Tilanne vuonna 2030 v. 2020

Anonyymi

Ilmastotilanne vuonna 2030, vaikka olisi kauhea kiire vähentää päästöjä:

- Polttomoottoriautoja on enemmän kuin 2020.
- Lentokoneita lentää enemmän kuin 2020.
- Hiilivoimaloita on enemmän kuin 2020.
- Myös Finnair lentää enemmän 2030.
- Energiaa vaativia rakennuksia on enemmän 2030.
- Ilmastoa haittaavia ihmisiä on enemmän 2030, paljon enemmän.
- Kaikkea mikä edistää ilmastonmuutosta on enemmän 2030.
Elikkä ei auta mikään, näin se menee.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, se on näille nykynuorille ihan oikein.

    • Ainoa, jota 2030 saattaa olla VÄHEMMÄN, on lämpö. Mikäli tuolloin lämpötilat ovat kääntyneet selkeään laskuun, vaikka CO2 olisi ollut jatkuvassa nousussa, todistamme AGW-narratiivin surkeaa loppua. Tai ainakin meidän pitäisi, elleivät maalitolpat siirry ja väite onkin, että ihminen on "sekoittanut" ilmaston eli CO2:n lisääntyminen aiheuttaakin kylmenemistä.

    • Anonyymi

      Juuri noin se tulee menemään, paitsi että mikä ihmeen kiire siihen päästöjen vähentämiseen muka on. Silloin kun syntyi kivihiili, CO2 pitolisuus oli jopa 20 kertainen nykyiseen verrattuna. Ei se lisääntyminen millään tavalla luontoa uhkaa.

      Nykyään ihmiset vaan tietämättömyyttään hourii mitä sattuu. On todella huolestuttava nykyihmisen tietotaso ja älyttömyys. Molemmat on tällä vuosituhannella romahtaneet totaalisesti.

      Tilalle on tullut uususkonto ilmastonmuutokseen. Se on vienyt ihmisiltä järjen. Kaikenlaiset ilmastopaavit on levittäneet kaikenlaisia kauhukuvia, Onko se trikkikuva New Yorkin hukkumisesta, mikä on vienyt ihmisiltä järjen.

      Todellisuudessa suuret nopeat muutokset maapallon ilmastossa ja merenpinnassa on mahdottomia, paitsi jos aurinko riehaantuu. Sellaisten ennustaminen on huijausta. Mikä on huijarien motiivi. Yleensä se on tyhmyys ja tietämättömyys.

      Tuli taas puolueiden kannatusmittaus. Kansa on yhä enemmän heräämässä minun kannalleni. Persujen ja kokoomuksen voittokulkua, ja SDP ja keskusta rypee yhä syvemmällä. Myös vihreiden kannatus on laskusuunnassa.

      Kannattaisi nyt puolueiden profiloitua puolustamaan Suomen etua ilmastohourinnassa. Pieni ilmaston lämpeneminen on ollut Suomelle pelkkä etu. Se saarivaltio, jonka on ennustettu hukkuvan, onkin pinta-alaltaan suurentunut.

      Mikään ennustetuista uhkakuvista ei ole toteutumassa. Mitään todisteita siitä ei ole tullut yli 40 vuoden aikana, jolloin niitä on hourittu. Todisteita vaan tulkittiin väärin, kun joissakin rannikkokaupungeissa merenpinta nousi.

      Asiasta tuli muutama vuosi sitten erittäin hyvä TV dokumentti. Niissä kaupungeissa onkin MAANPINTA LASKENUT. Kun erittäin vesipitoisesta suistomaasta pumpataan vettä pois, MAANPINTA LASKEE.

      Suomessa asia on noteerattu vain yhden TV dokumentin verran. Katsoikohan edes kukaan toimittaja sitä. Epäilen, kun ilmastohourinnan kierrokset on vaan nousseet.

      Toivon mahdollisimman suurta epäsopua Lissabonin ilmastokokoukseen, jotta houriminen viimein loppuisi. Toivottavasti siellä kehittyvät maat panee kunnolla hanttiin, koska todellisuudessahan niillä ei ole pienintäkään mahdollisuutta toteuttaa Eurooppalaisten vihreiden houreita.

      Ei niitä pysty Suomikaan toteuttamaan. Miksi ihmeessä valta on luovutettu pienelle harhamaailmassa elävälle vähemmistölle. Eihän sillä ole ollut vuosikymmeniin tarjota toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja.

      Jotta vanhasta voitaisiin luopua, sille pitäisi olla toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. ja se vaihtoehto TÄYTYY TULLA siltä taholta, joka vanhasta luopumista vaatii. Muussa tapauksessa on kysymys vallan väärinkäytöstä.

      Sipilän hallitus saatiin vieteltyä siihen vallan väärinkäyttöön ilmastoasiassa. Persut ainoana puolueena sanoutui siitä irti, ja persujen suosio alkoi nousta. Yhä suurempi osa kansasta on vllan väärinkäyttöä vastaan.

      Nykyään tuntuu Helsingissä olevan valta ja vastuukäsitteet aivan täysin sekaisin. Päätöksiä, jotka on ilmiselvästi aivan pelkkää vallankäyttöä, nimitetään nykyään vastuunkantamiseksi.

      Kuka kantaa vastuuta nykyisistä sukupolvista, kun niin paniikinomaisesti muka kannetaan vastuuta tulevista sukupolvista. Ei kukaan kanna vastuuta nykyisistä sukupolvista. Nykyiset sukupolvet uhrataan ilmastouskonnon alttarille.

      • Anonyymi

        Muutama vuosi sitten esitetyt TV-dokumentit ovat erittäin todistusvoimaisia. Sen tietää jokainen joka on joskus jonkun TV-dokumentin nähnyt.
        Tietysti semmoiset TV-dokumentit jotka on nähty jossain kehä kolmosen ulkopuolella ovat kaikkein todistusvoimaisimpia.


    • Anonyymi

      Denialistit ovat nostaneet kädet pystyyn.Ovat valinneet sopeutumisen joka on kaikkein huonoin ja kallein vaihtoehto.

      Näillä mennään

      • Anonyymi

        Nillä "denialisteilla" sattuu olemaan senverran enemmän järkeä kuin alarmisteilla, että ymmärtävät, että sopeutuminen on ainoa realistinen vaihtoehto. Tyhmät ja tietämättömät on johdettu uskomaan harhakuvitelmiin, että muutos on muka mahdollinen.

        Olen yhä enemmän ihmetellyt ihmisten yksinkertaisuutta. Ei ollenkaan ymmärretä asian valtavia mittasuhteita. Jossain ne ymmärretään, mutta Euroopasta on kadonnut ymmärrys.

        Tuolle toiselle. Kyllä ne TV dokumentit lähetettiin sieltä kehä kolmosen sisäpuolelta, joten olisi ne sielläkin voinut katsoa. Yksi käsitteli Amerikkalaisten tekemää ilmastotutkimusta ilmalaivasta.

        Toinen käsitteli uppoavia suistomaalle rakennettuja kaupunkeja. Kolmas käsitteli maapallon merivirtajärjestelmää, ja sen vaikutusta ilmastoon. Kaikki oli Amerikkalaisten tiedemiesten tekemiä. Niissä oli erilainen näkemys, kuin tämä Euroopassa levitettävä huuhaa.


    • Anonyymi

      Yritetään keksiä vaihtoehtoisia polttoaineita ja energioita. Se on pakko kun öljy vähenee ja sen verotus nousee,
      Sitten kun kylmenee niin otetaan hiili käyttöön ja katsotaan miten käy.

      Oikeasti kun USAn talous sakkaa niin tulee vaikeuksia ja sitten otetaan USAn hiilivarannot isommin käyttöön. Se on realismia se.
      Biotalous ja aurinkoenergia tulee maailmaan isommin. Realismia sekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe