onko loppuelämäni tätä

Anonyymi

Olen lähes 40v mies ja elämässä ollut paljon vastoinkäymisiä enenevässä määrin..nyt tuntuu ettei näillä "kilometreillä" enään jaksa..eikä apuakaan liiemmin ole saamaksissa. Sitä viimeistä oljenkortta en haluaisi lasteni vuoksi käyttää vaikka mielessä kokoajan onkin..

6

<50

  Vastaukset

  • Miten uskot sen "viimeisen korren" auttavan tilannettasi?

  • En usko ymmärsitkö mitä tarkoitin viimeisellä oljenkorrella

  • En tiedä mikä se viimeinen oljenkorsi sinun kohdalla olisi,älä kuitenkaan käytä sitä,apua aina saa,mielenterveysasioissakin,vastoinkäymiset myös vahvistaa,jotenkin ne asiat aina järjestyy.Kokeile rukousta,se ainakin minulle on ollut se viimeinen oljenkorsi!

  • Anna ainakin lastesi elää.

  • Paniikkihäiriöstä ON mahdollista päästä eroon, ja jopa ilman lääkkeitä.
   Katsot vain mitkä asiat sinulla laukaisee sen kohtauksen ja muuta käyttäytymistäsi niissä tilanteissa niin kohtaukset helpottavat / loppuvat. Itse sain tuolla vuosikymmenen jatkuneen paniikkihäiriökierteen poikki.

  • Hoitoon vaan! Mitä ne diagnoosit enää tuolla iällä haittaa, esim. työnsaantia tms? Sen ymmärtää jos nuorena sinnittelee ja välttelee psykologin apua koska pelkää diagnoosia mikä vaikuttaisi ehkä työnsaantiin, mutta myöhemmällä iällä kun elämän perusasiat on asettuneet eikä ole uhattuna, jos vielä tulee niitä ahdistuksia tms. neurooseja, niin olisihan se helpotus hoitaa homma kuntoon. Mitä sitten jos pitää popsia pillereitä, jos ne kerran auttavat?

   Kuulostit viestissäsi siltä että olet loppuunpalanut ja täysin kyllästynyt ongelmaasi, etkä saa sitä itse järkeiltyä/hoidettua. Anna siis jonkun muun hoitaa se, ja aivan sama sille mitä diagnoosia tms. lyödään käteen. Tsemppiä!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   159
   8025
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3664
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   92
   2613
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   997