Onko prostituutio hyväksyttävää?

Anonyymi

Onko nainen vain esine ja välikäsi miehen ja seksuaalisen tyydytyksen välissä?
Eikö kaikilla ole oikeus ansaita elantonsa kuten haluaa?​
Miksi prostituutio on niin yksipuolista?​

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prostituution vinous johtuu evolutiivisesta ja biologisesta seikasta. Koska naisen ja miehen paras evolutiivinen menestys eli jälkeläisten määrä saavutetaan eri strategialla, on käyttäytymisessä geneettinen ero.

      Nainen on kranttu ja yhtyy mielellään vain alfayksilön kanssa. Yhtyessään alfaan takaa lapselleen hyvät geenit. Miehen evolutiivinen menestys taas on suurin, jos yhtyy mahdollisimman monen naisen kanssa. Tunnettu biologiassa jo puolentoista sataa vuotta, mutta psykologiassa ei vieläkään.

      Kolmannella henkilöllä ei ole oikeutta puuttua toisten vapaaehtoisiin seksitekemisiin.

    • Anonyymi

      Lain sallimissa rajoissa kyllä. Jos ajatellaan vammaisia tai muita vaikeuksissa olevia, niin heillekin seksi on sallittua jos vain on kykyjä ja haluja, ihmiskauppa in kiellettyä.

    • Anonyymi

      Jos se on laillista. Sehän on ihanaa kun nainen hoitaa työt, ja pukeutuu vaikka latex asuihin. Minä ainaki tykkään sellaisesta seksistä, se kiihottaa ja tuntuu tosi hyvälle. Jos sellainen paikka löytyisi, olisi ihanaa käydä.

    • Anonyymi

      Vielä, että kun se on laillista, nainen ei tietenkään ole mikään esine, vaan hän antaa miehelle tosi ison nautinnon, ja jos mies tykkää joistakin jutuista, vaikka kuten minä nuista latex asuista, ja kiiltävistä muoviasuista, niin tietenkin se on ok. Laillista on hyvä tietenkin olla, nainenhan auttaa miestä, ja antaa tälle tosi suuren kiihottavan nautinnon. Ja kun nainen itsekkin haluaa tehdä tätä vapaaehtoisesti, laillisesti, nii eihän hyvänen aika siinä ole mitään pahaa.

    • Anonyymi

      Jollakin tapaa varsin outoja, joskin tuttuja yhteiskunnassa olevia kysymyksen asetteluita.

      Onko nainen parisuhteessa miehen seksiesine? Tulisiko naisen sijaan metsän puiden olla miehen seksiobjektina ja kiiman kohteena?

      Entäs kun naista kiimattaa ja hän omaksi tyydyyksekseen ehdottelee asioita joita juuri sillä hetkellä haluaa, joko kumppanilleen tai yhden illan tuttavuudelleen, niin onko mies silloin pelkkä esine ja tyydytyksensä välikappale?

      Entäs kaikki kuulut ja rikkaat tai vain rikkaat miehet joiden ympärillä hyvinkin nuoria naisia eroottisella latauksella häärii suurestakin ikäerosta piittaamatta. Onko silloin mies nuoren naisen objekti, esine ja toivotun hyväksikäytön kohde?

      Entä terapeuttista hierontaa ammaikseen harjoittavat. Ovatko he jonkin lajin objekteja, kosta tuottavat korvausta vastaan lihasrentoutuksen kautta nautintoa asiakkailleen?

      Miksi juuri maailman vanhimman ammatin, eli sekipalvelujen tarjoaminen on useimmissa yhteiskunnissa moralisoivan tikun nokassa?

      Luonnollisestikin lähtökohtana on oltava se, että palveluntarjoaja on täysin vapaa toimissaan.

      Haasteena on toki seksuaaalitervyes, eli miten tauteja karttaa kun kumikaan ei ole takuu turvasta ja puhumattakaan jos tiettyjä erilaisia seksitapoja haluaisi harrastaa. Tokihan ongelma on muisskain vapaissa suhteissa, mutta ehkäpä radikaalisti matalemmalla riskillä.

      Laittomuudet ja rikollisringit, joissa naisia ihmiskaupallisesti hyväksikäyttäen pakotetaan seksipalveluita tuotamaan ovat ehdottomasti 100%:n tuomittavia.

    • Anonyymi

      "Miksi prostituutio on niin yksipuolista?​"

      Lisäys edelliseen kun tuo jäi pois, jossa tarkoitettaneen miesprostituoitujen pienempää osuuttaa tarjonnassa.

      Yksinkertaisimmillaan kyse on kysynnän ja tarjonnan laista, jossa on varsin vähän naisia, joita maksullinen seksiseura edes kiinnostaisi ja nekin harvat joita se joskus saattaisi kiinnostaa omaavat korkean kynnyksen konkreettiselle ostolinjalle lähteä.

      Mutta tohon ei ole yhtä ainoaa simppeliä vastausta. Kuitenkin jo lähtökohtaisesti mies kaipaa ja tarvitsee hyvinkin usein spontaania seksiä, nyt ja heti, pelkkää seksiä nautinnon vuoksi, myös ns. pikaseksiä ja näin myös vakaassa parisuhteessa. Tämä pitkän kaavan rinnalla. Moni nainen / puoliso ei osaa vastata tuohon miehen selkäytimessä olevaan spontaanin ja mutkattoman seksin tarpeeseen.

      Osalle maksullinen seksi sitten vastaa tuohon tarpeeseen, jossa mies voi vielä toteuttaa uteliasuuttaan ja kiinnostustaan erilaisiin naisiin.

      Moni mies kaipaa myös estotonta ja vaihtelevaa seksiä, josta tulee se ajatus seksin laadusta määrän lisäksi. Maksullisten kanssa tuossa piilee samalla yksi ongelma, koska turvallisesti ei voi mitä vain harrastaa, kuten uskollisessa parisuhteessa jossa molemmat ovat terveitä.

      Miehelle, useinkin naisesta poiketen, on melko helppoa erottaa toisistaan tunteet ja seksi, eli sen syvempää tunnesidettä ei tarvita mukavaan ja spontaaniin seksiin, vaikka hyvä tunneside tuo asiaan enempi syvyyttä, mikäli suhde on kunnossa.

      Naiset puolestaan useinkin kaipaavat vahvasti ihmissuhde-tunnefiilistä seksiin ryhtyäkseen, mutta ei toki aina ja kaikki.

      Sitten tilastojenkin valossa, useammin ne ovat naiset jotka alkavat pihdata seksiä jo muutaman avioliittovuoden kuluttua ja pahimmillaan mies on vakavasti paitsiossa. Tokihan seksittömässä liitossa kärvisteleviä naisikin on.

      Naiset asiakkaina hakevat useinkin ensikädessä seuraa, kuulijaa ja tunnehuomiotsijaa ja vain toissijaisesti seksiä. Miesasikkailla tilanne on päinvastoin.

    • Anonyymi

      Tasapuolisuuden nimissä avaaja voisi itse kertoa mitä ajattelee kysymistään asioista.

    • Itselläni on ollut pidempiaikaisia seksisuhteita joissa raha on vaihtanut omistajaa muutama kappale vuosien varrella ja homma on toiminut hyvin. Pienipalkkaisissa töissä olleet naiset ovat saanee turvallisesti hyvää seksiä ja vähän ekstraa. Minä olen saanut seksiä, joka ei soita perään. Teoriassa kai prostituutiota, mutta todellakin nautittavaa kaikille. Aivan sama hyväksyykö joku vai ei.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2033
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1722
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      249
      1660
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      61
      1639
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      106
      1472
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1413
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1207
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      287
      1203
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1193
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      45
      1156
    Aihe