Ilmastouskovaisen pyhä kirja

Anonyymi

ei ole IPCC raportti eikä ilmastotieteen tutkimukset, vaikka ne niin uskottelee. Ilmastouskovaisen pyhä kirja on oman puolueen hurjana laukkaava mielikuvitus ja sen luomat ahdistavat tunteet ja harhakuvat.

Se mistä sen tunnistaa kiihkouskonnoksi on se, että eriävät mielipiteet kiihkeästi ja vihamielisesti torjutaan. Ei edes harkita, voisiko niissä olla jotain perää. Tuollaista kohtelua olen saanut uskonnollisten kiihkouskovaisten taholta.

Eri mieltä oleva on automaattisesti uskoa ja uskovaisia uhkaavia kerettiläinen. Täällä se on tieteeseen paljonkin perehtynyt "denialisti". Tiedättekö että fasismilla oli uskonnollinen pohja. Hitler oli luomassa tuhatvuotita valtakuntaa. Minäkin sain tietää sen vasta tällä vuosituhannella.

Nykyisellä ilmastofasismilla on myös uskonnonllismoralistinen pohja. Taas ollaan luomassa tuhatvuotista valtakuntaa tuleville sukupolville ja sorretaan nykyisiä.

Jos nykyisten sukupolvien sortop jatkuu, niin tulevat on yhä vähälukuisempia ja sairaampia ainakin Suomessa Sitten kansa kuolee sukupuuttoon, ja muut kansat valtaa maan. Arto Paasilinna kirjoitti hyvän kirjan: Ihmiskunnan loppulaukka. Siinä on Suomen kansan tulevaisuus, jos nykymeno jatkuu.

Turhalla pelottelulla ei ole koskaan saatu muuta kuin pahaa aikaan. Vaikka uhka olisi todellinenkin, sillä ei koskaan saa pelotella niinkuin nykyään tehdään. Täytyy rohkaista ihmisiä kohtaamaan tulevaisuus oli se sitten mikä tahansa.

Kun kepulle tuli uusi johtaja, joka otti rohkaisulinjan, nousi kannatus. Sipilä romahdutti kannatuksen juuri pelottelupolitiikalla. Persujen kannatus nousi sillä, että ne kieltäytyi ilmastopanikoinnista, vaikka tunsivat tilanteen paljon paremmin kuin muut.

Halla-aho vaan kylmän rauhallisesti ilmotti vaalikeskustelussa, että Suomen päästöt on promilleluokkaa. Mitään ei siis ole tehtävissä. Joitakin totuus miellyttää. vaikka se olisi vähän karukin. Valheesa eläminen on vielä rasittavampaa.

3 kommenttia

Vastaukset

 • -IPCC raporteissa ei ole kritiikistä huolimatta mallinnettu Auringon vaikutusta.

  -Vaikka ilmasto lämpenisikin ihmisten aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen takia syy ei ole teknologiassa vaan ihmisten määrässä.

  -On olemassa uskontoja sekä ihmisryhmiä, joiden selviytymistrategia perustuu lisääntymiseen.

  -Eurooppa ja erityisesti Suomi ovat hyödyttäneet maailmaa ja saaneet kestävää kasvua.

  -Nyt olisi muiden(kin) aika tehdä jotain, jos meiltä vaaditaan paluuta kivikaudella.

  -Joidenkin puolueiden politiikka on Suomessa irti reaalimaailmasta.

  • Vastasin tähän toisessa keskustelussa otsikon "Tiede ja väitteet ilmaston viilenemisestä" alla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15428403/tiede-ja-vaitteet-ilmaston-viilenemisesta#comment-99320671

   Vastauksessa mainittiin kaksi tutkimusta joista jälkimmäisen perusteella muuten ilmaston keskilämpötilassa näkyisi Auringon aktiivisuuden minimin kohdalla ilman ihmisen aiheuttamaa lämpenemistä 0.5 asteen viileneminen mutta ihmisen toiminta huomioiden näkyisi vain lämpenemisen hetkellinen hidastuminen.


 • Uskontokeskustelut uskontopalstalle.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.