Ilmastouskovaisen pyhä kirja

Anonyymi

ei ole IPCC raportti eikä ilmastotieteen tutkimukset, vaikka ne niin uskottelee. Ilmastouskovaisen pyhä kirja on oman puolueen hurjana laukkaava mielikuvitus ja sen luomat ahdistavat tunteet ja harhakuvat.

Se mistä sen tunnistaa kiihkouskonnoksi on se, että eriävät mielipiteet kiihkeästi ja vihamielisesti torjutaan. Ei edes harkita, voisiko niissä olla jotain perää. Tuollaista kohtelua olen saanut uskonnollisten kiihkouskovaisten taholta.

Eri mieltä oleva on automaattisesti uskoa ja uskovaisia uhkaavia kerettiläinen. Täällä se on tieteeseen paljonkin perehtynyt "denialisti". Tiedättekö että fasismilla oli uskonnollinen pohja. Hitler oli luomassa tuhatvuotita valtakuntaa. Minäkin sain tietää sen vasta tällä vuosituhannella.

Nykyisellä ilmastofasismilla on myös uskonnonllismoralistinen pohja. Taas ollaan luomassa tuhatvuotista valtakuntaa tuleville sukupolville ja sorretaan nykyisiä.

Jos nykyisten sukupolvien sortop jatkuu, niin tulevat on yhä vähälukuisempia ja sairaampia ainakin Suomessa Sitten kansa kuolee sukupuuttoon, ja muut kansat valtaa maan. Arto Paasilinna kirjoitti hyvän kirjan: Ihmiskunnan loppulaukka. Siinä on Suomen kansan tulevaisuus, jos nykymeno jatkuu.

Turhalla pelottelulla ei ole koskaan saatu muuta kuin pahaa aikaan. Vaikka uhka olisi todellinenkin, sillä ei koskaan saa pelotella niinkuin nykyään tehdään. Täytyy rohkaista ihmisiä kohtaamaan tulevaisuus oli se sitten mikä tahansa.

Kun kepulle tuli uusi johtaja, joka otti rohkaisulinjan, nousi kannatus. Sipilä romahdutti kannatuksen juuri pelottelupolitiikalla. Persujen kannatus nousi sillä, että ne kieltäytyi ilmastopanikoinnista, vaikka tunsivat tilanteen paljon paremmin kuin muut.

Halla-aho vaan kylmän rauhallisesti ilmotti vaalikeskustelussa, että Suomen päästöt on promilleluokkaa. Mitään ei siis ole tehtävissä. Joitakin totuus miellyttää. vaikka se olisi vähän karukin. Valheesa eläminen on vielä rasittavampaa.

3

<50

  Vastaukset

  • -IPCC raporteissa ei ole kritiikistä huolimatta mallinnettu Auringon vaikutusta.

   -Vaikka ilmasto lämpenisikin ihmisten aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen takia syy ei ole teknologiassa vaan ihmisten määrässä.

   -On olemassa uskontoja sekä ihmisryhmiä, joiden selviytymistrategia perustuu lisääntymiseen.

   -Eurooppa ja erityisesti Suomi ovat hyödyttäneet maailmaa ja saaneet kestävää kasvua.

   -Nyt olisi muiden(kin) aika tehdä jotain, jos meiltä vaaditaan paluuta kivikaudella.

   -Joidenkin puolueiden politiikka on Suomessa irti reaalimaailmasta.

   • Vastasin tähän toisessa keskustelussa otsikon "Tiede ja väitteet ilmaston viilenemisestä" alla.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428403/tiede-ja-vaitteet-ilmaston-viilenemisesta#comment-99320671

    Vastauksessa mainittiin kaksi tutkimusta joista jälkimmäisen perusteella muuten ilmaston keskilämpötilassa näkyisi Auringon aktiivisuuden minimin kohdalla ilman ihmisen aiheuttamaa lämpenemistä 0.5 asteen viileneminen mutta ihmisen toiminta huomioiden näkyisi vain lämpenemisen hetkellinen hidastuminen.


  • Uskontokeskustelut uskontopalstalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   141
   7144
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   186
   3950
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   57
   2961
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   75
   1057
  5. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   55
   954