Pizza Onlinen uusi sivusto kusee edelleen.

Anonyymi

Olen odottanut pitkään, että ne korjaisivat sivustonsa ja rakentaisivat sen oikeasti asiakkaille toimivaksi - niin kuin se oli ennen.
Mutta menee vain pahempaan suuntaan. On esimerkiksi mahdotonta arvostella ravintola ja huomattavasti vaikeampi löytää annoksista informaatiota, etenkin kun aikaisemmassa oli kuvia ja laajemmat esittelyt.
Ruuan arvioitu saapumisaika järjestelmäkin muka paranneltiin, mutta aikaisemmin oli parempi koska silloin ajat pitivät suurin piirtein paikkansa. Nyt ravintola yms. koko aika heittää aikaa ylöspäin ja ikinä ei saa kunnollista arvioita kauan ruuan kanssa menee.

Onko muilla vastaavia ongelmia?

Mikä on, että pitää "korjata" sellainen asia mikä ei ole rikki?
Nykyään kaikki sivustot yms. tekee niin.

5

<50

  Vastaukset

  • Miksi ihmeessä tota sivustoa edes kukaan käyttää kun pitsat voi tilata suoraan pitseerioista. Eikös toi vie vielä väliistäkin joten pitseerialle jää vähemmän tuloa.

   • Minä änkytän herkästi, joten siksi käytän järjestelmää missä ei tarvitse puhua. Mutta olen kyllä harkinnut, että änkyttämisestä huolimatta soitan jatkossa.


  • Itse tilaan pizzat suoraan pizzeriassa ilman mitään ongelmia.

  • Täysin turha sovellus.

  • Meikäläinen päätti kokeilla pizza on linea.Pari kertaa toimi ok,paitsi tilaukset kestää.Sitten alkoi tapahtua.
   Pizzeria ei ottanut tilausta vastaan ja tilaus peruuntui.Raha meni sisään ja sitä perimään takaisin.Luvattiin muutamassa päivässä takaisin,kesti yli viikon.
   Seuraavalla kerralla pizzeria perui tilauksen ja raha jäi sisään.Tällä kertaa sälli sivustolla kertoi,että laittoi rahan suoraan heti peruutukseen.Kun sitä ei 5 päivän päästä kuulunut,uusi yhteys ja yllätys yllätys,raha ei ollut lähtenytkään.Ja kun se laitettiin uudelleen palautukseen,kesti siis 1,5 viikkoa,kun oli plautus tilillä.
   Jep,tulipa testattua,kiitti mutta riitti.Paska sovellus ja ihmettelen itsekin,että onpa tosiaan helppo hakea suoraan pizzeriasta tästä lähtien.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   190
   4727
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2296