Sen jälkeen kun hk demiglase lopetettiin, olen tehnyt itse lihaliemet. Se todella kannattaa, kastikkeista ja padoista tulee parempia. Iso etu on suolattomuus, voit rauhassa keittää kasaan tiiviitä kastikkeita.
Liemeä voi tarpeen mukaan keittää jopa siirappisakeuteen.
Ehkä monikäyttöisin on kanan siivistä tehty tumma kanaliemi. Siivet, vihannekset ja tomaattipyre paahdetaan uunissa tunti ja sitten kattilaan 2-3 tuntia. Lihat olen hyödyntänyt kastikkeeksi paseraatun tomaatin ja vihannesten kera.
Niinkin yksinkertainen kuin dijon sinappikana rintafileestä saa hurjasti makua ja syvyyttä kun siihen lisää 2-3dl kanaliemestä keitettyä siirappia kerman sekaan. On parempaa kuin kaupan fondit.
Vinkki lihaliemeen
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.774672- 1801987
- 1321702
- 1481275
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161181- 351066
- 78963
- 52936
Hyvää huomenta!
Mietin miten suhtaudut minuun, jos kerron tunteista. Voinko enää sen jälkeen olla samassa paikassa kanssasi, jos koet as78892- 4868