Herätys ruokavammaiset

Anonyymi

2

<50

Vastaukset

 • IS:Vegaanivanhempia syytetään 1,5-vuotiaan pojan kuolemasta – syöttivät vain raakoja vihanneksia ja hedelmiä

 • Ei vegaaniudessa sinänsä mitään pahaa ole, mutta kun se viedään äärimmilleen, eikä ymmärretä, että ihminen on sekasyöjä, voi lapselle tärkeitä ravintoaineita jäädä saamatta. Pitäisi tajuta, mitä on monipuolinen (kasvis)ravinto ja ainakin olisi hyvä syödä edes kalaa, jollei punainen liha mene alas.

  Itse en voi alkaa vegaaniksi, koska haluan syödä luonnonmukaisesti prosessoimatonta ruokaa. Ravintoa, joka on joskus elänyt ja kasvanut. En laboratoriossa kehiteltyjä epäruokia ja kemikaaleja. Silti voin syödä runsaasti myös luomukasviksia(omasta kasvihuoneestakin), käyttää käsittelemätöntä maitoa, voita, leipää, omien kanojen munia, riistaa yms. lähiruokaa.

  Tiedän, olen etuoikeutettu, mutta siihen voi muutkin tähdätä. Ehkä kauppoihinkin tulee oikeaa ruokaa, kun kieltäydymme ostamasta muoviin pakattuja kisäaineruokia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403