Vaeltavat planeetat

Anonyymi

Niitä on omassa linnunradassamme milajrdeja. On vain ajan kysymys milloin joku eksyy aurinkokuntaamme. Ja on myös vain ajan kysymys milloin osuu hollille maan suhteen.

Lars von Trier tiesi tämän. Maailmanloppu voi olla jo nurkan takana. Vaeltavat planeetat tulevat sysimustasta avaruudesta joten niiden havainnoiminen tapahtu vasta kun on liian myöhäistä

7

57

Vastaukset

 • Aurinkokuntammekin on valtavan suuri alue verrattuna Maapallon kokoon, kunhan nyt ensin vaeltava planeetta edes osuisi aurinkokuntaamme.

 • Suurin osa materiasta vaeltaa lisäksi samaan suuntaan Linnunradan keskellä olevan mustan aukon ympäri.

  Josta syystä "vaeltavat planeetat", eli ilman tähteään matkaavat, eivät todennäköisesti singahtele ihan mihin tahansa suuntiin, vaan on jo omilla rahoillaan joko jo sykroonissa galaksin kertymäkiekkoon ja kiertymähaaroihin tai parhaillaan synkronisoitumassa.

  Kuten Aurinkokunta kun on synkroonissa kiekkoon.

  Lisäksi, se millä on vaikutusta ihmisiin, on oltava ehkä vain muutaman tuhannen valovuoden säteellä, ja ehkä vain joihinkin tiettyihin suuntiin pelkästään, joka rajaa joukkoa todella paljon.

  Sillä mitä on Linnunradan vastakkaisella puolella, ei ole merkitystä tänne ehkä ikinä, tai aikaisintaan 60 miljoonan vuoden päästä. Koska kierros ympäri kestää 120 miljoonaa vuotta.

  Joten niin dramaattisesti, kuin miljardit vaeltavat planeetat kuulostaa, uhka ja riski lienee melko maltillinen.

  --planeetta (ei niin vaeltavat sorttia oleva)

 • Mutta voiko olla mahdollista että joskus tuhansia vuosia sitten sellainen pyyhkääsi aurrinkokunnan ohi niin että aikalaaset alkoivat höpöttämään nibiurusta ja voiko olla niin että sellainen pyyhkääsi myös 60 miljoonaa vuotta sitten maapallon ohi niin notta dinot läx

  • Voi olla, joo. Tuon mahdollisuuden huomaa selvästi jos vilkaisee vaikkapa seuraavaa artikkelia, jossa on ainoastaan yksi selkeä painovirhe: https://fi.wikipedia.org/wiki/Nibiru

   Nibiriu, Niburi, Nupiru, Ripuli ja esim. Elvis ovat myös täysin mahdollisia höpöttämisen aiheita. Samoin on mahdollista että dinot lähtivät niiden takia, tai ryhtyivät yksinkertaisesti homoilemaan aikansa kuluksi ja unohtivat tohkeissaan jatkaa sukua. (Sitä muuten esitettiin jo paljon aikaisemmin kuin Nibirua tai muuta vastaavaa hölynpölyä.)


 • Tuossa edellä joku taisi kirjoittaakkin Linnunradan keskustassa olevasta Sagittarius A+:a. Sinne nuo galagsien väliseet planeetat ja muut hömpötykset liikkuvat eikä suinkaan tänne Maapallolle. Nuku yösi hyvin uneksien painajaisista.

 • VASTAUS OLI HUUHAATA. Tälläkin hetkellä galagsissamme pyörii täysin sinne sun tänne miljardeja planeeettoja. ja saanen muistuttaa että myös mars on tullut aurinkokuntaan muualta. JA KANNTAISI VÄHÄN MIETTIÄ AIVOILLA jos sellaisia on. maapallolle sataa joka hetki meteoriitteja..aurinkokuntaan tulee solkenaan asteroideja tähtienvälisestä avaruudesta..ei ne mihinkään jää kuten ei planeetatkaan..ne nyt varsinkaan ei kun ei muutkaan.

 • Galaksi ei ole galagsi, ei ole mitään galagseja, oma aivo.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.