Mustia aukkoja ennn alkuräjähdystä

Anonyymi

Tosin ei sellaista ole ollutkana koskaan. Alkupamausta. On vaan teoria kun ei osata muten selittää asioita niin ettei fyysikan lait kärsi.

Kuitenkin on ollut mustia aukkoja ennen universumin syntyä ja niihin tiheitä että niiden tiheys on ollut ääretön, Tosin mikään ei voi olla ääretön koska sekin on fysiikan lain mukaan mahdotont. Näin kuitenkin on.

Voi voi kun nämä asiat ovat vaikeita tutkijoiden pollille. Aivan turha kuitenkin sitä pähkäillä kosk nykyihmiseltä puutuu käsityskyky ja ymmärrys näihin asioihin.

Yhtä mahdpotonta kuin se että voisi tuosta vaan kävellä kolmanteen ulottuvuuteen. Sitten kun ihmninen saa sen viimeisen palikan kohdilleen dna:ssa niin tajunta laajenee..sitä ennen tähtitiede on oikeastaan täysin turhaa koska kaikki mitä tuktitaan on virheellistä , päästä keksittyä satuilua

9

54

Vastaukset

 • Olet harvinaisen oikeassa! Mitään alkuräjähdystä ei ole koskaan tapahtunut, mutta kun ateististen tiedemiesten on pakko keksiä joku selitys siihen kuinka maailmankaikkeus on syntynyt, jotta ei tarvitsisi tunnustaa Jumalan olemassaoloa, niin sitä tarkoitusta varten sepitettiin teoria ns. alkuräjähdyksestä.

  Kyseinen teoria ei kuitenkaan ole muuta kun ongelman peittäminen maton alle.
  Se ei ratkaise kysymystä maailman luomisesta. Se ei kerro, mistä tuli aine, joka räjähti, mistä tulivat luonnonlait, jotka saivat aineen räjähtämään, missä se pieni piste sijaitsi, joka räjähti, kun maailmankaikkeutta ei vielä ollut, Minne aine räjähdyksessä sinkoutui, kun aineen ympärillä ei ollu avaruutta eikä mitään tilaa, johon ne olisivat voineet mennä. Kuinka avaruus voi laajeta, kun avaruuden ulkopuolella ei ole mitään tilaa johon laajeta jne jne jne. ????

  Siinä ateisteistisille tiedemiehille päänvaivaa maailman loppuun saakka.
  Onneksi totuuden lötämiseksi on olemassa helpompi tie. Tarvitsee avata vain Raamattu, Jumalan san, joka on absoluuttinen totuus. Sen ensimmäinen lause antaa jo vastauksen:

  "Alussa loi Jumala taivaan ja maan" (1.Moos.1:1)

  • Jumala on alkuräjähdys.


 • Ja raamattu jatkaa "autuaita ovat idiootit(salalittouskovaiset ja muut uskovaiset)...

  Ja toisekseen uskovaiset voivat mennä uskontopalstalle hillumaan.Tämä on tiedepalsta!

 • Aloittajalla ei näköjään ole pienintä käsitystä maailmankaikkeuden tutkimuksesta, Mark5 on jo todistanut olevansa täysi idiootti satoja kertoja vuosien aikana.

 • Yhden teorian mukaan asustelemme mustan aukon sisällä. Tämä vain esimerkkinä. On paljon muitakin, uusia ja vanhoja.
  --planeetta

  • "Yhden teorian mukaan asustelemme mustan aukon sisällä. Tämä vain esimerkkinä. On paljon muitakin, uusia ja vanhoja.
   --planeetta"

   Emme asu minkään mustan aukon sisällä, jos mitään ns. mustia aukkoja yleensä on edes olemassakaan missään universumissa.
   Me asumme maapallolla, johon aurinko luo valoaan ja lämpöään. Ei ole mitään perustetta edes puhua mistään mustista aukoista. Niistä ei ole hyötyä kenellekään.


  • Ruskehien aukkojen kohdaallako?


 • No ei kukaan tiedä oikeastaan mistään yhtään mitään

 • Alkuräjähdyksestä, uskoisinko tieteellistä tutkimusta, vai idioottia jolla on mielikuvituskaveri? Vaikea valinta...

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.