Kertokaahan miksi niin useassa leipä ja sämpylä reseptissä laitetaan sulatettua rasvaa lopuksi taikinaan. Eikö sen voisi laittaa aluksi nesteen joukkoon? Mutta kysymys on, eyyä miksi rasva.
Sulaa rasvaa
Anonyymi
1
58
Vastaukset
- Anonyymi
Rasvan lisäämiseen ei ole mitään syytä lisätä se nesteeseen tai lopuksi taikinaan kuin perinne taikinan tekemiseksi.
Teen esim. pitsa-taikinan lisäämällä öljyn veteen ennen jauhoja ja hyvää tulee.
Rasvan lisääminen tekee sämpylöistä ruokaisempia ja helpommin leivottavia - toki voi leipoa sämpylät myös ilman rasvaa - kokeile ja kerro miten maistuu.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sä et pääse yli, mä en pääse yli
Jäädäänkö kuinka pitkäksi aikaa kärvistelemään omissa kuplissa näihin tunteisiin vai aletaanko puskemaan jo tätä läpi. V1341728- 401648
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa631410- 681305
Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei2091144Mitäs te venäjän puolustajat tekisitte, jos venäjä todella hyökkäisi tänne?
Tää on se mielenkiintoinen kysymys. Tehän olette lähinnä vasemmistolaisia, eikä armeijaa ole käyty, eikä rintamalle mi2771097- 701083
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask napauttavat - Tällaisten ihmisten ei kannata muuttaa Italiaan: "Ei..."
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask toteuttivat oman unelmansa Italiassa. He ostivat kakkoskodin Italian Pugliasta. Lue lisää19958- 74955
Miksi kaikki jauhaa KAJ:sta
Se bastulauluhan on todella huono, vanhanaikainen ja oikea junttilaulu. Oikein ällöttää, kun idiootit hehkuttaa sitä ps106888