Tornion Rajalla kauppakeskukseen kunnon ravintola

Anonyymi

Hei
Kävimme Torniossa/Haaparannalla viikonloppuna. Menimme Rajalla kauppakeskukseen etsimään ruokapaikkaa..
olisi ihan mahtavan hyvä lisä jos kauppakeskuksessa olisi esim. Rosson tai Amarellon tai vastaavan tyyppinen "kunnon" ravintola viini/snapsi listoineen ja pöytiin tarjoiluineen. Tässä vinkki paikallisille yrittäjille, tilaahan siellä kyllä näkyi olevan.. ole kuin laittaa ravintola pystyyn..
Ykä

14

478

  Vastaukset

  • McDonalds tai joku pitsa paikka mistä sais kunnon suomalaista perinne ruokaa.

   • Ja halvalla


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja halvalla

    Joo joku tuonlainen sydänliiton suosittelema paikka.


  • Rikas Ykä se päissään kirjoitteloo. Iteki kävis kerran tai kaksi jos juopottelultaan ehtii.
   Torniolaiset syö kastepottua kotonaan eikä koskaan mene ravintolaan syy... vuosikausien sivistymättömyys kalvaa. Älkää edes yrittäkö muuta kuin nakkikioskia. 100 vuotta seurannut.
   Iki-iäkäs!

   • "Torniolaiset syö kastepottua kotonaan eikä koskaan mene ravintolaan..."

    Juuri näin.

    Ennen oli toisin, mutta jostain syystä Tornio muuttunut monella lailla kylämäiseksi, maalaispitäjäksi. Esimerkkinä vaikkapa juuri tuo ravintolakulttuurin näivettyminen - joku juoppo pupissa toikkaroi, siinä kaikki.

    Onko niin, että Gränsseni näivettää kaiken muun ja kun kauppakeskus laittaa iltasella ovet kiinni, niin se oli sitten siinä. Saa lähteö Kemiin, jos meinaa jossain iltaa istua. Gränsseni saatoikin olla Tornion ja torniolaisuuden tuho.

    Gränssenillä - jotain yksittäistä terveyskauppiasta lukuunottamatta - yrittäjät tulevat muualta, ja kuskaavat liiketoiminnan tuotot muualle, Tornion näivettyy.


  • Ei ole rahaa, koska verottaja, kunta, vesi ja sähkö bensa verot vie kaiken.

   • Ennen laulettiin, että kiskot vievät etelään. Nyt on kiskoillakin liikenne Torniossa loppunut. Mutta liikkeen suunta selvä, poispäin, etelään.

    Keskitettiin kaikki toiminta uuteen kauppakeskukseen. Muut alueet, palvelut näivettyvät. Mutta, mutta, ei tule kauppakeskuskaan yksin kukoistaan, ehkä jotenkin kitumaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ennen laulettiin, että kiskot vievät etelään. Nyt on kiskoillakin liikenne Torniossa loppunut. Mutta liikkeen suunta selvä, poispäin, etelään.

    Keskitettiin kaikki toiminta uuteen kauppakeskukseen. Muut alueet, palvelut näivettyvät. Mutta, mutta, ei tule kauppakeskuskaan yksin kukoistaan, ehkä jotenkin kitumaan.

    Kävelykadun pätkä oli viimenen niitti kaupoille


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kävelykadun pätkä oli viimenen niitti kaupoille

    Tämä on täysin totta. Pilattiin koko hallituskatu.


  • Helmiä sioille. Tornion junteille riittää Meerin Rilli ja keskiolut.

   • Niin ja mersun romuilla kaahailu..


  • Rauha sinun sielullesi.

   • ".. Onko niin, että Gränsseni näivettää kaiken muun ja.."

    Näin se juuri on. Ja Gränssenin kauppiaat tulevat lähes kaikki muualta kuin torniolaisista. Meän varat valuu muualle. Tornio näivettyy, gränsseni on kuin pahanlaatuinen kasvain - patti Tornion kyljessä, pahanlaatuinen patti.


  • Nyt on kapakat ja kuppilat yhtä laadukkaita ja kiini.
   Vain keittoruokia tarjoava kuppila olisi menestys +leivän kanssa+ vesi +kotikalja+piimä . Pierutautisillä laktoositon hyla kurria.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   316
   10491
  2. Suojamaskisotku EN YMMÄRRÄ ??

   Iltasanomien jutussa Suojamaskeista maksetut rahat olivat menneet liikemies Sarmasteen tilille. Näin siis on todennut Tiina Jylhä. https://www.is.fi/
   Maailman menoa
   276
   5635
  3. Varakaat maanomistajat miettivät pitäisikö suomalaisille työntekijöille maksaa parempaa palkkaa

   koska ulkomaista halpatyövoimaa nyt vaikea saada. Varaa isoilla isännillä varmasti on mutta kyse on nyt halusta maksaa kunnon palkkaa jolla suomalaine
   Maailman menoa
   107
   2442
  4. Taisi pari ministeriä lähteä maitojunalla

   Kohu Suomen valtion pieleen menneen hengityssuojainoperaation ympärillä jatkui kiirastorstaina. Tiistaina Kiinasta saapui tilauslento ja toi Suomeen
   Suomen Keskusta
   103
   2241
  5. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   27
   1804