Kestävyysjuoksun/yleisurheilun arvostus alamäessä

Anonyymi

Kalevan kisat 2019: miesten kymppitonnia ei näytetä lainkaan tv:ssä, koska laji oli sijoitettu torstaihin, jolloin Yleltä ei tullut lähetystä. Naisten kympin alku jäi näkemättä, kun lähetys oli siirtynyt rallikilpailuun. Tänään Kalevan kisojen lähetys keskeytyi varttitunniksi, syynä rallikilpailun palkintojenjako - naisten vitosta nähtiin ensimmäisen kerran tv:ssä, kun matkaa oli tehty n. 2 kilometriä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      70-luvulla asetelma oli päinvastoin. Ylen toimittajat toivat esiin vastenmielisyytensä etenkin Formula 1 -kilpailuja kohtaan, ja joutuivat pitkin hampain niistäkin välillä jotain lyhyesti mainitsemaaan urheilulähetyksissä.

      • Anonyymi

        Ei tarvitse näyttää kymppitonnin televisiossa jos naiset häviävät ajoissa hiihtäjälle ja miehet eivät alita puolta tuntia. Maaliintulojärjestyksen kertaus riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse näyttää kymppitonnin televisiossa jos naiset häviävät ajoissa hiihtäjälle ja miehet eivät alita puolta tuntia. Maaliintulojärjestyksen kertaus riittää.

        Ei ole mitenkään poikkeuksellista, että hiihtäjä pärjää juoksukisoissa, varsinkin hiihdossa ylivoimainen. Juoksuun vähän enemmän panostamalla pärjäsisi moni muukin. Käsittämätöntä ylen vetäytyminen myös maastojuoksuista, nykyisin ei edes luulisi tarvittavan rekkalasteittain kalustoa kuvauksiin. Urheiluruudussakin lätkä saa aivan tarpeettomasti lähetysaikaa. Formuloista ja ralleista riittäisi näyttävimmät ulosajot ja tulosten vilauttaminen ruudulla, erikoislähetyksiä en kaipaa. Alle 31 min kympillä juoksevat miehet ovat kovatasoisia urheilijoita, vaikka se ei arvokisoissa riitäkään. Enemmän pitäisi kympin ja viitosen juoksuja järjestää. Hyvät tulokset syntyvät kilpailemalla riittävän usein kovatasoisessa joukossa.


    • Anonyymi

      Nyt pitäisi saada joku suomalainen juoksija ihan puskista juoksemaan 10 000 m:n ME, niin johan kiinnostus heräisi. Esimerkiksi vaikka miesjuoksija, joka ei ole koskaan aiemmin matkalla kisaillut ja olisi kilpakumppaneitaan ainakin 30 vuotta vanhempi. Siinä olisi sellainen jännitysnäytelmä, jolla mädättäjä-Yle saataisiin näyttämään juoksukisoja tv:ssä. Esimerkki on täysin kuvitteellinen.

    • Anonyymi

      Ylellä on reaaliaikainen seuranta formulakisoista netissä joka kerta ja dataa tulee rallista ja formulasta kesän aikana enemmän kuin yleisurheilusta viidessä vuodessa.
      SM-maastot ja maantiejuoksut jäävät täysin väliin eikä Stafettkarnevalejakaan taida enää tulla. Puhumattakaan maratonien televisioinneista.
      Autourheilu ja väkivaltapeli jääkiekko kaikessa primitiivistyydessään jyrää jääkiekon. Jokohan pian myös ravit keskeyttävät yu-lähetyksen? Kun loimi isketään hevosen selkään, pidetään kympin juoksun esittämisessä tauko.

    • Anonyymi

      Kisajärjestäjät eivät maksa starttirahoja = parhaat juoksijat ei starttaa Kalevan Kisoihin . Tää on nähty niin monta kertaa. Esim Vantaa Mara syksyllä - kättä taskuun, 5000 E starttirahaa ja parhaat on mukana. Joku Clintonkin pyytää 200k kun käy Ahvenanmaalla. Äijä on 6 min Km hölkkäukko. Ugh

    • Anonyymi

      Rupi polvessa...ei voi juosta

    • Anonyymi

      Kalevan Kymppiä ei näytetä 2022, niinkuin ei ole aiemminkaan näytetty.

      Hankirallista ei ole kerrottu edes tuloksia.

    • Anonyymi

      Aina voi laittaa yleisradioon toiveensa.

    • Anonyymi

      Tonnivitonen näytetään toivottavasti. Kuninkuuslaji.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe