Aihe

Kiinalaiset varastivat ideani

Anonyymi

Ja tekivät sen pohjalta elokuvan. Vaeltava maapallo. Jopa nimenkin varastivat. Olen vuosikausia sitten tehnyt huippistason teorian että maapallosta tehdään avruusalus. Isot perämoottorit kiinni ja menoksi. tosin kiinalaiset unohtivat yhden jutun. maapallosta pitää tehdä superkumipallo..sellainen mitä ovat ne lelupallot jotka pomppii jokapuolelle. eli sellainen iso kumipallokupu päälle nioin kaikki meteoriitit pomppii pois jos osuu kohdille..sitten täyttyy saada kupuun reikiä mihin voi laittaa keinoaurinkoja..maapallon väkiluku pitää vaan saada milardin luokkaan.

1

<50

  Vastaukset

  • Vaeltavasta maapallosta kertova elokuva on kyllä hyvä, mutta ongelma siinäkin elokuvassa on todellisuuden puute ja käsikirjoittajat. Elokuvat eivät vaan yleensä kerro todellisuudesta vaan ainoastaan yhdenlaisesta maailmankuvasta, joka ohjaa elokuvan luojia ja rahoittajia.

   Huomasin juuri että Netflixillä pyörivään Mars sarjaan on tullut toinen tuotantokausi. Katsottuani ensimmäisen uuden jakson.. homma pyörii samoissa ongelmissa missä koko ensimmäinen tuotantokausikin.

   Esimerkki:

   Porukka sai haasteista huolimatta tukikohdan pystyyn Marsiin. Sitten paikalle ryntää yksityinen yhtiö, joka ei ottanut mukaan vettä eikä ruokaa. Vetoaa tutkijoihin ja painostaa maata antamaan heille kaiken tarvitseman. Sitten yritys jatkaa omaa työtään ja kun pääsee siihen pisteeseen ettei tarvitse enää apua, katkaisee napanuoran.

   Kuka ajattelee noin suppeasti. Että hommat vaan menee just noin. Että valtiot ovat vain hyväksikäytettäviä yksiköitä ja yksilön länsimainen riistokapitalismi on innovaatioiden tyyssija.

   Käsikirjoittajat eivät pysty luomaan sarjaan todellista vuorovaikutusta asioiden edistämiseksi vaan provosoivat katsojaa stereotypioiden kaltaisilla asetelmilla. Vuoropuhelut eivät tuo esiin ihmisten todellisia suhteita ja mielikuvia (paitsi tietenkin tyhmien). Ei kai Marsiin lähetetä noin tyhmää porukkaa?

   Ei. Sarja on vain surkea yritys rakentaa katsojan mieleen ongelmakeskeisiä tilanteita ja luoda niihin kenties suppea ratkaisuvalikoima, joita voisi käyttää hyväksi ehkä tulevaisuudessa kun äänestetään avaruuden rajoista.

   Vähän samaa kuin ilmastokeskustelut. Luodaan sopivan näköiset mallit ilmastokriisistä ja sen jälkeen aletaan rajoittamaan ihmisen toimintaa lainsäädännöllä koska riistokapitalismi ei pysty itse kehittävään toimintaan.

   Minusta meillä on käsissä tyhmien ihmisten vallankumous. Jos lainsäädännön rajoitteita ei poisteta ja luoda rinnalle toisenlaista yrittäjyyttä, meille todellakin jää vain riistokapitalismi ja kuoleva maapallo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504