sademetsä ja kana

Anonyymi

Syökää kanaa(broileria),tuhoatte sademetsiä,Kananlihassa kotieläimistä käytetään eniten soijaa/lihakilo,naudassa vähiten jos ollenkaan.

2

<50

Vastaukset

 • Jos näin on niin minkä takia on annettu päinvastainen kuva ruuan ympäristö ystävällisyydestä? Teollisuudenko ja kaupan etu?

 • Niinno, nämä vertailut on vähän niin ja näin. Ainoa varma fakta, johon ainakin jokaisen nyt olisi sitouduttava on, että lihaa ylipäänsä tulisi vähentää jokaisen.

  Itselläni kävi niin, että päätin, että vähennämme perheessä lihansyönnin puoleen (ennestäänkään kulutus ei mikään hirmuinen). Lopulta sitä teki vain vähemmän ja vähemmän mieli muutenkin, kun olo oli jotenkin kevyempi, maha vähemmän turvonnut jne.
  Huomattiin, ettei sitä juuri edes enää tee mieli, kun tottuu. Ei käy mielessä edes enää samalla lailla ja kaupassakin, en varmuuden vuoksi edes vilkasie lihahyllyjä. Kerran viikossa tulee jokunen luomupihvi joskus ehkä tehtyä, jos mies sattuu ostamaan. Kalaa, kananmunia ja kasviksia syödään meillä enemmän. Koska vastuu on kaikilla, minusta normitallaajaperheissä voi olla ylpeä, jos pääsee liikkeelle ja tekee edes puolituksen kaikessa lihan kulutuksessa. Sitten voi taas edetä, kun huomaa, ettei se tod. ole vaikeaa. Mikään äärihomma ei välttämättä kannata, jos ei ole kulutustaan ja terveyttään tottunut aiemmin ajattelemaan. Pienillä askelilla on jo vatava merktiys, jos kaikki vain tajuaisivat periaatteen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  97
  3809
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1834
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  70
  1611