Rikkaat ja köyhät ilmastonmuutoksessa

Anonyymi

Kaksi asiaa tuntuu mielipuolisen hullulta, että rikkaat voisi ns kompensaatiomaksulla päästätellä enemmän hiilidioksidia ja että tasa-arvoa päästöjen määriin ei voi mitenkään saada luonollisista syistä etelän lämpimien maiden ja pohjolan välille.
On muutenkin täysin absurdi ajatus ihmisillä yksilöinä voivan olevan jokin vakio päästökassa mitä ei saisi kuukausittain ja vuosittain ylitää.
Esim, suomi on pitkä maa. Etelän ja pohjoisen välillä on huomattava ero pelkissä lämityskuluissa että myös kuljetukset pohjoisessa ja pohjoiseen ovat kallimpia kuin etelässä.
Eli pointtina, kun tämä ilmastonmuutos tuntuu olevan koko Maan globaali touhu ja tavoitteena on varmasti jonkinlainen tasa-arvo päästöjen suhteen, niin kuinka sellainen voisi ikinä toteutua kun emme varmaankaan saa tasa arvoa päästöjen suhteen oamssakaan maassa.
On huomioitava että henkilökohtaiset päästöt on laskettavissa melko tarkaan nykyaikana ja toisin sanoen ne on jo viranomaisten tiedossa melko tarkkaan omistusosuuksien ja tilinkäytön kautta, ainoastaan käteisen käyttäjät voisivat vielä huijata.
Mielestäni mitään ei voi tehdä eikä onnistu päästöjen vähennyksessä ennen kuin edellämainitut on ratkaistu, omistus, rahankäyttö kaikkineen tulee huomioida. Hyväksyisin kyllä sellaisen kompensaatiomaksun rikkaille että he ostaisivat päästoikeuksia suoraan köyhemmiltä, eli tässä tapahtuisi varallisuuden tasapuolistuminen kunnes kaikkien varallisuus olisi sama ja lopuksi koko planeetan mittakaavassa, tämä olisi oikeaa demokratiaa ja hyvää politiikkaa.

10

<50

Vastaukset

 • Kyllä alkaa riittämään nämä ilmastonmuutos hysteeriat!
  Eikö normaali järjellä varustettu ihminen ymmärrä, että mitään ilmastonmuutos kriisiä ei tule. Maailman loppu on peruttu tältä osin!
  Nauttikaa ilmastosta, meillä on neljä vuoden aikaa ja maailman puhtain ilma!
  Ilmasto vaihtelee tulevaisuudessa samalla lailla kuin ennenkin, kuten historia meille näyttää ja opettaa.

  • Minä aloin tuota todellisuutta markkinoida täällä jo 1,5 vuotta sitten. Sitten kun ei tehonnut alarmisteihin, aloin kirjoittaa kaikenlaista muuta, mistä voisi olla joillekin ihmisille hyötyä. Alarmistit tietysti tykkäisi, että täällä julistettaisiin vain heidän kantaansa.

   Kyllä sitä media on jo jauhanut ylenmäärin liikaa ja saanut ihmiset ahdistumaan. Vieläkin asiaa käsitellään niinkuin ahdistuksen aiheuttaisi ilmastomuutos eikä se hirveä propaganda, joka on jauhanut päivittäin useita vuosia.

   Minä heräsin 2,5 vuotta sitten tiedostamaan, mitä se ihmisille aiheuttaa, ja aloin toimimaan propagandaa vastaan. Ei se mitään auttanut. Paljon lähti postia vuoden aikana. Kun siitä ei ollut apua, siirryin tänne. Ainoastaan persut tajusi, mikä on todellinen tilanne.

   Viimeksi mielipidekyselyssä oli puntit melkein tasan uutisoinnin kannatajien ja vastustajien välillä. Iso osa kansasta on perin juurin tympääntynyt koko asiaan. Jos hallituksen politiikka säilyy nykyisellään, eduskunnan voimmasuhteet muuttuu todella paljon seuraavissa vaaleissa.


 • Voisin kyllä myydä auto-ja-lentopäästöoikeuteni varakkaille paljon matkustaville, mikäli Kokoomus suostuu ilmastotalkoisiin.
  Syömisen aiheuttamat hiilidioksidipäästötkin ovat olleet viime vuosina edellisen porvarihallituksen jäljiltä miniluokkaa kun varaa ei ole ollut kuin perunoihin ja porkkanoihin joten syömispäästö-oikeudetkin voisin myydä jotta rikkaat voisivat jatkaa Brasiliasta tuotetun sisäfileen syömistä ja piereskellä samaan malliin jatkossakin
  konjakki-ja lihapierujaan.

  • Heitä sinäkin jo höpöttämästä ja mene ostamaan kunnon sisäfilettä.
   Jos joku rikastuu, niin mitäs sitten. Kaikilla on mahdollisuus ja oikeus rikastua.
   Tämä ilmasto hössötys tulee vielä todella kalliiksi ja sitten ei syödä niitä perunoita eikä porkkanoitakaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Heitä sinäkin jo höpöttämästä ja mene ostamaan kunnon sisäfilettä.
   Jos joku rikastuu, niin mitäs sitten. Kaikilla on mahdollisuus ja oikeus rikastua.
   Tämä ilmasto hössötys tulee vielä todella kalliiksi ja sitten ei syödä niitä perunoita eikä porkkanoitakaan.

   Heti menen ostamaan sisäfilettä, kunhan porvari ostaa minulta päästö-oikeuksia.
   Vaikkapa noita lentopäästö-oikeuksia koska en lennä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Heti menen ostamaan sisäfilettä, kunhan porvari ostaa minulta päästö-oikeuksia.
   Vaikkapa noita lentopäästö-oikeuksia koska en lennä.

   Tekopyhissään rikkaat ostaa sähköautoja joihin köyhillä ei ole varaa. ilmastopolitiikka on erittäin syrjivää johon tulisi puuttua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tekopyhissään rikkaat ostaa sähköautoja joihin köyhillä ei ole varaa. ilmastopolitiikka on erittäin syrjivää johon tulisi puuttua.

   Entinen pääministerimme ajelee sähköteslalla mutta kuitenkin toisaalta lentelee omalla lentokoneellaan itsekseen pitkin Suomea. Tälläisiltä tyypeiltä pitäisi ilmaston nimissä takavarikoida ainakin puolet omaisuudesta köyhille jotka eivät harrasta iliman pilluuta.


 • On selvää, että yhteisen ympäristön (ilmakehä) pilaamisessa pitäisi olla jotkin selkeät säännöt.

  Suomessa jokainen kulutettu euro aiheuttaa keskimäärin 0.3 kg kasvihuonekaasupäästöjä.

  • Äskettäin juuri nähtiin nuo isopäästöisten listat lööppilehdissä.


  • Millä tavalla ilmakehä on pilaantumassa?


SEISKA.FI

 • Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu – Joonalta raju tylytys Joskusta ja Karimista: ”Aika räjähdysherkkä aihe”
 • Big Brotherin evankelista-Ville esitteli Diana-vaimonsa: Suhteemme alkoi yhden illan jutusta!
 • Paparazzikuvat! Valtteri Bottas kurvaili Monacossa persoonallisella öky-Mersulla – eronnut F1-tähti kaasutteli reippaasti!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.