Kertokaahan miksi niin useassa leipä ja sämpylä reseptissä laitetaan sulatettua rasvaa lopuksi taikinaan. Eikö sen voisi laittaa aluksi nesteen joukkoon? Mutta kysymys on, eyyä miksi rasva.
Sulaa rasvaa
Anonyymi
1
79
Vastaukset
- Anonyymi
Rasvan lisäämiseen ei ole mitään syytä lisätä se nesteeseen tai lopuksi taikinaan kuin perinne taikinan tekemiseksi.
Teen esim. pitsa-taikinan lisäämällä öljyn veteen ennen jauhoja ja hyvää tulee.
Rasvan lisääminen tekee sämpylöistä ruokaisempia ja helpommin leivottavia - toki voi leipoa sämpylät myös ilman rasvaa - kokeile ja kerro miten maistuu.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 831561
Nainen, huomasitko kun muutin sinua?
Niin lyhyessä ajassa niin paljon. Mutta jotain muuttui minussakin. :/88868- 8832
IS Viikonloppu 12.-13.7.2025
Viikonlopun ratoksi Skyttä ja Kärkkäinen ovat taiteilleet 3.0 arvoisen ristisanatehtävän ratkottavaksi. Kenenkään ratko56829- 53802
Tämä kesä ei ollut vielä meidän
Olisihan se ihana viettää kesäiltoja kanssasi ulkona. Ei kai ollut vielä oikea aika. Ehkä kohtaamme vielä sattumalta jos58763Poliisi losautti puukkohemmon hengiltä
Mitäs läks, heilumaan puukon kanssa eikä totellut käskytystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000011361763.html188741Mitä jos vaan tapaisit sen jota mietit
Jos se yksi henkilö on sinun mielessäsi niin entäs jos vaan menisit tapaamaan sitä, heti, samantien, miettimättä mitään.80705Teet tämän niin
Helpoksi, mutta silti niin vaikeaksi. Vihaan omaa saamattomuuttani, vaikka kaikki olisi saatavilla. 🩷🌸41690Sofiaa ei kelpuutettu Martinan kaveriporukkaan
Ibizalla lomailee Martinan kanssa ihan muut naiset.170671