suursiivousta jos sisällä kuuma, ei raskaita aterioita jne.

      Nyt 28 C, huomenna 30 C, ylihuomenna 32 C ja sunnuntaina 33 C. Ehkä, päivä kerrallaan katsotaan. voivat nuo luvut laskeakin.

    • Anonyymi

      Nämä meidän meteorologit puhuvat trooppisesta yöstä. Ei se mikään trooppinen yö ole. Heti Pohjois-Saksasta etelään ollaan kesäisin yli 20 asteen lämpötiloissa öisin ja siellä tropiikissa ollaan koko ajan. Olisi hyvä tietää, kuka uuno on tämänkin ilmauksen meille tuonut.

    • Anonyymi

      joo naurettavaa toitotusta,&hehkutusta siinä näkee ammattitason...arvasin heti että viikkoo pitemmälle ei kestä ja niinhän siinä kävi, koko kesänä ei ole siperian tuulia ollut kuten viime heinäkuussa eli ei kestä ei. lämpötilat pomppii sinne sun tänne paikkakuntakohtasissa ennusteissa jo 5pv päähjänkin

    • Anonyymi

      Joku muu voisi sanoa että ei ole normaalia tykätä 27 asteen pakkasista mutta suomalainenhan niistä tykkää kun paremmasta ei tiedä. Tämä jankuttaminen siitä että on ihanaa kun on viileetä on vaan sitä että ei halua tuntea pahaa mieltä siitä että Suomessa on ärsyttävä ilmasto. Pakko esittää että on ihanaa viileässä olla. Kas kummaa kun ihmiset kuitenkin Suomessa ovat aina paremmalla tuulella kun on hellettä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe