kommunistit herätkää

Nykyisin ideologinen työ kaikkien puolueiden osalta tapahtuu paljolti somessa unohtamatta luonnollisestikaan ihmisten kohtaamista silmätysten.
Some on valtavirta, mahdollisuus totuuteen mutta myös valhemedioiden ahjo.
SKP:n palsta on edennyt vuosien saatossa. Tovereita esiintyy jonkin verran. Sosialismin vastustajat ovat panneet merkille palstan edistymisen ja lisänneet vastakirjoitteluaan.

Arvovaltaisimpia luonnollisesti ovat erityiset foorumit, joissa järjestävä taho poistaa selkeät vihapuheet.
S24 puoluepalstat ovat mainio foorumi niille, jotka ovat vasta aloittelemassa marxilaisuuteen tutustumista. Kirjoittelu tänne edistää syvempää asioihin perehtymistä. Vastaväittäjät esittävät mitä esittävät, pyrkivät viemään jokaisen aloituksen hakoteille mutta niistä ei kannata välittää.
Tätä palstaa voisi verrata marxilaisuuden oppikouluun. Ei haittaa vaikka kaikkea ei tuntisi tai sanoisi harhaan.
Siispä. Toverit, tulkaa kirjoittelemaan. Opi kaikki aakkoset. Kehitä itseäsi. Oltuasi vuoden palstalla, et kadu. Polemiikki kasvattaa, pakottaa tutkimaan, auttaa löytämään uusia asioita. Kokeneemmat voivat vetää aloituksiaan piittaamatta vastaväittäjien harhaanjohtamishommista antaen siten tietoa.

334

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastaväittäjien taktiikka on varsin samankaltainen.
      Jos aloitus on ilmastonmuutoksen torjunnasta niin vastaväittäjät ottavat Stalinin esiin ja todistelevat, ettei heppu puhunut siitä mitään unohtaen ettei maailmalla muuallakaan ja että ongelma on ajankohtainen.
      Oikeistolaiset vastaväittäjät pyrkivät parjausviestinnällä pelottelemaan. Itsekin alkuun pelkäsin heitä voimakkaiksi hepuiksi. Käytäntö osoitti, että he ovat tavallista tyhmempiä marisijoita. Heidän epätarkkoja "tietouksiaan" voi arvostella tai antaa olla.

      • Anonyymi

        "Vastaväittäjien taktiikka on varsin samankaltainen..."

        Tiedä häntä millainen taktiikka "vastaväittäjillä" on - mutta hyvin se näyttää tehoavan - olihan kahden kommaripuolueen yhteenlaskettu kannatus viime vuonna pidetyissä eduskuntavaaleissa luokkaa 0.1 %.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vastaväittäjien taktiikka on varsin samankaltainen..."

        Tiedä häntä millainen taktiikka "vastaväittäjillä" on - mutta hyvin se näyttää tehoavan - olihan kahden kommaripuolueen yhteenlaskettu kannatus viime vuonna pidetyissä eduskuntavaaleissa luokkaa 0.1 %.

        Ei "vastaväittäjillä" ole minkäänlaista taktiikkaa. Semmoista ei tarvita - kommarit ovat itse ajaneet itsensä umpikujaan. Ei ole tajuttu, että 1970-luku ja sitä edeltäneet vuosikymmenet menivät jo. Ja Neuvostoliiton katoaminen oli Suomen telaketjukommareille lopullinen armonisku. Vaikka edelleenkin näyttää siltä, etteivät varsinkaan näiden muutamien partacusten edustamat telaketjukommarit ole vieläkään Neuvostoliiton loppumista tajunneet.


      • Anonyymi

        Mikä on nyt tilanne Arvoisa Pastori Don PartaCusi ja Toverit Teidän Oman Aatepuolue SKP rs:n siis Suomen Kansalliskommunistinen Puolue rs:n kohdalla?

        Katoaako nyt KANSALLISKOMMUNISMI rs:n Suomalainen Äänitorvi HISTORIA rs:n hämäryyteen? Nyt haluan kysyä Teiltä Arvoisa Don PartaCusi ja Toverit vielä sitä asiaa, että mitä Teidän mielestänne tarkoittaa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs. Onko nyt Teidän Don PartaCusi ja Toverit mielestänne MATERIALISMUS rs sellainen, joka perustuu ja pohjautuu Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA sekä vielä A)HENKI-KÄSITE ja B)N-ulotteinen Luontoavaruus sekä B)N-lotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ään?

        Niin ja kysyisin nyt Teiltä Pastori Don PartaCusi ja Toverit vielä sitä asiaa, että miten Te suhtaudutte siihen asiaan, jos nyt väittää siten, että yllä kerrottu MATERIALISMUS rs:n määrittely on nyt myös takuuvarmasti tasan tarkkaan sama asia kuin Objektiivinen Idealismi rs.n Lausepuun Perusllauseen LÄHTÖKOHTA ja PERUSTA rs.

        Jos Me Arvoisa Don Partausi ja Toverit olemme sitä mieltä, että nyt sekä Materialistinen Filosofia että Objektiivinen Idealismi rs:llä on todellakin täysin sama Tietoteorian Lausepuun PERUSLAUSE, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se asia, että onko Teidän TERÄSMIEHET ja LENINISTIT rs:n mielestä sellaista FILOSOFIA-suuntausta kuin nyt MATERIALISMUS rs:ää edes olemassa yhtään missään kuvioissa.

        Niin ja nyt haluaisin kysyä vielä jotain sellaista Kuviokellunta-asia rs:ää, että miten Te Arvoisat TERÄSMIEHET ja LENINISTIT suhtaudutte sellaiseen asiaan kuin nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs:ään. Onko nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs täysin tasan tarkaan vain ja ainoastaan täyttä REVISIONISMUS rs:n sekoilua kuten nyt myös DIALECTICA NATURALIS rs siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.

        Nyt minua ylle kirjoittamani kiinnostaa ainakin siitä syystä, kun vastaus siihen kuvioon, että miten minun pitää ja täytyy suhtautua Teidän Pastori Don PartaCusi rs:n yllä olevaan kirjoitukseen, niin riippuu siitä asiasta, että onko MATERIALISMUS ja Objektiivinen IDEALISMI yksi ja sama asia vai eikö todellakaan ole. Jos nyt MATERIALISMUS ja Objektiivinen IDEALISMI rs ovat Teidän Arvoisa Pastori Don PartaCusi ja Toverit mielestänne todellakin YKSI ja SAMA ASIA, niin me voimme esittää vielä sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että onko todella ollut koskaan olemassa sellaista FILOSOFIA-SUUNTAUS rs:ää kuin nyt MATERIALISMUS rs.ää, joten kaikenlainen Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA rs on todellakin takuuvarmasti ympyräistä sekoilua siis todellakin vain ja ainoastaan täysin OCCULTUS eli SALATIETO rs:ää. Mitä nyt yllätarinoituun haluavat vastata ainakin TERÄSMIEHET ja LENINISTIT siis Teidän Pastori Don PartaCusi rs:n AATETOVERIT?


    • Minkä puolueiden Partacusi?

      Eiköös ne kaikki tiputettu pois puoluelistoilta kun kannatus ei moniin vaaleihin ole tuottanut ensimmäistäkään edustajaa.

      On siis viisaampaa ja reaalisempaa puhua komuompeluseuroista sillä niitä ne isommin muistuttavat!

      Mitä hyvää on kommunismiin sortuneille yhteiskunnille koitunut tuon uskonnon oppien noudattamisesta? Voisitko valaista!

      Kerro vaikka millaiseen hyvinvointiin ne ovat kannattajansa saaneet saatettua!

      Jos siis mies olet! Tai nainen mutta muusta ei väliä jos sitä tunnustat!

    • Extyökkäri saa Kokoomuksen puoluepalstalla yhtä lailla pataansa kuin tälläkin palstalla. Samoja höpötyksiä esittää kuin täälläkin. Ammattiliittojen lakkauttaminen näkyy olevan päätavoite, tavoite joka koskaan ei toteudu.
      SKP kerää nimiä päästäkseen puoluerekisteriin ja luultavasti saa tarvittavan määrän. Ellei saa niin SKP toimii sittenkin. Ei mene kauaa kun SKP:lla on parlamentissa useita kansanedustajia. Miksi? SKP edustaa tulevaisuutta. Useimmat porvarilliset puolueet tarrautuvat menneisyyteen ja niiltä putoaa pohja pois olemassaololleen.

      Persu-kok porvareiden kannattaisi olla huolissaan Yhdysvaltain demokraattisen liikkeen vahvasta nousukiidosta. Siellä luokkaristiriita kasvaa. Suuret kansanjoukot eivät halua elää entiseen tapaan. Hallitseva porvaristo puolestaan ei halua tehdä tarvittavia uudistuksia.
      Natomaat ovat viittä vailla keskinäisiä sotia. Maailma muuttuu. Kapitalismi lahoaa käsiin. Persuismin kaltaiset puolueet yrittävät pitkittää oligarkkien valtaa. käpertymällä kansalliseen eristyneisyyteen ja tukeutumalla uskontoon. Uskonnon vetäminen talouspolitiikan jatkoksi on merkki porvarillisen järjestelmän vararikosta. Edistyneimmät porvarilliset talousoppineet varoittavat, että entiseen malliin toimimalla porvaristolle tulee pehmeät. Yksityistäminen ja sotun purkaminen kostautuu taloudessa
      Kaikkien maiden työläiset, liittykää yhteen.

      • Anonyymi

        >> SKP edustaa tulevaisuutta. <<
        Ei edusta vaan menneisyyttä! Koko maailma tietää jo, mitä kommunismi tarkoittaa, eikä enää koskaan siihen ryhdy.
        Kukaan ei halua tulevaisuudessa kommunistista diktatuuria, sen tuomaa kurjuutta ja demokratian menetystä.
        Kukaan ei halua mitään siitä, mitä kommunismi edustaa: Valheita, pelottelua, poliittisia tuomioita, työleirejä, vangitsemisia jopa omien kansalaisten murhaamisia valtion taholta.
        Tuo oli lyhyesti mainittuna kommunismia. Jos väität, että "nykykommunismi" ei ole tuota, niin sehän ei ole kommunismia, vaan jotain muuta.

        >>...niiltä putoaa pohja pois olemassaololleen. <<
        Miten ihmeessä, kun kannatus ja vaalitulokset jatkuvasti näyttävät oikeiston kasvua.

        Sinä elät jossain valheellisessa haavemaailmassa. Sinä kuvittelet voivasi muuttaa valheet todeksi esittämällä jatkuvasti merkillisiä perustelemattomia väitteitäsi.
        Kommunismi romahti ~30v takaperin - tosiasia.
        Kommunismi ei menesty missään - tosiasia.
        Suomalaiset eivät välitä SKP:tä yhtään - tosiasia.
        Kaikissa ent. komumaissa aate edusti kurjuutta - tosiasia.
        Kaikissa ent. komumaissa, oli diktatuuri - tosiasia.
        Kommunistimaissa valtio määräsi murhattavaksi omia kansalaisiaan - tosiasia.
        Mm. Baltian maat juoksivat kilpaa Natoona ja demokratiaan, kun kommunistimiehitys kaatui - tosiasia.
        Vai miten se nyt sitten menikään?

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta


      • Anonyymi

        "SKP edustaa tulevaisuutta"

        Saattaahan se niinkin olla. Mutta näin sivusta seuraajana tulee väkisinkin mieleen, ettei SKP:n edustama "tulevaisuus" ole aivan lähituntumassa. Jos olisi, niin näitä nimienkeruutalkoita tuskin tarvittaisiin.


      • Anonyymi

        Joku uskoo tuohonkin.


      • Anonyymi

        "SKP kerää nimiä päästäkseen puoluerekisteriin"

        Vaan ei päässyt. Suomessa on reilut 4 miljoonaa äänioikeutettua. SKP olisi tarvinnut 5000 nimeä päästäkseen takaisin puoluerekisteriin eli n 0.125 % koko Suomen äänioikeutettujen äänistä. Mutta kun ei niin ei. Joka tapauksessa, näiden lukujen valossa Partacuksen höpertelyt SKP:sta jonkinlaisena "tulevaisuuden edustajana" kuulostavat vähintäänkin omituisilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> SKP edustaa tulevaisuutta. <<
        Ei edusta vaan menneisyyttä! Koko maailma tietää jo, mitä kommunismi tarkoittaa, eikä enää koskaan siihen ryhdy.
        Kukaan ei halua tulevaisuudessa kommunistista diktatuuria, sen tuomaa kurjuutta ja demokratian menetystä.
        Kukaan ei halua mitään siitä, mitä kommunismi edustaa: Valheita, pelottelua, poliittisia tuomioita, työleirejä, vangitsemisia jopa omien kansalaisten murhaamisia valtion taholta.
        Tuo oli lyhyesti mainittuna kommunismia. Jos väität, että "nykykommunismi" ei ole tuota, niin sehän ei ole kommunismia, vaan jotain muuta.

        >>...niiltä putoaa pohja pois olemassaololleen. <<
        Miten ihmeessä, kun kannatus ja vaalitulokset jatkuvasti näyttävät oikeiston kasvua.

        Sinä elät jossain valheellisessa haavemaailmassa. Sinä kuvittelet voivasi muuttaa valheet todeksi esittämällä jatkuvasti merkillisiä perustelemattomia väitteitäsi.
        Kommunismi romahti ~30v takaperin - tosiasia.
        Kommunismi ei menesty missään - tosiasia.
        Suomalaiset eivät välitä SKP:tä yhtään - tosiasia.
        Kaikissa ent. komumaissa aate edusti kurjuutta - tosiasia.
        Kaikissa ent. komumaissa, oli diktatuuri - tosiasia.
        Kommunistimaissa valtio määräsi murhattavaksi omia kansalaisiaan - tosiasia.
        Mm. Baltian maat juoksivat kilpaa Natoona ja demokratiaan, kun kommunistimiehitys kaatui - tosiasia.
        Vai miten se nyt sitten menikään?

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        Neuvosto- Suomesta ei olisi itsenäistytty vaan sitä olisi pidetty yllä Manun käskyillä


      • Anonyymi

        Partacus: "SKP kerää nimiä päästäkseen puoluerekisteriin ja luultavasti saa tarvittavan määrän. "

        Miten nimien keruu onnistui? Saiko SKP kerätyksi tarvittavat 5000 nimeä?


    • Mikä on kommunistin tai demokraatin ensiarvoinen tehtävä!
      Se on olla sydämen voimalla aina työtätekevien etujen puolella.

      Tavoitteen apuna on tiettyjä edellyksiä ja joita ei tarvitse enää uudelleen keksiä.
      Jokaisen kommunistin tulisi sivistää itseään heti alkuun marxilaisuudella ts. työväenluokan maailmankatsomuksella. Siis yleisellä. Käytännön elämä kyllä asettaa asiat konkreettiseen tilaan.

      Lyhyesti.
      1. Kuka tahansa peruskoulun käynyt saa havainto-opetuksen kansantalouden perusteisiin Karl Marxin Pääomassa. Kolme osaa käsittää n. 2000 sivua. Jos lukee joka päivä 5 sivua, niin urakka ei ole mahdoton.
      Työ-tavara-arvo-lisäarvo-pääomien kasaantuminen-työvoiman uusintaminen-maailmanmarkkinahinta-työnarvoteoria- rahaan kiertokulku ym..
      Pääoma on kapitalismin kansantaloutta mutta monet seikat suhteessa toisiinsa edustavat yleisiä tavaratuotannon lainalaisuuksia.
      Teosta saa kirjakaupoista sekä SKP:n toimistosta. Vanhemmilla tovereilla teosta on kirjahyllyissään lainattavaksi.

      2. Marxin ja Engelsin kootus teokset, 3 osaa.
      Niissä on kansantaloutta, materialistista filosofiaa, työväenliikkeen syntyvaiheiden historiaa, sosialismin teoriaa, vallankumousten historiaa, valtion ja yksityisomaisuuden muodostumisen analyysiä. Marxin ja Engelsin kirjeet kertovat myös aikalaisesta työväenliikkeesstä tai aatteellisista kysymyksistä.
      Vastoin porvareitten väitteitä, teokset eivät sisällä uskontoa. Ne edustavat työväenliikkeen ja työväenaatteen syntyvaiheita. Materialistinen filosofia on kehittynyt huimasti noista ajoista. Tiede vahvistaa ja tuo siihen uutta.
      Sosialismiin siirtymisen yleiset periaatteet ja sen mukana kunkin aikakauden reaaliset lähtökohdat. Marx ja Engels eivät täten sanoneet viimeistä sanaa. Marxilaisuus kehittyy. Se pakottaa huomioimaan aikakauden vallitsevan tilanteen ja työväen toiminnan sen mukaisesti.
      Yllättävän paljon yleisessä on kestävää edelleenkin.

      3. Dialektinen ja historiallinen materialismi.
      Sen tuntemus vähintään yleiskäsityksenä on välttämätön kaikille kansalaisille.
      Marx: "Filosofian tehtävä ei ole ainoastaan selittää maailmaa vaan muuttaa sitä."
      Materialistisen filosofian kirjoja kirjakaupat on pullollaan. Suomalaiset ovat kirjanneet yleistyksiä mm. Tuure Lehen.
      NL:n kustannusliike Edistys suomensi neuvostoliittolaisten filosofien mainioita teoksia. Niitä löytyy ainakin antikvariaateista. Kielitaitoiset löytävät ulkomaisia teoksia.

      Lukuohje:
      Jokaisen väittämän kohdalla tulee kamppailla itsensä kanssa. Mikä näkemys sopi siihen aikakauteen tai miten asiaa tulee kehitellä nykyaikana. Tarvittaessa tulee laittaa epäilyttävä teesi muistiin ja etsittävä ratkaisua, onko oikein vain väärin.
      Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. Sokerina pohjalla tarkastelussa tulee olla rakkaus työtätekeviin kaiken aineellisen luojana.
      Poliittiset tunnukset ovat aina ajankohtaisia luonteeltaan sisältäen taustalla yleisen.

      Kun historiallisen kehityksen muuttuminen sosialismin tuotantotavaksi on todettu ja perusteltu, sen puolesta tulee toimia. Jokaisen sukupolven ei tarvitse keksiä yleistä trendiä uudelleen. Ihmiset muuttavat maailmaa tai ovat muuttamatta. Ihmisten ulkopuolisia voimia muutokseen ei ole. Ihmiset lopettavat sodat -aikanaan se toteutuu täysimääräisesti. Senkin puolesta ihmisten tulee toimia. Kansallisuusviha katoaa. Ihmiset tulevat kieltämään toistensa vainoamisen.

      • Anonyymi

        "Mikä on kommunistin tai demokraatin ensiarvoinen tehtävä!
        Se on olla sydämen voimalla aina työtätekevien etujen puolella."

        Epäilemättä. Mutta kun "työtätekevät" eivät ota kommareita puolustajaksi. Että näin on, ei ole sattumaa, vaan harkintaan perustuvaa. Tyhjän saa pyytämättäkin.


      • Missä kommunistisessa järjestelmässä on ollut demokratiaa?????

        Demokratia vaatii vapaata ajattelua eikä kommunismi ole koskaan sitä sallinut jos on päässyt valtaan koska on niin rakastunut diktatuuriin, jotta vapaasti ajattelevat on tavalla tai toisella siirretty eristyksiin, maan alle tai kauas piikkilankojen suojaan. Demokratia ja siihen kuuluva vapaa ajattelu kun ovat myrkkyä kommunismille!

        Kerro nyt kun kerran otit demokratian ja kommunismin samaan lauseeseen, missä kommunismi on päässyt valtaan vapailla demokraattisilla vaaleilla? Missä kommunistisessa järjestelmässä tai yhteiskunnassa on sallittu demokratiaa eli vapaasti järjestäytymistä eri puolueisiin?

        Jos et kykene noihin vastaamaan niin ehdotan jotta pyydät ylläpitoa poistamaan tuon valheellisen jaskan jauhannan johon taas syyllisyit!

        Ainakaan meillä ammattiliitot eli ay mafia eivät ole puolueita, kuten väität tuossa eräässä kohdassa verbaaliulostettasi. Näinhän sinä kirjoitit: "Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. " Missä ne sinun porvarisi ovat? Haudoissaan jo monetta sataa vuotta!


      • Anonyymi

        Jaa että oikein "sydämen voimalla". Kommareiden "sydän" on kyllä semmoisessa jamassa, että päivittäin tarvitaan kourallinen nitroja.


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Missä kommunistisessa järjestelmässä on ollut demokratiaa?????

        Demokratia vaatii vapaata ajattelua eikä kommunismi ole koskaan sitä sallinut jos on päässyt valtaan koska on niin rakastunut diktatuuriin, jotta vapaasti ajattelevat on tavalla tai toisella siirretty eristyksiin, maan alle tai kauas piikkilankojen suojaan. Demokratia ja siihen kuuluva vapaa ajattelu kun ovat myrkkyä kommunismille!

        Kerro nyt kun kerran otit demokratian ja kommunismin samaan lauseeseen, missä kommunismi on päässyt valtaan vapailla demokraattisilla vaaleilla? Missä kommunistisessa järjestelmässä tai yhteiskunnassa on sallittu demokratiaa eli vapaasti järjestäytymistä eri puolueisiin?

        Jos et kykene noihin vastaamaan niin ehdotan jotta pyydät ylläpitoa poistamaan tuon valheellisen jaskan jauhannan johon taas syyllisyit!

        Ainakaan meillä ammattiliitot eli ay mafia eivät ole puolueita, kuten väität tuossa eräässä kohdassa verbaaliulostettasi. Näinhän sinä kirjoitit: "Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. " Missä ne sinun porvarisi ovat? Haudoissaan jo monetta sataa vuotta!

        Missä Kokkare- ja PökäleKapot rs:n kuvioissa on ollut todella DEMOKRATIA eli KANSAN VALTA rs, niin MISSÄ todella?

        Niin ja MIKSI todella Te Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset olette unohtaneet sen asian, että aito ja todellinen kansalaisvalta on ollut, on ja tulee olemaan aina sidoksissa SOSIAALIDEMOKRATIA rs:n kuvioihin? Haluan vielä kysyä sitä asiaa, että MIKSI todella Te Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä PARONIT haluatte oikein voimalla parjataa ja halventaa KOMMUNISMUS eli KOMMUNISMI rs:ää siis toisin sanoin KUNTALAISUUS sekä KAVERUUS ja TOVERUUS rsää.

        Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri haluaa sanoa jotain sellaista, että Te Arvoisat Pastorit ja Porvarit ainakin tiedätte ymmärtääkseni sen asian, että KansallisKommunistit rs:n AATERYVÄS on takuuvarmasti STALINISMUS ET LENINISMUS ja että nyt Teidän Paroni ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset rs:n AATERYVÄS on taas RACSISMUS ET FACSISMUS rs. Niin ja haluan sanoa nyt vielä jopa painokkaasti sen asian, että nyt STALINISMUS ET LENINISMUS ja RACSISMUS ET FACSISMUS rs siis molemmat perustuvat ja vielä todella tasan tarkkaan Objektiivinen IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään sekä vielä todella Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään.

        Nyt sitten todella VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI sekä UUSI NATUROLOGIA rs taas pohjautuu ja perustuu Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:ään sekä vielä DIALECTICA NATURALIS sekä LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:ään. Olisiko nyt HYVÄ ASIA huomata vielä se kuvio, että on olemassa nyt myös NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT sekä vielä Aidot KOMUT ja SOSSUT? Onhan nyt todella HYVÄ KUVIO rs huomata vielä se asia, että KANSALLISKOMMUNISMI ja KANSALLISSOSIALISMI tarkoittaa jotain sellaista kuviota kuin nyt se asia, että Sosialismi ja Kommunismi voidaan toteuttaa yhdessä ainoassa Kansallisvaltiossa, vaikka kaikkialla muualla vallitsisi ja olisi voimissaan todella kovan ja karun lajin VAPAA MARKKINTALOUS eli KAPITALISMUS. Nyt joku tai jotkut voivat jopa sanoa, että todella Kansallisuusskuviot rs:n ympäristössä vallitsee todella VERINEN KAÅITALISMI rs.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä Kokkare- ja PökäleKapot rs:n kuvioissa on ollut todella DEMOKRATIA eli KANSAN VALTA rs, niin MISSÄ todella?

        Niin ja MIKSI todella Te Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset olette unohtaneet sen asian, että aito ja todellinen kansalaisvalta on ollut, on ja tulee olemaan aina sidoksissa SOSIAALIDEMOKRATIA rs:n kuvioihin? Haluan vielä kysyä sitä asiaa, että MIKSI todella Te Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä PARONIT haluatte oikein voimalla parjataa ja halventaa KOMMUNISMUS eli KOMMUNISMI rs:ää siis toisin sanoin KUNTALAISUUS sekä KAVERUUS ja TOVERUUS rsää.

        Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri haluaa sanoa jotain sellaista, että Te Arvoisat Pastorit ja Porvarit ainakin tiedätte ymmärtääkseni sen asian, että KansallisKommunistit rs:n AATERYVÄS on takuuvarmasti STALINISMUS ET LENINISMUS ja että nyt Teidän Paroni ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset rs:n AATERYVÄS on taas RACSISMUS ET FACSISMUS rs. Niin ja haluan sanoa nyt vielä jopa painokkaasti sen asian, että nyt STALINISMUS ET LENINISMUS ja RACSISMUS ET FACSISMUS rs siis molemmat perustuvat ja vielä todella tasan tarkkaan Objektiivinen IDEALISMI rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään sekä vielä todella Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään.

        Nyt sitten todella VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI sekä UUSI NATUROLOGIA rs taas pohjautuu ja perustuu Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:ään sekä vielä DIALECTICA NATURALIS sekä LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:ään. Olisiko nyt HYVÄ ASIA huomata vielä se kuvio, että on olemassa nyt myös NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT sekä vielä Aidot KOMUT ja SOSSUT? Onhan nyt todella HYVÄ KUVIO rs huomata vielä se asia, että KANSALLISKOMMUNISMI ja KANSALLISSOSIALISMI tarkoittaa jotain sellaista kuviota kuin nyt se asia, että Sosialismi ja Kommunismi voidaan toteuttaa yhdessä ainoassa Kansallisvaltiossa, vaikka kaikkialla muualla vallitsisi ja olisi voimissaan todella kovan ja karun lajin VAPAA MARKKINTALOUS eli KAPITALISMUS. Nyt joku tai jotkut voivat jopa sanoa, että todella Kansallisuusskuviot rs:n ympäristössä vallitsee todella VERINEN KAÅITALISMI rs.

        Kokkareet ja pökäleet kannattaa siivota kalsareistaan ja pestä peppu kunnolla. Sen jälkeen voi taas elää paremmin!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Missä kommunistisessa järjestelmässä on ollut demokratiaa?????

        Demokratia vaatii vapaata ajattelua eikä kommunismi ole koskaan sitä sallinut jos on päässyt valtaan koska on niin rakastunut diktatuuriin, jotta vapaasti ajattelevat on tavalla tai toisella siirretty eristyksiin, maan alle tai kauas piikkilankojen suojaan. Demokratia ja siihen kuuluva vapaa ajattelu kun ovat myrkkyä kommunismille!

        Kerro nyt kun kerran otit demokratian ja kommunismin samaan lauseeseen, missä kommunismi on päässyt valtaan vapailla demokraattisilla vaaleilla? Missä kommunistisessa järjestelmässä tai yhteiskunnassa on sallittu demokratiaa eli vapaasti järjestäytymistä eri puolueisiin?

        Jos et kykene noihin vastaamaan niin ehdotan jotta pyydät ylläpitoa poistamaan tuon valheellisen jaskan jauhannan johon taas syyllisyit!

        Ainakaan meillä ammattiliitot eli ay mafia eivät ole puolueita, kuten väität tuossa eräässä kohdassa verbaaliulostettasi. Näinhän sinä kirjoitit: "Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. " Missä ne sinun porvarisi ovat? Haudoissaan jo monetta sataa vuotta!

        Et sitten Partacusi tuohonkaan kyennyt vastaamaan! Kommunismin pahin vihollinen on demokratia, koska demokratiassa ihmiset ajattelevat vapaasti eivätkä ole kaikissa asioissaan komennettavissa jota kommunismin säilyminen vaatii!

        Miksi ihmeessä yrität hämätä ja johtaa harhaan vaikka tiedät asian varmasti itsekin!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Et sitten Partacusi tuohonkaan kyennyt vastaamaan! Kommunismin pahin vihollinen on demokratia, koska demokratiassa ihmiset ajattelevat vapaasti eivätkä ole kaikissa asioissaan komennettavissa jota kommunismin säilyminen vaatii!

        Miksi ihmeessä yrität hämätä ja johtaa harhaan vaikka tiedät asian varmasti itsekin!

        Nyt Arvoisat Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset pitää huomata se kuvio, että on kai pakko sanoa se asia, että vaikka jokin valtiovalta väittää olevansa KANSAN VALTA eli DEMOKRATIA, niin tämä ei vielä todellakaan riitä ei siis alkuunkaan, sillä vaaditaan totisesti AITO KATENÄYTTÖ. Jos sanotaan jotain sellaista, että jossakin VALTIO rs:ssä on KANSAN VALTA eli DEMOKRATIA, mutta kuitenkin EDUSKUNTALAITOS rs:ään pääsevät vain ja ainoastaan RAHAMIEHET ja tilanteemme on vielä sellainen, että älkää Arvoisat Köyhät Surkimukset vaivautuko, joten voimme kai kysyä, että jos RAHAMIESKANSANVALTA on DEMOKRATIA, niin voimme kai vielä kysyä sitä, että minkälainen KANSAN VALTA on todellakin niin sanottu aito DEMOKRATIA Arvoisat Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset. Nyt todellakin Eräs Kulkuri ja Katunarri pitää lähellä aitoa Kansan Valtaa olevana hallintomallina niin sanottua OSUUSKUNTAVALTA rs:ää ja vielä jopa sellaista, jossa eivät RAHAMIEHET kuten Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset pääse juhlimaan siis eivät saa minkäänlaista ETULYÖNTIASEMA rs:ää. Me voimme nyt kysyä jotain sellaista, että onko tilanteemme todella se, että on aina jopa OSUUSKUNTAVALTA rs:ssä aina jollakin jotenkin olemassa enemmän tai vähemmän SUURI ETULYÖNTI. Onkohan todella Aito Kansan Valta vain ja ainoastaan Täysin tai ainakin Lähes Täysin Toteutumaton UNELMA. Mitä nyt haluavat sanoa Seuraavat Edistyksen Ritarit siis Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä vielä Pastori Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset?


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Missä kommunistisessa järjestelmässä on ollut demokratiaa?????

        Demokratia vaatii vapaata ajattelua eikä kommunismi ole koskaan sitä sallinut jos on päässyt valtaan koska on niin rakastunut diktatuuriin, jotta vapaasti ajattelevat on tavalla tai toisella siirretty eristyksiin, maan alle tai kauas piikkilankojen suojaan. Demokratia ja siihen kuuluva vapaa ajattelu kun ovat myrkkyä kommunismille!

        Kerro nyt kun kerran otit demokratian ja kommunismin samaan lauseeseen, missä kommunismi on päässyt valtaan vapailla demokraattisilla vaaleilla? Missä kommunistisessa järjestelmässä tai yhteiskunnassa on sallittu demokratiaa eli vapaasti järjestäytymistä eri puolueisiin?

        Jos et kykene noihin vastaamaan niin ehdotan jotta pyydät ylläpitoa poistamaan tuon valheellisen jaskan jauhannan johon taas syyllisyit!

        Ainakaan meillä ammattiliitot eli ay mafia eivät ole puolueita, kuten väität tuossa eräässä kohdassa verbaaliulostettasi. Näinhän sinä kirjoitit: "Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. " Missä ne sinun porvarisi ovat? Haudoissaan jo monetta sataa vuotta!

        Mitä todella tarkoittaa VAPAA AJATTELU Arvoisa Pastori Extyökkäri ja Tosiuskovaiset? Onko nyt Vapaa Ajattelu sama vai eri asia kuin todella pelkät Päähän Pistot? Miloin Me todella tiedämme sen kuvion, että meidän TIETOVARANTO on todella sellaista, että siinä on kunniassa LOGICUM eli LOGIIKKA ja REALISTICUM eli REALISMI? Onko nyt REALISMI ja LOGIIKKA sellaista, että se siis realistinen ja looginen ajattelu on Teidän KOKOOMUSPUOLUE rs:n kannattajien mielestä täysin vapaata? Nyt kysyisin vielä todella sitä asiaa, että onko todella PERSUNEROT rs:n ajattelu totisesti vapaata ja vieli loogista ja realistista Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä Porvari ja Pastori Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä todella tarkoittaa VAPAA AJATTELU Arvoisa Pastori Extyökkäri ja Tosiuskovaiset? Onko nyt Vapaa Ajattelu sama vai eri asia kuin todella pelkät Päähän Pistot? Miloin Me todella tiedämme sen kuvion, että meidän TIETOVARANTO on todella sellaista, että siinä on kunniassa LOGICUM eli LOGIIKKA ja REALISTICUM eli REALISMI? Onko nyt REALISMI ja LOGIIKKA sellaista, että se siis realistinen ja looginen ajattelu on Teidän KOKOOMUSPUOLUE rs:n kannattajien mielestä täysin vapaata? Nyt kysyisin vielä todella sitä asiaa, että onko todella PERSUNEROT rs:n ajattelu totisesti vapaata ja vieli loogista ja realistista Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä Porvari ja Pastori Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset.

        Vapaa-ajattelija ei rajoita ajatustaan opein vaan ajattelee vapaasti. Hän sitten voi vapaasti ajatella vaikka miten itse näkee parhaaksi rakentaa elämänsä elintasonsa noususuuntaan tai vapaasti ajatella miten lähestyy kurjuutta. Kukin tavallaan.

        Kurjuuteenkaan lankeaminen jonkun opin vuoksi ei ole vapaa-ajattelua. Tästä on kommunismi hyvä esimerkki. Niissä yhteiskunnissa joissa kommunisilla on valtaa on ollut varsin lukuisa sisäinen valvonta, jota vapaa mikään ei voi sallia!

        Sinä et ole vapaa koska olet kangistunut pahasti kaavoihisi!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kokkareet ja pökäleet kannattaa siivota kalsareistaan ja pestä peppu kunnolla. Sen jälkeen voi taas elää paremmin!

        Täytyykö nyt myös AJATTELU rs:stä siivota Kansallinen KOKOOMUS rp eli KOKKAREET sekä vielä PERSUNEROT eli PerusSuomalaiset eli PÖKÄLEET Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä vielä todellakin Pastori ja Porvari Don PartaCusi sekä Tosiuskovaiset rs?


      • Anonyymi

        Ei kommarit kannata demokratiaa se on porvarien keksintöä


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Missä kommunistisessa järjestelmässä on ollut demokratiaa?????

        Demokratia vaatii vapaata ajattelua eikä kommunismi ole koskaan sitä sallinut jos on päässyt valtaan koska on niin rakastunut diktatuuriin, jotta vapaasti ajattelevat on tavalla tai toisella siirretty eristyksiin, maan alle tai kauas piikkilankojen suojaan. Demokratia ja siihen kuuluva vapaa ajattelu kun ovat myrkkyä kommunismille!

        Kerro nyt kun kerran otit demokratian ja kommunismin samaan lauseeseen, missä kommunismi on päässyt valtaan vapailla demokraattisilla vaaleilla? Missä kommunistisessa järjestelmässä tai yhteiskunnassa on sallittu demokratiaa eli vapaasti järjestäytymistä eri puolueisiin?

        Jos et kykene noihin vastaamaan niin ehdotan jotta pyydät ylläpitoa poistamaan tuon valheellisen jaskan jauhannan johon taas syyllisyit!

        Ainakaan meillä ammattiliitot eli ay mafia eivät ole puolueita, kuten väität tuossa eräässä kohdassa verbaaliulostettasi. Näinhän sinä kirjoitit: "Esim. silloinen päätös ammattiliittoihin järjestäytymisestä oli ja on edelleen yleispätevä. Työväki tarvitsee porvareista irrallisen poliittisen puolueen. " Missä ne sinun porvarisi ovat? Haudoissaan jo monetta sataa vuotta!

        Missä Kansallisdemokraatinen JÄRJESTELMÄ rs:ssä on ollut edes nimeksi sellainen asia voimissaan kuin nyt SOSIAALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE rs?

        Onkohan todella Teidän Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n ylistämissä järjestelmissä ollut voimissaan niin sanottu LIBERAALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE rs:n kuviokellunta vai todellakin pelkästään RACSISMUS ET FACSISMUS eli ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI rs?

        Niin ja nyt Eräs Kulkurija Katunarri rs hakuaisi tietää vielä sen, että mitä todella tarkoittaa KANSA ja KANSAKUNTA sekä vielä Kansan Valta. Nyt esimerkiksi Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat sekä Te Porvari Don PartaCusi ja Vastaavat väitätte puolustavanne tulisesti sellaista aatetta kuin nyt Kansan Valta eli DEMOKRATIA rs:ää, mutta nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri ei ole saanut tietoonsa sitä asiaa, että mitä kaikkea Teidan Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä PARONIT kuten nyt Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat sekä Porvari Don PartaCusi ja Toverit mielestänne voisikaan Kansan Valta eli DEMOKRATIA rs tasan tarkkaan todellakin tarkoittaa tässä ja nyt. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että mihin on Teiltä Arvoisat Pastori ExTyökkäri ja Don PartaCusi rs unohtunut vastauksen etsiminen MITÄ ja MITEN kysymysten lisäksi vielä MIKSI-kysymykseen siis SYY ja SEURAUS rs:ään. Haluaisin vielä vastauksen sellaiseen kysymykseen kuin nyt siihen, että MIKSI Te olette Arvoisat Totiset Toverit unohtaneet täysin sellaisen asian FILOSOFIA ja HISTORIA rs:n kuvioissa kuin nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs sekä vielä DIALECTICA NATURALIS DN rs:n tietoteorian Lausepuun peruslauseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:n.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä Kansallisdemokraatinen JÄRJESTELMÄ rs:ssä on ollut edes nimeksi sellainen asia voimissaan kuin nyt SOSIAALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE rs?

        Onkohan todella Teidän Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n ylistämissä järjestelmissä ollut voimissaan niin sanottu LIBERAALIDEMOKRAATTINEN PUOLUE rs:n kuviokellunta vai todellakin pelkästään RACSISMUS ET FACSISMUS eli ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI rs?

        Niin ja nyt Eräs Kulkurija Katunarri rs hakuaisi tietää vielä sen, että mitä todella tarkoittaa KANSA ja KANSAKUNTA sekä vielä Kansan Valta. Nyt esimerkiksi Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat sekä Te Porvari Don PartaCusi ja Vastaavat väitätte puolustavanne tulisesti sellaista aatetta kuin nyt Kansan Valta eli DEMOKRATIA rs:ää, mutta nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri ei ole saanut tietoonsa sitä asiaa, että mitä kaikkea Teidan Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä PARONIT kuten nyt Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat sekä Porvari Don PartaCusi ja Toverit mielestänne voisikaan Kansan Valta eli DEMOKRATIA rs tasan tarkkaan todellakin tarkoittaa tässä ja nyt. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että mihin on Teiltä Arvoisat Pastori ExTyökkäri ja Don PartaCusi rs unohtunut vastauksen etsiminen MITÄ ja MITEN kysymysten lisäksi vielä MIKSI-kysymykseen siis SYY ja SEURAUS rs:ään. Haluaisin vielä vastauksen sellaiseen kysymykseen kuin nyt siihen, että MIKSI Te olette Arvoisat Totiset Toverit unohtaneet täysin sellaisen asian FILOSOFIA ja HISTORIA rs:n kuvioissa kuin nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs sekä vielä DIALECTICA NATURALIS DN rs:n tietoteorian Lausepuun peruslauseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:n.

        Sosialismi kuin sosialismi = suuri johtaja toisinajattelijat leiriin tai nurmen alle!

        Vain lipun väri erottaa!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Sosialismi kuin sosialismi = suuri johtaja toisinajattelijat leiriin tai nurmen alle!

        Vain lipun väri erottaa!

        Onko nyt se kuvio totta, että Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat olette omasta mielestänne Deokraattinen eli Kansanvaltainen TERÄSMIESJOHTAJA ja vielä sellainen, jonka KÄSKY todella on Laki ja Järjesjestys sekä vielä kovan ja karun tason JUMALAN SANA rs:ää?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko nyt se kuvio totta, että Te Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat olette omasta mielestänne Deokraattinen eli Kansanvaltainen TERÄSMIESJOHTAJA ja vielä sellainen, jonka KÄSKY todella on Laki ja Järjesjestys sekä vielä kovan ja karun tason JUMALAN SANA rs:ää?

        Opettele sanan demokratia merkitys niin tiedät vastauksen! Nyt ei nk kansandemokratia eli diktatuuri ole kyseessä!


      • Anonyymi

        sata vuotta koottu punapääoma tuhottiin parissa vuodessa remurijohtajien taskuun


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Et sitten Partacusi tuohonkaan kyennyt vastaamaan! Kommunismin pahin vihollinen on demokratia, koska demokratiassa ihmiset ajattelevat vapaasti eivätkä ole kaikissa asioissaan komennettavissa jota kommunismin säilyminen vaatii!

        Miksi ihmeessä yrität hämätä ja johtaa harhaan vaikka tiedät asian varmasti itsekin!

        kommunismi kasvaa kiväärin piipusta sanoi Lenin


      • Anonyymi kirjoitti:

        kommunismi kasvaa kiväärin piipusta sanoi Lenin

        Nykyisin vissiin jo tykin piipusta!


    • On kaksi mahdollisuutta miten tuotantotavat ja tuotantovoimat kehittyvät historiallisesti.
      Tähän saakka tuotantotavan muutos on tapahtunut ihmisten sitä tiedostamatta, luonnonvoimaisesti. Vanhentunut tuotantotapa on vaihtunut uudeksi, edistyneemmäksi enemmän tai vähemmän väkivaltaisesti. Vanhan omistajat ovat pitäneet eduistaan kiinni viimeiseen saakka kunnes vanhan synnyttämä uusi tuotonatovoima syrjäytti edistystä estävän tuotantomuodon.
      Näin syntyi kapitalismikin kun feodalismin uumenissa kehittyvä porvaristo asetti perinnöllisen aatelis-pappisvallan nurkkaan, eikä missään enää entiseen feodalismiin ikävöidä. Väkivalta oli enemmän tai vähemmän kätilönä porvariston valtaannousussa.

      Toinen tie on historiallisen aineellisen ja henkisen elämän tuntemus ja analyysi siitä mihin suuntaan ollaan menossa.
      Nykyaikana voidaan tietoisesti nähdä historiankulun yleinen trendi. Porvarillinen teesi Ranskan vallankumouksessa vuoden 1700 kahta puolen "Vapaus, veljeys, tasa-arvo" tulee toteutumaan sosialismin aikana.
      Nykyinen kapitalismi kulkee biljonäärien harvainvallan suuntaan. Niillä on jo maailmassa ratkaiseva taloudellinen ja poliittinen valta. Muutama sata rikkainta pitävät tahtipuikkoa ja miljardit tanssivat sen mukaan. Biljonäärien alapuolella oleva maailman kansa rypee keinotekoisessa velkakuopassa ja jolla kiristetään sosiaaliturvaa alemmaksi - kysesssä on ennenkuulumaton finanssikupla. Toistaiseksi ylijäämäpääomien ongelmaa on ratkaistu asetuotannolla ja sodilla. Asetarviketehtaat tuottavat omistajille satumaisia voittoja ja joita nekään eivät kykene enää sijoittamaan tuottavasti.
      Avainlause: Mikäli kapitalismi ei vapaaehtoisesti kehity sosiaalisen yhteisön suuntaan, kehitystrendi saa väkivaltaisen luonteen, ihmisten tahdosta riippumattoman kehitystrendin vanhentuneen tuotantotavan hävittämiseksi.
      Engels ja nykyiset kommunistit: Mikäli mahdollista me tuemme rauhanomaista kehitystrendiä, koska se on työläisille edullisin.

      ps. Venäjän vallankumoukset 1917 (porvarillinen ja sosialistinen) olivat suhteellisen verettömiä. Helmikuussa porvarit tappoivat muutamia satoja tsaristeja (?). Lokakuun työväen vallankumouksessa kuoli 1 - 2 kansalaista. Lokakuun jälkeisessä porvariston aloittamassa vastavallankumouksessa (kansalaissota) kuoli miljoonia.

      • Jos "vanhat omistajat eivät miellytä niin miksi te komuloiset ette perusta omia yrityksiä ja polje niitä menestykseen, jotta vanhat omistajat näkevät mistä se kana pissii?

        Oletteko niin saamattomia jotta ette saa mitään aikaan omin voimin?

        Kerro nyt Partacusi jos kykenet?


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Jos "vanhat omistajat eivät miellytä niin miksi te komuloiset ette perusta omia yrityksiä ja polje niitä menestykseen, jotta vanhat omistajat näkevät mistä se kana pissii?

        Oletteko niin saamattomia jotta ette saa mitään aikaan omin voimin?

        Kerro nyt Partacusi jos kykenet?

        Et sitten Partacusi tähänkään kyennyt vastaamaan!

        Eikö löytynyt marxveljesten tuotannosta sopivaa vastausta?


    • Anonyymi

      Saksan, Kreikan ja Turkin kommunistiset puolueet suuressa mielenosoituksessa natoan vastaan Saksassa.

      Münchenissä mielenosoitus imperialistien ”haukkoja” vastaan
      Yhdysvaltojen, Naton, EU: n ja muiden ”turvallisuuskonferenssi ”pidettiin äskettäin Münchenissä Saksassa. Sen aikana järjestettiin laaja mielenosoitus näitä imperialistien ”haukkoja” vastaan.
      Mielenosoituksessa olivat tunnuksina ”STOP NATO DEFENDER 2020! ” ja ”Naton tukikohdat suljettava Ramsteinissa, Inchirlikissä, Soudassa ja kaikkialla! ”
      Saksan kommunistisen puolueen, Kreikan kommunistisen puolueen ja Turkin kommunistisen puolueen jäsenet ja ystävät olivat yhteisessä blokissa.
      https://www.ktpkom.fi/ajankohtaista/munchenissa-mielenosoitus-imperialistien-haukkoja-vastaan/

      Suomalainen valtamedia kait vaikeni tapauksesta.

      • Kun niin Saksan kuin Turkinkaan äänestystuloksissa ei näy kommunistista puoluetta ja Kreikasakin kannatus oli viimeaikojen vaaleissa alle 6% niin minkä asteen vaikutusvallan demokraattisissa yhteisöissä mahdat antaa noiden puolueiden sanomille ja millä perustein?

        Vain siksikö ne ovat mielestäsi arvossaan koska vauin kommunisti voi olla oikeassa van mikä on tässä kohden näkemyksesi?

        Olen kaksi kertaa 2000 luvulla ollut Vappuna Berliinissä Unter der Lindellä eli entisellä komuloisten juhlabaanalla katsomassa sakujen Vappu marssia, kummallakaan kertaa en nähnyt yhtäkään punalippua marssijoilla. Olisikohan komuloiosten toiminta Saksassa olematonta?

        Miksi olemattomasta pitäisi tehdää uutisia????


    • Anonyymi

      Yhdysvaltalainen tietovuotaja Chelsea Manning paljasi Wikileaksille toimittamissa "salaisissa dokumenteissa" USAn syyllisyyttä sotarikoksiin.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11252810
      Maailman pörsseissä suurisuuntainen omaisuuden vaihto. Pörssikurssit laskeneet viikossa n. 20 %.
      Piensijoittajilta kupataan. Miljardöörit ja biljonäärit rikastuvat.
      Yleismaailmallista finanssikriisiä povataan. Edellisestä on jo aikaa.

    • Anonyymi

      Katsotaanpa mitä tämän vitjan aloittaja on todennut toisaalla hänelle tuikiharvinaisessa rehellisyydenpuuskassaan.

      Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      " Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa"

      Partacus
      18.12.2019 17:32

      > "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"


      Partacukselle kuuluu kiitos rehellisyydestä, sillä tuo pitää paikkansa, mutta mitäs mieltä suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat "kiistatta fasistisen" Venäjän militaristisesta imperialismista Ukrainassa, vai ovatko itänaapurin aseet edelleen pelkästään rauhanaseita, kuten kommunismidiktatuurin puuhastelijat ja heidän hännystelijänsä väittivät Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin
      vuosikymmeninä?

    • Persut erehtyivät jälleen aloituksen aiheesta. Seurataan kuitenkin heidän venäjä-mielteisyyttään.

      Venäjällä puuhataan persumaista perustuslakia. Se synnyttäisi uuden tsaarijärjestelmän. Kristinusko laitettaisiin perustuslakiin ja siten tuhottaisiin uskonnonvapaus. Homoseksuaaleilta poistettaisiin ihmisoikeudet. Niitä on jo kavennettu. Kaikki nämä ovat suomalaisen perusimin tavaralistalla. Oligarkkien valta vahvistettaisiin.
      Suomalaisella persuismilla on lisäksi arsenaalia rotuopista ja haave kaikenlaisen työväenliikkeen tuhoamisesta. Rasismi on vuosia ollut ohjelmallinen käytäntö. Persuismi todella hypettää Venäjä-rakkaansa kanssa.
      Suomalainen persuismi haisee vahvasti fasismin suuntaan kulkevana puolueena.

      Kommunistit tukevat rauhanomaista sotablokkeihin kuulumatonta ulkopolitiikkaa.
      Itsenäisyys ja johdonmukainen puolueettomuus olisi Suomen paras turva
      Paras turva suomalaisille kaikissa olosuhteissa, yllättävissäkin, olisi NATO:n kanssa flirttailevan EU-Suomen sijasta itsenäinen ja puolueeton Suomi, joka olisi omassa ulko- ja turvallisuuspolitiikassaan johdonmukaisesti puolueeton kulloisistakin suurvaltojen voimasuhteista riippumatta.
      Kaikkien maiden työläiset, liittykää yhteen.

      • Anonyymi

        >> Kommunistit tukevat rauhanomaista sotablokkeihin kuulumatonta ulkopolitiikkaa. <<

        Asia itsessään on ihan kaunis ja suositeltava. Kommunistien tuki on vain ihan mitään tekemätön. Komujen kannatus - sitä ei käytännössä ole. Kommunistit eivät ole missään sellaisessa asemassa tai toiminnassa, jolla olisi merkitystä.
        Kommunistit puuhastelevat omassa pikku-pikku porukassa, eikä sen "toiminnasta" juuri kukaan mitään tiedä, eikä ole kiinnostunutkaan.

        Perussuomalaiset puolestaan on Suomen suurin puolue ja eduskunnan suurin puolue. Sen kannatus on jatkuvasti kaikkien mittausten kärjessä. PS on vallan ytimessä ja päätöksenteossa mukana. PS on jatkuvasti esim. tv:n uutisissa ja lehtien etusivuilla. Toisin kuin ihan mitätön komuporukka. SM-liigakin on tärkeämpi kuin SKP tai muu komuliporukka.
        PS on siis aivan erilainen asia kuin kommunistit.

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Joko olet lukenut kirjat "Kremlin kellot" ja " Kremlin susi"?
        Miten kommentoit niitä? Vai etkö ole lukenutkaan?


      • Anonyymi

        "Persut erehtyivät jälleen aloituksen aiheesta."

        Partacus toimii mielellään jonkinlaisena omatekoisena "palsta-sheriffinä", joka kertoo, mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Mutta mitenkäs kävikään, kun keskusteltiin Neuvostoliiton 1920-luvulla tekemistä suomalaisten siirtolaisten massamurhista? Partacus yritti kerta toisensa jälkeen sönköttää sekaan jos mitä sekalaista, asiaan kuulumatonta sekametelisoppaa. Tarkoituksenaan häiritä ja häivyttää keskustelu hänelle epämiellyttävästä aiheesta.


    • Anonyymi

      Ylen selvitys paljastaa: Jopa kahdella kolmesta natsijärjestö PVL:n ja Soldiers of Odinin näkyvimmistä suomalaisjäsenistä on rikostaustaa
      Järjestöt kertovat, ettei menneisyydellä ole merkitystä jäseneksi otettaessa. Kunkin rikoshistoria katsotaan tapauskohtaisesti.
      https://yle.fi/uutiset/3-10534206

      Näiden piirien jäsenistö vaikutti vahvasti Jussi Halla-ahon puoluekaappauksen onnistumisessa.
      Mainitut piirit ovat osallisena monessa rikollisuudessa ja erittäin vaarallisessa huumebisneksessä, jota kohdistetaan jopa lapsiin.

    • Anonyymi

      Tutustukaapa joutessanne suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden omiin julkaisuihin, niin saatte huomata missä heidän hozjainsa, Isäntänsä, edelleen on.
      Niissä tehdään seuramatkoja venäjän miehittämälle Krimille ja nostalgisoidaan vallitsevaa tilannetta aivan Neuvostoliiton aikojen malliin.
      Sen sijaan niistä on turha etsiä minkään sortin kritiikkiä Venäjää kohtaan.

      Moskovassa reilut sata vuotta sitten Venäjän asiaa ajamaan perustetun Suomen (Suomalaisen) Kommunistisen Puolueen poliittiset jälkeläiset konttaavat tapansa mukaan Kremlin edessä.

      Partacus on itse siteerannut toisessa keskusteluketjussa hyväksyvään sävyyn Ukrainan kommunistisen puolueen puheenjohtaja Petro Symonenkon haasttatelua, jossa tämä vaati Venäjän Ukrainaa koskevien pakotteiden poistamista ja niiden siirtämistä Ukrainalle.
      Kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden mielestä on näemmä aivan asianmukaista, että päästetään rikollinen Venäjä kokonaan pälkähästä, vaikka sen Ukrainaan kohdistama imperialismi Krimin laittomine omaan alueeseen liittämisineen ja Itä-Ukrainan miehityksineenen on ilmiselvä.
      Tuon perusteella on nähtävä, että suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat Moskovan Kremlin asianajajia Suomessa.

    • Anonyymi

      Suomalainen Perussuomalainen konttaa Venäjän oligarkkien edessä.
      Persuismi kadehtii Venäjällä perustuslakiin ehdotettua kristinuskon aatteen pakollisuutta, rahaoligarkin vallan ikuistamista, seksuaalivähemmistöjen oikeuksien saattamista raamatun tasolle "ovat syntisiä ja Jeesus tuomitsee heidät kadotuksen", abortti kiellettäisiin. Näiden toteutuessa työväenliike tulisi välittömästi laittomaksi

      Ukrainassa vallitsee samanlainen politiikka. Kreikkalaiskatolinen oppi olisi ensisijainen. Työväenliike on ajettu maan rakoon.
      Molempien valtioiden rahaoligarkit tappelevat tosiaan vastaan ja asettavat kansalaiset toisiaan vastaan. Täydellistä persuismin haavetta.

    • Anonyymi

      Kommunismit kuoleet kaikki eikä herää enää.

      • Anonyymi

        Tuo nyt oli väärin. Syntymätön ei voi kuolla.
        Sosialismi on ongelmissa ja se on totta. Sen varjolla ylikansallinen persuismi sai jalkansa politiikan rakoon natsisympaattisena liikkenä.
        Persuismin päivät on luettu. Kansa hylkää yksisarvisen vihapolitiikan. Fasismin aatteet on koettu eikä persuismi onnistu niiden takaisintuonnissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nyt oli väärin. Syntymätön ei voi kuolla.
        Sosialismi on ongelmissa ja se on totta. Sen varjolla ylikansallinen persuismi sai jalkansa politiikan rakoon natsisympaattisena liikkenä.
        Persuismin päivät on luettu. Kansa hylkää yksisarvisen vihapolitiikan. Fasismin aatteet on koettu eikä persuismi onnistu niiden takaisintuonnissa.

        Mitä muuta sosialismi on kujin natsisympatiaa, natsihan on vain lyhennys sakujen kielen kansallissosialismista!

        Persujen en usko pitkän päälle pötkivän mihinkään jos eivät hieman korjaa näkemyksiään. Kansa on tosissaan hylännyt kokonaan kommunismin ja pitkälti sen esiasteen sosialisminkin eikä sosiaalidemokratia nykyisellaan sosialismiin pyrkimisestä isommin eroa.


      • Anonyymi
        varakaanari kirjoitti:

        Mitä muuta sosialismi on kujin natsisympatiaa, natsihan on vain lyhennys sakujen kielen kansallissosialismista!

        Persujen en usko pitkän päälle pötkivän mihinkään jos eivät hieman korjaa näkemyksiään. Kansa on tosissaan hylännyt kokonaan kommunismin ja pitkälti sen esiasteen sosialisminkin eikä sosiaalidemokratia nykyisellaan sosialismiin pyrkimisestä isommin eroa.

        Persuismi = Kansallissosialismi.
        Persut jopa puhuvat natsien tapaan joissakin yhteyksissä valtiollisen omistuksen puolesta. Persut toimivat yhtä uutterasti kuin natsit marxilaisuuden pyyhkimiseksi pois. Persut ovat hanakkaimpia ay-liikkeen tuhoamisen tukijoita. Persuilla kansat jaetaan yli- ja ali-ihmisiin. Persut haluavat seksuaalivähemmistöille raamatullista kuolemaa. Persut esittävät natsien tapaan muut porvarilliset puolueet rämettyneiksi porvarillisen demokratian tukijoiksi ja vaativat rahakkaiden kapitalistien poliittista valtaa.
        Persuismi voidaan täydellä syyllä riinastaa fasismiin.

        Täältä voidaan katsoa SKP:n ohjelmat ja kannanotot.
        https://www.skp.fi/
        Sieltä ei löydy mitään persuismin fasismin kaltaisia kannanottoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Persuismi = Kansallissosialismi.
        Persut jopa puhuvat natsien tapaan joissakin yhteyksissä valtiollisen omistuksen puolesta. Persut toimivat yhtä uutterasti kuin natsit marxilaisuuden pyyhkimiseksi pois. Persut ovat hanakkaimpia ay-liikkeen tuhoamisen tukijoita. Persuilla kansat jaetaan yli- ja ali-ihmisiin. Persut haluavat seksuaalivähemmistöille raamatullista kuolemaa. Persut esittävät natsien tapaan muut porvarilliset puolueet rämettyneiksi porvarillisen demokratian tukijoiksi ja vaativat rahakkaiden kapitalistien poliittista valtaa.
        Persuismi voidaan täydellä syyllä riinastaa fasismiin.

        Täältä voidaan katsoa SKP:n ohjelmat ja kannanotot.
        https://www.skp.fi/
        Sieltä ei löydy mitään persuismin fasismin kaltaisia kannanottoja.

        Komusosialismi ja kansallissosialismi ovat toimineet aikoinaan jopa liitossa jakaessaan Puolan 1939 loppukesästä.

        Niistä ajoista komusosialismi ei ole muuttunut vaikka tuo kansallinen sittemmin kärsikin haakserikon mutta samaa tietähän se on marssimassa komusosialismikin!

        Demokratiaa pitääkin jokaisen tukea koska se on puutteistaan huolimatta paras ihmisille. Siihen ei ole komudiktatuurit koskaan yltäneet!

        Ei meillä demokratiassa ole mitään rahakkaiden valtaa politiikassa vaan kansan, kansan valtaajoka sosialismeissa on kokonaan kumottu, siellä on vain yhden puolueen ja siinäkin vain sen johdon muutaman hepuin valta eli se on diktatuuria!

        Meillähän ei pääse valtaan eli eduskuntaan vaikka laittaisi miljardeja likoon, sillä kansa valitsee mielensä mukaan, ei ohjeiden. Kansaa voi tietysti yrittää huijata vappusatasilla, jos on todella roistomainen!

        Toisaalta onko edes olemassa persuismiä muualla kuin komujen kateellisissa aivoissa. Persuja kun löytyy vähintään 200 yhtä komuloista kohden. Persut ovat tehneet jotain olikein kansan silmissä ja komut eivät ole siinä onnistuneet. Olisikohan komukorjaus paikallaan?


    • Anonyymi
      • Opiskelu menee hukkaan jos ei ala sitä oppiaan oikeasti esim yrittäjänä soveltamaan, minä tein niin ja hyvin meni!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Opiskelu menee hukkaan jos ei ala sitä oppiaan oikeasti esim yrittäjänä soveltamaan, minä tein niin ja hyvin meni!

        Jos nyt Teillä Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset meni YRITYSTOIMINTA rs:ssä ainakin oman ilmoituksenne mukaan todella hyvin, niin ainakin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS rs, että Miksi todella Te Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset menitte myymään Hyvän ja Taloudellisesti Tuottavan YRITYS rs:n. Olen ollut ymmärtävinäni jotain sellaista, että yleensä YRITYS rs myydään vain silloin, jos YRITTÄJÄ ei usko YRITYSRYPÄS rs:nsä menestykseen NYT ja Tulevaisuudessa tai jos YRITYS on jo nykyhetkellä sellainen, että on todella USKONTOASIA se, että pysyykö todella pystyssä vai eikö todella pysy. KYLLÄ nyt OMISTAJAT yleensä aina muistavat kehua ja ylistää omia aikaansaannoksiaan, mutta kuitenkin vastaavasti muistavat jopa parjata NAAPURI rs:n yritteliäisyyttä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos nyt Teillä Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset meni YRITYSTOIMINTA rs:ssä ainakin oman ilmoituksenne mukaan todella hyvin, niin ainakin nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS rs, että Miksi todella Te Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset menitte myymään Hyvän ja Taloudellisesti Tuottavan YRITYS rs:n. Olen ollut ymmärtävinäni jotain sellaista, että yleensä YRITYS rs myydään vain silloin, jos YRITTÄJÄ ei usko YRITYSRYPÄS rs:nsä menestykseen NYT ja Tulevaisuudessa tai jos YRITYS on jo nykyhetkellä sellainen, että on todella USKONTOASIA se, että pysyykö todella pystyssä vai eikö todella pysy. KYLLÄ nyt OMISTAJAT yleensä aina muistavat kehua ja ylistää omia aikaansaannoksiaan, mutta kuitenkin vastaavasti muistavat jopa parjata NAAPURI rs:n yritteliäisyyttä.

        Vaikka et osaa kysyä asiallisesti niin minä myin yritykseni koska halusin huolettomat eläkepäivät.

        Kun yritys myydään niin sen omistajat silloin katsovat saavansa siitä etua jonka haluavat käyttää. Niin tein minäkin eikä ole tarvinnut katua! Tarkemmin sanottuna me teimme päätöksen koska en ollut ainoa omistaja! me emme ole katuneet koska homma jatkuu edelleen meidän innovoimallamme tuotannolla kohta viidettäkymmentä vuotta! Hyvät inniovaatiot näköjään toimivat pitkään!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Opiskelu menee hukkaan jos ei ala sitä oppiaan oikeasti esim yrittäjänä soveltamaan, minä tein niin ja hyvin meni!

        Mikä on nyt todellakin Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset rs:n KOULUTUTUSTASO ja ihan hyvin pitää kysyä vielä jotain sellaista, että mikä todella on Pastori ja Porvari Don PartaCusi sekä Tosiuskovaiset rs:n KOULUTUSTASO STALINISMUS ET LENINISMUS sekä RACSISMUS ET FACSISMUS rs:n Ympäristössä?


    • Anonyymi

      Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden olisi syytä tuoda julkiseksi 60 vuotta piilottelemansa dokumentti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa asuneiden suomalaisten kohtaloista.

      "SKP salasi Stalinin uhrien kohtalon"

      -

      "SKP:n tapahtumia 1950- ja 60-luvulla tutkinut Matti Viialainen paljastaa kirjassaan, että suomalaisten kohtaloista oli Neuvostoliitossa tehty mittava 800-sivuinen tutkimus. Se luovutettiin vuonna 1960 SKP:n johdolle, joka kuitenkin puolueen oman edun nimissä päätti vaieta asiasta."

      https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074072000/SKP salasi Stalinin uhrien kohtalon

      Mitä muita syitä Suomalaisilla Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoilla on tänä päivänä kyseisen dokumentin pimittämiseen kuin pelko Venäjän federaation kommunistien ja Kremlin taholta, jotka ratsastavat uudelleen nostetun Stalinin palvonnan harjalla?



      "Stalin rakasti elokuvia, himoitsi nuoria tyttöjä eikä uskaltanut jättää henkiin ketään, joka oli mahdollinen vastustaja"

      -


      "Kun ihmiset ovat tyytymättömiä elämäänsä he saattavat tokaista:”Stalinin aikaan kaikki oli toisin”. Hlevnjukin mielestä se on silkkaa valetta, mutta monet ihmiset haluavat ajatella näin.

      _

      – He sanovat, että tietysti Stalinin aikaan vuodatettiin verta, mutta kyllä hän teki myös paljon hyvää. Tällaisia satuja he kertovat toisilleen."

      https://yle.fi/uutiset/3-11100626

    • Anonyymi

      Kommunisitit ja demokraatit. Tulkaa reilusti palstalle esittämäänm mielipiteitä.
      Persut kyllä valehtelevat ja parjaavat. Sen ne osaavat.
      Heitä ei kannata pelätä. Yleensä heistä persaukisimmat esiintyvät agressiivisemmin ja painavat vuositolkulla samoja prosyyreja (annettuja).
      Perussuomalaisten ohjelmista on läydettävissä fasistisia piirteitä. Kommunistien ohjelmat suuntautuvat fasistista kapitalismia vastaan.

      Persusuomalaisten taktikkaa, joka puolueessa on keksitty kaikkea vastaan, on seuraava. Jos aloitus tai kommentoija kirjoittaa palkankorotuksesta tai huumeongelmasta niin persut ryntäävät kommentoimaan asiaa Satalinista tai vastaavasta. Yleensä persutrolleilta muuta ei tulekaan. Miksi? He eivät tunne päivän politiikkkaa eikä historiaa. He trollavat valmiilla papereilla ja joihin voivat vaihtaa joskus pilkun paikkaa.
      Tätä nykyä useissa persujohtajien kirjoituksissa on tyyli koronaviruksesta siten, että Suomen hallitus ei pyri toimenpiteisiin epidemian taltuttamiseksi. Persupuolue on täydellä syyllä isänmaan petturipuolue.

      • Kommunistit ja demokraatit eivät suostu soutamaan samassa veneessä sillä demokratia on kommunismin pahin vihollinen!


    • Anonyymi

      Tulkaa vain työssäkäyvät ja eläkeläiskomut palstalle.
      Perussuomalaiset ovat täällä huutamassa Risto Rytiä tai Trumpia kaikkeen avuksi. Miksi pientä, mamuhuutaja persua kukaan pelkäisi. Mitään muuta he eivät juuri osaa.
      Sitäpaitsi perussuomalaisten kannatus on ollut korkeimmalla ja suunta kulkee alas. Suuren johtajan hallitsemaa Suomea heidän toimestaan ei tule.
      Perussuomalaisten päästrategia on syöttää valheuutisia itsessään mutta myös aloitusten vierestä tolkuttomia yhtä' tai kahta vihaviestiä kuukaudesta toiseen. Se on jo kääntynyt heitä vastaan. Perussuomalaiset ovat tehneet itsestään idiootteja.
      Komut huomio. Milloin aiotte lopettaa kahden puolueen strategian? Eikö teidän olisi aika käydä yhtenäisyysneuvottelut pikaisesti ja lopettaa vahingollinen hajanaisuus.

    • Anonyymi

      Missä on SKP:n ja KTP:n johdon vastuu Suomen työväenluokalle?
      Saman ideologian toverit toimivat toistensa kilpailijoina.
      Arvaatte varmaan, kuka nauraa eniten.
      Oikein. Porvarillinen oikeisto pitää olotilaa erittäin suotuisana.
      Viime vuosisadan lopulla kävi siten kuin kävi. Sen aikuiset perustelut eivät ole tätä päivää.
      Onko niin vaikeaa istua saman pöydän ääreen ja käydä avointa keskustelua!

    • Anonyymi
      • Olipa siinä isottelua yhteen taksiin mahtuvan joukon voimin.

        Tuo linkki osoittaa jottei sosialisti kykene reaalimaailmaan suhtautumaan vaan elää jossain unelmissaan.


    • Anonyymi

      Mitä useampi kommari tai demokraatti kirjoittaa tänne, sitä vähemmän tilaa jää persuvalheuutisoinnille.

      • Älä valheellisesti rinnasta komuloista ja demokraattia! Niillä on ero kuin yöllä ja päivällä ja demokratiahan on kommunismin pahin vihollinen koska se sallii vapaan ajattelun! Ilman vapaata ajattelua ei ole demokratiaa vaan diktatuuria!


    • Aloittelijalle.
      Palstalle kirjoittelevat antikommunistit ovat raakoja parjaajia. Ne käyvät päälle kuin yleinen syyttäjä. Totuudella heille ei ole mitään merkitystä. Osa heistä on uskonnollisia ihmisoikeuksien parjaajia.
      Se pelottaa alussa. Ei pidä pelätä. Tulee vain katsoa aloituksen aihe ja laittaa sen alle mielipide. Kun pääsee jyvälle niin parjaajat voi jättää silleen tai vastata asiallisesti heidän väittämiinsä. Myöhemmin voi laittaa omia aloituksia merkittävistä asioista; joko poliittisista tai teoreettisista.
      Internet on täynnä tietoa. Sitä tutkimalla pärjää mainiosti. Valhemediat erottuvat selvästi. Marxilainen kirjallisuus tulee pakostakin tutkittavaksi väärien väitteiden torjumiseksi.
      Kun keskusteluun tottuu, se opettaa itse kirjoittajaa. Jos jotain ei tiedä, on tutkittava lähteet. Se opetttaa, eikö totta!

    • Rahaporvari pelkää. Siksi se keksii kaikenlaisia valheita. Niiden trollit väittävät, että nykyistä SKP johtaa kuolleista herännyt Stalin. Myös kuolleista herännyt herra Talvisota olisi nykyisten suomalaisten kommunistien tekosia. Johtopäätökseksi uskonnollinen äärioikeisto on keksinyt, ettei fasismi ollut lainkaan paha. Ikävä vain kun sen avullakaan ei Suursuomea syntynyt. Syntyi natsien liittolaisuuden tuloksena vastakohta Tynkä-Suomi.

      SKP:n ohjelmat ovat hyvin ajankohtaisia. Samoin KTP:n ohjelmat. Puolueiden tulisi lopettaa eriseuraisuus ja koota vähäiset voimavarat yhteen. Hajanaisuuden jatkuminen kapitalistiluokalle on mieluinen. Kukaan ei osannut viime vuosisadan lopulla nähdä kehitystrendia oikein. Se vain nähtiin, että olemassa ollut sosialismi kriisiytyy. Seuraukset olivat katastrofaalisemmat kuin olisi voinut olettaa.
      Porvari käytti tilannetta hyväksi ja alkoi sosiaalisten etujen purkamispolitiikan ja osin onnistuikin.
      Pääomien kasaantumistrendi on huipussaan. Oligarkkien harvainvalta on syntynyt. Seuraavaksi historian tekijäksi astuu kaikkien maiden työläiset.

      • Anonyymi

        >> Rahaporvari pelkää. Siksi se keksii ...<<

        Esität jatkuvasti mitä merkillisempiä väitteitä. Et kuitenbkaan ole koskaan kyennyt niitä perustelemaan. Elät edelleenkin sitä vanhaa kommunismin aikaa, jolloin lehdet kirjoittelivat erilaisia valheita. Niitä ei silloin tarvinnut perustella, koska kukaan ei uskaltanut kyseenalaistaa niitä.
        Et ole vieläkään kyennyt ymmärtämään, että elämme täysin toisenlaista - kommunismin romahtamisen jälkeistä aikaa. Kommunismihan romahti ~30v takaperin.
        Sinänsä kirjoituksillasi ei ole mitään merkitystä mihinkään, on vain jopa hupaisaa seurata älyttömiä juttujasi milloin mistäkin.
        SuomenKIN kansa on jo luopunut kokonaan kommunismin ja sosilaismin aatteesta. Sen varjoissa elää vain pikku-pikku porukka, joka kuvittelee jos mitä.

        Ja - kuten tapana Sinullakin on - niin Perussuomalaisista juttua; PerusS on ihan oikea puolue, jolla on kansanedustajia ja kannattajia. Ihan oikea rekisterissä oleva puolue, jolla on jatkuvasti suureneva kannatus.
        Siis aivan eri asia kuin suomalaiset kommunistit!

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Joko olet lukenut kirjat "Kremlin kellot" ja " Kremlin susi"?
        Miten kommentoit niitä? Vai etkö ole lukenutkaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        >> Rahaporvari pelkää. Siksi se keksii ...<<

        Esität jatkuvasti mitä merkillisempiä väitteitä. Et kuitenbkaan ole koskaan kyennyt niitä perustelemaan. Elät edelleenkin sitä vanhaa kommunismin aikaa, jolloin lehdet kirjoittelivat erilaisia valheita. Niitä ei silloin tarvinnut perustella, koska kukaan ei uskaltanut kyseenalaistaa niitä.
        Et ole vieläkään kyennyt ymmärtämään, että elämme täysin toisenlaista - kommunismin romahtamisen jälkeistä aikaa. Kommunismihan romahti ~30v takaperin.
        Sinänsä kirjoituksillasi ei ole mitään merkitystä mihinkään, on vain jopa hupaisaa seurata älyttömiä juttujasi milloin mistäkin.
        SuomenKIN kansa on jo luopunut kokonaan kommunismin ja sosilaismin aatteesta. Sen varjoissa elää vain pikku-pikku porukka, joka kuvittelee jos mitä.

        Ja - kuten tapana Sinullakin on - niin Perussuomalaisista juttua; PerusS on ihan oikea puolue, jolla on kansanedustajia ja kannattajia. Ihan oikea rekisterissä oleva puolue, jolla on jatkuvasti suureneva kannatus.
        Siis aivan eri asia kuin suomalaiset kommunistit!

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Joko olet lukenut kirjat "Kremlin kellot" ja " Kremlin susi"?
        Miten kommentoit niitä? Vai etkö ole lukenutkaan?

        Toverillisesti Perussuomalaisten tukijalle TimolleEspoosta.

        Toivottavasti kykenette ohittamaan koronatartunnan. Siellä teilläpäin se tietojen mukaan on hyvin vakava ilmiö.

        Hyviä uutisia.
        Palstalla on käyty läpi valkoisen Suomen poliittista historiaa. Toitte näkyville erään mainion kirjan valtion omaisuuden varastamisesta 1944/45.
        Sitähän toteutti rivimiehinä pääasiassa kielletyn suojeluskuntajärjestön jäsenet. Kirjanne "Asekätkijät" päättyi poliittisen johdon esittelemättömyyteen. Asekätkijät kirjassa (Matti Lukkari) vihjataan voimakkaasti kenraali Airon osuuteen poliittisessa johdossa. Hänet esiteltiin asevarkauksien kummisetänä armeijan Päämajassa. Hän edisti alatason varkaiden toimintaa. Airo toimi aivankuin mafian kummissetänä ja jonka suojissa pikkukonnat toteuttivat heille määrättyjä hommia
        Esitin väitteen, muutkin ovat esittäneet, että se oli suomalais-saksalaisten natsien salaliitto kaataa rauhan tehnyt Mannerheimin hallitus ja yhtyä uudelleen sotaan liittoutuneita vastaan.

        Väite on saanut vahvistusta. On mainittu nimiäkin ja sellaisia, jotka aikanaan tiesivät mutta eivät kertoneet. Olette varmaan lukenut Lars Westerlundin "Suomalaiset SS-vapaaehtoiset ja väkivaltaisuudet 1941 -1943".
        Westerlundin johdolla tehty tutkimus avaa varovasti päätä totuudelle. Totuus kuitenkin etenee. Kysymys on vain siitä, mitä yleisesti voidaan arvioida, tulee lähiaikoina saamaan virallisen vahvistuksen.

        Perusasia vanhassa virallisuudessa on väärä, sodan jälkeen keksitty.
        Suomi teki 9/1944 aselevon liittoutuneiden kanssa. Aselepoehdot määräsivät mm. aseet armeijan käsiin ja varastoihin. Liittoutuneilla ei ollut elettäkään alkaa sotaa Saksan liittolaista Suomea vastaan, kun se vasta oli sitoutunut ajamaan natsiarmeijan maasta pois.
        Hyviä lukuhetkiä Teille.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Toverillisesti Perussuomalaisten tukijalle TimolleEspoosta.

        Toivottavasti kykenette ohittamaan koronatartunnan. Siellä teilläpäin se tietojen mukaan on hyvin vakava ilmiö.

        Hyviä uutisia.
        Palstalla on käyty läpi valkoisen Suomen poliittista historiaa. Toitte näkyville erään mainion kirjan valtion omaisuuden varastamisesta 1944/45.
        Sitähän toteutti rivimiehinä pääasiassa kielletyn suojeluskuntajärjestön jäsenet. Kirjanne "Asekätkijät" päättyi poliittisen johdon esittelemättömyyteen. Asekätkijät kirjassa (Matti Lukkari) vihjataan voimakkaasti kenraali Airon osuuteen poliittisessa johdossa. Hänet esiteltiin asevarkauksien kummisetänä armeijan Päämajassa. Hän edisti alatason varkaiden toimintaa. Airo toimi aivankuin mafian kummissetänä ja jonka suojissa pikkukonnat toteuttivat heille määrättyjä hommia
        Esitin väitteen, muutkin ovat esittäneet, että se oli suomalais-saksalaisten natsien salaliitto kaataa rauhan tehnyt Mannerheimin hallitus ja yhtyä uudelleen sotaan liittoutuneita vastaan.

        Väite on saanut vahvistusta. On mainittu nimiäkin ja sellaisia, jotka aikanaan tiesivät mutta eivät kertoneet. Olette varmaan lukenut Lars Westerlundin "Suomalaiset SS-vapaaehtoiset ja väkivaltaisuudet 1941 -1943".
        Westerlundin johdolla tehty tutkimus avaa varovasti päätä totuudelle. Totuus kuitenkin etenee. Kysymys on vain siitä, mitä yleisesti voidaan arvioida, tulee lähiaikoina saamaan virallisen vahvistuksen.

        Perusasia vanhassa virallisuudessa on väärä, sodan jälkeen keksitty.
        Suomi teki 9/1944 aselevon liittoutuneiden kanssa. Aselepoehdot määräsivät mm. aseet armeijan käsiin ja varastoihin. Liittoutuneilla ei ollut elettäkään alkaa sotaa Saksan liittolaista Suomea vastaan, kun se vasta oli sitoutunut ajamaan natsiarmeijan maasta pois.
        Hyviä lukuhetkiä Teille.

        >>...Perussuomalaisten tukijalle TimolleEspoosta.<<

        Millä ihmeellä päättelet minun olevan Perussuomalaisten tukija? et tunne minua, emme ole koskaan tavanneet.
        Riittäkö Sinulle perusteluksi se, että en usko älyttömiin kirjoituksiisi, en ole samaa mieltä kanssasi, enkä edusta romahtanutta ja mädäntynyttä kommunistista aatetta?

        Ilmeisesti riittää.

        En odota Sinun perustelevan tätäkään asiaa - et ole ennenkään kyennyt perustelemaan merrkillisiä väitteitäsi. Et kykene käsittämään, että älytön perustelematon möläys on täysin arvoton ilman perusteluja. Aiihen auttaisi koulusivistys - oikeassa koulussa. Edesmenneen Sirola-opiston opit eivät näköjään auta.

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Olinpa unohtaa... Perussuomalaiset ovat edelleenkin Suomen suurin puolue. SKP ei ole edes puoluerekisterissä. Otin tämän esille siksi, kun palstalle kuuluu tuon liittäminen joka kirjoitukseen.
        Sinun aloittama tapa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        >>...Perussuomalaisten tukijalle TimolleEspoosta.<<

        Millä ihmeellä päättelet minun olevan Perussuomalaisten tukija? et tunne minua, emme ole koskaan tavanneet.
        Riittäkö Sinulle perusteluksi se, että en usko älyttömiin kirjoituksiisi, en ole samaa mieltä kanssasi, enkä edusta romahtanutta ja mädäntynyttä kommunistista aatetta?

        Ilmeisesti riittää.

        En odota Sinun perustelevan tätäkään asiaa - et ole ennenkään kyennyt perustelemaan merrkillisiä väitteitäsi. Et kykene käsittämään, että älytön perustelematon möläys on täysin arvoton ilman perusteluja. Aiihen auttaisi koulusivistys - oikeassa koulussa. Edesmenneen Sirola-opiston opit eivät näköjään auta.

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Olinpa unohtaa... Perussuomalaiset ovat edelleenkin Suomen suurin puolue. SKP ei ole edes puoluerekisterissä. Otin tämän esille siksi, kun palstalle kuuluu tuon liittäminen joka kirjoitukseen.
        Sinun aloittama tapa.

        Toverillisesti TimolleEspoosta.
        Olemme käyneet kanssasi pitkän listan Iltalehden erikoisnumeroita ja 2000 luvun tutkimuksia itsenäisyytemme alkuajoista. On selattu itärajan takaisia valloitusyrityksiä, suomalaista fasismia, kansalaissotaa, valkoisen Suomen ajan fasismin kehittymistä, suomalaisen porvariston ketkuilua saksalaisen fasismin syliin, suomalaisia fasistisia järjestöjä, Svinhufvudin petoksellisia lausuntoja v. 1943 (natsien puolesta sodittava loppuun saakka) ym ym.
        Uudet tutkimukset ovat kumonneet pääosan valkoisista valheista. Musta historiamme saa kyytiä ja voimme avoimin silmin kelata menneisyyttä ja yrittää olla toistamatta vanhoja virheitä.

        Kuten muistanette, näiden esittelyjen aikana ei juurikaan tullut vastaväitteitä. Suomalainen fasismi haksahti suursuomi ulkopolitiikan linjalle ja sillä selvä. Seuraukset olivat katastrofaaliset eikä niitä voi perua. Nykyisellä väestöllä on mahdollisuus vapautua menneisyyden valheista ja niiden peittelystä.

        On tosi kiva, mikäli ette tue synnyinmaan etujen vastaista Perussuomalaista puoluetta. Se on mainio uutinen.
        Tsemppiä ja hyvät jatkot.


      • Anonyymi

        "SKP:n ohjelmat ovat hyvin ajankohtaisia. Samoin KTP:n ohjelmat"

        Epäilemättä. Ongelma on siinä, ettei ketään kiinnosta SKP:n ja KTP:n ohjelmat. Ne kun tuppaavat olemaan täysin irrallaan arkitodellisuudesta. Pelkkää huuhaata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "SKP:n ohjelmat ovat hyvin ajankohtaisia. Samoin KTP:n ohjelmat"

        Epäilemättä. Ongelma on siinä, ettei ketään kiinnosta SKP:n ja KTP:n ohjelmat. Ne kun tuppaavat olemaan täysin irrallaan arkitodellisuudesta. Pelkkää huuhaata.

        Ottakaapa joku SKP:n ohjelma ja esittäkää mikä niissä on huuhaata.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Toverillisesti TimolleEspoosta.
        Olemme käyneet kanssasi pitkän listan Iltalehden erikoisnumeroita ja 2000 luvun tutkimuksia itsenäisyytemme alkuajoista. On selattu itärajan takaisia valloitusyrityksiä, suomalaista fasismia, kansalaissotaa, valkoisen Suomen ajan fasismin kehittymistä, suomalaisen porvariston ketkuilua saksalaisen fasismin syliin, suomalaisia fasistisia järjestöjä, Svinhufvudin petoksellisia lausuntoja v. 1943 (natsien puolesta sodittava loppuun saakka) ym ym.
        Uudet tutkimukset ovat kumonneet pääosan valkoisista valheista. Musta historiamme saa kyytiä ja voimme avoimin silmin kelata menneisyyttä ja yrittää olla toistamatta vanhoja virheitä.

        Kuten muistanette, näiden esittelyjen aikana ei juurikaan tullut vastaväitteitä. Suomalainen fasismi haksahti suursuomi ulkopolitiikan linjalle ja sillä selvä. Seuraukset olivat katastrofaaliset eikä niitä voi perua. Nykyisellä väestöllä on mahdollisuus vapautua menneisyyden valheista ja niiden peittelystä.

        On tosi kiva, mikäli ette tue synnyinmaan etujen vastaista Perussuomalaista puoluetta. Se on mainio uutinen.
        Tsemppiä ja hyvät jatkot.

        Partacus: perustelet väittämiäsi joillain 75 - 80 vuotta sitten tapahtuneilla asioilla. Et voi olla tosissasi.


      • Anonyymi

        "Rahaporvari pelkää"

        Tu kommentti kertoo kattavasti kommareiden nykytilan. Nämä partacukset elävät jossain kummallisessa muumimaailmassa, rinnakaistodelllisuudessa.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Toverillisesti TimolleEspoosta.
        Olemme käyneet kanssasi pitkän listan Iltalehden erikoisnumeroita ja 2000 luvun tutkimuksia itsenäisyytemme alkuajoista. On selattu itärajan takaisia valloitusyrityksiä, suomalaista fasismia, kansalaissotaa, valkoisen Suomen ajan fasismin kehittymistä, suomalaisen porvariston ketkuilua saksalaisen fasismin syliin, suomalaisia fasistisia järjestöjä, Svinhufvudin petoksellisia lausuntoja v. 1943 (natsien puolesta sodittava loppuun saakka) ym ym.
        Uudet tutkimukset ovat kumonneet pääosan valkoisista valheista. Musta historiamme saa kyytiä ja voimme avoimin silmin kelata menneisyyttä ja yrittää olla toistamatta vanhoja virheitä.

        Kuten muistanette, näiden esittelyjen aikana ei juurikaan tullut vastaväitteitä. Suomalainen fasismi haksahti suursuomi ulkopolitiikan linjalle ja sillä selvä. Seuraukset olivat katastrofaaliset eikä niitä voi perua. Nykyisellä väestöllä on mahdollisuus vapautua menneisyyden valheista ja niiden peittelystä.

        On tosi kiva, mikäli ette tue synnyinmaan etujen vastaista Perussuomalaista puoluetta. Se on mainio uutinen.
        Tsemppiä ja hyvät jatkot.

        Partacus elää kummallisessa muumimaailmassa. Hänelle lähes 80 vuotta sitten tapahtuneet asiat ovat kuin eilistä päivää. Ja johtopäätökset sen mukaisia.


    • Anonyymi

      On tietysti aivan ymmärrettävää, että vielä jäljellä olevia Suomalaisia Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoita kyrsii Suomen itsenäisyyden säilyminen, ja eritoten Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin tekemä itsemurha.
      Jaxuhalit.

      "Asekätkentä pelasti Suomen"

      -

      "Suomalaisten arkistolähteiden mukaan Arvo Poika Tuominen tapasi myöhemmin 1950-luvulla Pariisissa Valo Nihtilän ja kertoi everstille, että asekätkentä oli pelastanut Suomen. Tuominen perusteli väitettään sillä, että Valvontakomission johtaja Andrei Zdanov oli raportoinut Moskovassa Stalinille Suomessa valmistellusta operaatiosta. Stalinin päätös oli tämän jälkeen ollut se, että Suomen vuoro tulee myöhemmin."

      https://www.suomensotilas.fi/asekatkenta-pelasti-suomen/

    • https://www.suomensotilas.fi/asekatkenta-pelasti-suomen/
      Tässä on esillä vanha valkoisen Suomen näkemys, jolla peiteltiin korkeiden poliittisten suomalaisnatsien salakavala yritys kaataa Mannerheimin hallitus ja uusi hallitus jatkaisi sotaa saksalaisen fasismin rinnalla.
      Sodan jälkeen synnyinmaamme demokratisoituessa äärioikeistomme tehtäväksi jäi piilottaa jälkipolvilta, kaatuneiden omaisilta ja varttuvalta nuorisolta liittoutuminen maailman katalimman porvarillisen opin, fasismin, liittolaisuudesta.

      Natsiporvaristomme paitsi yritti pestä omat kätensä, yritti sumuttaa tulevat sukupolvet pahoista teoistaan. Tätä tehtävää jatkavat suojeluskuntien, ss-miesten ja Akateemisen Karjalaseuran perinnejärjestöt. Uskonnollinen äärioikeisto näyttää yhtyneen projektiin ja sen sisällä uusnatsit suuntaavat propagandaa kuten edellä oleva perussuomalainen.
      Natsisalaliitto 1944/45 näkyviltä osin on selvitetty. Poliittinen johto on paljastumassa. Lauri Törni ei ollut poliittinen johtaja mutta toimi natsisalaliiton asiamiehenä organisoimassa jäseniä tulevaan vallankaappaukseen Norjassa, Suomessa ja Saksassa.
      Suomen voitto: Fasistinen Saksa ehti kaatua liittoutuneiden moukaroidessa kahdelta puolelta kohti Berliiniä ja natsisalaliitto Suomessa purkautui. Loppupeleissä salaliittolaiset olivat lirissä yrittäessään palauttaa varastettuja aseita takaisin. Kuten tunnettua, se ei onnistunut.

      Salaliittolaisen ReinoLukkarin poika Matti kirjoitti oivan tutkimuksen näkyvissä olleesta natsikoplasta. Teoksessa on jopa luettelo varkauksiin osallistuneista.
      On huomattava, että kukaan rehti kansalainen ei syyllistä väärien tekojen jälkeläisiä. Jälkeläiset ovat syyttömiä. Mutta jälkeläisten tehtävä ei ole myöskään jatkaa valheen levittämistä. Kirjallista arkostoa on olemassa, Ne odottavat julkituloaan.

      • Anonyymi

        Sinä se jaksat nillittää tästä asiasta. Kukaan muu ei ole missään vaiheessa löytänyt mitään sellaista, jota sivä väitätä olleen. Kukaan muu ei ole mistään löytänyt mitään merkkiäkään tarkoituksesta likvidoida Mannerheim.

        Se on vain ja ainoastaan sinun oma pikku ajatus. Kysyit joskus miksi Matti Lukkari ei kirjoittanut kirjaansa noita esittämiäsi väitteitä. Etkä suostunut ymmärtämään, että ML ei sellaisia valheita voinut kirjoittaa. Sinä siis vaadit unohdettavaksi totuuden ja julkituotavan valheita.
        Et taida vieläkään käsittää, että Suomessa ei sellaista ethdä, meillä kun ei ole pelkoa totuuden kertojan vangitsemisesta.
        Sinun tehtävä on todistaa väitteesi todeksi, ns. todistustaakka.

        >>...tehtäväksi jäi piilottaa jälkipolvilta...<<

        Todista tuokin väitteesi!
        Heti sodan jälkeen tärkein tehtävä oli säilyttää Suomen itsenäisyys ja torjua sekä kommunismi, että NL:n kaavailema miehitys. Molemmat torjunnat onnistuivat - ja se taitaa sinua edelleenkin potuttaa. No, eipä Suomen itsenäisyys ja vapaus olekaan koskaan merkinneet yhtään mitään vasemmistolle.

        >> Natsisalaliitto 1944/45 näkyviltä osin on selvitetty. Poliittinen johto on paljastumassa. <<

        Kerro nyt missä tästä on lisätietoja! Kun kaikki asiat ovat olleet julkisia jo pitkään, eikä kukaan muu ole tuollaisesta tiennytkään.

        Etkö hyvä mies käsitä, että on aivan turha täälläkään kirjoitella typeriä väitteitä? Suomalaiset tietävät asioiden totuuden, onhan niistä saatu lukea jo vuosikymmenet. Semminkin, kun meillä ei - toisin kuin romahtaneessa kommunismissa - ole koskaan ollut mitään ns. virallista historiaa. Siis diktaattorin hyväksymää ainoaa historiaa. Muistatkos vielä, että Romaniassa oli kirjoituskoneiden omistaminen kielletty Ceaucescun aikana? Miksi? En ole koskaan sitä ymmärtänyt. Tiedätkö sinä?


    • Porvarikirjoittajat kirjoittavat palstalle soopaa. Heillä ei ole häpyä siitä mitä suustaan päästävät.
      Rehdille proletaarille on alussa vaikea ilmaista näkemyksensä kirjallisesti. Se taito on opiskeltava. Taito tulee käytännön mukana. Pitää vain alkaa.
      Nettikirjoittelu on tullut jäädäkseen. On kaikenlaisia mahdollisuuksia, blogeja ja muita ja joihin voi kommentoida. Tällä kertaa SKP:n palstalla porvareista riehuu pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". Osa heistä on taitavia runtelemaan viestiketjuja. Olipa aihe mikä hyvänsä, kohta sinne tulee väliin homouden rikollisuus tai talvisota. Taantumusporvarit eivät haluakaan analysoida maailmaa, jossa elämme.

      Toinen seikka. Ihminen joka haluaa tutustua marxilaisuuteen saa virikkeitä siitä koskevista aiheista. Kun ryhtyy sanomaan sitä tai tätä, hänen täytyy katsoa itse mitä Marx tai joku muu on sanonut. Kommunisteille marxilaisuuteen tutustuminen on ehdoton seikka. Vaikka sydän on vasemmalla ja haluaa oikeutta yhteiskuntaan niin aikaisempi kokemus (hyvä tai huono) auttaa tietoisuuden kehittymistä.
      Marxilaista kirjallisuutta löytyy kirjastoista, kom. puolueiden kirjastoista sekä yksityishenkilöiltä.

      Otetaan yksi esimerkki. Mikä on tavaran arvon, käyttöarvon ja hinnan yhtäläisyydet ja erot. Vaikuttaa mitättömältä jutulta mutta niistä lähtee taloudellisen analyysin rakentaminen ja se tärkein: Ilman ihmisen aivoja ja työkäsiä mitään ei synny.

      " Ilman ihmisen aivoja ja työkäsiä mitään ei synny."
      Hupsista. Tässähän on materialistien filosofian peruskäsite esillä.
      Materia on objektiivisesti olemassa tajunnasta riippumatta ja sen ulkopuolella. Avaruudellisessa todellisuudessa ei ole mitään muuta kuin ajassa ja avaruudessa ikuisesti liikkuvaa materiaa. Materia voi synnyttää tajunnan omaavia olentoja jollekin planeetalle tai ei.
      Tajunta ei synny taivaan lahjana vaan korkeasti järjestyneen materian pitkällisen kehityksen tuloksena.

      Kansantalouden ja materialismin filosofian perusaakkosten tunteminen tulee olla kaikille vasemmistolaisille peruskauraa.

      • Anonyymi

        >>...pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". <<

        Ihan tyypillistä kommunistin kirjoittelua. Kaikki eri mieltä olevat leimataan suojeluskuntahenkisiksi "sotaporvareiksi". Enne vanhaan komudiktatuurissa ihminen vain todettiin kansanviholliseksi ja teloitettiin. Näin mm. Stalinin puhditusten aikana 11v suomalaistyttö. Sillojnkaan ei tarvinnut todistaa mitään, riitti kun se todettiin "oikeudenkäynti alkaa, tuokaa syyllinen sisään".

        Ja kun sinulta, hyvä Partacus, loppuu täysin kyky enää vastata edes jotain, niin toteat vain "Porvarikirjoittajat kirjoittavat palstalle soopaa." Tuo osoittaa, että argumentointia ei sinulla enää ole, mutta jotain on kirjoitettava. No, sillä asialla ei ole niin suurta väliä, Suurin osa suomalaisista ei välitä hönkäsen pölähtävää kommunismista. Eivät edes tiedä siitä juuri mitään. Eikä ole edes kiinnostunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>...pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". <<

        Ihan tyypillistä kommunistin kirjoittelua. Kaikki eri mieltä olevat leimataan suojeluskuntahenkisiksi "sotaporvareiksi". Enne vanhaan komudiktatuurissa ihminen vain todettiin kansanviholliseksi ja teloitettiin. Näin mm. Stalinin puhditusten aikana 11v suomalaistyttö. Sillojnkaan ei tarvinnut todistaa mitään, riitti kun se todettiin "oikeudenkäynti alkaa, tuokaa syyllinen sisään".

        Ja kun sinulta, hyvä Partacus, loppuu täysin kyky enää vastata edes jotain, niin toteat vain "Porvarikirjoittajat kirjoittavat palstalle soopaa." Tuo osoittaa, että argumentointia ei sinulla enää ole, mutta jotain on kirjoitettava. No, sillä asialla ei ole niin suurta väliä, Suurin osa suomalaisista ei välitä hönkäsen pölähtävää kommunismista. Eivät edes tiedä siitä juuri mitään. Eikä ole edes kiinnostunut.

        Olisko tommonen hyvä nykyaikanakin? Moni masentunut varmaan olisi tyytyväinen, jos se teloitettaisiin.


      • Anonyymi

        "Tällä kertaa SKP:n palstalla porvareista riehuu pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". "

        Olet Partacus näköjään siirtänyt itsesi jonnekin 1930-luvulle. Tosiasia nimittäin on, että nuo jutut ovat vuonna 2020 aivan älyttömiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>...pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". <<

        Ihan tyypillistä kommunistin kirjoittelua. Kaikki eri mieltä olevat leimataan suojeluskuntahenkisiksi "sotaporvareiksi". Enne vanhaan komudiktatuurissa ihminen vain todettiin kansanviholliseksi ja teloitettiin. Näin mm. Stalinin puhditusten aikana 11v suomalaistyttö. Sillojnkaan ei tarvinnut todistaa mitään, riitti kun se todettiin "oikeudenkäynti alkaa, tuokaa syyllinen sisään".

        Ja kun sinulta, hyvä Partacus, loppuu täysin kyky enää vastata edes jotain, niin toteat vain "Porvarikirjoittajat kirjoittavat palstalle soopaa." Tuo osoittaa, että argumentointia ei sinulla enää ole, mutta jotain on kirjoitettava. No, sillä asialla ei ole niin suurta väliä, Suurin osa suomalaisista ei välitä hönkäsen pölähtävää kommunismista. Eivät edes tiedä siitä juuri mitään. Eikä ole edes kiinnostunut.

        >>...pääsääntöisesti suojeluskuntahenkisiä "sotaporvareita". <<

        Tajuatko ollenkaan Partacus, että noilla älyttömillä kommenteillasi vedät lokaan ja kuraan myös ne maltilliset ja järkevät SKP:n kannattajat, joita vielä on.


      • Anonyymi

        Partacus: "Porvarikirjoittajat kirjoittavat palstalle soopaa. Heillä ei ole häpyä siitä mitä suustaan päästävät....."

        Pata kattilaa soimaa...

        Partacus itse on SKP:.n saitin pahin soopaa suoltava kirjoittaja. Muistellaanpa esim. Patacuksen "Asevarkaus satua" - se oli "soopaa" alusta loppuun.


    • Anonyymi

      Kommarit.
      Älkää jättäkö foorumia porvareiden haltuuun. Ne kyllä ottavat sen mielellään haltuun.
      Jotkut porvarit pelkästään pelottelevat. Ei ole mitään syytä pelätä.
      Kun tiedostaa sydämen olevan vasemmalla niin hyvin pärjää.
      Vaikean alun jälkeen kuka tahansa pärjää ainakin olemassa olevien porvarikirjoittelijoiden seassa.
      Myöhemmin ja hetikin voi tutkia muiden foorumien kirjoittelua. Heti huomaa, että työväenaatteen kera pärjää mainiosti.
      Porvareiden hobby asiaan kuin asiaan on Stalin. Antaa heidän ryömiä Stalinin edessä kun sitä niin rakastavat.

    • Anonyymi

      Kommarit.
      Ottakaa ja tutustukaa marxilaiseen kansantaloustieteeseen ja materialistiseen filosofiaan. Ilman niitä maailman olemus jää tuntemattomaksi.
      On järjetöntä, että jokaisen sukupolven täytyisi kuluttaa aikaa saman uudelleen kehittämiseen.
      Käytännöllistä taloustietoa saa tutustumalla mm. Esko Seppäsen taloudellisiin kirjoihin.

      Ilman perustietoa populistiset porvarit peittoavat puolitotuuksilla kenet tahansa.
      Peruskoulun käynyt kansalainen voi ymmärtää yllä mainitut helposti. Kansantalousoppi on sangen yksinkertainen käsite. Samoin materialistinen filosofia.
      Niiden sisällön ulkoaoppiminen on turha ajatus. Teoreettisesti luodaan perusnäkemys maailman ja talouden olemuksesta ja siitä edetään yksityiskohtaisempaan.
      Porvareille tiedon hankkiminen on vastenmielistä. Omistajien etu on pitää palkkatyöläiset pimennossa väitteillä että vain "viisaat" voivat ymmärtää korkeinta tietoa.

      • Anonyymi

        Kyllä olette viisaita,oikeita Marxilaisia.


    • Anonyymi

      Persuismin oikeistolainen uho ja nousu on mennyttä elämää. Tuho on väistämätön.
      Annetaan sille viimeinen potku takamuksiin.

      • Anonyymi

        Vaikkei persut olekaan enää Suomen suosituin puolue, on sen kannatus silti n. 200 -kertainen SKP:n verrattuna. Notta tämmöistä on kommunismin ylivoima vapun aikaan vuonna 2020.


    • Anonyymi

      Komut.
      Älkää olettako, että joku toinen tekee. Se on väärä ajattelukanta. Maailma muuttuu vain jos ihmiset sitä muuttaa.
      Opiskele kaikkea. Tee poliittista työtä. Tutki asioita pintaa syvemmältä. Opi kommunistien itsensäkin tekemistä möhlistä. Kun kritisoit vääriä oppeja, ole kriittinen itseäsikin kohtaan.

    • Anonyymi

      Persuismin valtaanpääsystä ei ole enää vaaraa.
      Sosialismin aatteen puolesta voi avoimesti puhua ja kirjoitella.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisilla on palkatut trollit. Heiltä vaadita muuta kuin muunneltua totuutta.
      Sitä ne suoltavatkin.
      Työväen asia vaatii tietoa ja vieläkin enemmän tietoa. Somessa on hyvä välittää tietoutta. Joku ei jostain tiedä mutta toinen voi.

      • Kaikki me suomalaiset olemme työväkeä, joko tänään tai huomenna tai osa kuten minä eilen. Mikä se sellainen trolli olisi ja kuka sille sen palkan maksaisi?

        Minusta enemmänkin näyttää siltä, että ne muutama jäljellä oleva komuloinen ovat oman aatteensa trolleja jokainen koska eivät uskalla myöntää olevan harhateillä. Komuloismaassa kun harhatie johtaa turpeen alle!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kaikki me suomalaiset olemme työväkeä, joko tänään tai huomenna tai osa kuten minä eilen. Mikä se sellainen trolli olisi ja kuka sille sen palkan maksaisi?

        Minusta enemmänkin näyttää siltä, että ne muutama jäljellä oleva komuloinen ovat oman aatteensa trolleja jokainen koska eivät uskalla myöntää olevan harhateillä. Komuloismaassa kun harhatie johtaa turpeen alle!

        Nyt TROLLI rs:lle maksavat palkkion YRITTÄJÄT siis sellaiset Kokkareet ja Pökäleet kuin todella HAKARISTIPALVELU rs:n ASIAMIEHET kuten nyt Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä Pastori ja Porvari Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt TROLLI rs:lle maksavat palkkion YRITTÄJÄT siis sellaiset Kokkareet ja Pökäleet kuin todella HAKARISTIPALVELU rs:n ASIAMIEHET kuten nyt Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä Pastori ja Porvari Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset.

        Paljonko ovat sinulle maksaneet?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt TROLLI rs:lle maksavat palkkion YRITTÄJÄT siis sellaiset Kokkareet ja Pökäleet kuin todella HAKARISTIPALVELU rs:n ASIAMIEHET kuten nyt Pastori ExTyökkäri ja Tosiuskovaiset sekä Pastori ja Porvari Don PartaCusi ja Tosiuskovaiset.

        Jos uskot tuohon niin suosittelen lataamon teholatausta!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos uskot tuohon niin suosittelen lataamon teholatausta!

        Pitääkö pelkästään vain ja ainoastaan uskoa johonkin?

        Onhan nyt mahdollista ottaa kehiin sellainen kuviokellunta kuin CRIMINOLOGIA NOVA eli UUSI RIKOLLISUUSOPPI ja vielä MATHERIARISTICAL PHILOSOPHY AND SOCIOLOGY DN RS eli Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs sekä näiden avulla yrittää selvittää se KUVIO, että mikä ja miten on TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS missäkin YHTEISKUNTAOPPI ja TALOUSTIEDE rs:n kuvioissa sekä vielä TECHNOLOGIA NOVA, POLITOLOGIA NOVA ja SEMOLOGIA NOVA eli UUSI TEKNOLOGIA, UUSI POLITOLOGIA ja UUSI SEMOLOGIA rs:n kohdalla.

        Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että niin sanottu Täydellinen Vapaa Ajattelu eli Päähän Pistot vievät takuuvarmasti harhapoluille, sillä ainakin Tieteellinen Tutkimus vaatii tuekseen Loogisen ja Realistisen TEORIAKEHIKKO rs:n. Nyt ei riitä pelkästää se asia, että sanoo toimivansa Tieteellisten Teorioiden viitoittamalla tavalla vaan täytyy tuntea LUONTOTIEDE sekä YHTEISKUNTAOPPI ja TALOUSTIEDE rs:n oppirakenteen ja vielä siten, että pystyy soveltamaan tieteellisiä kuvioita siten, että etsii vastauksia MITÄ ja MITEN kysymysten lisäksi vielä MIKSI-kysymys rs:ään ei siis pelkästään MITÄ- ja MITEN-kysymyksiin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö pelkästään vain ja ainoastaan uskoa johonkin?

        Onhan nyt mahdollista ottaa kehiin sellainen kuviokellunta kuin CRIMINOLOGIA NOVA eli UUSI RIKOLLISUUSOPPI ja vielä MATHERIARISTICAL PHILOSOPHY AND SOCIOLOGY DN RS eli Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs sekä näiden avulla yrittää selvittää se KUVIO, että mikä ja miten on TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS missäkin YHTEISKUNTAOPPI ja TALOUSTIEDE rs:n kuvioissa sekä vielä TECHNOLOGIA NOVA, POLITOLOGIA NOVA ja SEMOLOGIA NOVA eli UUSI TEKNOLOGIA, UUSI POLITOLOGIA ja UUSI SEMOLOGIA rs:n kohdalla.

        Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että niin sanottu Täydellinen Vapaa Ajattelu eli Päähän Pistot vievät takuuvarmasti harhapoluille, sillä ainakin Tieteellinen Tutkimus vaatii tuekseen Loogisen ja Realistisen TEORIAKEHIKKO rs:n. Nyt ei riitä pelkästää se asia, että sanoo toimivansa Tieteellisten Teorioiden viitoittamalla tavalla vaan täytyy tuntea LUONTOTIEDE sekä YHTEISKUNTAOPPI ja TALOUSTIEDE rs:n oppirakenteen ja vielä siten, että pystyy soveltamaan tieteellisiä kuvioita siten, että etsii vastauksia MITÄ ja MITEN kysymysten lisäksi vielä MIKSI-kysymys rs:ään ei siis pelkästään MITÄ- ja MITEN-kysymyksiin.

        Yritä edes yksi päivä selvinpäin!


    • Anonyymi

      Nyt on vallankumouksen aika.

      • Anonyymi

        Älä helkkarissa?
        Kasvimaa mullinmallin, verkot paikkaamati, hevonen vailla kenkiä ja muutakin kiirutta.
        Nuoret on aina niin malttamattomia.
        Mitäpä jos kuitenkin tuossa syssymmällä katellaan uudemman kerran jos vaikka sitte löytyis parempi ajankohta?
        Tai ainakin laaditaan palavasävyinen vaatimuslista porlvarien unettomien öiden varmistamiseksi.


    • Anonyymi

      Kyllähän kommarit melko varmaan hereillä ovat suurimman osan päiväst. Ongelma on siinä, että kun niitä kommareita on niin surkian vähän.

    • Anonyymi

      Viisi trolliviestiä edellä. Asiaa ei laisinkaan.
      Joukossa päätrolli, jonka ohjelma työelämän puitteissa on palkkojen alentaminen, työpäivän pidentäminen ja ammattiliittojen lakkauttaminen. Persuporvareilla vaatimukset ovat julkisia, Kokoomuksella verhottuna mielinkielin lauseisiin.

    • Persuilla on loistava strategia. Keskuksesta jaetaan kullekin trollille tietty foorumi, jonne rustaavat aloituksia ja vastaavat parjausviesteillä asiallisiin kirjoituksiin.
      Trolli voi lisätä keskusteluun yhtä ja sama lyhyttä kommenttia. Esim. tälle palstalle on osoitettu homoja vihaava viestitys. Yhtä ja samaa toistetaan toistamasta päästyä.
      Useimmat trollit ovat yhtä tyhmiä kuin tännekin kirjoittavat. He ovat ns. alakoulutasolle jääneitä eivätkä kykene omakohtaiseen analyysiin. Keskeisimmistä teemoista keskus valmistelee lyhyen viestin ja siinä kaikki. Trolli ei voi poiketa ennalta annetusta, koska ei tunne sen alueen asioita lainkaan.
      Tällä propagandatyylillä persuismi eteni mutta nyt se on tiensä päässä. Juna kolkuttaa alamäkeä. Ihmiset haluavat todellista tietoa ja siksi persujen alamäki.

      Kommunisteissa on monenlaisen tiedon ihmisiä. Kukin voi kirjoittaa aloitukseensa aihealueestaan mutta persuista poiketen todellista tietoa. Missään tapauksessa ei saa vahingossakaan valehdella.

      Ps. Ketkä tahansa puolueihmiset voivat pienessä joukossa päteä itseään. Julkinen kirjoittelu vaatii harjoittelua ja se tulee vain työn ohessa.
      Palsta voisi toimia enemmän marxilaisuudesta tietävien taholla ikäänkuin opintokerhona.
      Tsemppiä.

      • Anonyymi

        Mihin ihmeeseen todellakin voivat pystyä Työn Sankarit eli Teräsmiehet ja Leninistit? Mitä nyt haluavat vastata Eräälle Kulkurille ja Katunarrille AATESANKARIT kuten Pastori Don PartaCusi ja Paroni Don ExTyökkäri sekä Vastaavat? Niin ja miten kummassa pitää todellakin suhtautua Teräsmiehet ja Leninistit rs:n Kuviokelluntaan siis STALINISMUS ET LENINISMUS ja RACSISMUS ET FACSISMUS rs:ään?


    • Anonyymi

      Persuja ei kannata pelätä.
      Sillä on samanlainen johtaja kuin USA:ssa Trump.
      https://yle.fi/uutiset/3-11353030

      Trump ja Perussuomalaiset yhtyvät siinä, että molemmat taistelevat tuulimyllyjä vastaan eli näkevät näkyjä.

    • Anonyymi

      Poliittinen toiminta siirtyy yhä selvemmin someen.
      Ateismi foorum on selvinnyt mainiosti. Viime aikoina sieltä on poistunut juupas/eipäs purnarit ja parjausluontoisuus. Uskovien keskuudessa se on jämähtänyt paikoilleen ateismin hyväksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kommari. Älä oleta että joku toinen tekee työtä sosialismin puolesta.
      Kun sinä et ole täällä niin persujen oikeistolaisin siipi kyllä mellastaa, levittää haisevia puheita ja vastaavaa.
      Tartu nettiin, avaa se ja tule edistämään työväen asiaa.

    • Anonyymi

      Onkohan bolsevikkien aika mennyttä elämää.

      • Anonyymi

        Pieni oppitunti.
        Bolsevikki sana tarkoitti Tsaarin Venäjän sosiaalidemokraattisen puolueen enemmistöryhmää.
        NKP:n nimessä säilyi pieni b, NKP(b), aina 1950 luvulle saakka, jolloin se otettiin pois tarkoituksettomana.
        Siinä mielessä bolsevikkeja ei ole ollut pitkiin aikoihin mutta jos sillä tarkoitetaan kommnunisteja niin porvari saa nukkua edelleenkin huonosti.


    • Anonyymi

      Kuten palstakirjoittelusta näemme, persut ovat kiltisti sanottuna idiootteja. Niistä ei yksikään kelpaa vastaväittelijäksi. He toistavat juttuun mihin tahansa Stalinia, talvisotaa, homovihaa tai fasismin puhtaaksipesua.
      Nille voi näyttää "närhen....." tai antaa uida omassa liemessään. Reippaasti komuja ja demokraatteja palstalle juttelemaan todellisista asioista.
      Sitä paitsi persuismin etsikkoaika on kulkenut ohi. Se voi rähistä rotuopin liepeillä mutta kansalaiset eivät enää katso maailmaa karsaasti.

    • Anonyymi

      Persu tai joku uskonnollinen äärioikeistolainen näyttää pelottavalta.
      Käytännössä he ovat luikureita.
      Käytännössä he kykenevät vain homostelemaan ja jos siihenkään.

    • Toivo demokratian lisääntymisestä kasvaa. Äärioikeiston rivit ovat hajoamassa.
      Perussuomalainen puolue sotkeutuu omiin jalkoihinsa. Viimeksi se ryhtyi "sotaan" naisten oikeuksia vastaan.

      "Kohukirja sai perussuomalaiset naiset tyrmistymään: Kike Elomaa pitää teosta käsittämättömänä, Alisa Leinonen äänestää tulevaisuudessa toisin Eilen julkaistu Jukka Hankamäen teos "Totuus kiihottaa" aiheutti varsinaisen myrskyn. Perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi maanantaina Jukka Hankamäen kirjoittaman teoksen "Totuus kiihottaa." Kirja nousi keskiviikkona otsikoihin sen erittäin kiistanalaisten naisia ja seksuaalisuutta käsittelevien osuuksien takia.
      Pitkään puoluetta kannattanut nakkilalainen Alisa Leinonen sai perussuomalaisista tarpeekseen Hankamäen teoksen jälkeen. Hän avasi keskustelun suositussa Facebook-ryhmä Naistenhuoneessa seuraavanlaisella julkaisulla: suomalaisia äänestävien tai puolueeseen kuuluvien naisten keskuudessa. "
      https://yle.fi/uutiset/3-11396934

      Hankamäen naisia pilkkaava tutkimus on saanut Perussuomalaisten ajatuspajalle apurahaa. Asianomainen ministeriö tutkii, voiko annettu tukiraha vaatia takaisin.

      Toki persut kiusaavat valhetrolliviesteillään jonkin aikaa mutta pelätä heitä ei tarvitse. Perussuomalaiset naiset eivät hyväksy tältä osin puolueen linjaa. Tuskinpa moni mieskään. Hakkaraisen ja Turtiaisen kaltaiset pysynevät.

    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

      Silloin kun kommunismidiktatuurin puuhastelija puhuu demokratiasta on suupielten vetäytymistä ironiseen asentoon vaikea välttää.

      Siellä minne kommunismidiktatuuri on valloittajan ja miehittäjän imperialistisaappansa tallannut ei demokratian ruoho ole koskaan viheriöinyt.
      Ei koskaan.
      Siellä heilimöivät pelkästään kommunismidiktatuurin myrkkykasvit ja torajyvät

      Samainen nimimerkki on toisissa ketjuissa antanut tukensa kiistatta fasistisen Venäjän militaristiselle imperialismille Ukrainassa, puolustellen Kremlin oikeutta toteuttaa asevoimin ja ydinaseilla uhaten omaa aggressiivista politiikkaansa.

      Semmosia "demokratian asiamiehiä" ne suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat joiden käytäntöjä ei Neuvostoliiton itsemurha muuksi muuttanut, kuten näemme, vaan Kremlin edessä konttaaminen jatkuu aivan entivanhaiseen malliin.

    • Anonyymi

      Perussuomalainen puolue on todella nalkissa.
      Humanismin vastaiset ohjelmat saivat päätepisteen naisten halventamisessa. Persuismi hakee Moskovasta apua. Suomalainen kansa ei hyväksy naisen aseman murjomisesta vaikka persut hakisivat tukea Jeesukselta ja Trumpilta.

    • Anonyymi

      Venäjällä Tsetseniassa tiettävästi vainotaan seksuaalivähemmistöjä. Asialla ovat venäläispersut. Aikaisemmin on ollut uutisia, että Moskovassa patukkajengit käyvät näiden kimppuun.
      Perussuomalaisen puolueen tiedotuksessa ei ole kertaakaan kannettu huolta venäläisten seksuaalivähemmistöjen puolesta.
      Miksi?

      • Anonyymi

        Jopa Sebastian Tynkkynen (PS) poikaystävineen on hiljaa. Kummallista!


    • Anonyymi

      Mites minä muistelen siitä Partacuksen toimittelemasta kommunistijulkaisusta, jossa hän muun muassa reissaa Venäjän miehitettämällä Krimillä, lukeneeni Venäjän olevan "eräänlainen vastavoima lännelle", mutta kun sama Partacus on sitten toisessa ketjussa myöntänyt Venäjän olevan fasistivaltion, niin kuinka meidän edistyksellisten tulisi suhtautua näihin huolestuttaviin mutta toisaalta myös ristiriitaisiin tietoihin?

      Kun Venäjä on fasistinen, kuten Partacus toteaa, ja toisaalta "eräänlainen vastavoima" lännelle, niin mihin johtopäätökseen tuosta tuleekaan?


      Politiikka / Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa"

      Partacus
      18.12.2019 17:32:

      "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      • Eikö Venäjän sisäpolitiikka sitten ole persumainen? Seksuaalivähemmistöjä vainotaan. Työväenliikettä ahdistellaan. Suuri johtaja on imago. Persut ja Venäjän Putinin valtapuolue vaikenevat marxilaisuudesta paitsi sitä parjatessaan.
        Venäjä ei tarvitse persujen mamuvihaa. Se on valmiiksi monietninen valtio. Se on Venäjän etu.

        Persuismin pelko on turhaa. Nykyään ne jallittavat pelkästään talvisodalla, Ukrainalla ja homoilulla. Ovat ehkä jallittaneet aikaisemminkin.
        Toveri, kun tartut tietokeen näppäimistöön, sen seurauksena syntyy väistämättä tiedonetsintä. Persujen valhepropaganda edistää tiedonhankintaa. On pakko etsiä totuutta.
        Marxilaisuuden perusteokset tai ainakin perusnäkemykset kansantaloudesta ja filosofiasta tulevat eteen. Käytännön seikat lankeavat sydämmestä, työtätekevien puolesta, maailmanrauhan puolesta, sosiaalisen ihmiskunnan puolesta.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Eikö Venäjän sisäpolitiikka sitten ole persumainen? Seksuaalivähemmistöjä vainotaan. Työväenliikettä ahdistellaan. Suuri johtaja on imago. Persut ja Venäjän Putinin valtapuolue vaikenevat marxilaisuudesta paitsi sitä parjatessaan.
        Venäjä ei tarvitse persujen mamuvihaa. Se on valmiiksi monietninen valtio. Se on Venäjän etu.

        Persuismin pelko on turhaa. Nykyään ne jallittavat pelkästään talvisodalla, Ukrainalla ja homoilulla. Ovat ehkä jallittaneet aikaisemminkin.
        Toveri, kun tartut tietokeen näppäimistöön, sen seurauksena syntyy väistämättä tiedonetsintä. Persujen valhepropaganda edistää tiedonhankintaa. On pakko etsiä totuutta.
        Marxilaisuuden perusteokset tai ainakin perusnäkemykset kansantaloudesta ja filosofiasta tulevat eteen. Käytännön seikat lankeavat sydämmestä, työtätekevien puolesta, maailmanrauhan puolesta, sosiaalisen ihmiskunnan puolesta.

        "Eikö Venäjän sisäpolitiikka sitten ole persumainen?"

        Mites sinä selität sen, että siinä kommunistien omassa lehdessä, jonka toimittajaa sinä itse olet eräässä aiemmassa ketjussa kovasti mainostanut, kehottaen meitä hänen kynänjälkeensä tutustumaan, tämä sama toimittaja kirjoittaa myönteiseen sävyyn Venäjän olevan eräänlainen vastavoima lännelle, ja tämä sama toimittaja, jota sinä siis täällä kehuit, matkustelee myös Putinin hallinnon Ukrainalta valtaamalla Krimillä, niin hän ylistää samassa lehdessä käytännössä tuota valtausta neuvostoaikojen nostalgian kuvauksia käyttäen?

        Ylistääkö tämä kommunistilehden toimittaja noin tehdessään sinun mielestäsi "kiistatta fasistista, militaristista ja imperialistista" Venäjää, vai miten meidän on tuo sinun koukerointoisi ymmärrettävä?


    • Anonyymi

      Toverit kuulkaa.
      Tulkaa kirjoittelemaan työväestöä koskettavista seikoista. Joko pelkkä kommentti ja johdettu artikkelisarja aloituksen alla. Asiallisesti eikä välttämättä tarvitse kommentoida persukirjoittajien vastaväitteitä. He kirjoittelevat yleensä puuta heinää ja yleensä asiatonta soopaa.

    • Työväenliikkeen yhtenäisyyden puolesta tulee toimia.
      Kommunistien yhtenäisyys kulkee mukana. Saman ideologian alla kahden samanlaisen puolueen olemassaolo on järjetöntä. Tovereiden tavatessa toisiaan tulisi pohtia kaikkia mahdollisia keinoja yhtenäisyyden puolesta.
      Viime vuosisadan lopulla kommunistinen liike seilasi halvaustilassa. Yksilöt joutuivat tekemään yksin ratkaisuja taantuvan suuntauksen vallitessa. Tuli hyviä ja huonoja ratkaisuja. Ketään ei tulee osoitella. Itsekukin tarkoitti parasta.
      Uusi tilanne vaatii voimien kokoamista yhden lipun alle.

    • Anonyymi

      Reippaasti nuoret toverit ottamaan kantaa asioihin sekä opiskelemaan somevaikuttamista.
      On oletettavaa että suurilla puolueilla on trollikoulutusta. Värävaraisella työväenliikkeellä sellaista ei ole.
      Siispä: Ota kantaa ja opiskele itse. Opiskele samalla työväenluokan maailmankatsomusta, marxilaista sosiologiaa. Ohessa tulee valtavasti yleistietoutta.

    • Anonyymi

      Toverit SKP:ssä ja KTP:ssä toimiessanne pitäkää mielessä puolueiden yhdistämisvaatimus. Myös puolueita kannattavien velvollisuus on edistää hajanaisuuden poistamista. Suomen työväenluokka odottaa yhtenäistä marxilaisen aatteen puoluetta.

    • Anonyymi

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat viime vuosikymmeninä keskittyneet lähinnä fasistisen, militaristisen ja imperialistisen Putin Venäjän ja sen vasallien tukemiseen, mikä näkyy muun muassa Ukrainaan kuuluvan Krimin aseellisen valtauksen puolusteluna ja Putinin diktatuurin parhain päin selittelynä.
      SKP ja KTP ovat näin ollen itse kaivamassaan historian hautamontussa.

      • Anonyymi

        Täysin väärä analyysi. Tarkoituksellista totuuden kiertämistä.
        Tätä nykyä äärioikeistolainen Perussuomalainen puolue nuolee Venäjän oligarkkikapitalismin takamuksia. Persut tekevät kaikkensa ettei Venäjällä edisty sosialistinen liike.


    • Anonyymi

      Kommunistien ei missään nimessä tule mennä Perussuomalaisten kelkkaan tukemaan venäläisiä kapitalisteja.

    • Anonyymi

      Valitettavasti sekä kommunistit että osa perussuomalaisista näyttää asettuneen kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen Venäjän asianajajiksi.

      Muun muassa nimimerkki-Partacus on avoimesti puolustellut Venäjän Ukrainalle kuuluvan Krimin valtausta esimerkiksi lainattuaan hyväksyvään sävyyn Ukrainan kommunistisen puolueen puheenjohtaja Petro Symonenkon lausuntoa, jossa tämä vaatii Venäjälle kohdistettujen pakotteiden poistoa ja niiden suuntaamista Ukrainaa vastaan.

      Niin ikää kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden omassa propagandajulkaisussa matkustellaan Venäjän miehittämällä Krimillä, ihastellen miehityksen autuutta.
      Tuo matkailija-toimittelija lienee samainen nimimerkki-Partacus.

      Kommunistien mielestä rikoksen tekijänä oleva Venäjä on siis päästettävä kuin koira veräjästä kun taas rikoksen uhrina olevaa Ukrainaa tulee rangaista.

      Että semmosia ne nämä historiallisen perinteensä mukaisesti Kremlin edessä konttaavat suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat.

      Ja mitä tulee Venäjään, niin se kaipaa todellista demokratiaa, sekä kansalais- ja sananvapautta, eikä suinkaan Putinin diktatuuria tai paluuta Neuvostoliiton aikojen kaltaiseen kommunismidiktatuuriin.

    • Anonyymi

      Kapitalistinen maailma on olemassa. Sen sisällä toimii vahvoja sosialistisia liikkeitä. Useissa maissa rakennetaan sosialismia. Kapitalismi on pakotettu hyväksymään työläisille edullisia yhteiskunnallisia lakeja. Yhdysvalloissa mm. rasismin vastainen demokraattinen liike etenee huimasti.
      Kaikkien maiden proletaarit liittykää yhteen.

      Toinen linja on valtioiden väliset keskinäiset suhteet. Persut ja osa taantumusporvaristoa lietsovat keinotekoisesti riitaa toisten kapitalistimaiden suhteen. Kapitalistimaat Ukraina ja Venäjä mm. ovat tukkanuottasilla.
      Suomalaisten työläisten tehtävä ei ole asettua jonkun kapitalistin puolelle toista vastaan siten miten suomalainen porvaristo (natoporvaristo) tahtoo.
      Proletaarien tehtävä on edistää rauhaa, estää kapitalistien sotasuunnitelmat. Jos mennään kapitalistien keskinäisiin sotiin niin molemmilla puolilla työläisiä siirtyy röykkiöittäin hautausmaille. Porvarikapitalisti häveliäästi kiittää kaatuneita avustaan heille.
      Työläisten tehtävä on kumota kapitalistien poliittinen valta. Alle 100 miljardööriä ja triljonääriä hallitsee maailmassa. Maailmanmitassa sinne on syntynyt uusi valta, maailman raharuhtinaitten valta. Porvarillinen demokratia on mennyttä kalua. Jäljellä on lähinnä narinaa saako somessa käyttää ulostesanoja tai valehdella työväenliikkeestä tai kirjoittaa muuta tosiasioiden vierestä.

      Proletaarit voittavat kun liittyvät yhteen. Osa heistä jää ikuisesti omistajien trolleiksi vaikka eivät edes saa palveluksistaan kiitosta. Maailmanlaajuinen työväenluokka voittaa. Persu-Kokoomusporvarit eivät mahda sille mitään.

    • Anonyymi

      Kommunismi on kuollut jo ajat sitten, eikäherää koskaan kuolleista.

      • Anonyymi

        Kommentti rikkoo Suomi24:n sääntöjä, sillä se ei käsittele aloituksen aihetta/SKP:tä puolueena millään tavalla.


        "Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista. Aiheeseen kuulumattomat aloitukset tai kommentit voidaan poistaa. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.
        Kommentteja voit ilmoittaa klikkaamalla viestien yhteydessä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla sen jälkeen ”Ilmoita”."

        https://www.suomi24.fi/opastus/saannot


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri, jossa maan kommunistisen puolueen pääsihteeri, presidentti ja keskussotilaskomission puheenjohtaja Xi Jinping hallitsee kommunistidiktaattori Josif Stalin esimerkkiä noudattaen yksivaltaisesti, sortaa raa`asti vähemmistöjään ja maan toisinajattelijoita.
      Demokratiasta ja sananvapaudesta ei ole maassa vastaavasti tietoakaan, kuten diktatuurien tapana on.


      "Amnestyn tutkimus: Näin Kiina vainoaa uiguureita ympäri maailman

      Kiina vainoaa järjestelmällisesti maasta paenneita uiguureita ja muita pääosin muslimitaustaisia vähemmistöjä, kertoo Amnesty Internationalin tuore selvitys. Tänään perjantaina 21. helmikuuta julkaistut tapausesimerkit osoittavat, miten Kiina käyttää lähetystöverkostoaan, mobiilisovelluksia ja uhkaavia puhelinsoittoja painostaakseen uiguuriyhteisöjä ympäri maailmaa."

      https://www.sttinfo.fi/tiedote/amnestyn-tutkimus-nain-kiina-vainoaa-uiguureita-ympari-maailman?publisherId=35693046&releaseId=69875428

      Ja tälläista yhteiskuntamallia suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat tarjoavat "vaihtoehdoksi" demokratialle ja kansalaisvapauksille.

      Ei tule kauppoja tälläkään kertaa, mutta mikäli te itse tunnette pakottavaa tarvetta diktatuuriin, niin muuttakaa toki Kiinaan tai Pohjois-Koreaan sitä paratiisianne rakentamaan, niin tulette tekin edeltäjiänne seuraten näkemään mitä pistimillä pakotettu onni todellisuudessa tarkoittaa.

    • Anonyymi

      Suomen kommunistinen puolue toimii kansan enemmistön, työväen puolesta.
      SKP seisoo isänmaamme kansallisten etujen puolesta. katsomatta ihmisten ihonväriin, kieleen, uskomuksiin.

    • Anonyymi

      On kuitenkin syytä huomauttaa, ettei Suomessa ole tätänykyä yhtään rekisteröityä puoluetta, joka pitäisi puolueohjelmassaan kommunistisen yhteiskuntamallin saattamista vallitsevaksi tilaksi maassa.

      "Kommunistinen Työväenpuolue – Rauhan ja Sosialismin Puolesta r.p. ja Suomen Kommunistinen Puolue r.p on poistettu oikeusministeriössä pidettävästä puoluerekisteristä.

      Kyseisistä puolueista ei valittu ketään kansanedustajaksi vuosien 2019 ja 2015 eduskuntavaaleissa eivätkä puolueet myöskään saaneet sanotuissa vaaleissa vähintään kahta prosenttia koko maassa annetuista äänistä. Puolurekisterissä on näiden poistojen jälkeen 17 puoluetta."

      https://valtioneuvosto.fi/-/1410853/kaksi-puoluetta-poistettiin-puoluerekisterista

      • Anonyymi

        Ja lisättäköön tuohon vielä, että kevään 2019 eduskuntavaaleissa SKP:n kokonaisäänimäärä oli n. 4,5 tuhatta, mikä tarkoitti 0,1 prosenttia kaikista annetuista äänistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja lisättäköön tuohon vielä, että kevään 2019 eduskuntavaaleissa SKP:n kokonaisäänimäärä oli n. 4,5 tuhatta, mikä tarkoitti 0,1 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

        Ja kun tiedämme, että paluu puoluerekisteriin vaatii 5000 nimeä, näemme , että ollaan hankalassa raossa. Nimien keruu ei näköjään suju heittämällä. Parin kuukauden päästä eduskuntavaaleista tulee kuluneeksi 1. 5 vuotta, mutta nimilista on edelleen vajaa. Kello käy, mutta Hakulista ei näy. Ja vaikka tilanne on tämä, nämä muutamat partacukset näyättävät edelleen kuvittelevan, että SKP on Suomen vaikutusvaltaisin puolue.


    • Anonyymi

      Ei ole vielä aika kommunistien heräämiselle. Kommunismihan kuoli tuossa vasta äskettäi Suomestä. Perilliset tuosta jatkavat muumuassa Li Andersson ja Tarja Haonenkin yrittänyt herätellä henkiin, mutta ei, ei se aika vielä ole, tulee vasta myöhemmin. Eihän nuo papitkaan, vaikka lukeneetkin niin paljon tiedä varmaankaan sanoa mitään.

    • Anonyymi

      Kommarikokeiluja maailma on nähnyt maailman sivu, yksikään ei ole onnistunut. Nyt näyttää siltä mitä vasemmalle mennään, tulee äärioikeisto lopulta vastaan. Ilmankos yhteistyö näiden suuntausten, lisättynä ääri-islamilla on hedelmällistä, ovat monessa asiassa löytäneet toisensa.

    • Anonyymi

      Yhteisöllisyys kasvaa. Maailma muuttuu kokonaisuudeksi. Perussuomalaisten mukaan kaikki muut puolueet ovat kommunistisia paitsi he. Näin ihanasti tilanne ei kuitenkaan ole mutta sinnepäin.
      Mikäään valtio ei voi sulkeutua itseensä. Työväenluokkaa ei voida poistaa, koska se on tuotannon peruspilari. Sosialismi voi hyvin ja hengittää vapaasti. Trumpit ja kummpanit yrittävät pysyä vanhassa "oma suu ensin" politiikassa ja häviävät kisan taatusti.
      Kaikkialla valtioissa työväenluokka muodostaa väestöstä suuren enemmistön. Osa heistä olettaa saavansa murusia puurolautaselle asettuessaan monopolipääoman rengiksi. Sillekään ei voi mitään.
      Sosialismi tukee jokaisesta ovesta sisälle. Maailma muuttuu.

    • Anonyymi

      Kehittyneissä demokratioissa ei ole enään mitään luokkia mihin eri työntekijäryhmät karsinoidaan. Etu on yhteinen kilpailluilla ja vapailla markkinoilla. Laajasti ymmärretään kilpailukyvyn merkitys työpaikkojen säilymiseen ja hyvinvointiin. Kärjistäen voi sanoa, mitä paremmin työnantajilla menee, sen parempi on työntekijöiden palkanmuodostus ja olosuhteet. Kommarien vallankumous aate, lakkoiluineen on onneksi historiaa, ja AY-liikekin on ymmärtämässä yhteisen edun tärkeyden pikku hiljaa.

      • Anonyymi

        Kommentti rikkoo Suomi24:n sääntöjä, sillä se ei käsittele aloituksen aihetta/SKP:tä puolueena millään tavalla.


        "Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista. Aiheeseen kuulumattomat aloitukset tai kommentit voidaan poistaa. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.
        Kommentteja voit ilmoittaa klikkaamalla viestien yhteydessä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla sen jälkeen ”Ilmoita”."

        https://www.suomi24.fi/opastus/saannot


    • Anonyymi

      Olet oikeassa, ei ole enää kuka heräis, finito !

      Kiitos kun muistutit !

      • Anonyymi

        Kommentti rikkoo Suomi24:n sääntöjä, sillä se ei käsittele aloituksen aihetta/SKP:tä puolueena millään tavalla.


        "Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista. Aiheeseen kuulumattomat aloitukset tai kommentit voidaan poistaa. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.

        Jos huomaat keskustelupalstoilla sääntöjen vastaista sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle.
        Kommentteja voit ilmoittaa klikkaamalla viestien yhteydessä olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla sen jälkeen ”Ilmoita”."

        https://www.suomi24.fi/opastus/saannot


    • Anonyymi

      Antirasistinen demokratialiike etenee maailmalla.
      Britannian Bristolissa 1600-luvun orjakauppias Edward Colstonin patsas päätyi protesteissa satama-altaaseen.

    • Anonyymi

      Demokratialiikkeen vastapainoksi oikeistolaisuus pyrkii nousemaan.
      https://yle.fi/uutiset/3-11468128

      Juutalaisuskoisten hautausmaalla Haminassa tehdään vahinkoa. Julkisia patsaita töhritään. Kaiken huipuksi paikkakunnalla levitetään äärioikeistolaisten vihalehtisiä.
      Ainakin yksi suurehko puolue suhtautuu vihamielisesti demokratiaan.

    • Anonyymi

      "Antirasistinen demokratialiike etenee maailmalla."

      Nyt on tietysti muistutettava siitä tosiasiasta, että kommunismi on aina diktatuuria.
      Sitä se oli itsemurhan tehneessä Neuvostoliitossa ja sitä se on Pohjois-Koreassa ja Kiinassa, joissa ei kysymys ole ollut edes puolueesta, vaan yhdestä despootista: Josif Stalin, Kimien suku, Xi Jinping, ja kun sanotaa, että valta turmelee, niin yksinvalta se vasta turmeleekin.

      "Mitä Kiinan Xinjiangissa tapahtuu? Missä liki miljoona uiguuria, kazakkia ja muihin vähemmistökansoihin kuuluvaa ihmistä on?

      Opettelemassa kommunistisen puolueen puheita. Laulamassa Xi Jinpingin nimeä ennen ruokailua. Kidutettuina. Perheidensä tavoittamattomissa "uudelleenkoulutusleireissä""

      https://www.amnesty.fi/vetoomukset/kiina-aika-sulkea-uudelleenkoulutuskeskukset/

    • Anonyymi

      Viestiketju osoittaa maan tarvitsevan rohkeampaa ja näyttävämpää kommunistien esiintuloa.
      Kapitalismi kriisiytyy ympäri maailmaa. Harvainvaltainen oligarkkikapitalismi kehittyy. Muutama sata rikkainta sanelee maailmantalouden ehdot. Sotauhka leijuu siellä ja täällä.
      Työväen maailmanvallankumous on väistämättä edessä.

      • Anonyymi

        Kommunistihallinnot nehän kriisi on vienyt ja valtaosa ihmisistä jotka saavat elantonsa mark-
        kinoista ovat ihan tyytyväisiä,niin meillä ja muualla,ei näy niin kammottavia vallankumoussuun-
        nitelmia missään ihmiset haluaa elää rauhassa kuitenkin.


    • Anonyymi

      Marxilainen kansantaloustiede ja materialistinen filosofia ovat kovassa nouskurssissa.
      Kapitalismin kriisit ovat muuttuneet maailmanlaajuisiksi taloukriiseiksi. Se heijastaa jatkuvan kasvun kapitalismin teorian vararikkoa.
      Vaara on on siinä että kapitalistit voivat yrittää kiertää tappiotaan suursodilla. Onhan sellaisten jälkeen taas uudelleen kasvua.
      Maailman työläisten tulisi ensisijassa pyrkiä estämään sota. Sen yhteydessä ja siihen liittyen tulee talouspolitiikan perusteet suunnata kerrassaan toisin. Imperialismin ja uuskolonialismin poliittinen linjaus tulee purkaa viimeistä tiiltä myöten.

      Siispä kiihkoisänmaallisuus, jota muuten nostetaan uutterasti, tulee torjua. Työläinen ei saa alistua kapitalistien sotarengiksi. Isänmaa ja synnyinmaa käsitteet tulee muuttaa rauhanomaisen rakennustyön käsitteiksi.

      • Anonyymi

        Se asia on varmaa kapitalismi ei tule kuolemaan se muuttaa muotoaan, ja jos romahduksia tulee sataa se työläisten niskaan ja huonosti käy, hekumointi kapitalismin romahduksesta jos
        niin kävisi seuraukset kansalaisille olisi tuhoisat.Meiltä puuttuisi keinot jatkaa taloutta kaikki
        menisi perseelleen.


    • Anonyymi

      Palsta kehittyy kaiken aikaa marxilaisuuden oppikouluksi. Ei ole synti, ellei kaikkea tiedä. Kukaan ei ole kaikkitietävä. Kaikkein vähiten sitä ovat palstalla keikkuvat porvaritrollit. Säälittävin trolli on maksettu seksuaalisesti toisenlaisia parjaava trolli. Hän perustaa vihanlietsomisensa raamattu nimiseen kirjaan eli on kiihkouskovainen. Hän saattaa olla itsekin sellainen mutta jeesusoppi pakottaa parjaamaan heitä.

      Kysymys on oppia yhteiskunnan toiminnoista mahdollisimman paljon. Yksi parhaimmista kirjoista yhteiskuntasalaisuuden selvittämiseksi aloittelijalle on Friedrich Engelsin tutkimus "Perheen, yksityisomaisuuden ja valtion alkuperä" (1884).

      • Anonyymi

        Kyllä vaikuttaa siltä että kommarit ne vasta kiihkouskovaisia ovatkin ja niin ehdottoman oi-
        keassa omissa tulkinnoissaan,noissa sanahelinöissään riitautuivat aikoinaan menivät niin
        pirstaleiksi valtiotkin kun piti tulkita sitä Marxilaisuutta omalla tavalla. On varmasti parempi että joukko pysyykin mahdollisimmsn pienenä puhdasotsaisuus säilyy paremmin.


      • Anonyymi

        Karl M oli teollisen syntyajan lapsi, eivät tämän päivän ongelmat ratkea 1800 luvun opeilla
        nyt tarvitaan jotain muuta joka sopii tähän päivään. Kommunisteilla on ne samat kaavat, pitää
        keskustella ja keskustella ja pitää Marxilaisia foorumeja,voihan niissä vahvistaa omaa katsomustaan,ei niistä ole mihinkään, uskovathan ne Kiinankin kapitalismiin . Pelkkää liirumlaarua koko kommunismi,puheen potaskaa.


    • Anonyymi

      Karl Marxia ei tarvitse keksiä uudelleen. Hän ja Friedrich Engels kartoittivat maailmanhistoriallisesti ihmiskunnan taloudellisen kehitystrendin ja sen mukana sivistystason kohoamisen perusteet. Ainakin yleiset perusteet ovat nähtävissä.
      Tutkimukset perustuvat todelliseen maailmaan ihmisineen ja heidän tekoineen.
      Kansantalouden yleiset lait Marxin esittämänä ovat edelleen voimassa. Sen perusteema on; Työläisten työ tuottaa tuotteita, raha tai pääoma ei synnytä mitään. Raha on vain arvon mittari.
      Materialistisessa filosofiassa luotiin näkemykset materian yleiset liikelait ja käsitteet. Ne kumosivat lopullisesti henkiolentojen luomisteoriat ja niiden olemassaolon. Materian ulkopuolella ei ole mitään. Kaikki ilmiöt ovat materiaalisia lähtökohdiltaan..
      Marx edustaa edistystä kun vastaavasti Jeesus tai Allah ihmisten vetämistä uskomusten likakaivoon.
      Uskonnot ovat taantumuksen ilmiöitä. Ne vievät ihmisiä hyllyvälle suolle.

      • Anonyymi

        On tosi puhdasotsaista ortodoksista puhetta K.Marxista, tuollaista sitä niissä kommunistien
        foorumeissa, samankaltaista fundamentalistista uskoa kuin jeesus ja allah.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tosi puhdasotsaista ortodoksista puhetta K.Marxista, tuollaista sitä niissä kommunistien
        foorumeissa, samankaltaista fundamentalistista uskoa kuin jeesus ja allah.

        Kerropa mitä marxilaista kirjallisuutta olet lukenut ja joitakin kohtia mahdollisesti vääristä arvioista. Niitäkin löytyy.
        Marxilaisuus ei nimittäen ole oppi todellisuuden tuolta puolen vaan sen sisältä. Ihmiskunnan olemisesta suhteissa toistensa kanssa.

        Äärioikeistolaiset sanovat että Kokoomusta myöten suomalainen poliittinen kenttä on muuttunut kommunisteiksi ja opit marxilaisuudeksi paitsi että Perussuomalaiset olisivat pysyneet porvareina.
        Todellisuudessa Ps-puolue eroaa muista vain uskomuksissa. Muut puolueet haluavat luopua raamatullisesta toisenlaisten ihmisten vainoamisesta. PS-puolue haluaa raamattuun vedoten jatkaa vainoja. Pari heidän edustajaa palstalla tekevät fundamentalistien hyväksi parjauspropagandaa. Ihminen kielletään siitä millaiseksi hän olisi sattunut syntymään.
        Karl Marx: "Uskonto on oopiumia kansalle". Lausunto pitää tarkalleen paikkansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropa mitä marxilaista kirjallisuutta olet lukenut ja joitakin kohtia mahdollisesti vääristä arvioista. Niitäkin löytyy.
        Marxilaisuus ei nimittäen ole oppi todellisuuden tuolta puolen vaan sen sisältä. Ihmiskunnan olemisesta suhteissa toistensa kanssa.

        Äärioikeistolaiset sanovat että Kokoomusta myöten suomalainen poliittinen kenttä on muuttunut kommunisteiksi ja opit marxilaisuudeksi paitsi että Perussuomalaiset olisivat pysyneet porvareina.
        Todellisuudessa Ps-puolue eroaa muista vain uskomuksissa. Muut puolueet haluavat luopua raamatullisesta toisenlaisten ihmisten vainoamisesta. PS-puolue haluaa raamattuun vedoten jatkaa vainoja. Pari heidän edustajaa palstalla tekevät fundamentalistien hyväksi parjauspropagandaa. Ihminen kielletään siitä millaiseksi hän olisi sattunut syntymään.
        Karl Marx: "Uskonto on oopiumia kansalle". Lausunto pitää tarkalleen paikkansa.

        PS-puolue suhtautuu kielteisesti vähemmistöjen oikeuksiin ja julistavat mielellään,että on
        menty liian pitkälle ,kun perusarvoja tietyiltäosin uudistetaan,se on heidän murheensa. Mutta oikeaoppisten Marxilaisten tapaa uskoa ja tulkita tuota oppia on samanlaista ehdo-
        tonta kuin on esim kristinuskon lahkolaisilla vaikka K.Marx oli materialistista,ei uskonnol-
        lista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PS-puolue suhtautuu kielteisesti vähemmistöjen oikeuksiin ja julistavat mielellään,että on
        menty liian pitkälle ,kun perusarvoja tietyiltäosin uudistetaan,se on heidän murheensa. Mutta oikeaoppisten Marxilaisten tapaa uskoa ja tulkita tuota oppia on samanlaista ehdo-
        tonta kuin on esim kristinuskon lahkolaisilla vaikka K.Marx oli materialistista,ei uskonnol-
        lista.

        Jatkan tuota edellistä en ole Marxia lukenut yhtään mutta lukenut Marxin tulkitsjoita lehdistä,kuten vaikkapa tätäkin palstaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkan tuota edellistä en ole Marxia lukenut yhtään mutta lukenut Marxin tulkitsjoita lehdistä,kuten vaikkapa tätäkin palstaa.

        Karl Marx, marxilaisuus.
        Marxin mukaan kaikki syntyneet ihmiset ovat yhdenvartaisia ulkonäöstä, ihonväristä, uskonnosta, ateismista riippumatta. Jokaisen elinehdot tulee turvata. Kapitalismin kukistaminen ei merkitse kapitalistien kuolettamista. Vanha tuotantotapa vaihdetaan uuteen parempaan.

        Perussuomalaisten paradoksi.
        Suomen asuttivat ensin idästä tulleet saamelaissukuiset. He ovat alkuperäiskansa.
        Myöhemmin "suomalaiset" maahanmuuttajat ajoivat saamelaisia yhä kauemmas pohjoiseen ja valtasivat alkuperäisten maat.
        Perussuomalaisten politiikan mukaan suomalaiset maahantunkeutujat tulisi karkottaa Suomesta ja antaa maa saamelaisille. Heitä on vielä jäljellä muutama tuhat.
        Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on järjetön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karl Marx, marxilaisuus.
        Marxin mukaan kaikki syntyneet ihmiset ovat yhdenvartaisia ulkonäöstä, ihonväristä, uskonnosta, ateismista riippumatta. Jokaisen elinehdot tulee turvata. Kapitalismin kukistaminen ei merkitse kapitalistien kuolettamista. Vanha tuotantotapa vaihdetaan uuteen parempaan.

        Perussuomalaisten paradoksi.
        Suomen asuttivat ensin idästä tulleet saamelaissukuiset. He ovat alkuperäiskansa.
        Myöhemmin "suomalaiset" maahanmuuttajat ajoivat saamelaisia yhä kauemmas pohjoiseen ja valtasivat alkuperäisten maat.
        Perussuomalaisten politiikan mukaan suomalaiset maahantunkeutujat tulisi karkottaa Suomesta ja antaa maa saamelaisille. Heitä on vielä jäljellä muutama tuhat.
        Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on järjetön.

        Toki Marxia pitää saada tulkita kuka tahansa vaikka olisi minkäkinlainen maailmankatsomus
        ei ole kuitenkaan oikein että jokin ihminen asetetaan korkealle jalustalle ylimaalliseksi tul-
        kitsijaksi johon sitten perustuu valtakunnan koko talousoppi,filosofeja on muitakin ja niis-
        säkin on oikeita oivalluksia ja pieleen menneitä.Mitä PS- puolueeseen tulee on sen puolue-
        laisten puheet kaikilta osin hyvin vastenmielisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karl Marx, marxilaisuus.
        Marxin mukaan kaikki syntyneet ihmiset ovat yhdenvartaisia ulkonäöstä, ihonväristä, uskonnosta, ateismista riippumatta. Jokaisen elinehdot tulee turvata. Kapitalismin kukistaminen ei merkitse kapitalistien kuolettamista. Vanha tuotantotapa vaihdetaan uuteen parempaan.

        Perussuomalaisten paradoksi.
        Suomen asuttivat ensin idästä tulleet saamelaissukuiset. He ovat alkuperäiskansa.
        Myöhemmin "suomalaiset" maahanmuuttajat ajoivat saamelaisia yhä kauemmas pohjoiseen ja valtasivat alkuperäisten maat.
        Perussuomalaisten politiikan mukaan suomalaiset maahantunkeutujat tulisi karkottaa Suomesta ja antaa maa saamelaisille. Heitä on vielä jäljellä muutama tuhat.
        Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on järjetön.

        Eilen satuin kuulemaan radion ykkösaamussa kolumnin jossa todettiin että Saamelaiset
        eivät olekkaan Suomen alkuperäisiä asukkaita,siinä kyllä sanottiin heidän kaikki oikeudet
        maahan ja kieleen ja kulttuuriin heille kuuluviksi ja ovat joutuneet kärsimään syrjinnästä
        jota valtiokulttuuri on heitä kohtaan harjoittanut.PS- populistit sanovat esim että euroop-
        palaiset mamut tuli Amerikkaan ja valtasivat sen ja nyt suomeen tulee mamuja jotka meidät
        valtaa.Hyvin yksinkertaista.


    • Anonyymi

      Palstalla on persujen normaali kuvio. He pelaavat homokortilla. Asia mikä tahansa niin persuilu päättyy homojen lynkkaamiseen.
      Siihen ei tule lannistua. Sairas yksilö on säälittävä vaikka palveleekin äärioikestoa.
      Kansan suuri enemmistö hyväksyy seksuaalisesti heteroista poikkevat. Persuismi elää raamatun kirjoittelijoiden aikakautta eikä näe nykyaikaa.
      Palstalla olevaa persujen homotrollia odottaa mielisairaala. Sairaus on pahalaatuinen vaikka se kelpaa JHA:lle.

    • Anonyymi

      Saamelaisia ennen on voinut Suomen alueelle tulla joku muu väestöryhmä. Se on mahdollista.
      Me valkoihoiset suomalaiset olemme silti mamuja ja persupolitiikan mukaan meidät tulisi mamuina karkottaa pois. Järjetöntä, eikö totta.

      Marx ei ole mikään jumalolento. Marx itse kielsi henkilöpalvonnan. Hän sattui elämään siinä raossa, jossa kansantalouden ja materialistisen filosofian kohdalla tapahtui kehityksellinen hyppäys. Samoin yksikään tiedemies (-nainen) ei ole suurmies. Hän vain toi aikaisempaan tietoon viimeisen merkittävän lisän.
      Teoreettisen työn lisäksi Marx ja Engels perustivat ensimmäisten joukossa työväen poliittista ja ammatillista liikettä. He osallistuivat myös työväen perustason järjestäytymiseen.
      Marxin ja Engelsin nimet kuuluvat työväenliikkeen alkuaikojen suurten nimien joukkoon. Yksilöt eivät muuta maailmaa ellei esitetty asia ole ratkaistavissa ja suuret kansanjoukot sen takana. Materialistinen filosofia ja sosiologia ovat muuttaneet maailmaa merkittävästi. Muutosprosessi on kesken. Uutta tulee silti perustavanlaatuisen lainlaisuuksien katoamatta.
      Materialistisen dialektiikan, olemisen edellytykset sekä yhteiskunnallisen kehityksen trendi. perusteet ovat metodina todellisuutta tarkasteltaessa.

      • Anonyymi

        Niin maahanmuuttoa Suomeen on tullut idästä,etelästä,lännestä,olemme sekarotuisia suomalaisia ja kulttuuriset vaikutuksetkin muualta tulleita,oikein omaa on hyvin vähän.
        Työväenliikkeeseen kuulunut kansainvälisyyskin,eihän sitä ole.Sensijaan ssuriraha on kansainvälistynyt,toki monet asiat ovat kansainvälistyneet ja voidaan olla yhteydessä.
        Maailma tietysti muuttuu ja on aina muuttunut. Mitenkä Marx voisi vastata tämäpäivän
        tendensseihin jos Marx eläisi nyt filosofia olisi varmasti toisenlaista.


    • Anonyymi

      Marx toteaisi tänä päivänä jokseenkin seuraavasti.

      Työväenluokan ja sosialismin ensimmäinen rynnistyskausi on ohi. Tietty taantumus pääsi niskan päälle. Älkää lannistuko. Taloudelliset lait ovat ja pysyvät. Pääomien liikatuotanto, niiden kasaantumisen laki ja voiton suhdeluvun alenemisprosessi jatkuvat.
      Kapitalismi on sytyttänyt kaksi suurta sotaa kymmenien muiden sotien lisäksi ja tuhonnut työläisten vaivalla rakentamaa.
      Teesi tuotantovoimien ja tuotantosuhteiden vastaavuudesta pitää edelleen paikkansa. Tuontatovoimien kehityksen mukana täytyy myös tuotantosuhteiden muuttua. Muuten ristiriita kasvaa ja se johtaa kapinoihin, sotiin ja työväen pahoinvointiin.
      Mennyt historiallinen taival on tuonut paljon uutta kokemusta, edistystä sekä murhenäytelmiä. Teesi työväen vallasta tulee nostaa rohkeasti esiin. Kuoleva ja mätänevä kapitalismi on vaarallinen yhtälö. Menneisyyden virheet korjataan. Teesi sosialismin puolesta rohkeasti esiin. Näettehän, että kapitalismi pelkää valtansa menetystä enemmän kuin koskaan. Kapitalistiluokka tietää senkin, että pääomien rajaton kasvu on mahdottomuus. Teillä on jo edessänne oligarkkinen kapitalismi ja se merkitsee porvarillisenkin demokratian suurta alennustilaa.
      Työväenliikkeen 150 vuotinen taival on tuottanut kansoille suurta edistystä. Oligarkialla ei ole muuta mahdollisuutta kuin katkaista demokraattinen kehitys.
      Tässä teille pohtimista. Teidän täytyy itse analysoida kunkin tulevan aikakauden tai erikoisten tapahtumien merkitystä ja sitä suhteessa työväen etuihin. Kapitalismin kuolinkellot ns. porvarillisdemokraattisena kapitalismina soivat täysillä. Mitä paremmin analysoitte tilanteet, sitä vähemmillä vaurioilla uuden synnyttäminen tapahtuu.

      • Anonyymi

        Kuinkahan montakertaa sitä kapitalismia onkaan haudattu varmasti enempi kuin seitsemän
        kertaa. Pääomien kasautumisessa K.Marx on osunut kait oikeaan hyvä niin että jossain.
        Nyt tarvitaan kansainvälistä yhteistyötä kapitalismin suitsemiseksi niin että sitä pirstaloitai-
        siin pienempiin osiin on kasvanut liian suuria toimijoita FacebookGoogle rahoituslaitokset
        ja monet muut.Pahinta olisi kapitalismin täysi romahdus se tietäisi pahoja aikoja ihmisille,
        eikä uuteen olisikaan mitään keinoja,syytelyä ja levottommuuksia seuraisi.Teillä Marxilaisilla
        olisi ne keinot,vaan kansalaiset jos olisivatkin niistä keinoista eri mieltä.


    • Anonyymi

      Marx sanoisi näinkin.
      Vallitsevan ajankohdan poliittista tilannetta on kulloinkin elävien tarkasteltava. Se mitä minä ja Engels kirjoitettiin erinäisistä luokkayhteenotoista ei sellaisenaan kelpaa toisella aikakaudella.
      Jotain yleistä erikoista me toimme yhteiskunta-analyysiin. Vetäydyimme irti yksilöiden vastakkainasettelusta, joita porvarien keskuudessa tapahtuu jatkuvasti ja tarkastelimme erilaisia vallankumouksia, kansalaissotia ja sotia yhteiskuntaluokkien etujen ja ristiriitojen kannalta. Esimerkiksi V-Venäjällä eivät ole vastakkain Tsihanouskaja ja Lukasenko vaan vähintään kaksi porvarien kapitalistiryhmittymää. Se voi johtaa sisällissotaan mutta ei luokkasotaan. V-Venäjän kommunistien tulee arvioida tilannetta näin ja tuoda melskeisiin työväenluokan asemaa edistäviä tunnuksia. Työväenpuolue ei saa jäädä sivustakatsojaksi. Sen on mentävä joukkojen sisään omilla yhteiskunnallisilla tunnuksilla. Tukea jotain kapitalistiryhmittymää ilman näkemystä työläisten asemasta on järjetöntä.
      .......
      Materialistinen filosofia on työläisen paras "ase" luokkataistelussa. Ilman sitä ollaan porvarillisten "minusta tuntuu"oppien kainalossa.
      Materialismin käsitteet (kategoriat) ovat metodi todellisuuden ymmärtämisessä. Luonnontieteiden saavutukset tulevat materialismin kautta järjellisiksi. Inhimillisen historian kulku paljastuu joksikin muuksi kuin kuninkaiden sotaretkiksi, jotka tosin nekin ovat historiaa.
      Perusnäkemys: Maailmassa (avaruudessa) ei ole mitään muuta kuin ajassa ja avaruudessa ikuisesti liikkunutta ja liikkuvaa materiaa. Materia voi suotuisissa olosuhteissa synnyttää itsestään tajunnan omaavia olentoja kuten maapallolla ihmisen. Ihmisessä rajaton ja ajaton materia ikäänkuin ajattelee itseään.
      Materialismi ei siten ole jotain krääsän hankkimisoppia tai tavaran jumalallistamisen oppia. Se on oppi olevaisen yleisistä liikelaeista. Kuka tahansa lukutaitoinen voi ymmärtää materialismin filosofian perusteet. Jos palkkatyöläinen haluaa sivistää itseään, hänen on ensiksi tutustuttava materialismin filosofiaan.

      • Anonyymi

        Mitä tulee vastakkain saettelluun vaikkapa reaalisosialismin aikoina eivät ne mihinkään kadon-
        neet sotia tuli ja meni Marxisti-Leninistien tulkinnat vaihtelivat ja lahkolaisuudet aiheuttivat
        riitoja ihmisluonto on sellainen, ei vastakkaisuuksisa voi välttää ei siinä kapitalismia tarvita.
        V-venäjällä on valtaa pitänyt nationalistinen Lukasenkko ja taas S.Tsihanouskaja varmasti on
        liberaali porvari ja sehän meille käy onhan meidän demokratian malli juuri liberaali porvaris-
        tolta.Ymmärrän kyllä että kommunistit vastustavat demokratiaa kun se on porvareilta se on
        myös työväenliikkeen ansiota. Lenin vihasi tällaista demokratiaa hän kehitti yksipuoluevaltaa,
        jolle kaikki ovat alisteisia.Totta on kaikki on materiaa tyhjästä ei synny mitään.


    • Anonyymi

      Kommunisteille ei ole lainkaan yhdentekevää millaisessa kapitalismissa eletään. Sveitsi valtiona edustaa rauhanomaista kapitalismia. Se ei ole sotinut tai mennyt sotaliittoihin moniin vuosisatoihin. Sveitsin porvarillinen demokratia on paljon pidemmällä kuin Suomessa. Myös Ruotsi edusti pitkään inhimillisen yhteiskunnan arvoja. Tietty osa kapitalistimaita perustivat yhteiskuntakäsityksen toisten kansojen väkivaltaiseen alistamiseen.

      Materialistinen dialektiikka on oppi kehityksestä yleisissä yhteyksissään.
      Taivaan lahjana mitään ei tule. Ihmiskunnan historian tunnetuin osa on vastakohtaisten yhteiskuntaluokkien keskinäistä vastakkainasettelua. Omistajat ja työntekijät ovat pääluokat vastapooleina säädelleet historian kulkua. Työ yleisterminä edustaa ihmiskunnan yleistä kehittymistä askel askeleelta kohti korkeampaa sivistys- ja kulttuuritasoa. Ihmiskunnan historia on yhtäältä luokkataistelujen historiaa alkuperäisen keräilijä-metsästäjä yhteisön jälkeen.
      Dialektiikan peruslaissa "Vastakohtien ykseys ja keskinäisen taistelun laki" toimii näkymättömänä kätenä niin luonnossa kuin ihmisyhteisössä. Mainittu laki tuo esille materiaalisen maailman ikuisen liikkeen ja kehityksen lähteet ja todelliset syyt.
      Vastakohdat ja ristiriita ovat vieneet kehitystä eteenpäin ihmisyhteisössä.

      Onko nyt näin, että kapitalistiluokka koostuisi kaikkina aikoina etevimmistä ihmisistä ja palkkatyöläisiksi jäisivät typerykset, joten typerysten tulisi kumartaa maahan saakka hyväntekijäkapitalistiaan?
      Vai onko näin että orjanomistukseen perustuvan tuotantotavan jälkeen askel askeleelta työtätekevät ovat kamppailleet enemmän oikeutta valtiossa ja jatkavat sitä edelleen? Onko siis niin että demokratian lisääntyminen, työväenluokan sivistystason kohoaminen ja heidän järjestäytymisensä ja vaatimuksensa ovat, syy demokratian etenemiseen tai päinvastaisessa tapauksessa uinuessaan menettävät omia oikeuksiaan.
      Historian kehitys luonnossa sekä ihmisyhteisössä kulkee ristiriitaisia teitä, vastakkainasettelua ja luppoaikaa mutta joka kerta ristiriidan ratkeamisen jälkeen syntyy jotain uutta. Ihmisyhteisössä pitkin historiaa aina uusi hallitseva omistava luokka on perustellut itseään kehityksen huipuksi mutta joutunut häviölle uuden ja paremman edessä. Materialistinen dialektiikka edellyttää omistuksen lakkauttamista ihmisyhteisössä ja kansalaisyhteiskunnan esiinmarssia.

    • Anonyymi

      Ns sosialistimaat ovat kylläkin olleet militantteja maita on pitänyt laittaa
      aseisiin ja armeijoihin varoja ja aiheuttaneet jänniteitä N-liitto ensimmäisenä,
      ollut aikanaan uhka maailmanrauhalle,Sain nyt sellaisen käsityksen kirjoituk-
      sestasi kun mainitsit Sveitsin, kysieisen maan puolueetomuus on ollut hienoa
      vaikka on kapitalistinen maa,mutta voitko sanoa yhdestäkään reaalisosialis-
      min maasta joita on ollut enempi nyt vähempi että ne olisivat olleet vähem-
      män militantteja kuin kapitalistiset maat? Minusta eivät olleet.Maailmasta
      löytyy pieniä valtoita jotka eivät ole sotaa käyneet ainakaan pitkiin aikoi-
      hin.Tällähetkellä ihmisiä koukuttaa vaikkapa sosmedia vieden aikaa ajatel-
      la asioita mutta sieltä löytyy myös sellaista joka voi räjäyttää.Vallankumo-
      usta en toivo mutta demokratian kehittämistä paremmaksi siihen kuuluu
      monet asiat.

    • Anonyymi

      Venäjän sosialistinen vallankumous ja Neuvostoliiton syntyminen tsaarin Venäjän rauniolle järisytti maailmaa. Vallankumouksen voitto synnytti suurta levottomuutta maailman kapitalismin sisällä. Voittoisa sosialismin tielle lähtenyt valtio järkytti miljoonien kapitalistien ja poliittisen porvariston eliitin eduspersoonia.
      Mikä oli kapitalistien pelon aihe? Yöunet menisvät siksi, että he pelkäsivät vallankumouksen tulevan heidän niskaansa heidän nukkuessaan. He pelkäävät vieläkin. He pelkäävät Kiinan ja monien muiden maiden demokraattista kehitystä kommunistien johdolla. Porvari pelkäsi jopa Venezuelaa esimerkkinä Kuuban lisäksi laitanalaisen Amerikan maille toiselnlaisesta tulevaisuudenkuvasta.

      Rahaporvareita ei hetkauta huumebisnes, rikollisuus, kansallisuussorto, porvaridiktaattorit, vaalien väärentämiset eikä oikein mikään muu kuin sosialismin pelko.
      Rahakapitalismi tietää tulleensa historiankulkunsa pääteasemalle. Se odottaa kauhulla työväen nousua.
      On aivan totta, että rahakapitalismi on uhka maailmanrauhalle. Se propagoi kaikkialla sodan ja aseiden voimaan. Se etsii kaikkialta syitä alkaakseen sodan ja jopa toisia kapitalisteja vastaan. NL:n kaatumisen jälkeen sodat, naton käymät sodat, kasvoivat jyrkässä kaaressa. Se jopa synnytti islamilaisen uskonnon avulla hurmosliikkeen ja jonka varjolla se kävi tuhosotia ja käy edelleen.

      Nukkukaa rahaporvarit vielä muutama yö. Sitten kansat tulevat saattamaan käytäntöön perustuslaeissa säädetyt ihmisoikeudet. Rahaporvareille tarjotaan työtä uuden yhteiskunnan rakentamiseksi. Jos kelpaa hyvä niin, ellei niin painukoot Pohjois-navalle kun kaikkkivoipia kuvittelevat olevansa.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo kommunistien vallankaappaus Venäjällä varmasti järisytti maail-
      maa ja aiheutti pelkoja muihinkin kuin porvareihin joskin loi toiveita parem-
      masta maailmasta jotka aika pian paljastuivat katteettomiksi, on selvää et-
      tä sitä vastaan myös toimittiin.Sitä murhien ja tappojen määrää mitä Leni-
      nin joukot harjoittivat humanismin nimissä ei voi ymmärtää.Valehtelua kor-
      ruptiota vallanväärin käyttöä ovat harjoittaneet E-Amerikan vasemmisto-
      diktaattorit ihan sitä samaa kuin oikeistodiktaatorit se on kuin veteen piir-
      retty viiva. Tänäpäivänä eletään paljon vähemmän sotia käyvässä maail-
      massa kuin ennen, parempaan ollaan menty kylmänsodan aikana N-liitto
      joka pyrki laajenemaan siitä ollaan päästy eroon tosin Kiinan Kommunis-
      tit ovat vahvistaneet diktatuuria maailmassa,ei oikein uskalleta arvostel-
      la, Kiina on ärähtäny,t ihmisoikeusasiat ovat niiden sisäisiä asioita. uusi
      kylmä sota on mahdollinen diktatuurien ja demokratioiden välille.Se mitä
      Kiinassa myös jossain vaihessa tapahtuu on kommunistipuolueen vallan
      kumoaminen ja sitä tuo puoluehirvitys pelkää

      • Anonyymi

        Saahan sitä porvarien tappamista puolustella noinkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saahan sitä porvarien tappamista puolustella noinkin.

        Valkolahtarien keskitysleireillähän siihen riitti pelkkä työläisstatus.


    • Anonyymi

      Herätys.
      Marxia tutkitaan enemmän kuin ehkä koskaan.

      Jukka Heiskanen: Karl Marx filosofina.
      Teos on suhteellisen kansantajuinen ja poikkeaa edukseen monimutkaisista porvari-ideologeista. Teoksesta saa peruskoulupohjainen tuntumaa maailman tiedostamisesta, ihmiskunnan kehitystrendistä ja siitä kuinka luonto toimii luonnonvalinnan pohjalla.
      Teoksessa esiintyy, ajattelun keskeisiä teemoja, historiallista materialismia, vieraantumisen käsite ja tavarafetisismi sekä Marxin tutkimusmetodia.
      Aloittelijalle antoisa. Enemmän tietoinen saa lisävirikettä.

    • Anonyymi

      Saahan sitä tutkia ja kommunisteille isoja ideologisia riidanaiheita.

    • Anonyymi

      Kun asettaa näkemykset palkkatyöläisten etujen mukaisesti silloin esiintyy koko kansan puolesta. Kansantalouden ja filosofian ymmärtämisen kautta näkökenttä laajenee kaikenlaisen kehityksen ymmärtämiseen.
      Yksinkertaista ei tietenkään ole maailman moninaisten tapahtumien seuraaminen. Aakkosista lapsikin lähtee tiedon tielle. Lukemisesta proletaari saa kosketuksen sivistykseen.

    • Anonyymi

      Mistä sitä palkkaa sitten saa mllä ostaa hyödykkeitä kuka tuottaa ja
      palkkatyöväkeä tarvitaan kuitenkin? Vaihtotalousko ei nyt sentään?
      Mitä se kommunismi sitten on? Entäs sosialismi?

    • Anonyymi

      Loppuvetona voisi sanoa, kommunismin kehitys jäi kesken. Ihmisuhreja tuli liian paljon, tuloksiin nähden. POIKA TUOMINEN tuo sen hyvin esiin kirjassaan "Kremlin Kellot"

    • Anonyymi

      Totalitarismi on vahvistunut maailmalla Venäjä käy sotaansa länttä vastaan
      Kiina on asemoinut asemaansa vahvistamalla diktatuureja maailmalla,
      Trump halailee ja ihailee P-Korean johtajaa ja Venäjän Putinia, populistiset
      liikkeet lännessä ihailevat vahvoja johtajia, kommunistit Suomessa ihailevat
      Kiinan kommunistipuoluetta, vähän näyttää synkältä ja aiheuttaa huolta.

    • Anonyymi

      Historiallinen materialismi.

      Ensin väärä teoria. Jeesus olisi luonut maapallon n. 6000 vuotta sitten. Ihmisillä olisi ollut kaikki viisaus olemassa alkuparatiisissa eikä sen jälkeen olisi ollut aineellista eikä sivistyksellistä kehitystä.

      Historiallinen materialismi. (Marxin, Engelsin ja monen muun kehittämä)
      Ihmiskunnan oleminen on sen kehityshistoria tyvestä latvaa kohti.
      Alunperin ihmislajin esilajit ja meidän lajimmekin toimi ilman tavaratuotantoa keräilijä-metsästäjä tuotantomuodossa. Pienet yhteisöt tekivät alkeelliset työkalut itse. Tuotantovälineet keppi, kivi ym. ja käyttäjä esiintyivät samassa persoonassa. Vieläpä työkalujen periytyminen ei ollut sukulinjassa vaan ihmisen kuoltua työkalut siirtyivät yhteisön tarpeisiin. Tällainen asiaintila on havaittu mm.P- Amerikan intiaanien keskuudessa 1800 luvulla tutkija Morganin laajan tutkimustyön tuloksena. Eristyksessä ollut intiaaniyhteisö.
      Voidaan sanoa, että työ ja työkalu loivat ihmisen. Alkuyhteisön kadottua maanviljelyksen ja karjanhoidon ilmaantuminen mullistivat senaikuisen yhteisön.

      Tavaraa tuotettiin yli tarpeen vaihtoa varten. Omistajien luokka syntyi suuren enemmistön niskan päälle. Vapaa alkuyhteisö muuttui luokkayhteisöksi, orjanomistusjärjestelmäksi.
      Alkuyhteisö synnytti omanlaatuisen sivistyksellisen kulttuurin. Työkalujen kehitys tuhosi sen noin 8 000 vuotta eaa. jälkeen. Henkiuskomukset muuttuivat jumaluskonnoiksi ilmiöiden selittäjänä. Ei pahansuopaisuuttaaan vaan tiedon puutteen vuoksi. Samaan aikaan tuotannon kehittymisen ohella kehittyi tieteellisempää kulttuuria mm. kirjoitustaito, numerot, rakennustaito, elintarviketuotanto
      Korkeampi tuotannollinen taso synnytti korkeamman sivistyksellisen tason. Yksijumalaiset uskonnot synnyttivät ns. kokonaisvaltaisen maailmanselityksen keräämällä kaiken "tiedon" yhden jumaluuden alle. Silloisen työväenluokan, orjien asema oli lohduton. Isäntä omisti jopa hänen henkensä voidessaan tappaa orjan tahtonsa mukaan.

      Aineellisen tuotannon kehitys synnytti samalla korkeampaa sivistystasoa. Aineellisen tuotannon kehitys on ensisijaista. Ei voida lukea ellei ole kirjaa. Maan muokkaus ilman työkaluja on mahdoton urakka. Mutta sivistys luo myös tutkimusta ja henkisen työn kautta aineellinen tuotanto saa uutta tietoa.
      Sekä aineellinen että henkinen työ ovat kaiken a ja o. Omistaminen ei luo yhtään mitään. Omistaminen on vain riistoa edistävä muoto.

      Hyppään ohi orjuuden jälkeisen feodaali-aateliston ja papiston muodostaman feodaalisen talousjärjestelmän. Sen uumenissa kehittyi kapitalistinen talousmuoto.
      Aineellinen tuotanto kehittyi hitaasti. Papiston yksinvalta sivistyksessä esti todellisen tiedon hankkimista. Kaupunkiporvaristo, yksityiset ammatinharjoittajat, laivanvarustajat ym. vaativat maa-aatelin ja papiston poistumista vallasta, jotka olivat esteenä orastavalle teollisuustuotannolle.

      Valistusaika aloitti sen mikä nykyään näkyy uskonnoista luopumisen erotilastoissa. Tiede erosi uskonnosta. Kaiken aineellisen tutkimus eteni pikajunan vauhtia. Se edisti feodalismin tuhoutumista ja kapitalismin valtaannousua.

      Välihuomautus.
      Aineellisen tuotannon kehitys on ensisijaista ihmiskunnan historian kehityksessä. Kulttuurinen sivistys lähtee aineellisen tuotannon tasolta, saa uutta tietoa ja se siirtyy toteutukseen uutena koneena tai muuna sellaisena. Symbioosi on selvä.

      Loppukaneetti.
      Kapitalismissa tapahtuu sama kehitystrendi kuin aikaisemmin. Se nousee hallitusvaltaan, kehittää tuotantovoimia ja sivistystasoa ja luo samalla uuden korkeamman talousmuodon edellytykset.
      Porvarit, jotka seisovat yksityisomistajien talousmuodon ikuistajina, olettavat että aineellinen ja sivistyksellinen kehitys ovat huipussaan. Korkeampaa tasoa ei olisi ja kapitalismi säilyisi ikuisesti.
      Sellainenkin seikka kuin maapallon rajalliset resurssit vaatii sääntelyä monella tasolla mutta ei lainkaan tieteellisen tiedon lakkauttamista. Maailmaa hallitsee tätä nykyä yksi prosenstti omistajista ja niistäkin voi erottaa alle sata biljonääriä.
      Omistus on ristiriidassa oikeustajun suhteen mutta myös tuotannon suhteen.
      Historiallinen materialismi ennustaa kapitalismin jälkeen tulevan yhteisöllisemmän talousmuodon, joka puolestaa nostaa edelleen aineellista ja henkistä tuotantoa.

      • Anonyymi

        Hyvä että joku viitsii kirjoittaa asiaa.

        Ihmiskunnan historian tiivistelmiä lukiessa herää väistämättä kysymys, voiko asioita tarkastella yleismaailmallisten yleiskäsitteiden tasolla yksityiskohtaisten ja käsitenimitteellisten käytännön asioiden sijaan. Kas kun nämä alakäsitteelliset asiat voisivat ja voivat olla moninaisia yläkäsitteen pysyessä samana. Eli mitkä ovat yläkäsitteet kapitalismissa ja kommunismissa, tai mitkä käsitteet ohjaavat näitä taloudellisia intressejä.

        Monimutkainen on monimutkaista. Kun asiat ovat liian monimutkaisia, niitä ei pystytä käsittelemään järkevällä tasolla. Tuhat sivuinen ihmisen taloushistorian teos ei avaa "Adam Smithin näkymättömien käsien" takana vaikuttavia yleismaailmallisia tekijöitä. Lopulta nämä yleismaailmalliset ilmiöt ovat hyvin peruslaatuisia ja kaikkea elämää koskevia.

        Mitä tulee uskontoon. Uskonto on aina ollut moraalikoodistoa rautalangasta väännettynä Pihtiputaan Mummolle. Lopulta tiede ei voi astua viitekehyksestään Jumalan tontille, eikä asialla ole merkitystäkään, luonnonlait ovat Jumalan luomia ja ihminen leikkii niillä ja toivoo oppivansa lentämään, jonka linnut tekivät jo aikoja sitten Jumalan evoluutioon kirjoittaman luonnonlain avulla, lain jonka mukaan vahva tahto vie vaikka läpi harmaan kiven.

        Mitä ovat yleismaalliset ilmiöt. Tylsiä ja arkipäiväisiä tunteita ja haluja. Ihmeellistä on sekin, että Kiinalaisen kulttuurin hyveitä ovat pidättyväisyys ja suvaitsevaisuus. Länsimaisen kulttuurin ahneus ja kateus, jotka ovat länsimaisen kulttuurin ja talousteorian johtavia voimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä että joku viitsii kirjoittaa asiaa.

        Ihmiskunnan historian tiivistelmiä lukiessa herää väistämättä kysymys, voiko asioita tarkastella yleismaailmallisten yleiskäsitteiden tasolla yksityiskohtaisten ja käsitenimitteellisten käytännön asioiden sijaan. Kas kun nämä alakäsitteelliset asiat voisivat ja voivat olla moninaisia yläkäsitteen pysyessä samana. Eli mitkä ovat yläkäsitteet kapitalismissa ja kommunismissa, tai mitkä käsitteet ohjaavat näitä taloudellisia intressejä.

        Monimutkainen on monimutkaista. Kun asiat ovat liian monimutkaisia, niitä ei pystytä käsittelemään järkevällä tasolla. Tuhat sivuinen ihmisen taloushistorian teos ei avaa "Adam Smithin näkymättömien käsien" takana vaikuttavia yleismaailmallisia tekijöitä. Lopulta nämä yleismaailmalliset ilmiöt ovat hyvin peruslaatuisia ja kaikkea elämää koskevia.

        Mitä tulee uskontoon. Uskonto on aina ollut moraalikoodistoa rautalangasta väännettynä Pihtiputaan Mummolle. Lopulta tiede ei voi astua viitekehyksestään Jumalan tontille, eikä asialla ole merkitystäkään, luonnonlait ovat Jumalan luomia ja ihminen leikkii niillä ja toivoo oppivansa lentämään, jonka linnut tekivät jo aikoja sitten Jumalan evoluutioon kirjoittaman luonnonlain avulla, lain jonka mukaan vahva tahto vie vaikka läpi harmaan kiven.

        Mitä ovat yleismaalliset ilmiöt. Tylsiä ja arkipäiväisiä tunteita ja haluja. Ihmeellistä on sekin, että Kiinalaisen kulttuurin hyveitä ovat pidättyväisyys ja suvaitsevaisuus. Länsimaisen kulttuurin ahneus ja kateus, jotka ovat länsimaisen kulttuurin ja talousteorian johtavia voimia.

        Kapitalismin teoria.
        Ihminen tavoittelee hyvää.
        Kun ihmisellä on vapaus, koko yhteiskunta on mahdollisimman hyvä jokaisen toteuttaessa parasta osaamistaan.

        Kommunismin teoria.
        Yhteiskunta tavoittelee hyvää.
        Kun yhteiskunta tavoittelee hyvää, koko yhteiskunta on hyvä.

        Kapitalismin teorian ongelma.
        Vapautta ei ole määritelty.
        Koko teoria on lapsellinen yhden idean rajoittunut uskomus.
        Teoriassa jää näkemättä että vapauden toteuttaminen vaatii resursseja, joiden yksityisomisteisuutta teoria ei käsittele.
        Yksityisomisteisuuden vuoksi kapitalismin teoria koskee vain resurssien omistajia, ja tuottaa kurjuutta omistamattomalle väestönosalle.

        Kommunismin teorian järkevyys.
        Hyvä määritellään yksilön käsitteen yläkäsitteellä yhteiskunnalla.
        Tällöin hyvä koskee kaikkia yksilöitä.


    • Anonyymi

      Mitenkä sitten toimitaan demokraattisesti.

    • Anonyymi

      Leninhän se terrorin aloitti Neuvosto-Venäjällä täysin tunteeton ihminen
      jos koki jonkun vastustajaksi seurasi armotta teloitus, on hyvin mahdollista
      jos tämä humanisti olisi elänyt pitempään ja pysynyt vallassa ihmisuhreja
      olisi tullut vähän vähemmän.

      • Anonyymi

        Minne unohtui vallankumouksen rauhanomaisuus 1917 lokakuussa?
        Neuvostot ottivat vallan suomensyöjä Kerenskiltä (suomalaisten porvareiden suosikki) lähes ilman kuolonuhreja. Neuvostojen II edustajakokous julistautui valtiovallaksi ja muodosti uuden hallituksen kahden puolueen edustajista.
        Keväällä 1918 alkoi porvareiden vastavallankumous laajemmin. Samaan aikaan ulkomaiset interventiot olivat haaskalla. Suomalaiset porvarit kävivät aluevaltaussotaa Itä-Karjalassa moneen otteeseen sekä Virosta käsin kohti Pietaria. Saksalaiset vapaajoukot sotivat lähinnä Latviasta käsin perustaakseen Baltiaan saksalaisen kuningaskunnnan. Englantilaisia joukkoja nähdään Ukrainassa ja Muurmannin radalla. Ranskalaisia etelässä, japanilaisia idässä. Nämä tukivat tsaarin jälkeistä valkoista armeijaa työväenvallan kukistamiseksi.
        Tarjosiko vastavallankumouksen joukot hunajaa neuvostovalle? EI. Sieltä tuli julmia teloituksia, raakaa sotaa, raiskaamista ja kaikkea. Neuvostovallan joukot vastasivat raakuuksiin valkoisten teloituksilla. Aiheellista vai ei. Suomalaiset suojeluskuntalaiset raiskasivat Itä-Karjalassa ja ryöstivät kansalaisten vähiä omaisuuksia. Heillekö olisi tullut laulaa kiitosvirsiä.

        Kansalaissodat ovat olleet aina sodista raaimpia. Porvari osasi niissä kunnostautua jo 1800 luvulla. Entä natsien miljoonaiset joukkomurhat ja jotka sota-aikainen porvari-Suomi hyväksyi.
        Neuvostovalta vastasi vastavallankumoukseen porvarien määrittelemällä mitalla.
        Suomessa suojeluskuntaporvari mestautti jopa ala-ikäisiä lapsia "punaisina terroristeina". Suomen porvarin raakuus on yksi maailmanhistorian kovimpia.


    • Anonyymi

      Lenin kannatti väkivaltaa ja terroria kommunistijoukot olivat tiukasti
      järjestäytyneitä Venäjä oli hajallaan mikä oli kommunisteille eduksi.
      Länsimaat olivat tehneet sijoituksia Venäjälle ja kun näkivät kuinka
      käy tukivat valkokenraaleita. Vasta kommunistien valtaanpääsy
      päästi oikein pirun irti.

      • Anonyymi

        Arvoisa lapsukainen.
        Kansalaissodassa, luokkasodassa, vallankumoussodassa, porvarin rahansaalitussodassa ammutaan molemmin puolin.
        Neuvosto-Venäjän kansalaissodassa punaisia ammuttiin, teloitettiin, terrorisoitiin. Porvari ei sääliä tuntenut. Ei ainakaan suomalainen porvari Itä-Karjalaa terrorisoidessaan 1918- 1922 tai hyökätessään valkoisten venäläisten tukena Virosta Pietria kohti.
        Porvaritko kävivät sivistynyttä sotaa? Venäjän punaisetko puhtaita pulmusia. Heidänkö olisi tullut viedä leipää valkoisille jokaista heidän laukaustaan kohden.
        Yrittäisitte ymmärtää, että kansalaissodassa valkoiset halusivat porvarien valtaa ja punaiset säilyttää neuvostojen vallan. Kansalaissota oli raaka sota molemmin puolin.
        Yrittäisitte kysyä itseltänne, miksi suomalaiset porvarit hyökkäsivät Neuvosto-Venäjän alueelle vuosina 1918-1922 puolenkymmentä kertaa tappaen ja raiskaten. Mikä intressi heillä oli raakuuksissaan toisen valtion alueella.


    • Anonyymi

      Valitettavasti se kommunismi toi nälkä kurjuutta vankilaa Venäjälle ja
      julmaakin julmemman hallituksen jonka kanssa ei haluttu maailmalla
      olla tekemisissä ja jota pelättiin, niin porvari kuin työläinen, jossa lakot
      murrettiin väkivallalla kun olot kurjistuivat. Kommunismin historia on
      ollut synkkää luettavaa.

    • Anonyymi

      Arvoisa lapsukainen.
      Puhutte täyttä soopaa.
      Neuvostovalta solmi välittömästi kansalaissodan voiton jälkeen kauppa- ja diplomaattisuhteet ulkovaltoihin mm. Suomeen. Lännen valtioista Englanti muiden perässä.
      Leninin hallitus noudatti NEP-talouspolitiikkaa, jossa sallittiin kapitalismia valtion valvonnassa. Olisiko hallitus ollut hirmuhallitus? Toki sielläkin näyteltiin sisällissodan jälkiseuraukset kuten Suomessakin mutta ei läheskään Suomen verenhimoisuuden mittarilla.
      Oletteko huomannut, että NL, USA ja Englanti liittoutuivat yhteen saksalais-suomalaisen fasismin kukistamiseksi ja onnistuivat. Saamme kiittää tästä tämän kolmikon yhteistoiminnasta. Juho Kusti Paasikivi saattoi huokaista helpotuksesta, kun aikaisemmin ulkoministeri Erkko puuhasi Suomelle talvisodan.

      Kysymys. Miksi lähinnä perussuomalaisten ja muiden oikeistolaisten propaganda tähtää uuteen vihollisuuteen Venäjää suhteen. Tällä kertaa kapitalistien Venäjää vastaan? Olisiko se sota oikeutettu? Mitä Suomi sillä voittaisi.

      • Anonyymi

        Stalin, apurina O.V.Kuusinen, Lenin, Mao ,Pol-pot, Chuewara ,Pohjois-Korean
        diktaattorit, näiden kommarijodolla on tapettu mieletön määrä ihmisiä,
        historiallisesti lyhyenä aikana. Suomi ei suunnittele sotaa Venäjää vastaan,
        Suomi on rauhanomainen valtio.


      • Anonyymi

        kuinka ilkiät kirjoittaa potaskaa iso miesoletettu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalin, apurina O.V.Kuusinen, Lenin, Mao ,Pol-pot, Chuewara ,Pohjois-Korean
        diktaattorit, näiden kommarijodolla on tapettu mieletön määrä ihmisiä,
        historiallisesti lyhyenä aikana. Suomi ei suunnittele sotaa Venäjää vastaan,
        Suomi on rauhanomainen valtio.

        Suomen kapitalistit tappavat parhaillaan omia kansalaisiaan köyhyydellä ja muulla sorrolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kapitalistit tappavat parhaillaan omia kansalaisiaan köyhyydellä ja muulla sorrolla.

        Missä muussa maassa olisi paremmat olot kuin Suomessa ne joissa olisi
        paremmat olot ovat kyllä pohjoismaat täällä kommunistitkin voivat toimia
        paljon on myönteistä Suomessa tapahtunut, eikä vainota ketään, elinikäkin
        maailman korkeimpia.


    • Anonyymi

      Tanskan valtio vakoilee omia kansalaisiaan Yhdysvaltain vakoiluelimille.

      Tanskan yleisradion DR:n mukaan maan puolustusvoimien tiedustelupalvelu FE on kerännyt tietoja tanskalaisista Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n avustamana.
      https://yle.fi/uutiset/3-11561157

      Voiko tämä olla mahdollista Suomessa? Suomi on lähes natomaa.

      • Anonyymi

        Sama toimintaa harjoitetaan myös Suomessa. Tiedustelulait luotiin kyseiseen tarkoitukseen. IT-ihmiset tietävät että jokaisessa Windows ja Linux tietokoneessa on takaportti kansalaisen edesottamusten selvittämiseksi.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11560390
      USA on asettanut suomalaisen liikemiehen pakotelistalle. Neljä yhtiötä on listalla.
      Syyte on yhteistyöstä venäläisten yhtiöiden kanssa!!!!
      Kapitalistinen vapaakauppa on mennyttä kalua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korkein oikeus päätti 22.9.2020 äärioikeistolaisen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toiminnan välittömästä lakkauttamisesta. Päätös perustui näkemykseen siitä, että liike on toiminut vastoin lakia, sekä myös että yhdistyksen tavoitteet rikkovat perustuslakia ja demokraattisia arvoja. On selvää, että tämä on voitto meille liberaalia demokratiaa kannattaville, kun yhdistyksen toiminta vihdoin pysyvästi kiellettiin.
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/martti-paldanius/aarivasemmistolla-ei-ole-sijaa-2020-luvulla/

      Kokoomuksen edustaja esiintyy reilusti fasismia vastaan. Hän edustaa demokraattista porvaristoa.

      Mutta.... mutta. Entä jatko artikikelissa. Hän yhdistää fasismin vasemmistolaisuuteen. Hän ottaa esimerkiksi Antifa nimisen fasismin vastaisen järjestön ja asettaa sen fasistiseksi samalla tavalla kuin nyt kielletyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen.
      Kokoomuksen edustaja Paldanius kieltää itsensä kun pyhä Pietari kielsi vain ryhmänjohtajansa. Paldanius tosiasiassa suree fasistisen PVL:n kieltämistä. Hän ei tosiasiassa ole lainkaan fasismin vastaisessa rintamassa.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

        "Mutta.... mutta. Entä jatko artikikelissa. Hän yhdistää fasismin vasemmistolaisuuteen. Hän ottaa esimerkiksi Antifa nimisen fasismin vastaisen järjestön ja asettaa sen fasistiseksi samalla tavalla kuin nyt kielletyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen."

        Jospa kommentoija Partacus nostaa Martti Paldaniuksen blogista suoran lainauksen kohdasta, jossa ko. kirjoittaja asettaa Antifan oikeuden lakkauttaman PVL:n tapaan fasistiseksi organisaatioksi.

        Minä en kyseisestä Paldaniuksen blogista sellaista tekstiä löydä >> Partacus valehtelee.

        Se miten Martti Paldanius viittaa Uuden Suomen blogissaan kommunismidiktatuurin, joiden pystyttäjien päämäärä oli ja on edelleen lakkauttaa liberaali monipuoluedemokratia ja pystyttää kommunismidiktatuuri, lienee se mikä aiheuttaa happovaivoja Partacukselle ja hänen aatetovereileen.
        Niin fasististen kuin kommunististen valtioiden perustajat ovat historian saatossa lakkauttaneet demokratian ja pystyttäneet diktatuurin.

        Vai eikö Leninillä, Marxilla, Stalinilla ja Otto Suomensyöjä Kuusisella muka ollut ensimmäisenä tehtävänä lakkauttaa monipuoluedemokratia ja pystyttää yksipuoluediktatuuri, jossa kommunisteilla piti olla kaikki valta?
        Kaikkia noita bolsevikkirikollisia Marxia, suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pitävät edelleen arvostettuina oppi-isinään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja oiotaanpa jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

        "Mutta.... mutta. Entä jatko artikikelissa. Hän yhdistää fasismin vasemmistolaisuuteen. Hän ottaa esimerkiksi Antifa nimisen fasismin vastaisen järjestön ja asettaa sen fasistiseksi samalla tavalla kuin nyt kielletyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen."

        Jospa kommentoija Partacus nostaa Martti Paldaniuksen blogista suoran lainauksen kohdasta, jossa ko. kirjoittaja asettaa Antifan oikeuden lakkauttaman PVL:n tapaan fasistiseksi organisaatioksi.

        Minä en kyseisestä Paldaniuksen blogista sellaista tekstiä löydä >> Partacus valehtelee.

        Se miten Martti Paldanius viittaa Uuden Suomen blogissaan kommunismidiktatuurin, joiden pystyttäjien päämäärä oli ja on edelleen lakkauttaa liberaali monipuoluedemokratia ja pystyttää kommunismidiktatuuri, lienee se mikä aiheuttaa happovaivoja Partacukselle ja hänen aatetovereileen.
        Niin fasististen kuin kommunististen valtioiden perustajat ovat historian saatossa lakkauttaneet demokratian ja pystyttäneet diktatuurin.

        Vai eikö Leninillä, Marxilla, Stalinilla ja Otto Suomensyöjä Kuusisella muka ollut ensimmäisenä tehtävänä lakkauttaa monipuoluedemokratia ja pystyttää yksipuoluediktatuuri, jossa kommunisteilla piti olla kaikki valta?
        Kaikkia noita bolsevikkirikollisia Marxia, suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pitävät edelleen arvostettuina oppi-isinään.

        Lisähuomio: Kun blogisti Paldanius nostaa kommunismidiktatuurin rikokset näkyviksi, on se Partacuksen mielestä fasismin kannattamista.

        Tuohon on aivan suora linja Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ajoista, jolloin sekä Moskovan Kreml että sen Suomessa sijainnut haarakonttori SKP ja sen lehdistö, eritoten Tiedonantaja, tuomitsi hyvin kernaasti fasisteiksi kaikki ne, jotka asettuivat millään tavalla Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin pyrkimyksiä vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja oiotaanpa jälleen Partacuksen patologista valehtelua.

        "Mutta.... mutta. Entä jatko artikikelissa. Hän yhdistää fasismin vasemmistolaisuuteen. Hän ottaa esimerkiksi Antifa nimisen fasismin vastaisen järjestön ja asettaa sen fasistiseksi samalla tavalla kuin nyt kielletyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen."

        Jospa kommentoija Partacus nostaa Martti Paldaniuksen blogista suoran lainauksen kohdasta, jossa ko. kirjoittaja asettaa Antifan oikeuden lakkauttaman PVL:n tapaan fasistiseksi organisaatioksi.

        Minä en kyseisestä Paldaniuksen blogista sellaista tekstiä löydä >> Partacus valehtelee.

        Se miten Martti Paldanius viittaa Uuden Suomen blogissaan kommunismidiktatuurin, joiden pystyttäjien päämäärä oli ja on edelleen lakkauttaa liberaali monipuoluedemokratia ja pystyttää kommunismidiktatuuri, lienee se mikä aiheuttaa happovaivoja Partacukselle ja hänen aatetovereileen.
        Niin fasististen kuin kommunististen valtioiden perustajat ovat historian saatossa lakkauttaneet demokratian ja pystyttäneet diktatuurin.

        Vai eikö Leninillä, Marxilla, Stalinilla ja Otto Suomensyöjä Kuusisella muka ollut ensimmäisenä tehtävänä lakkauttaa monipuoluedemokratia ja pystyttää yksipuoluediktatuuri, jossa kommunisteilla piti olla kaikki valta?
        Kaikkia noita bolsevikkirikollisia Marxia, suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pitävät edelleen arvostettuina oppi-isinään.

        Diktatuurilla on negatiivinen sävy. Onko yhteiskunnan järjestäminen kaikkien hyvää palvelevaksi ja pienen ihmisen kyvyttömyyttä nähdä omaa ja muiden parasta suojelevaksi huono asia?
        Jos joku ryhmä haluaa ruveta kannibaaleiksi, jota aatetta lähellä kapitalismi lapsenuskossaan on, pitäisikö sellainen sallia, demokratian nimissä?

        Ihminen jolla ei ole tarpeeksi kehittynyt pää, tarvitsee kaitsijan, viisaan kommunistin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Diktatuurilla on negatiivinen sävy. Onko yhteiskunnan järjestäminen kaikkien hyvää palvelevaksi ja pienen ihmisen kyvyttömyyttä nähdä omaa ja muiden parasta suojelevaksi huono asia?
        Jos joku ryhmä haluaa ruveta kannibaaleiksi, jota aatetta lähellä kapitalismi lapsenuskossaan on, pitäisikö sellainen sallia, demokratian nimissä?

        Ihminen jolla ei ole tarpeeksi kehittynyt pää, tarvitsee kaitsijan, viisaan kommunistin.

        "Diktatuurilla on negatiivinen sävy."

        Ymmärrettävistä syistä tuo sävy on suurimmalla osalla kokemusten tai saadun tiedon perusteella negatiivinen.
        Suomalaisia kommunisteja äänesti eduskuntavaaleissa 2019 noin 6 tuhatta ihmistä, joten sen verran löytyy maassamme kommunismidiktatuurin kannattajia.


        Neuvostoliiton ja muiden kommunismidiktatuurin kannattajien ohella myös Hitlerin Saksan kannattajilla näkee vastaavaa ymmärrystä diktatuurin autuaaksi tekevään olemukseen.

        Osaatko sinä Partacus nyt lainata Martti Paldaniuksen blogikirjoituksesta kohtaa, jossa sinun väittämäsi mukaan kirjoittaja "suree fasistisen PVL:n kieltämistä"?


        "Ihminen jolla ei ole tarpeeksi kehittynyt pää, tarvitsee kaitsijan, viisaan kommunistin."

        Diktaattori Josif Stalin ja Otto Suomensyöjä Kuusinenhan olivat suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden mielestä vallan erinomaisen kyvykkäitä ihmisiä, ja kommunisteja, ja he tiesivät kommunistien mukaan paremmin kuin suomalaiset, että Suomen monipuoluedemokratia tulee lakkauttaa ja maamme tulee pakkoliittää neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin.
        Tosin jopa suomalaiset kommunistit tarttuivat aseeseen estääkseen Stalinin ja Kuusisen rikollisten suunnitelmien toteuttamisen, mikä stalinistien, kuten vaikkapa Partacuksen mukaan kielinee vain ihmisistä, joilla "ei ole tarpeeksi kehittynyt pää", ja jotka tästä johtuen "tarvitsee kaitsijan", siis diktaattorin, joka käskee mitä on tehtävä.

        No nyt tämän diktaattorin viisauksia, ja on ruvettu tutkimaan Suomen valtio taholtakin.

        "Stalinin vainoissa kuolleiden suomalaisten kohtalo selvitetään perinpohjaisesti – lopputulokseen on kaikilla vapaa pääsy

        Tutkimus ei rajoitu pelkästään vainojen uhreihin, vaan suomalaisten historiaa Venäjällä tarkastellaan laajasti."

        https://yle.fi/uutiset/3-11505539


        Kun suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole vieläkään tuominneet Stalinin ja Kuusisen rikoksia Suomea ja suomalaisia vastaan talvella 1939-1940, niin tuossa ylempänä oleva Partacuksen kommentti selventää sikäli asiaa, että palstan pääpolitrukin mielestä diktatuurilla on turhan negatiivinen sävy silloin kun kyseessä on kommunistidiktaattori, jolloin hän onkin "viisas kommunisti" ja "kaitsija".
        Jo tuon perusteella ei ole mikään ihme, että kommunisteilla ei ole tätänykyä omaa puoluetta Suomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Diktatuurilla on negatiivinen sävy."

        Ymmärrettävistä syistä tuo sävy on suurimmalla osalla kokemusten tai saadun tiedon perusteella negatiivinen.
        Suomalaisia kommunisteja äänesti eduskuntavaaleissa 2019 noin 6 tuhatta ihmistä, joten sen verran löytyy maassamme kommunismidiktatuurin kannattajia.


        Neuvostoliiton ja muiden kommunismidiktatuurin kannattajien ohella myös Hitlerin Saksan kannattajilla näkee vastaavaa ymmärrystä diktatuurin autuaaksi tekevään olemukseen.

        Osaatko sinä Partacus nyt lainata Martti Paldaniuksen blogikirjoituksesta kohtaa, jossa sinun väittämäsi mukaan kirjoittaja "suree fasistisen PVL:n kieltämistä"?


        "Ihminen jolla ei ole tarpeeksi kehittynyt pää, tarvitsee kaitsijan, viisaan kommunistin."

        Diktaattori Josif Stalin ja Otto Suomensyöjä Kuusinenhan olivat suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden mielestä vallan erinomaisen kyvykkäitä ihmisiä, ja kommunisteja, ja he tiesivät kommunistien mukaan paremmin kuin suomalaiset, että Suomen monipuoluedemokratia tulee lakkauttaa ja maamme tulee pakkoliittää neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin.
        Tosin jopa suomalaiset kommunistit tarttuivat aseeseen estääkseen Stalinin ja Kuusisen rikollisten suunnitelmien toteuttamisen, mikä stalinistien, kuten vaikkapa Partacuksen mukaan kielinee vain ihmisistä, joilla "ei ole tarpeeksi kehittynyt pää", ja jotka tästä johtuen "tarvitsee kaitsijan", siis diktaattorin, joka käskee mitä on tehtävä.

        No nyt tämän diktaattorin viisauksia, ja on ruvettu tutkimaan Suomen valtio taholtakin.

        "Stalinin vainoissa kuolleiden suomalaisten kohtalo selvitetään perinpohjaisesti – lopputulokseen on kaikilla vapaa pääsy

        Tutkimus ei rajoitu pelkästään vainojen uhreihin, vaan suomalaisten historiaa Venäjällä tarkastellaan laajasti."

        https://yle.fi/uutiset/3-11505539


        Kun suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole vieläkään tuominneet Stalinin ja Kuusisen rikoksia Suomea ja suomalaisia vastaan talvella 1939-1940, niin tuossa ylempänä oleva Partacuksen kommentti selventää sikäli asiaa, että palstan pääpolitrukin mielestä diktatuurilla on turhan negatiivinen sävy silloin kun kyseessä on kommunistidiktaattori, jolloin hän onkin "viisas kommunisti" ja "kaitsija".
        Jo tuon perusteella ei ole mikään ihme, että kommunisteilla ei ole tätänykyä omaa puoluetta Suomessa.

        Tiedät hyvin itsekin että toinen maailman sota oli joukkopsykoosiin sairastuneiden fasistien turpoavan pullataikinan torjuntavoitto. Kummalla puolella tätä pullataikinaa Suomalaiset olivat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedät hyvin itsekin että toinen maailman sota oli joukkopsykoosiin sairastuneiden fasistien turpoavan pullataikinan torjuntavoitto. Kummalla puolella tätä pullataikinaa Suomalaiset olivat?

        Kyllä se on kommunismidiktatuurin puuhastelijat asia sillä tavalla, että Suomeen hyökkäsi 30. marraskuuta 1939 Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin armeija, jonka suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pylväspyhimyksenään palvoma Otto Suomensyöjä Kuusinen oli Stalinin asettaman Terijoen nukkehallituksen johtajana tänne hyökkäämän kutsunut.
        Siltä päivämäärältä alkoi Suomen osalta toinen maailmansota.

        "Stalinin 105 häpeän päivää – eli tarina siitä, miten pieni Suomi nöyryytti neuvostodiktaattorin

        Stalin lähti 1939 Suomen valloitukseen torvet soiden, mutta talvisodasta tuli Neuvostoliiton johtajan kenties suurin häpeänäytelmä, joka ei mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaisesti."

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5912a6e0-1439-4d4d-a52e-acfee6acb9a8

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ei enää ole. Suomi on.
        Siinä sitä on kommunismintorjuntaa vallan piisalle asti, vai mitä se punatulkku asiasta tuumii?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on kommunismidiktatuurin puuhastelijat asia sillä tavalla, että Suomeen hyökkäsi 30. marraskuuta 1939 Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin armeija, jonka suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pylväspyhimyksenään palvoma Otto Suomensyöjä Kuusinen oli Stalinin asettaman Terijoen nukkehallituksen johtajana tänne hyökkäämän kutsunut.
        Siltä päivämäärältä alkoi Suomen osalta toinen maailmansota.

        "Stalinin 105 häpeän päivää – eli tarina siitä, miten pieni Suomi nöyryytti neuvostodiktaattorin

        Stalin lähti 1939 Suomen valloitukseen torvet soiden, mutta talvisodasta tuli Neuvostoliiton johtajan kenties suurin häpeänäytelmä, joka ei mennyt ollenkaan käsikirjoituksen mukaisesti."

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5912a6e0-1439-4d4d-a52e-acfee6acb9a8

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ei enää ole. Suomi on.
        Siinä sitä on kommunismintorjuntaa vallan piisalle asti, vai mitä se punatulkku asiasta tuumii?

        Diktaattori oli ihan jossain muualla kuin Neuvostoliitossa, se oli rajojemme sisällä aseveljeyden merkeissä.
        Jopa kapitalistien kehdon palvottu Charles Chaplin asettui fasismia vastaan. Tosin neuvostosympatiat johtivat punaisen vaatteen lailla karkotukseen Amerikasta.

        Muistutuksena diktatuurista Adenoid Hynkelin pullataikina https://www.youtube.com/watch?v=-jj-PaqFrBc


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Diktaattori oli ihan jossain muualla kuin Neuvostoliitossa, se oli rajojemme sisällä aseveljeyden merkeissä.
        Jopa kapitalistien kehdon palvottu Charles Chaplin asettui fasismia vastaan. Tosin neuvostosympatiat johtivat punaisen vaatteen lailla karkotukseen Amerikasta.

        Muistutuksena diktatuurista Adenoid Hynkelin pullataikina https://www.youtube.com/watch?v=-jj-PaqFrBc

        Saksa ja Neuvostoliitto allekirjoittivat elokuussa 1939 keskinäisen hyökkäämättömyys- ja etupiirisopimukset, josta seurasi maiden yhteistuumin toteuttaman Puolaan hyökkäykseen ja maan jakoon hyökkääjien kesken, kuten jo elokuun lisäpöytäkirjassa linjattiin.

        https://histdoc.net/historia/dogo1939.html

        "Salainen lisäpöytäkirja.

        Saksan valtakunnan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen allekirjoittamisen johdosta ovat kummankin osapuolen allekirjoittaneet täysivaltaiset edustajat käyneet äärimmäisen luottamuksellisia keskusteluja kummankin osapuolen etupiireistä Itä-Euroopassa. Nämä keskustelut ovat johtaneet seuraaviin tuloksiin:

        1. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Baltian maihin (Suomi, Viro, Latvia, Liettua) kuuluvilla alueilla muodostaa Liettuan pohjoisraja silloin Saksan ja SNTL:n etupiirien rajan. Samalla tunnustetaan molemmin puolin Liettuan intressi Vilnan alueeseen.

        2. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Puolan valtioon kuuluvilla alueilla rajoitetaan Saksan ja SNTL:n etupiirit kulkemaan suunnilleen jokien Narew, Veikseli ja San linjaa.

        Kysymys siitä, pitävätkö molemminpuoliset intressit itsenäisen Puolan valtion säilyttämistä toivottavana ja miten tämä valtio tulisi rajata, voidaan lopullisesti selvittää vasta myöhemmän poliittisen kehityksen kuluessa.

        Joka tapauksessa molemmat hallitukset ratkaisevat tämän kysymyksen ystävällisessä yhteisymmärryksessä.

        3) Kaakkois-Eurooppaa koskien neuvosto-osapuoli korostaa kiinnostustaan Bessarabiaan. Saksan puolelta ilmoitetaan, että sillä ei ole mitään poliittista kiinnostusta näihin alueisiin.

        4) Molemmat osapuolet käsittelevät tätä pöytäkirjaa äärimmäisen salaisesti.

        Moskova ./. 23. elokuuta 1939.

        Saksan Valtakunnanhallituksen puolesta v. Ribbentrop

        SNTL:n hallituksen valtuuttamana V. Molotov"

        https://histdoc.net/historia/nichtang.html




        "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

        -

        "Neuvostoliiton/Venäjän reparoitu historia on restusoinut Saksa-kumppanuuden 1939-1941."

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/

        https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc


    • Anonyymi

      Suomessako ei sitten vakoiltaisi? Kaikki valtiot vakoilevat, Kiina on kova
      vakoilemaan omia kansalaisiaan ja lisännyt sitä paljon viime vuosina
      kameroita on asennettu satoja miljoonia ja tietenkin Kiina vakoilee
      myös muuta maailmaa.

      • Anonyymi

        Kylmä vakoilusota on palannut maailmanpoliikkaan. Ja Donald Trump nimitti 104-vuotiaan entisen kansakoulunopettajansa korkeimman oikeuden uudeksi jäseneksi.


      • Anonyymi

        Kommunistit on kovia vakoilemaan, eniten ne vakoilee omia kansalaisiaan.


    • Anonyymi

      Sensuuri tiukkenee Kiinassa kommunistipuolueen 100 vuotis päivän takia.
      Kaikki kritiikki on tukahdutettu, Kiina on kuitenkin haavoittuva monien
      sisäisten ongelmien takia.

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri sortaa vähemmistöjään.

      "Australialais­selvitys: Kiina pyyhkii pois vähemmistö­kulttuureja tuhoamalla tuhansia moskeijoita ja muita iki­vanhoja pyhättöjä

      Jopa 16 000 moskeijaa Xinjiangissa on vaurioitunut tai tuhottu."

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006647728.html

    • Anonyymi

      "Some on valtavirta, mahdollisuus totuuteen mutta myös valhemedioiden ahjo.
      SKP:n palsta on edennyt vuosien saatossa".
      Näin toveri aloittaa.
      Kyllä somessa onkin paljon valheita. Toista se oli ennen . Tosin silloinkin vain Tiedonantaja oli ainoa johon saattoi varauksettomasti luottaa. Johan sen nimikin sen sanoi ; Tiedonantaja.

      • Anonyymi

        Palstan pääpolitrukki-Partacus on täällä valehdellut vuodesta toiseen eri nikeillä, mutta nyt tais siniveristä alkaa ujostuttamaan.

        Työpaikoilla sitä kutsuttiin myös Taudinkantajaksi, silloin kun se oli vielä Pravdan haarapainoke Suomessa. Tulihan siitä suukopua punatulkkujen kanssa ja jokunen yritti jelmistelläkin. Olivat aina taatusti isänmaan asialla, Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin asialla.
        Kommunistit olivat korskaa porukkaa vielä 60-70-luvuilla, kun itädiktatuuri näytti voimaansa ja siihen selkään kelpasi näiden pikkurakkien nojata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstan pääpolitrukki-Partacus on täällä valehdellut vuodesta toiseen eri nikeillä, mutta nyt tais siniveristä alkaa ujostuttamaan.

        Työpaikoilla sitä kutsuttiin myös Taudinkantajaksi, silloin kun se oli vielä Pravdan haarapainoke Suomessa. Tulihan siitä suukopua punatulkkujen kanssa ja jokunen yritti jelmistelläkin. Olivat aina taatusti isänmaan asialla, Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin asialla.
        Kommunistit olivat korskaa porukkaa vielä 60-70-luvuilla, kun itädiktatuuri näytti voimaansa ja siihen selkään kelpasi näiden pikkurakkien nojata.

        TaistolaisStalinistit oli vastenmielinen ilmiö Suomessa tuolloin ihan oikesati,
        hallitsivat tiettyjä aloja ja olivat helvetin oikeassa ja Tiedonantaja oli Pravdan
        veljeslehti, historiasta voi tuotakin aikaa lukea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TaistolaisStalinistit oli vastenmielinen ilmiö Suomessa tuolloin ihan oikesati,
        hallitsivat tiettyjä aloja ja olivat helvetin oikeassa ja Tiedonantaja oli Pravdan
        veljeslehti, historiasta voi tuotakin aikaa lukea.

        Kun n-liitto romahti sekin oli lännen syytä, syyt kaikkeen pahaan oli lännen
        ja U:san syytä, aivan sama kaiku tänään Venäjän kommunisteilla ja Putinilla
        lännen vehkeilystä on myös kysymys Navalnyin myrkytyksestä.


    • Anonyymi

      Xi Jinping haluaa tulla uudeksi Maon vertaiseksi johtajaksi, vieläköhän
      veri lentää?

    • Oikeistolaiset porvarit, varsinkin persuporvarit esiintyvät juuri siten kuin viimeisimmät viestit osoittavat. Pelkkää parjausta tai valehtelua. He eivät pyri yhteiskunnan tilanteen analyysiin.
      Perussuomalaisten osaaminen rajoittuu mamu-mamu ja homot takaisin rikoslakiin rikolliseksi propagandaan. Heidän teesinsä vihervasemmistolaiset kommunistit on muunnos Hitlerin natsien juutalaisbolsevikki teesistä. Uutuutena he ovat keksineet maatalouskommunisti teesin. Näitä he toistelevat omilla ja toisten foorumeilla. Persuismi on valhemedioiden ykkössaaristo.
      EU:ssa uskonnollinen äärioikeisto on aloittanut fasismin puhtaaksipesun väittämällä marxilaisuuden olevan fasismia.

      On erittäin tärkeää seurata ajankohtaista politiikkaa mutta myös samalla tutustua marxilaisuuteen; yleiseen kansantalousoppiin sekä materialistiseen filosofiaan.
      Marxilainen sosiologia avautuu silloin ylivoimaisena oppina esiin.
      Lyhyt jako porvarihumanismin ja marxilaisuuden välillä.
      Porvarioppi: Ihminen on synnynäisesti katala, kiero ja sotahimoinen.
      Marxilaisuus: Ihmisen ajatuskanta syntymähetkellä on nolla. Ihmisen perusolemus on olla ystävä toisille, tehdä yhdessä työtä yhteisön eteen.
      Porvarioppi: Ihminen on synnynnäisesti itsekäs, yksilöllinen ja omanvoitonpyyteinen.
      Marxilaisuus: Ihminen on synnynnäisesti toisiin myönteisesti suhtautuva, yhteisöllinen. Porvariopit voivat saada joistain sotakiihkoilijoita. Yksityisomaisuus synnyttää itsekkyyttä.

      Rohkeasti nuoremmat ja vanhemmat demokratiaa tukevat palstalle estämään taantumusporvarien ihmisvihamielinen ja valheellinen kirjoittelu. Porvarien enemmistö on olemukseltaan rehtiä ja reilua porukkaa. Rehdit uskovaiset eivät levitä ihmisvihamielisiä näkemyksiä.
      Estetään persutaantumuksen ihmisyyden vastaiset näkemykset.

      Työajan lyhentämisvaatimus on noussut valtakunnallisesti esille. Se on mnerkittävä uudistus ja tulee lähivuosina varmasti toteutumaan jossain muodossa. Asiaa kannattaa pitää yllä.

    • Anonyymi

      Suomen kansan enemmistö ei luota eikä kannata kommunistipuoluetta,
      on aivan turhaa pähkäillä miksi on paljon kommunismin vastustajia,
      ei edes rehti porvari kannata kommunismia.

    • Anonyymi

      Molempien kommunistipuolueiden tippuminen pois puoluerekisteristä viime eduskuntavaalien vain muutaman tuhannen äänen saamisen jälkeen osoittaa sen, ettei kommunismidiktatuurin aate saa Suomessa enää minkään sortin kannattajakuntaa.

      Suomalaisten kommunismidikatuurin puuhastelijoiden poliittinen alamäki alkoi heti Neuvostoliiton kommunismidikatuurin itsemurhan jälkeen, sillä siinä vaiheessa tosi tieto Neuvostoliiton kommunismidikatuurin itsestään antaman ulkoisen kuvan ja dokumenttien osoittaman synkän todellisuuden välillä tuli valokeilaan ja hyväksytyksi tuoda julkiseksi.

      Kremlin edessä käskystä konttaamaan konennetut ja siihen tottuneet kommunistit eivät kuitenkaan jättäneet Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin romahtamisen jälkeen konttaamistaan, vaan tämän päivän kommunistit työskentelevät Putinin Venäjän fasistisen, militaristisen ja imperialistisen diktatuurin eteen aivan samalla tavalla kuin he uurastivat Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin asian eteen.

      • Anonyymi

        Elämisen perusedellytys, koti, puuttuu puolelta miljoonalta amerikkalaiselta. Prosenttiosuus on Suomessa suurempi. Eikö yhteiskunnan tehtävä olisi absoluuttinen kansalaistensa elämän perusedellytysten järjestäminen? Kapitalismissa kotikin on yksilön omilla ponnistuksilla hankittu. Jos kodittomia olisi enemmän toistuisivat vuoden 1918 tapahtumat.


    • Anonyymi

      Suomi on EU.n:n mallimaa asunnottomuuden poistossa muualla asunnotto-
      muus on noussut, Suomessa olisi aunnottomuus 2027 nollassa.

      • Anonyymi

        Suomi oli hiihdon suurmaa Lahteen 2001 asti.


    • Anonyymi

      Putinin ja Kremlin edessä kumartelevat porvarit eivät kykene estämään maailman työväenliikkeen nousua.
      Kapitalismi ajaa itseään väistämättömään umpikujaan. Jatkuvan kasvun ideologia tuhoaa itsekkään "minulle paljon" talousteorian. Maailmaa hallitseekin jo kourallinen ökyrikkaita.
      Kommunistien yhtenäisyyden asia tulee aina muistaa. Sen puolesta tulee tehdä työtä. Hajanaisuus auttaa vain rahansaalistajia.

    • Anonyymi

      Kapitalismi on sopeutuvaa lajia ei ajaudu helposti umpikujaan.

      • Anonyymi

        Kuten Finnair, UPM ja Neste jne. osoittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten Finnair, UPM ja Neste jne. osoittavat.

        Kapitalismi ei osoita häviämisen merkkejä sitä kommunistit ovat haudanneet
        monet kerrat, kommunistit tarvitsee kapitalismia.


    • Anonyymi

      "Molempien kommunistipuolueiden tippuminen pois puoluerekisteristä viime eduskuntavaalien vain muutaman tuhannen äänen saamisen jälkeen ...."

      Erittäin tärkeä huomio. Kommunistien hajanaisuus antaa tilaa porvarilliselle politiikalle. Todellinen vaihtoehto valtapolitiikalle jää taustalle.
      KTP:n ja SKP:n johdon tulisi tuntea vastuu maamme työväenluokalle. Eihän kumpikaan puolue voi kamppailla toista vastaan päästäkseen näkyviin.
      Hajanaisuus palvelee taantumusta.
      Kummankin puolueen jäsenten tulisi ottaa aloite käsiin, nostaa kissa pöydälle.

    • Anonyymi

      https://www.ktpkom.fi/opintoaineisto/muistumia-mustilta-vuosikymmenilta-osa-1/
      KTP:n sivustolla asiapitoinen artikkelisarjan 1, osa valkoisen Suomen poliittisesta historiasta. Kannattaa lukea.
      Tällä palstalla on samoja aiheita käsitelty viime vuosina.

      Kuriositeetti.
      Punaisia sotaorpoja sijoitettiin kansalaissodan jälkeen porvarien perheisiin työjuhdiksi ja kasvatettaviksi porvareiksi n. 25 000 lasta. Kaikki eivät suinkaan olleet orpoja. Äideiltä vietiin lapsia kylmäverisesti,
      Tämä on yksi vähemmän tunnettu suojeluskuntaporvariston rikoksista.

      • Anonyymi

        Koko kansalaissota se oli niin turha sota se on niin surullista luettavaa,
        kansalaisia agitoitiin vallankumoukseen asein ja seuraukset olivat
        murheelliset, noin käy kun ääriryhmät alkavat toimia.


    • Anonyymi

      Jos suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat, Josif Stalin, Otto Suomensyöjä Kuusinen ynnä muu bolsevikkirosvojoukko olisi onnistunut talvella 1939-1940 aloittamassaan hyökkäyssodassa ja Suomen miehityksessä, olisi Suomea kohdannut vastaavankaltainen kommunismidiktatuurin kurjuus, jonka jälkiä selvitellään nyt Kansallisarkiston toimesta.

      "Stalinin vainoissa kuolleiden suomalaisten kohtalo selvitetään perinpohjaisesti – lopputulokseen on kaikilla vapaa pääsy"

      https://yle.fi/uutiset/3-11505539

      https://arkisto.fi/esiselvitys_suomalaisista_venajalla_1917-1953


      Suomi taisteli ja säilytti itsenäisyytensä, ja suomalaiset ovat sittemmin osoittaneet täydellisen epäluottamuksensa kommunistista ideologiaa kohtaan hylkäämällä sitä asiaa ajavat ryhmät ja heidän puolueensa historian hautuumaalle.

      Vielä jäljellä olevat harvalukuiset suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovatkin keskittyneet tätänykyä enimmäkseen kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen Venäjän valeuutisten ja propagandan levittämiseen omissa julkaisuissaan ja somessa, joissa puolustellaan muun muassa Ukrainaan kuuluvan Krimin Venäjän armeijan miehityksellä toteuttamaa pakkoliittoa Venäjään.

    • Anonyymi

      Tietenkin. Muuten televisiossa olisi Amerikkalaisten tissien sijaan Karjalaisia kansantanssijoita. Mikä menetys.

    • Sääliksi käy ulkomaisia työntekijöitä. Varsinkin ukrainalaisia.
      https://yle.fi/uutiset/3-11566555

      Ukrainalaisia on värvätty Suomeen töihin ja yritykset harjoittaneet niiden avulla raakaa riistoa; alipalkkausta, jopa pelkällä ruokapalkalla, asunnot konteissa, ei terveydenhoitoa ja muitakaan työnantajavelvotteita. Töitä ympäri viikon pitkiä päiviä ja ilman ylityö- ja viikonloppukorvauksia.
      Ammattiliitot yrittävät kaikkensa tilanteen korjaamiseksi mutta eivät omaa poliisivaltuuksia. Yksi kiero yritys kaatuu nurin paljastuksissa, heti perään samat omistajat perustavat yhtiön toisella nimellä.
      Ukraina itse on munannut itsensä holhousvaltion partaalle. Maa käy sisällissotaa. Venäjän kapitalismi tukee venäläisperäisiä alueita, lännen kapitalismi ja EU muuta osaa maasta. Ei ole väärin arvioitu, jos toteaa Ukrainan joutuneen lännen holhousvaltioksi ja on varikon partaalla. Lännen kapitalistit imevät maasta jokaisen sentin minkä irti saavat. Rahakapitalisti pitkät välittää siveellisyydestä ja oikeudentunnosta. Raha kelpaa mistä vain lisäarvoa saa eikä tunne moraalia.
      Suomalaiset kapitalistit ja kaikenlaiset pienyrittäjät lisäävät ukrainalaisten taakkaa suoranaisella orjatyöllä puhumattakaan epätoivoisten ryhtymistä myymään ruumistaan rahasta lännen ilottelupaikoissa.
      Lännen kapitalismi pussitti Ukrainan valheillaan ja kansallisuusomaisuus valuu läntisille ryöväreille. Länsi petti Ukrainan totaalisesti.

      SKP:n täytyisi hankkia hinnalla millä hyvänsä kieltaitoisia analysoimaan ulkomaiden lehtien artikkeleita. Niissä on usein hyvin paljon toisenlaista totuutta kuin Suomen valtamediassa. Myös siltä osin, mitä Suomessa jätetään julkaisematta.

      • Anonyymi

        Partacuksen jorinoista näkyy kauas semmoinen tosiasia, ettei hän ole osallistunut "oikeisiin töihin" miesmuistiin. Ollut enempi politrukki.


    • Anonyymi

      Kummallista.
      Palstalla roikkuvat porvarit hyväksyvät ukrainalaisen työvoiman hyväksikäytön Suomessa ja luultavasti muissakin maissa.

    • Anonyymi

      Porvarit puolustaa omistajien etuja.
      Työväestön tulee puolustaa omia etujaan.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelijat vertautuvat hihhulisaarnaajiin rukoillessaan kuolleen aatteensa heräämistä, eikä puolue, joka sai 0,1 prosentin ääniosuuden, siis noin 4,5 tuhatta lappua koko maassa, ole tietysti millään tavalla vakavasti otettava Suomen poliittisessa toiminnassa.

      Jos nyt alkuunsa tekisitte selvän pesäeron bolsevikkirikolliseen Vladimir I. Leniniin, kommunistidiktaattori Josif Staliniin ja hänen häntyriinsä Otto Suomensyöjä Kuusiseen, jotka molemmat bolsevikkirikolliset yrittivät Suomen itsenäisyyden lakkauttamista ja oman kommunismikurjuutensa pakkotuontia maahamme, sekä koko Neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin sen koko olemassolon aikana, niin sen jälkeen teidän kanssa voi alkaa keskustella hieman vakavammin muistakin asioista.

      Päinvastaisessa tapauksessa te olette edelleen kommunismidiktatuurin kannattajia ja sen eteen puuhastelijoita, ja suomalaiset äänestäjät ovat nähneet sen, sekä kommunistien perinteen mukaisen Kremlin edessä konttaamisen, jolla te palvelette kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen nyky-Venäjän asiaa.

      Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden palava haaveuni on Suomen erottaminen läntisistä naapureistaan, Euroopan Unionin jäsenyydestä ja läntisestä puolustusyhteisöstä, jotta Moskovan Kreml pääsi ulottamaan inhat lonkeronsa Suomen politiikkaan samalla tavalla kuin se teki Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vuosikymmeninä, ja samalla se skenaario takaisi suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhasteiljoille Venäjän federaation varsin vahvan kommunismidiktatuuripuolueen selän taustatueksi ja toivotuksi nosteeksi.

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat noilla reunaehdoilla maskeerattuja Moskovan Kremlin häntyreitä.

      • Anonyymi

        Edellinen viesti sekoittaa persut ja kommunistit keskenään.
        Persut nuolevat Venäjän oligarkkien saappaita ja Putinin korvantauksia. Samanlainen kiihkouskovaisuus yhdistää molempia.
        Teikäläiset persut olettavat että hyökkäys on paras puolustus. Sen lisäksi brutaalit valheet olisivat hyvä hämäyskeino. Valhe toimiikin jonkun aikaa. Omatkin voivat pettää matkan kuluessa. Turussa persut paljastivat itsensä Putinin trolleiksi. Se heijastanee koko puolueen sisintä.
        Idolinne A.Tuominen petti työväenaatteen ja siirtyi fasismin konklaaviin. Ehkä AT on jumalanne, kommunistien porukkaan häntä ei hyväksytä. Miksi fasismin konklaaviin siirtynyttä tulisi palvoa?


    • Anonyymi

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat todentotta ottaneet vaarin taannoisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden iskulauseesta: Eteenpäin, Otto Ville Kuusisen viitoittamaa tietä!

      Nyt he ovat sillä Otto Suomensyöjän tiellä, jonka viitta osoitti kuin osoittikin kommunismidiktatuurin puuhasteijoiden hautuumaalle, pylväpyhimyksensä vierukseen.

      Kepeät mullat vaan, kommunismidiktatuurin puuhastelijat, me demokratian, ihmisoikeuksien ja vapauden kannattajat jatkamme, ja toteamme - Eteenpäin!

    • Anonyymi

      Teikäläiset persut tukevat Hitlerin viitoittamaa tietä onnelaan. Ainakin 100 viestiä olette rustanneet syksyn aikana fasismin vastustajien parjaamiseksi.
      Te syötte hapannutta makkaraa Hitlerin tappion päivänä, joka oli demokraattien Voiton Päivä. Toinen teidän idolinne on A. Tuominen, joka siirtyi demokratian leiristä fasismin kyytiin. Teikäläiset suorastaan hihkuvat riemusta kun joskus demokratiaa puoltava henkilö möikin itsensä fasistiksi.
      Nautitte varmaan siitäkin ja laskette miljoonia, jotka fasismi tuhosi fyysisesti ilman sotaa ja riemuitsette sitäkin kuinka paljon siviilit kärsivät Hitlerinne riehunnasta. Laskette oppinne ehkä Rytin autuaan valehtelun varaan.
      Häpeäisitte ryökäleet. Olette raakalaisia natsidiktatuurin nuoleskelijoita. Painukaa suolle.

      • Anonyymi

        "Teikäläiset persut tukevat Hitlerin viitoittamaa tietä onnelaan....."

        Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että 2. maailmansodan päättymisestä tulee muutaman vuoden päästä kuluneeksi 80 vuotta? Ja siitä huolimatta te palstan jäännös-erä-kommarit jahkaileatte ko. sotaa edelleen yötä päivää, vuodesta toiseen. Ja höpertelette Hitlertistä yms. aivan kuin eilen tapahtuneista asioista. Onko kyseessä jonkilainen "pako todellisuudesta" - kun SKP nauttii tanakkaa nolla-kannatusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Teikäläiset persut tukevat Hitlerin viitoittamaa tietä onnelaan....."

        Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että 2. maailmansodan päättymisestä tulee muutaman vuoden päästä kuluneeksi 80 vuotta? Ja siitä huolimatta te palstan jäännös-erä-kommarit jahkaileatte ko. sotaa edelleen yötä päivää, vuodesta toiseen. Ja höpertelette Hitlertistä yms. aivan kuin eilen tapahtuneista asioista. Onko kyseessä jonkilainen "pako todellisuudesta" - kun SKP nauttii tanakkaa nolla-kannatusta.

        Neuvostoliiton ja Saksan elokuun 1939 keskinäisestä hyökkäämättömyys- ja etupiirisopimuksesta ja maiden yhteistuumin toteuttamasta Puolan valtauksesta on jo reilut 80 vuotta.
        Neuvostoliitto ja Saksa olivat toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökkäys Suomeen 30. marraskuuta 1939 oli saman Hitler-Stalin -sopimuksen lisäpöytäkirjan seuraus, sillä siinä Suomi luettiin Viron, Latvian ja Liettuan lailla Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin alamaisvaltioiksi,

        Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pylväspyhimyksenään palvoma Otto Suomensyöjä Kuusinen vielä Terijoen nukkehallituksen johtajana pyysi puna-armeijan rosvoretkelle rauhalliseen Suomeen, vaikka Suomella ja Neuvostoliitolla oli voimassa oleva voimassa oleva hyökkäämättömyyssopimus.

        Tätä Josif Stalinin ja Otto Suomensyöjä Kuusisen hyökkäyssotarikosta talvella 1939-1940 eivät suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ole missään tai koskaan julkisesti tuominneet, eli kommunistit ovat kyseisen rikoksen tieten tahtoen peittelelijöitä.

        "HYÖKKÄÄMÄTTÖMYYDESTÄ JA RIITOJENRAUHANOMAISESTA RATKAISUSTA SUOMEN JANEUVOSTOLIITON KESKEN HELSINGISSÄ 21 PÄIVÄNÄTAMMIKUUTA 1932 TEHTY SOPIMUS.(Suomen Asetuskokoelma 249/1932, Ulkoasianministeriön Sopimussarja 13/1932)"

        -


        "HYÖKKÄÄMÄTTÖMYYDESTÄ JA RIITOJEN RAUHANOMAISESTA RATKAISUSTA SUOMEN JA NEUVOSTOLIITON KESKEN TEHDYN SOPIMUKSEN VOIMASSAOLOAJAN PIDENTÄMISTÄ KOSKEVA, MOSKOVASSA 7 PÄIVÄNÄ HUHTIKUUTA 1934 TEHTY PÖYTÄKIRJA. Suomennos"

        https://histdoc.net/pdf/nonaggr.pdf


        "Ainakin Ždanovin, Molotovin ja Kuusisen käsien kautta kulki suunnitelma Suomen valtiojärjestelmän muuttamisesta heti kaavaillun neuvostomiehityksen jälkeen kansanrintamajärjestelmän avulla ja "kansanviholliset" vangitsemalla. Tästä voi päätellä, että neuvostojohdolla oli aikomuksena - ideaalitapauksessa - toteuttaa Suomessa vastaava mullistus, joka Liettuassa, Latviassa ja Virossa toteutettiin kesäkuun 1940 miehityksen jälkeen, siis liittäminen neuvostotasavaltoina Neuvostoliittoon.
        Stalin on tehnyt korjauksia myös SKP:n 30.11. päivätyn vetoomuksen luonnokseen(30.11. delo 578 s. 16-31). Suomen kansanhallitus ilmoitti perustamisestaan julistuksella 1.12.1939. Luonnoksessa on Stalinin korjauksia. Se julkaistiin Pravdassa 2.12. 1939."

        Vihavainen, Timo; Manninen, Ohto; Rentola, Kimmo; Zuravljov, Sergei: Varjo Suomen yllä — Stalinin salaiset kansiot. 2017. ss. 165-166.

        https://www.finna.fi/Record/fikka.4268603


    • Että teikäläiset kehtaatte valehdella, kyllä te kehtaatte.
      Nettisivuston alusta saakka teikäläiset ovat laittaneet juttua II maailmansodasta valheellisesti. Niihin on vastattu. Nyt kesän ja syksyn aikana on massoittain viestejä Hitlerin hyvyydestä ja NL:n syyllisyydestä teikäläisten toimesta. Argumentit ovat olleet täyttä potaskaa.
      II maailmansota lyhyesti. Hitlerin fasistinen Saksa liittolaisineen (Suomi yhtenä) aloitti Euroopan valloituksen. Liittoutuneet estivät sen ja vapauttivat Euroopan fasismin ikeestä. Ei muuta. Suomi sai fasismista vapaan itsenäisyyden liittoutuneiden sotatoimien ansiosta.

      Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi mm. Iltalehti tuotti erikoisnumeroita itsenäisyyden alkuvaiheista sekä 1918 - 1944 kauden fasistista järjestöistä.Niissä totuus esitti 99 prosentin osuutta. Näiden lehtien sisältöä esim. minä toin esille useissa aloituksissa kriittisten kommenttien kera.
      Viime vuosina on esiintullut useita tutkimuksia suomalaisesta fasismista ja niitäkin teoksia on esitelty palstalla mm. meikäläisen toimesta.
      Nämä julkaisut ovat erittäin arvokkaasti valaisseet isänmaamme historiaa, sen murhepilkkuja, demokratian nujertamista, vehkeilyjä saksalaisen fasismin sekä keisarillisen Saksan kanssa.
      Noin vuotta 1990 ennen kouluissa olleet ovat saaneet suuresti väärän kuvan mainituista aiheista.

      Porvarikirjoittajat ovat esittäneet koko nettihistorian ajan palstalla valheellista tietoa Itsenäisyytemme alkuvaiheista ja toisesta maailmasodasta.
      Tämä nykyinen natseja tukeva viestijä vetoaa fasismin leiriin siirtyneen A. Tuomisen nimissä "ihanaan saksalaiseen fasismiin" Suomen pelastajana.
      Totuus on, että liittotuneet pelastivat Suomen fasismista nuijimalla natsit maan rakoon.
      Jotkut harvat typerykset itkevät vieläkin fasismin tappiota.

      • Anonyymi

        Jatkappa, Partacus, koskaan päättymätöntä sotaasi mahtavan jälkiviisauden voimalla. Ja kun vielä vajaat parikymmentä vuotta sinnittelet, pääset juhlimaan 2. maailmansodan alkamisen satavuotis-päiviä.


    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa tarpeelliseksi käyneen tavan mukaisesti Partacuksen patologista valehtelua

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät pääse yli eikä ympäri siitä tosiasiasta, että Neuvostoliitto ja Saksa olivat toisen maailmansodan aloittajavaltioita, ja Suomen osalta tuon sodan aloitti Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri, lavastettuaan ensin ns. Mainilan laukaukset, ja syytettyään niistä sitten Suomea, sai siten tekosyyn maamme valtaukselle, joka oli tosiasiassa paljon laajemman Suur-Neuvostoliitto-suunnitelman yksi osatekijä.

      Otto Suomensyöjä Kuusinen oli Stalinin kanssarikollinen Suomea ja maamme kansalaisia vastaan tuolloin kohdistetussa rikoksessa, jossa 430 000 suomalaista ajettiin puna-armeijan rosvolauman pistimillä ja pommeilla pakottaen pois omista kodeistaan talveen, hätään ja sodan kurjuuteen.
      Minulta te kommunismidiktatuurin puuhastelijat ette tule saamaan pienintäkään sympatiaa niin kauan kuin te peittelette ja valehtelette Stalinin ja Hitlerin liiton seurauksista niin Suomelle kuin koko muulle Euroopalle.

      • Anonyymi

        Maailman valloitukseen valmistautunut Saksa.
        Saksan asevoimien vierailut Suomessa ennen 2. maailmansotaa.
        Suomen ja Neuvostoliiton raja 30 km päässä Leningradista (Saksan itäinen elintila politiikka. Barbarossa.)
        Neuvostoliitto neuvotteli rajan siirtämisestä Suomen kanssa kolmeen kertaan ennen talvisotaa.

        Käydäänkö tätä sotatraumaa koskaan puolueettomasti läpi.


    • Anonyymi

      Pahinta tuossa kommunismissa on se että se esiintyy humanismin ni-
      missä ja kaikki nuo rikokset on tehty tarpeellisina toimenpiteinä jotka
      oli välttämätöntä tehdä,toki myönnetään Stalininjn virheet vastahakoi-
      sesti; Stalin kuului sodan voittajiin ja oli N-liiton teollistaja siitä sitten
      kunniaa isä aurinkoiselle.

    • Anonyymi

      Tutustukaa marxilaiseen sosiologiaan. Silloin ei tarvitse puolustella kapitalismin pahinta tautia, fasismia.
      On järjetöntä, että vielä vuonna 2020 löytyy Suomesta fasismin perään nuolijoita. Katkeruus liittoutuneiden voitosta jäytää mieliä. Kaasukammiot ja fasistinen diktatuuri olisivat joillekin edelleen mannaa.
      Esittämieni aloitusten mukana on lueteltu koko joukko nykyajan tutkimuksia suomalaisesta fasismista vuosina 1918 - 1944. Ne ovat merkittävä osa maamme historiaa ja jota legaalinen porvaristo on sumeilematta aikaisemmin vääristellyt. Yleensä kirjavihjeet näkyvät joko aloituksessa tai ensimmäisissä viesteissä. Niissä viestiketjuissa näkyy myös nykyisten pölvästiporvareiden typerää jankutusta jotakuinkin näin "tarvitsimme fasismia oman maamme työläisiä vastaan". Todellisuudessa pölvästit kertoivat totuuden. Valitettavasti valkoisen isänmaan suuntaus fasismin puolesta aiheutti suuret aineelliset vahingot sekä henkiset traumat usealle sukupolvelle. 2010 luvun tutkimukset historiastamme auttavat pääsemään eroon fasismitraumasta.

      Tämä viesti siksi, että palstalla useat porvarikirjoittajat vetoavat asiassa kuin asiassa menneeseen historiaan, tosin vääristellyssä muodossa. Edelleenkin kaikkien demokraattien täytyy torjua fasismin ihannetta levittävien propaganda.
      Jokunen vetoaa jopa raamattuun fasismista hyvänä oppina. Jeesus ja Hitler tuomitsivat seksuaalivähemmistöt (kaasukammio)rangaistukseen. On selvää, ettei tuollaista propagandaa kenenkään tarvitse hyväksyä.

    • Edellä oleva viesti on Partacuksen laatima. En hoksannut nimmarin poistumista
      Anonyymi
      Tänään 18:25

      t. Partacus

    • Anonyymi

      Kommunistit eivät ole kokeneet minkäänlaisia moraalisia tunnontuskia
      kommunistihallitusten ja johtajien tekemistä rikkomuksista vaan ovat
      antaneet täyden tuen nille oikeutettuina tekoina kun ovat olleet fasistiksi
      syytettyinä tai muuten eoäkelpoina ihmisinä, Suomalaiset kun eivät
      hyväksy kommunismia ovat siis fasisteja.

      • Anonyymi

        Vain persut ovat enää todistetusti fasismin kannattajia, muidenkin kuin kommunistien mielestä.


    • "Kommunistit eivät ole kokeneet minkäänlaisia moraalisia tunnontuskia
      kommunistihallitusten ja johtajien tekemistä rikkomuksista ..."

      Tyhmäkö vai tarkoitushakuinen valehtelija? Palstalla porvarikirjoittajilta tulee enemmän valheita kuin tosiasioita.
      NL:n kommunistit pesivät pesäänsä kolmen vuoden kuluttua Stalinin kuolemasta vuonna 1956. Suomen porvaristo ei kunnolla vieläkään ole puhdistautunut 1918 -1944 fasismisuuntauksesta. Kirjallista aineistoa on ja varsinkin nykytutkijoilla mutta valtamedia vaikenee. Porvarit eivät tunne tunnontuksia esivanhempien natsiliittoutumisesta ja sen aiheuttamista vaurioista isänmaalle.
      Milloin saamme odottaa porvareilta yleistä anteeksiantoa porvarillisten arabimaiden tuhoamisesta viime vuosikymmeninä! Se on rikos ihmiskuntaa vastaan, yksi niitä karmeimpia. Arabimaiden tuhoaminen jatkuu edelleen. Palestiinalaisten elämästä tehdään helvettiä. Vauras Libya on pommitettu kivitauteen muutamia mainitakseni. Yleensä nykyaikaisten sotien toimijoina ovat natomaat esiintyneet.

      Vastakaa. Milloin porvarit pyytävät anteeksi ihmiskunnnan vastaisista sodistaan. Milloin porvarit pyytävät anteeksi siirtomaiden kuristamista, sodalla itsenäisyyden estämistä ja sen jälkeen taloudellisen riiston julmaa jatkoa.
      Teillä porvareilla on paljon asioita syntisäkissä. Te porvarit perussuomalaisina esitätte avoimesti natsistisia tunnuksia; rotuerottelua, seksuaalivähemmistöjen lynkkaamista, sotavarustelun kiihdyttämistä ja sitä varten sotuleikkauksia, naisen aseman alistamista ja muita ilkeyksiä.
      Muistatteko Hennalan ja Dragsvikin vankileirihelvetit ja jotka ovat suojeluskuntalaisten kontolla. Entä lasten riistämiset punakaartilaisäideiltä. Olisi hyvä puhdistaa malka omasta silmästä ensin ennenkuin menee kauemmaksi.

      • Anonyymi

        Historiallisesti lyhyenä aikana kommunismin ikeen alla on surmattu ainakin 200
        miljoonaa ihmistä, tarkasti lukumäärää ei edes tiedetä,eihän sen sosialismin
        tällaista pitänyt olla.


    • Anonyymi

      Kommunistit harjoittavat tiukkaa ideologiaa, heidän yhteiskunnassa saisi
      varoa sanomisiaan ettei tulisi syytetyksi vääristä mielipiteistä, agitaatiosta
      tai yhteiskunnan vastaisista mielipiteistä, omassa puolueessa vaikkapa pet-
      turuudesta,niistä syytteistä saisi kärsiä lopun elämänsä perheet ja kaikki
      sukulaisetkin.

      • Anonyymi

        kun kerran kommunisti niin aina kommunisti jos epäilee sitä osoitellaan
        ja maalitetaan jos eroaa K-puolueesta on ikuinen petturi ja pahimmillaan
        fasistien kätyri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kun kerran kommunisti niin aina kommunisti jos epäilee sitä osoitellaan
        ja maalitetaan jos eroaa K-puolueesta on ikuinen petturi ja pahimmillaan
        fasistien kätyri

        näitä pettureita stalinisteilla sitten riittääkin


    • Porvarit veikkaavat väärin. Sosialismi ei synny julistamalla. Enemmistö lähtee uudelle tielle. Vanha muu moska seuraa mukana. On aivan varmaa, ettei rikollisuus poistu kädenkäänteessä. Myöskään itsekeskeiset porvarit eivät muuta ajatuskantaansa yhteisölliseksi käden käänteessä.
      Yksikään talousmuodon vaihdos ihmiskunnan historiassa ei ole tapahtunut kivuttomasti. Porvarit tappoivat aatelisia ja pakottivat ne julmastikin uuteen komentoon. Siitä lähtien (n. 1500 luku)porvarit ovat käyneet lukemattomia sotia keskenään mutta myös feodaalista yhteiskuntarakennetta vastaan. Valtaan tullut porvaristo (kapitalistiluokka) Länsi-Euroopassa alisti yli puolet ihmiskuntaa "uusorjikseen". Palkkatyöläiset alistettiin 14 -16 tunnnin työpäivään. Siirtomaiden itsenäistymistä estettiin aseilla.
      Kapitalistien kontolle voi huoletta laittaa miljardi tai kaksi vainajaa sotien ja kehnojen työehtojen toimesta.

      Reaalisosialismi on myöntänyt ihmisoikeusloukkauksensa. Entä kapitalismi?
      Milloin tuomitsette suomalaiset tappajasuojeluskuntalaiset. Entä natsien puolesta sodissa kuolleet. Tuleeko natseille tuomintaa. Tulee olla tyytyväinen, että neuvostoliittolainen sosialismi oli ratkaisevassa asemassa fasismin lyömisessä. NL vapautti Suomen fasismin vallasta.

      Tiesitkö? P.Svinhufvud, ent. presidentti vannoi 1943, että rauhaa liittoutuneiden kanssa ei saa solmia. Olisi sodittava Saksan rinnalla viimeiseen mieheen. Svinhufvud oli eläessään aitonatsi. Demokraattinen porvaristo kaappasi vallan, nyt riitti natsivaltaa ja välirauha syntyi 4.9.1944.
      Svinhufvud oli isänmaan petturi valhettelija-Rytin ohella.

      • Anonyymi

        Partacus: "Sosialismi ei synny julistamalla."

        Kerrankin olemme Partacuksen kanssa samaa mieltä. Julistamiset eivät paljon auta, kun kommareiden kannatus on 0, 1 %.. Partacuksen kannattaisi myöntää ainakin itselleen semmoinen realiteetti, ettei SKP:n surkea vaalimenestys ollut mitään satunnaista huonoa tuuria, vaan pitkän ajan trendi. Otappa Partacus pääsi pois pensaasta edes hetkeksi ja palaa vuoteen 2020.


      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kerran Partacuksen patologista valehtelua.

        "Tulee olla tyytyväinen, että neuvostoliittolainen sosialismi oli ratkaisevassa asemassa fasismin lyömisessä:"

        Josif Stalinin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri oli liitossa Adolf Hitlerin kansallisosialistisen Saksan kanssa siinä vaiheessa kun nuo kaksi valtiota aloittivat toisen maailmasodan Euroopassa hyökkäämällä yhteistuumin ja sovitusti Puolaan.

        "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

        "Neuvostoliiton/Venäjän reparoitu historia on restusoinut Saksa-kumppanuuden 1939-1941.

        *

        Kun taannoin kävin Kremlissä, mielessäni aktualisoitui muuan vanha kysymys:

        ”Neuvostoliitto kävi näköjään sotansa 1941-1945. Miksiköhän se isäukko lähti Sortanlahdesta Antinpäivänä 1939?”"

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/

        https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc


        Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa elänyt ja kommunistiseen puolueliittiin kuulunut Arvo Tuominen irtautui kommunismidiktatuurista ja julkaisi myöhemmin muistelmissaan purevaa kritiikkiä myös niiltä ajoilta, jolloin Hitlerin Saksa ja Stalinin Neuvostoliitto olivat liittolaisia ja aseveljiä.


        "Kun sitten sota alkoi olla ovella vuonna 1939, niin kuka oli se mies, joka ensimmäisenä kiiruhti natsismia tukemaan? Se oli tietysti Stalin, joka tekemällä liiton Hitlerin kanssa auttoi tätä aloittamaan toisen maailmansodan. Ja sama Dimitrov, joka pitkässä puheessaan oli tuominnut kaikki natseja avustaneet puolueet, valtiomiehet ja valtiot, joutui Kominternin pääsihteerinä siunaamaan Hitlerin Puolaan kohdistuneen hyökkäyksen, ja sitten ymmärtämään niitä sähkösanomia, joita Molotov lähetti Hitlerille, kun tämä oli valloittanut Tanskan, Norjan, Hollannin ja Belgian ja hyökkäsi täydellä voimalla Ranskaan. Silloinhan Molotov Neuvostohallituksen nimissä jokaisen tämmöisen suuren voiton jälkeen onnitteli Hitleriä ja Kominternin johtajisto aina selitti, että Hitler oikeastaan taistelee edistyksen puolesta, koska maailman taantumusta edustivat juuri Hitlerin vastustajat, lähinnä Englanti ja Ranska, tietysti myös Amerikka. Tämmöiseen kummalliseen valoon joutuivat jo neljä vuotta myöhemmin Kominternin viimeisen kongressin suuret puheet ja päätöslauselmat."

        Arvo Tuominen, Kremlin kellot, ss. 159-160.

        https://www.finna.fi/Record/selma.134890

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Arvo_”Poika”_Tuominen

        Neuvostoliito siis tuki tuolloin Saksan lännen sotaretkeä niin materiaalisesti: lisäämällä Saksan tarvitsemien raaka-aineiden, kuten öljyn vientiä, kuin diplomaattisesti, mistä osoituksena on muun muassa Tuomisen kirjassaan esiin tuoma Kominternin, eli todellisuudessa Neuvostoliiton, Hitlerin hyökkäävää sotapolitiikkaa tukevat kannanotot.

        Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä on se, että tuolloinen Suomen Kommunistinen Puolue, jonka puoluohjelma muiden Kominterniin kuuluvien kommunistipuolueiden lailla oli täysin alisteinen Kominterin ohjelmalle aina vuoteen 1943 asti, siis Kominternin lakkauttamiseen asti, täytyi olla Hitlerin sotapolitiikan takana, koska Moskova Kominternin puhetorvella niin määräsi.

        Suomen Kommunistinen Puolue oli Kominternin ohjelmaan sitoutuessaan kansallisosialistisen Hitlerin Saksan sotapolitiikan vankkumaton kannattaja elokuun 1939 Hitler-Stalin -paktin johdosta, ja samalla tavalla Suomen Kommunistinen Puolue oli Neuvostoliiton sotapolitiikan vankkumaton kannattaja tämän hyökätessä yhteistuumin Saksan kanssa Puolaan, ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökätessä sitten muutamaa kuukautta myöhemmin Suomeen Suomen Kommunistinen Puolue oli niin ikään Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin sotapolitiikan vankkumaton kannattaja.

        Suomen Kommunistinen Puolue oli sotapuolue syksyllä ja talvella 1939-1940, siksi että se oli osa Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria, joka taas oli liitossa kansallissosialistisen Saksan kanssa, eikä Partacuksen ja muiden kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden valehtelu tuota tosiasiaa muuksi muuta.


    • Anonyymi

      Kaikesta huolimatta punafasismi jatkoi sortoaan Stalinin neukkulassa,
      jotenka ei se fasismi kokonaan tullut hävitettyä ja alkoi vahvistua kommu-
      nismin pelko ja levittäytyminen.

    • Anonyymi

      Äärikommunistit olisivat olleet valmiita hyväksymään Suomen viemi-
      sen tuohon punahelvettiin, ei voisi enään kunniattomammin toimia
      Suomen tuhoksi, juuri kommunistien suuri viitoittaja ja oppi-isä Kuusi-
      nen toimi juuri noin,.

      • Anonyymi

        Suomi on kansallisvaltio, jonka loivat Ruotsalaiset (suomessa oli Ruotsalainen hallinto 600 vuotta ja on edelleen jäänteenä). Suomalainen maa ja teollisuusomaisuus on Ruotsalaisuuden kautta harvainomaisuutta. Mitä sinä Suomalaisena omistat tästä maasta jota niin kovasti arvostat. Maasta jonka hallinto, sivistys ja kulttuuri on vitsi, ja kansa itsemurhien mallimaa.

        Eivät Suomalaiset sotaa käyneet vaan herrat harhaanjohtamisella.

        Mitä Suomalaisuus lopulta on. Pelkkä kaunis kansallisromanttinen kertomus? Voiko jotain Suomalaisuutta olla jäljellä 600 vuotisen vieraan vallan jälkeen. Kieli ja kulttuuri luo kansan, kieli Suomalaisilla on oma.

        Suomalaisuus on tasa-arvoista. Kielessäkään ei erotella "hän" sanassa sukupuolia. Yhteisomistus, kommunismin perus, on luonnollista Suomalaisuudelle.
        Oikeustolaisuus on aina edustanut ja edustaa Suomessa vierasta valtaa.

        Talous ja omistusjärjestelmiin ei pidä sekoittaa reaalihistoriaa. Aatteet ovat Aristoteleen opin mukaan ihmistä suurempia ihmiskunnan näkymättömiä ideoita. Markkinatalous ei ole aate. Kommunismi ja markkinatalous eivät kuulu samaan käsite-kategoriaan.


    • Anonyymi

      Porvarit surevat fasismin tappiota. He vetoavat Hitleriin ja kommunisteista fasismiin loikkanneeseen A. Tuomiseen.
      Olkaapa iloisia. NL:n sotavoima liittoutuneissa ratkaisi fasismin tappion ja Suomen itsenäisyyden.
      Voisitteko esittää yhdenkin argumentin, miksi fasismin voitto Euroopassa olisi ollut ihmisille hyvä?

      Palstalla on avattu aloitus, jossa varoitetaan fasismin uudelleen noususta, Se on reaalinen uhka. Erilaiset oikeistopopulistit viehättyivät porvarillisten euromeppien julistuksesta "punafasismi". Sen perusteella sorvataan Mussolinin ja Hitlerin kaltaisia oppeja työväenluokan alistamiseksi sadan vuoden takaiseen alistettuun asemaan. Nykyaikainen nationalismi asustaa hyvin lähellä fasismin oppeja. Tietty porvariston osa esittäytyy näin mm. EU-kritiikissä. Se ei esiinny työväen vallan edistämisen puolesta vaan oligarkkikapitalismin puolesta. EU-kritiikki näille porvareille on pelkkä keppihevonen fasismin aatteiden ujuttamisessa.
      Oikeistopopulisteilla rotuopit toistuvat maahanmuuton ja monikulttuurisuuden vastustuksena. Se esiintyy avoimena rasismina. Syntipukit löytyvät juutalaisten sijasta muslimeista. Tosin taustalla esiintyy myös juutalaisviha.
      Palstalla natsi A.Tuomisen (ent. kommunisti) avulla yritetään ujuttaa fasismia uudelleen Suomeen. Se ei käy. Kommunistit ja demokraattiset porvarit tulevat tuhoamaan salakavalan suunnitelman. Ero Stalinin ja Tuomisen välillä on selvä. Tuominen siirtyi tukemaan fasismia. Stalin järjesti NL:n tuhoamaan fasismin.
      Tuominen oli isänmaansa petturi. Stalinin ja muiden liittoutuneiden (Churchill, Roosevelt) ansiosta vapauduimme fasismin kurimuksesta.

    • Anonyymi

      Fasismin vaara on olemassa. Palstalla olevien trollien lisäksi heitä häärii kaikessa somessa.

    • Anonyymi

      Puoli Europpaa joutui punafasismin kurimukseen kymmeniksi vuosiksi,
      Balttian maiden historia tuolta ajalta on ollut pelon ja synkkyyden ai-
      kaa, eikä ole ollenkaan ihme jos kokevat Naton suojelijakseen ihan
      N-liiton syytä miksi niin on, jos Suomi olisi tullut Stalinin miehittämäk-
      si oltaisiiin Natossa yksimielisesti.

    • Nykyajan uutinen.

      https://yle.fi/uutiset/3-11591668
      "Facebook haluaa siivota holokaustin kiistävät postaukset palvelustaan Juutalaisjärjestöt ovat kampanjoineet, jotta Facebookista siivottaisiin holokaustin kiistäminen.
      Kyse on uusimmasta yrityksestä ryhtyä toimiin palvelussa leviäviä salaliittoteorioita ja väärää informaatiota vastaan. Aiemmin tässä kuussa Facebook ilmoitti sulkevansa QAnon-salaliittoteoriaa kannattavia ryhmiä ja sivuja."

      QAnon on äärioikeistolainen valhemedia. Se sepittelee valheita käyttäen apunaan todellisiakin vihjeitä mutta vääristelee johtopäätökset.
      Facebookin miljardööriomistaja ja pääjohtaja on suostunut edellisiin hankkeisiin.
      Holokausti on nimitys saksalaisen fasismin juutalaisuskoisten joukkomurhille ja joita tälläkin palstalla jotkut porvarit tukevat jälkikäteen. Suomen uusnatsijärjestöt ovat julkaisseet holokaustin olevan valhetta. Uusnatseilla on yhteys perussuomalaisiin.
      Tällaiseen uusnatsit hakevat pohjatukea jopa natsiksi tulleen A. Tuomisen avulla.

      Eräs lukija esitti, että kommunistiset kirjoittajat roikkuvat II maailmansodassa. Nyt muutaman päivän sisällä nähdään oikeistoporvarien raju hyökkäys fasisminvastaisia voimia vastaan ja eritoten kommunisteja vastaan, jotka ovat olleet fasismin vastaisen taistelun kärjessä.
      Valitettavasti natsipropagandan levittämistä vastaan täytyy toimia, niin kommunistien kuin muidenkin demokraattien.

      • Anonyymi

        Kommunistiset propagandajulkaisut ovat äärivasemmistolaisia valhemedioita, mutta yllättävä kyllä nämä molemmat äärilaidat konttaavat Kremlin edessä, ja Putinin propandistina toimiva Erkki Johan Bäckman on näiden kummankin yhteyshenkilö, joka on järjestellyt muun muassa suomalaisille Kremlin edessä konttaajille reissuja Venäjän miehittämille Ukrainaan kuuluvalle Krimille ja Itä-Ukrainaan, mutta nehän ovat Partacus sinullekin tuttuja paikkoja kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden valemedian toimittelijan hommia tehdessäsi, ja siten Venäjän asiaa ajaessasi.

        "Se sepittelee valheita käyttäen apunaan todellisiakin vihjeitä mutta vääristelee johtopäätökset."

        Rekisteristä poistetun Kommunistisen Työväenpuolueen edustajia oli aiemmin tänä syksynä samassa mielenosoituksessa QAnon-lössin kanssa Eduskuntatalon portailla.
        Vissihin jokin yhdistävä tekijä, eikä ole vaikea arvata mikä - Putinin asialla molemmat.


      • Anonyymi

        Partacus kirjoittaa:

        "Nyt muutaman päivän sisällä nähdään oikeistoporvarien raju hyökkäys fasisminvastaisia voimia vastaan ja eritoten kommunisteja vastaan, jotka ovat olleet fasismin vastaisen taistelun kärjessä."

        Olisi mukava tietää, jotta missähän ne Partacuksen mainostamat "fasismin vastaiset voimat" oikein luurailevat, kun niitä ei missään näy. Miten olisi, Partacus, jospa yrittäisit kiivetä takaisin maanpinnalle sieltä muumimaailmastasi - tai mikä rinnakkaistodellisuus se sitten onkaan.
        En Sinuna kovin voimallisesti mainostaisi kommareiden "fasismin vastaista taistelua" - sillä Sinua lukuunottamatta kukaan muu tuskin on ko. "taistelusta" kuullutkaan. SKP:n kannatus oli viime eduskuntavaaleissa 0.1 %. Ko. kannatusluku määrittää karulla tavalla kommareiden taistelut. Ne "taistelut" ovat höpö höpö jorinoita - muumimaailman juttuja.


    • Anonyymi

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole missään ja koskaan tuominneet Josif Stalinin ja Otto Ville Kuusisen, jolle Lenin antoi lisänimen Suomensyöjä, Kuusisen paasattua pienten valtioiden osan olevan hävitä historiasta, hyökkäyssotarikosta Suomeen talvella 1939-1940, jolloin Neuvostolitton kommunismidiktatuuri tavoitteli Suur-Neuvostoliiitoa koko Suomen valtauksella, tarkoituksenaan alistaa rauhallinen, pieni naapurivaltionsa oman diktatuurinsa orjaksi.

      Tuolloisen Suomen Kommunistisen Puolueen johtajat hyväksyivät ehdoitta Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin Suomea vastaan suuntauneen militaristisen imperialismin, hyökkäävän sotapolitiikan, jolle se oli saanut valtakirjan Josif Stalin ja Adolf Hitlerin lyötyä aseveljen ja liittolaisen kättä 23. elokuuta 1939.

      "Saksan ja Neuvostoliiton välinen hyökkäämättömyyssopimus"

      https://histdoc.net/historia/dogo1939.html

      "Salainen lisäpöytäkirja.

      Saksan valtakunnan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen allekirjoittamisen johdosta ovat kummankin osapuolen allekirjoittaneet täysivaltaiset edustajat käyneet äärimmäisen luottamuksellisia keskusteluja kummankin osapuolen etupiireistä Itä-Euroopassa. Nämä keskustelut ovat johtaneet seuraaviin tuloksiin:

      1. Alueellis-poliittisen uudelleenjärjestelyn sattuessa Baltian maihin (Suomi, Viro, Latvia, Liettua) kuuluvilla alueilla muodostaa Liettuan pohjoisraja silloin Saksan ja SNTL:n etupiirien rajan. Samalla tunnustetaan molemmin puolin Liettuan intressi Vilnan alueeseen."

      -

      "4) Molemmat osapuolet käsittelevät tätä pöytäkirjaa äärimmäisen salaisesti.

      Moskova ./. 23. elokuuta 1939.

      Saksan Valtakunnanhallituksen puolesta v. Ribbentrop

      SNTL:n hallituksen valtuuttamana V. Molotov"

      https://histdoc.net/historia/nichtang.html

      Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin juoksupoika, sodanlietsoja Otto Suomensyöjä Kuusinen vielä erikseen pyysi puna-armeijaa hyökkäämään Suomeen, mikä aiheutti suoraan 430 000 suomalaisen paon omista kodeistaan talveen ja pakkaseen, sekä kymmenien tuhansien suomalaisten kuoleman ja vammautumisen, ja vielä miltei 200 000:n neuvostoliittolaisen kuoleman ja vammautumisen.


      "Suomen Kansanhallitus . . . hyväksyy täydellisesti Punaisen Armeijan toiminnan Suomen alueella ja kannattaa sitä.

      -

      Tämän tehtävän suorittamiseksi mahdollisimman nopeasti Suomen Kansanhallitus kutsuu Neuvostoliiton hallitusta antamaan Suomen Kansanvaltaiselle Tasavallalle kaikkea välttämätöntä apua Punaisen Armeijan voimin."

      -

      "Terijoella, 1 pnä joulukuuta v. 1939

      SUOMEN KANSANHALLITUS:

      Kansanhallituksen puheenjohtaja ja Suomen ulkoasiain ministeri Otto Kuusinen.
      Kansanhallituksen varapuheenjohtaja ja valtiovarain ministeri Mauri Rosenberg
      Puolustusministeri Aksel Anttila
      Sisäasiain ministeri Tuure Lehen.
      Maanviljelysministeri Armas Äikiä.
      Valistusministeri Inkeri Lehtinen.
      Karjalan asiain ministeri Paavo Prokkonen."


      https://histdoc.net/historia/kuusinen.html

      Sen sijaan, että tuomitsisivat sodanlietsoja-Otto Suomensyöjä Kuusisen rikokset Suomea ja suomalaisia vastaan, suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat palvovat tätä bolsevikkirikollista omana pylväspyhimyksenään, mikä on omalta osaltaan ollut kommuinistien kannatuksen romahtamisen tekijä.

      Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri teki toimimattomuutensa lopulta tajuttuaan itsemurhan, Suomen Kommunistista puoluetta ei enää ole rekisteröitynä puolueena, kun taas itsenäinen ja demokraattinen monipuolue-Suomi on edelleen, ja siitä meidän on kiittäminen niitä miehiä ja naisia, jotka estivät Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin suunnitelmat Suur-Neuvostoliitosta Suomen valtauksella ja alistuksella oman diktatuurinsa orjaksi.
      Kiitos kuuluu heille.

    • Anonyymi

      Aivan samallatavalla Venäjällä on puhdistettu toveri Stalinin mainetta
      suurena voittajana teollistajana suurena valtiomiehenä jonka rikokisista
      yksikään kätyri ei saanut rangaistusta puhumattakaan Stalinista jonka joh-
      dolla tapettiin enempi ihmisiä kuin Saksan holokaustissa.

      • Anonyymi

        Stalinistit tuppaavat Suomesskin kehuskelemaan Stalinia ja ovat pahoit-
        telemassa mieltään kun puhutaan kyseisen herran holokaustista.


    • Luultavasti porvaritrollit nojautuvat natsien historiankirjoitukseen mm. Juhani Putkisen (kok) kautta.

      Putkinen hehkuttaa kuinka yksi aatelinen, ei-natsi, soti II maailmansodassa saksalaisen isänmaan puolesta huulillaan Führerin päiväkäsky Saksan itärintaman joukoille: "Totuuden hetki on nyt koettanut myös teille. Tehtävänne on pelastaa Europan kulttuuri bolshevismilta."
      Tämä oli tunnuksena myös suomalaiselle ss-pataljoonalle Saksan itärintamalla ja muillekin ulkomaisille ss-pataljoonille. Tämä sama teesihän toimi johtotähtenä myös Rytin hallitukselle.

      Suomalaisen fasismin elintilaoppi muistuttaa natsien vastaavaa. Rytin hallituksen sotapropagandaa suoritti kristillinen papisto. Hitlerkin tukeutui kristittyjen Jeesukseen. Papistomme eli hallitus saarnasi, että Jeesus olisi jo maailmankaikkeuden luomishetkellä luvannut Suomen porvareille Itä-Karjalan ja että valloitushankkeen apuna on mahtavat Saksan sotavoimat.
      Lähde: Jouni Tilli: Suomen Pyhä sota, alaviite; Papit jatkosodan pyhittäjinä Jeesukseen tukeutuen sodan voitosta (2014)

      Porvaritrollit esittävät Valpon palkkalistoilla ollutta kommunistien ja demokraattien vainoajaa, fasismia tukenutta A. Tuomista todistajaksi saksalaisen fasismin hyveellisyydestä. Eivätkä edes häpeä.
      Että ne kehtaavat, kyllä ne kehtaavat.

      • Anonyymi

        "Porvaritrollit esittävät Valpon palkkalistoilla ollutta kommunistien ...... "

        Aika hyvin porvari-trollit ovat hommansa hoitaneet. Kommareiden nauttima kutakuinkin 0.0 %:n kannatus on korutonta kertomaa ja puhuu puolestaan. Tällä palstalla on joskus verrattu "Partacusta " vanhojen Jerry Cottoneiden Nevilleen, joka jaksoi muistella, kuinka hän joskus kauan sitten pidätti pyykkivarkaan. Rinnastus on epäilemättä osuva.


    • Anonyymi

      Kommunistien logiikka on äärimmäisen yksipuolinen ja tiukka kuten heidän
      aatteensakin,tuollaista aatetta ei voi pitää pystyssä demokratiassa vain tiuk-
      ka yhden puolueen kaikkea valvova systeemi poliiseineen väkivaltakoneis-
      toineen kameroineen ilmiantajineen se voi pitää yllä kommunistihallin-
      toa.

      • Anonyymi

        juuri noin toimitaan kommarimaissa tänäänkin


      • Anonyymi

        Yksipuolinen logiikka. Kyllä se on niin.
        Fasismi uhkasi valloittaa Euroopan ja melkein valloittikin. Eurooppa keräsi kaikki mahdolliset fasismin vastaiset voimat demokratian puolesta. Valitettavasti Ranska ja Englanti eivät olleet valmiita vuonna 1939. Historia kulki raskaimman kautta. Demokraattinen liittouma syntyi vasta 1941.
        Valitettavasti Suomi tuki fasismia ja aiheutti demokraattiselle liittoumalle suuret tuhot. Onneksi Suomi irtautui natsiliitosta 1944 ja kääsni aseer fasismia vastaan.
        Lähde: Pekka Visuri: Saksan kenraali Suomen armeijan päämajassa 1941.

        Kenraali saapui Päämajaan ohjaamaan Saksan ja Suomen sotatoimia kohti Neuvostoliittoa 13.6.1941. Risto Ryti puhui radiossa 25.6.1941: NL hyökkäsi jälleen maahamme...... Ilmeisesti Ryti valehteli kansalle!
        Ei mitään lahjaa fasismille etu- eikä takakäteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksipuolinen logiikka. Kyllä se on niin.
        Fasismi uhkasi valloittaa Euroopan ja melkein valloittikin. Eurooppa keräsi kaikki mahdolliset fasismin vastaiset voimat demokratian puolesta. Valitettavasti Ranska ja Englanti eivät olleet valmiita vuonna 1939. Historia kulki raskaimman kautta. Demokraattinen liittouma syntyi vasta 1941.
        Valitettavasti Suomi tuki fasismia ja aiheutti demokraattiselle liittoumalle suuret tuhot. Onneksi Suomi irtautui natsiliitosta 1944 ja kääsni aseer fasismia vastaan.
        Lähde: Pekka Visuri: Saksan kenraali Suomen armeijan päämajassa 1941.

        Kenraali saapui Päämajaan ohjaamaan Saksan ja Suomen sotatoimia kohti Neuvostoliittoa 13.6.1941. Risto Ryti puhui radiossa 25.6.1941: NL hyökkäsi jälleen maahamme...... Ilmeisesti Ryti valehteli kansalle!
        Ei mitään lahjaa fasismille etu- eikä takakäteen.

        Kommunistit eivät ole toimineet missään demokratian puolesta vain kommu-
        nismi on heille demokratiaa tiukka puoluevalta jolle kaikki ovat alisteisia,
        oppositio on poissuljettu puolue on heille kaikkivaltias ja tietenkin johtaja
        jolle kaikkien täytyy taputtaa ja ylistää Marxismi-Leninismin hengessä.


    • Anonyymi

      lähteekö joku Rahjan jälkeläinen tuomaan asejunaa maahamme

    • Anonyymi

      Historia on kertonut että sekä sosialistit ja kansallissosialistit ovat mielisairaita. Historia on kantanut molemmat pkaivoon.
      Kiitos siitä.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Sitä todistaa myös se että kommunismi ei pysy vallassa muuta kuin saatanallisella väkivallalla, eikä silläkään. Se todistaa sen että kommunistin korvien välissä ei ole mitään hyödyllistä.


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri pyrkii Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin tapaan hallitsemaan historiankerrontaa.


      "Ranskalaismuseo siirtää Tšingis-kaanista kertovaa näyttelyä Kiinan painostuksen takia – Museo: Kiina halusi sensuroida Mongolian historiaa"

      https://yle.fi/uutiset/3-11594008

      Vielä jäljellä olevat suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat konttaavat myös Pekingin kommunistidiktaattorin edessä.

    • Anonyymi

      Suomalais- kommunistien delegaatio ystävyysvierailulla kiinan kommunis-
      tipuolueen kutsumana taivaallisen rauhan aukiolla seisten Mao Tse Tungin
      suuren kuvan edessä jonka korokkeelle ryhmä laski kukkaseppeleen.

    • Anonyymi

      Vierailu sujui suuren yksimielisyyden vallitessa sekä Kiinan että Suo-
      men kommunistipuolueen edustajat totesivat olevansa tärkeistä
      ideologisista asioista samaa mieltä, ja jatkossa tullaan vahvistamaan
      puolueiden välistä yhteistyötä.

    • Palstan porvaritrollit siirtyivät Kiinan parjaamiseen. Väittely fasismista, sen olemuksesta ja sen aiheuttamista tuhoista Euroopalle ja Suomelle päättyi heille ikävästi. He huomasivat virheensä ottamalla fasistin todistenuoraksi sosialismia vastaan.
      Kiinan parjaaminen, sekään, ei ole palstan porvaritrollien keksintö. Läntinen kapitalismi huomasi peruuttamattoman virheensä Kiinan teollistamisessa. USA:n talouskriisi ja naton hajoamistendenssi ovat seurausta Kiinan suuresta vauhdista kansantalouden kehittämisessä.

      Jos Kiina säilyy kommunististen demokraattien johtamana, se kehittyy maailman talousveturiksi.
      Jos Kiina luisuu kapitalismiin; yksityistää yhä enemmän ja panee suitset sosiaalisen yhteiskunnan rakentamiseen, sekää ei auta lännen kapitalismia.
      Molemmissa tapauksissa Kiina siirtyy lähivuosina maailman talousveturiksi. Kiinan tavaranvaihto ympäri maailmaa tapahtuu ilman pakottamista. Kiina on vastannut ainoastaan USA;n kieroiluihin.
      Lännen kapitalismi joutuu seisomaan toden edessä. Kiinalla sen siistin ulkopolitiikan ansiosta on suhteet ympäri maailmaa. Maan teknologia on korkeinta tasoa. Monisatamiljoonainen tekninen ja kulttuurinen sivistyneistö pärjäävät vaikka millaisia pakotteita länsi sille asettaisi.

      Kiina ei kaadu, vaikka se jatkaisi kapitalismiin. Eikä se kaadu vaikka alkaisi lisätä uutta tuotantovoimaa sosialismin kansalaisyhteiskunnan periaatteilla.
      Vielä yksi erikoisuus. Kiina ei ole uhannut mitään valtiota väkivaltatoimenpiteillä.
      Toinen erikoisuus. Kiinasta löytyy niinkuin muualtakin epäkohtia sylin täydeltä. Porvaritrollit saavat aihetta sylttyihin mielinmäärin. Läntinen rahakas valtamedia tuottaa totta sekä valhetta mutta enimmäkseen puolitotuuksia eli valhetta ja siteeksi totta. Palstalla esiintyy selvästi naton ja lännen kapitalismin edessä konttaavia trolleja, jotka toistavat rahaporvarien propagandaa, usein myös fasismin oppien pohjalla olevaa soopaa.

      Kommunistit ja demokraatit. Tulkaa joukolla palstalle vaihtamaan mielipiteitä. Näitä porvarillisia pikkutrolleja ei kannata pelätä. Köykäistä porukkaa ovat.

    • Anonyymi

      Suomen kommunistisen puolueen keskuskomiteassa käsiteltiin SKP:n val-
      tuuskunnan Kiinan vierailua ja siellä todettiin tärkeiksi suhteiden vahvis-
      taminen, seuraavaksi aiotaan lähettää kutsu Kiinan kommunistiselle puolu-
      eelle vastavierailulle Suomeen jossa vierailun aikana kuuluisi käynti Petros-
      koissa ja vastavuoroisesti olisi seppeleen lasku O.V.Kuusisen patsaalle.

      • Anonyymi

        jonkun mielestä tuokin äijä ruusunsa ansaitsee


    • Anonyymi

      Mitä tulee fasismiin, niin minä olen muuten patologisena valehtelijana tunnetun Partacuksen kerrassaan ainutkertaisen rehellisyydenpuuskan ja se tuoman tunnustuksen kanssa samaa täsmälleen samaa mieltä.



      > Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      > Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa

      > "Partacus
      18.12.2019 17:32"

      > "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      Mutta sen jälkeen meidän kantamme eroavatkin tyystin, sillä siinä missä minä, Suomen valtion, Euroopan Unionin, Yhdysvaltain ym. lailla tuomitsen Venäjän militaristisen imperialismin naapurimaataan Ukrainaa kohtaan, niin Partacus sen sijaan jatkaa antaumuksella suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ajoilta selkäytimeen juurtunutta Kremlin edessä konttaamistaan, mutta tällä kertaa puolustamalla fanaattisesti itse toteamansa "kiistatta fasistisen" Venäjän "militaristista""imperialismia" Ukrainaan kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa.

      Tässä "kiistatta fasisistisen" Venäjän asian ajamisessaan Partacus on mennyt jo niin pitkälle, että hän vaatii rangaistusten suuntaamista rikokseen syyllistyneen Venäjän sijaan rikoksen uhrille, Ukrainalle, jolle tämä kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden ajatusten Volga vaatii pakotteita, kun taas Venäjältä ne tulisi hänen mielestään poistaa.
      Vain tuohon päätelmään voi tulla Partacuksen lainattua hyväksyvään sävyyn eräässä toisessa aloittamassaan keskusteluketjussa Ukrainan kommunistisen puolueen puheenjohtajaa Pedro Symonenkoa, joka juuri tuota siinä sitaatissa esitti.

      Fasismi siis elää ja voi pulskasti tuossa itänaapurissamme, ja suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat sen militaristisen imperialismin vankkoja tukipilareita.

    • Anonyymi

      O.V.Kuusinen oli suuri suomalainen ihminen ja internationalisti jonka
      teoreettiset kirjoitukset MarxismiLeninismin ja sosialistisen maailman-
      kuvan terävöittämisessä ovat olleet suuntaa antavia koko SKP:n ole-
      massa olon ajan. O.V.Kuusinen omisti koko elämänsä proletariaatin-
      diktatuurin vahvistamiseen omalla panoksellaan ja uupumattomalla
      työllään. SKP jatkaa O.V.Kuusisen ohjeilla aina ja ikuisesti.

      • Anonyymi

        Heleijaa Kuusisen perintö elää!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heleijaa Kuusisen perintö elää!!!!

        eipähän äijän työ ole mennyt hukkaan


      • Anonyymi

        "SKP jatkaa O.V.Kuusisen ohjeilla aina ja ikuisesti"

        Kannattaisikohan SKP:n kumminkin vaihtaa "ohjaajaa"? Kuusisen ohjeilla SKP on ajautunut veret seisauttaneeseen 0,1 %:n kannatukseen. On aikalailla koruton kertomus tuo Kuusisen viitoitama tie.


      • Anonyymi

        Punaisen fasismin sokeuttama vallanhimoinen despootti.


    • Anonyymi

      Tiedonantaja julkaisi verkkosivuillaan laajan artikkelin SKP:n valtuuskun-
      nan Kiinan vierailusta joissa todettiin vierailun vahvistaneen Kiinan kom-
      munistipuolueen ja SKP:n suhteita ja yhteistä taistelua länsimaiden harjoit-
      tamaa Kiinan vastaista parjauskampanjaa joissa väitetään Uiguureja sulje-
      tun keskitysleireihin.

    • Otto W Kuusisen valitut teokset (1964) kertoo erittäin valaisevasti Itsenäisen Suomen historiaa. Suomalaisen fasismin olemus ja osallistuminen Saksan fasismin tukena II maailmansotaan tulee esiin ansiokkaasti.
      Porvaristo ei parjaa Kuusista valehtelusta vaan totuudenmukaisesta analyysistä natsihenkisestä suojeluskuntaporvaristosta ja sen aiheuttamista tuhoista isänmaallemme. Kirjanen artikkeleineen on saanut 2000 luvun alun virallisista tutkimuksista tukea vaikka lähteenä Kuusisen teosta ei mainita. Kuusisen analyysi on vahvistettu 99 prosenttisesti. Kirjaan kannattaa tutustua.

      Lyhyt siteeraus vuodelta 1943. Artikkeli: Suomi ilman naamiota. Alaviite; Suomen neuvostovastaisen politiikan alkujuuret.
      Loppu häämötti. vuonna 1943. Virheellisen ulkopolitiikan vararikko paistoi läpi. Saksalaisen fasismin tappio näkyi selväjärkisille.
      Siteeraus artikkelin viimeiseltä sivulta:
      "Suomen osallistuminen Hitlerin rosvosotaan on Suomen kansan suurin onnettomuus ja suurin häpeä historiassa. Toivokaamme, että Suomen kansa pian osoittaa omaavansa tarpeeksi voimaa ja rohkeutta noustakseen päättävään taisteluun hitleriläiskätyrien lahtarivallan kukistamiseksi ja pestäkseen siten neuvostovastaisen sodan häpeän. Tämä tehtävä on Suomen kansan kunnian asia."

      Toive toteutui seuraava vuonna 1944. Suomi irtautui natsiliitosta, käänsi aseet natsien karkottamiseksi maasta ja aloitti uudenlaisen rauhanomaisen ulkopolitiikan NL:n kanssa.

    • Anonyymi

      Eihän kommunistit voi herätä enää mistään koska ne ovat kuolleet pois...

    • Anonyymi

      Kuusinen ei ajanut Itsenäisen Suomen puolesta yhtään mitään oli ahke-
      rana Stalinin työmyyränä liittämässä Suomea Stalinin N-liittoon neu-
      vosto - suomeksi punahelvettiin , Suomessa ei kansa halunnut vallan-
      kumousta vaikkakin kommunismin pelko oli olemassa ja silloisissa
      oloissa aivan aiheellinenkin.

    • Kuusinen ajoi artikkelissaan 1943 Suomen itsenäisyyttä. Kuusinen kommentoi aivan oikein Suomen olevan natsien vasalli. Vasalliuteen ei koskaan olisi tullut mennä. Se oli isänmaallemme turmiollinen liittouma.
      Lukekaa koko artikkeli ja verratkaa sitä 2010 luvun tutkimukseen silloisesta suomalaisesta fasismista. Ne sisältävät yhtenevät arviot.
      Unohtakaa natsihenkisten valheet. Niissä pyritään vain puhdistamaan silloiset natsimme puhtaiksi.

      • Anonyymi

        Suomessa radikalisoitui pieni osa väestöstä oikeiston suuntaan joka johtui
        N-liiton sekaantumisesta Suomen asioihin joka tuki äärikommunisteja, Lapuan-
        liikekin syntyi kommunismin pelosta ja muutkin järjestöt niillä ei ollut kan-
        san enemmistön tukea ei myöskään hallituksessa. Suomesta ei missään vai-
        heessa tullut fasistivaltiota ja Suomi toimii länsimaisen demokratian mukai-
        sesti kommunistit edelleenkin sitä vastaan.


    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa sitten jälleen Partacuksen pahasti patologiseksi äitynyttä valehtelua, mikä on tietysti hänen kaltaisilleen kommunismidiktatuurin puuhastelijoille pelkästään aattellisen oppi-isänsä Leninin propagandamallin tunnollista noudattamista, sillä ohjeistihan tämä valehtelemaan aina ja kaikkialla missä vain kommunismidiktatuurin aatteen levittäminen maailmalla sitä suinkin vaatisi.

      Näiden Leninin propagandamallin perustalle opetusmetodinsa laatineiden Sirola-opiston ja Moskovan puoluekoulun aivopesukoneiston indoktrinaation läpi käyneille valehtelu sujuu kuin tietysti vettä valaen, sillä perustuivathan nuo kommunismidiktatuurin vallankumousta propagoivat opistot jo lähtökohtaisesti leniniläiselle valheelle, jonka konkurssi koitti sitten vuonna 1991 Neuvostoliiton tekemässä itsemurhassa.


      Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pylväspyhimyksenään palvoma kommunistirikollinen Otto Suomensyöjä Kuusinen, jolle Lenin antoi tuon lisänimen Kuusisen paasattua Suomen kaltaisen pienen valtion osan olevan hävitä historiasta, ja sulautua suurempaan, mikä suurempi tarkoitti tietysti Otto Suomensyöjän kommunismidiktatuuriaatemaailmassa Neuvosto-Venäjää/Neuvostoliittoa, toteutti isäntänsä kommunistidiktaattori Josif Stalinin määräämäänä elokuun 1939 Hitler-Stalin -paktin salaisen lisäpöytäkirjan tekstin luomaa mahdollisuutta Suomen itsenäisyyden lakkauttamisesta ja maamme alistamisesta Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjavaltioksi.

      Tuon asian valmistelemiseksi, ja Suomen orjuuttamisen varmistamiseksi, perustettiin kommunistidiktaattori Josif Stalinin työpöydällä kokonaan uusi Suomen hallitus ja tälle hallitukselle johtaja, Otto Suomensyöjä Kuusinen, jolle tuo Lenin kasteessa antama Suomensyöjä nimi tosiaan sopi kuin se mainittu suutarin sormi sian perseeseen.
      Otto Suomensyöjän haaveissa oli jo hävityn kapinayrityksen ja maastapaon jälkeen ollut paluu takaisin, ja siirtyminen perustettavan Suomen kommunismidiktatuurin juntan johtajistoon.

      Kuten tiedämme, niin myttyyn meni sekin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin suunnitelma Suomen itsenäisyyden lakkauttamisesta ja pakkoliitosta oman diktatuurinsa orjavaltioksi.


      "Tätä olivat talvisodan henki ja ihme aikalaisen silmin
      105 päivää, jolloin tulevaisuus oli katkolla

      30.11.1939 – 13.3.1940"

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/11/29/talvisota


      Saattaa se näitä vielä hengissä hoipertelevia suomalaisia kommunismidiktatuurin puuhastelijoita jos kohta Otto Suomensyöjän ja Josif Vissarionovitshin haamujakin kyrsiä, ettei Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ole enää laisinkaan, kun taas itsenäinen, demokraattinen Suomi se vaan edelleen porskuttaa.

      Mitä tulee fasismiin, niin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri tuohtui kovasti syksyllä 1939 uuden aseveljensä ja liittolaisensa Hitlerin Saksan puolesta, Ranskan ja Iso-Britannian julistettua tälle sodan.

      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:

      NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON 1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO


      Neuvostoliiton ulkopolitiikastaKansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M.Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939.

      Toverit kansanedustajat!"

      -

      "Joka tapauksessa ideologisen lipun alla on nyt aloitettu vielä suurempi ja Euroopan ja koko maailman kansoille vielä vaarallisempi sota. Mutta sellaiselle sodalle ei ole minkäänlaista oikeutusta. Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyätai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

      https://histdoc.net/pdf/molotov_31101939.pdf

      Arvo Tuomisen Kremlin kellot-teoksessaan esiin tuoma seikka Kremlin, ja sitä kautta tietysti myös Kominternin, asettumisesta elokuussa 1939 solmitun Hitler-Stalin -paktin jälkeen täysin rinnoin Hitlerin Saksan taakse pitää jo tuon edellä mainitun Molotovin puheen sitaatin perusteella sataprosenttisesti paikkansa.
      Puheessaan Molotov moittii, kuten näemme, ankarasti Hitleriä vastustamaan lähteneitä Ranskaa ja Englantia, kutsuen näitä "järjettömiksi" ja vielä "rikollisiksi".

      Saa nähdä mitä Leninin propagandamallia toitottava Partacus valehtelee seuraavaksi, mutta antaa tulla vaan, sillä nekin tullaan oikomaan hänen aiempien valehtelujensa tapaan.

    • Anonyymi

      Suomen kulkema tie sotien ajoista on ollut huikeaa,mikäli Suomi olisi
      tullut punaruton runnomaksi Kuusisen johdolla kuinka moni olisi siinä
      systeemissä tuhoutunut, Suomalaisethan olisivat tietenkin olleet fasis-
      teja ja tuhottaviksi tuomittuja, on meidän onni ettei näin käynyt ja Suo-
      malaiset pitivät puolensa.

      • Anonyymi

        O.V.Kuusinen pääsi ilman mitään syytteitä mistään rikoksista kuten muutkin
        roistot N-liitossa, se että kuinka paljon roisto kokee häpeää, jos renki
        kokee palvelleensa johtajaa hyvin voi olla ettei renki koe häpeää.


    • Kuusisen artikkeli 1943 "Suomi ilman naamiota" on mainio kuvaus valkoisen Suomen muuttumisesta fasismiin. Siinä kelataan 1918 - 1940 tapahtumia ja jotka nykyinen suomalainen historiantutkimus lähes sanasta sanaan toistaa.
      Suomensyöjiä olivat todellisuudessa suojeluskuntanatsit ja heidän johtajansa. He veivät suomalaiset huulluuteen eli Hitlerin syliin. Seurauksena syntyi katastrofi ja ikuinen häpeä lankeamisesta Hitlerin kainaloon kun vaihtoehtokin oli.
      Suomalainen äärioikeisto yrittää pestä natseihin tukeutumalla aikaisempien sotaseikkailuiden rikoksia.

      Täytyy muistaa, että oikeistoporvaristo tukeutui luokkasodassa saksalaiseen sotavoimaan, kävi myöhemmin yksin sekä saksalaisten kanssa hyökkäyssotiin Neuvosto-Venäjälle 1918 -1922.
      Tätä ennen Aktivistiliike loi Suur-Suomi ideologian. Porvaristo virallisti Suuren Suomen aatteen, joka virallisti rajojen siirtämisen kauas itään. Suomalaiset porvarit kehittelivät ja ottivat käytäntöön paljon ennen natseja fasistisia linjauksia mm. elintilaopin. Suojeluskunta natsismi vei järjen suomalaiselta porvaristolta.

      On säälittävää, että natsihenkiset porvaritrollit vieläkin ilmoittavat katkeruutensa saksalaisen fasismin tappioon ja liittoutuneiden voitoon.

    • Anonyymi

      Parasta Suomen kannalta on ollut ettei tullut mitään puna-Suomea
      neuvostokansojen veljesperheeseen joka myös havitteli alueita hal-
      lintaansa ja uskoen vallankumouksiin vaikkapa Suomessa, kaikki tuo
      alkoi rapautua N-liiton lahotessa pikkuhiljaa, mutta edelleen löytyy
      veli Venäjältä poliitikkoja jotka haluaisi Suomen liitettäväksi Venä-
      jään

      • Anonyymi

        tuohon kyllä tarviis ulkppuolista turvaa


    • Nykyaikaista kirjallisuutta suomalaisesta fasismista. Ne tukevat O.W. Kuusisen analyysia.
      - Aapo Roselius ja Oula Silvennoinen: Villi Itä (2019). Alaviite; Suomen heimosodat ja Itä-Euroopan murros 1918 - 1922.
      - Pekka Visuri: Saksan kenraali Suomen päämajassa vuonna 1941 (2017). Saapui päämajaan 13.6.41 eli ennen Barbarossa hyökkäyksen alkua ja oleskeli sitten yhdyskenraalina 1944 saakka.
      - Oula Silvennoinen: Salaiset aseveljet (2008). Alaviite; Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisin yhteistyö (Valpo-SS).
      Yhteistyö alkaa vuonna 1935. Suomen Valpo auttoi mm. natseja pidättämään norjalaisia ja isänmaanystäviä. Suomi auttoi saksalaisten juutalais- ja demokraattipakolaisten ilmiantamista natseille.
      - Oula Silvennoinen, Marko Tikka ja Aapo Roselius: Suomalaiset fasistit (2016). Alaviite; Mustan sarastuksen airuet,
      - Jouni Tilli: Suomen pyhä sota. (2.014). Alaviite; Papit jatkosodan pyhittäjinä Jeesuksen tukeutuen sodan voitosta.
      - Helge Seppälä: Suomi miehittäjänä. (1989)
      - A. F. Airo: Puolustustaisteluni. (1947).
      - Airo vasten tahtoaan paljastaa olleensa asevarkauksien pääsuojelija armeijan päämajassa 1944/45. Oli ehkä myös varkausalaliiton johtohenkilöitä!
      - Andre Swanström: Hakaristin ritarit.2019 (2018). Alaviite; Suomalaiset ss-miehet, politiikka, uskonto ja sotarikokset.
      - Lars Westerlund: Suomalaiset ss-vapaaehtoiset ja väkivaltaisuudet 1941 - 1943. (2019). Alaviite; Juutalaisten, siviilien ja sotavankien surmaaminen Saksan hyökkäyksessä Neuvostoliittoon.
      Kansallisarkoston tutkimus.
      -Ilta-Sanomat, erikoisnumero: Lapuan liike. (2017).
      - Ilta-Sanomat, erikoisnumero: Poltettu Lappi. (2017).
      - Iltalehti, erikoisnumero: Suomi ja 1940 luku. (2017.
      - Iltalehti, erikoisnumero: Suur-Suomi. (4/2019).
      - Matti Lukkari: Asekätkentä. (1984).
      Asevarkauksien käytännön toteutus täydellisesti kerrottuna. Poliittisen johdon kokoonpanosta ei sanaakaan.
      - Marjo Liukkonen, lisenssiaattitutkimus "Hennalan punavankien naissurmat. (2016).
      Nuorin surmattu nainen 16 vuotias.
      - P.E.Sinhuvfud: Testamentti. (1943).
      Löytyy netistä ja opus vaatii taistelemaan fasismin puolesta viimeiseen mieheen.

      Ulkomailta
      - Stacy Churchill: Itä-Karjalan kohtalo 1917 - 1922. (1970).
      Englantilainen näkökulma.
      - Lev Bezymenski: Saksan kenraalit Hitlerin aikana ja sen jälkeen. (1963).
      - Adolf Hitler: Mein Kampf. Kaksi osaa 1924 ja 1926.
      Suomalaisen fasismin yhtymäkohdat saksalaisen fasismin kanssa näkyvät selvästi. Myös tämänpäivän suomalainen fasismi yhtyy oleellisessa natsien ideologiaan.

      Palstan porvaritrollit jauhavat asian vierestä toiveella fasismin hyväksymisen puolesta. Kaikkien suomalaisten tulisi lukea mainitut tiedonlähteet niin sodanjälkeiset porvarilliset teesit "olimme yksin", "vain Saksa auttoi" jne näyttäytyvät koomiselta.

      ps. Kommunistien tulee ponnistella SKP:n ja KTP:n yhdistämisen puolesta. Menneet ovat menneitä. On suunnattava katse tulevaisuuteen.

      • Anonyymi

        Suomalaisen punateurastajan yksipuolisia sepustuksia,ei olisi uskaltanut kirjoi-
        tella Stalinin terrorismista yhtään mitään joka oli Hitleriäkin pahempaa.


    • Anonyymi

      Tällähetkellä tilanne on stabiili tulee toimia demokratian puolesta ilma-
      piiriä on moneenkin suuntaan Suomessa voidaan pääsääntöisesti hyvin
      ja Suomi on aika rikaskin eikä ole fasistinen eikä kommunistinen. Stalinin
      hallitsema N-liitto omalla toiminnallaan on historiansa aikana aiheutta-
      nut oma aiheelisetkin pelot Suomessa.

    • II maailmansota kiinnostaa kansalaisia, niin kommunisteja kuin porvareitakin. Linkissä on liittoutuneiden eli epäpyhän alliansin tekemisiä keskenään. Linkin laatija yrittää väittää NL:n halunneen vallata Suomen mutta osoittaakin päinvastaisen trendin.

      Stalin Teheranissa 1943 Rooseveltille ja Churchillille:
      Stalin: ”Voin antaa siitä seuraavan tiedon: Jokin aika sitten Ruotsin ulkoministerin sijainen Boheman kysyi lähettiläältämme Tukholmassa, mitä Neuvostoliitto ajattelee Suomen asiasta. Hän sanoi suomalaisten pelkäävän, että Venäjä ottaa heiltä itsenäisyyden ja liittää Suomen maakuntana Venäjään. Boheman sanoi, että suomalaiset haluaisivat neuvotella venäläisten kanssa. Moskovasta tuli sitten vastaus, ettei Neuvostoliitolla ole aikomusta tehdä Suomesta maansa provinssia.”
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/aripesonen1/yhdysvallat-ja-iso-britannia-eivat-sallineet-neuvostoliiton-miehittavan-suomea-nyt-sama-asia-on-muistettava-hx-hankkeessa/

      Keskusteluosiossa palstan porvaritrollien päämies Putkinen jallittaa iänikuisia, valheeksi osoittautuneita näkemyksiä erillissodasta. Siis Saksan armeija olisi hyökännyt Muurmannia kohti erillisesti jne. muuta moskaa. Saksan 200 000 sotilaan sotavoima tuli maahamme ufojen toimesta ja teki Suomen hallituksesta riippumatta mitä halusi.
      Englanti ja USA painostivat Suomea luopumaan natsiliitosta. Toive toteutui 1944 raskaiden sotatappioiden jälkeen.

      Mitä teki Arvo Tuominen Valpossa sodan aikana? Vangitsi fasismin vastustajia ja muita isänmaan ystäviä.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole koskaan vallinnut valtion taholta tullutta terroria
      kuten oli naapurissa jossa tapettiin miljoonia ihmisiä ja vielä Suoma-
      lainen kätyri ollut mukana tapattamassa omia kansalaisia,se oli aivan
      normaalia asiaan kuuluvaa kansan vihollisten listimistä.

      • Anonyymi

        kommareita ei nuo asiat kiinnosta


      • Anonyymi

        Suomen valkoinen valta 1918 -1944 nousee maailman kärkimaihin väestön määrän suhteen poliittissa teloituksissa. NL jää kauas taakse.

        https://kymensanomat.fi/uutiset/lahella/1860933b-6246-47d9-a490-ab34dbd03c9c
        Suojeluskunta murhasi punakaartilaisten lisäksi siviilejä. Pieni otos linkissä Jämsästä. Viipurissa suojeluskunta tappoi n. 400 venäläistä porvaria, jotka olivat siviilejä ja odottivat Suojeluskuntien vapauttavan Viipurin punaisista mutta saivat kuulan kalloonsa. Kaikkiaan porvarien joukkomurhat luokkasodassa ja sen jälkeen kohoavat kymmeniin tuhansiin.
        Kun Suojeluskunnat lakkautettiin 1944 fasistisena järjestönä niin kansa sai nukkua rauhassa ilman teloituksia.
        Tällä ei puolustella sitä, että muuallakin on tapahtunut poliittisia murhia

        Miten voi olla mahdollista tietämättömyys Suomen porvariston verenhimoisuudesta ennen sotia ja sen aikana. Ei mitenkään. Esittäjä yrittää tarkoituksellisesti valehdella historian kulkua.


    • Anonyymi

      Siinäpä kommarit jatkaa OttoVille Kuusisen tiellä...

    • Anonyymi

      Sisällis-sodat ovat kaikkein julmimpia sotia ihmiskunnan historiassa niin
      meillä kun muualla jos punikkivalta olisi päässyt Suomessa 1918 valtaan
      samallainen teurastus olisi silloin tapahtunut voittajan taholta, aseisiin
      tarttuminen punikkien osalta oli virhe ja koko sisällis-sota aivan turha.

    • Anonyymi

      Voi kuulkaa se olisi ollut paljon pahempaa teurastusta sanat ei riitä kertomaan.

    • Anonyymi

      Punaiset lähtivät Venäjä bolsevikkien yllyttämänä ja aseistamana kapinaan Suomen laillista hallitusta ja esivaltaa vastaan, joten vastuu Suomen vuoden 1918 sodasta on sekä niillä suomalaisilla sosialidemokraateilla, jotka tuon kapinan määräsivät ja siihen osallistuivat että Vladimir Leninillä, Josif Stalinilla muilla Venäjän bolsevikkidiktatuuria ajavilla, jotka halusivat ulottaa oman diktatuurinsa lonkerot Suomeen, mikä olisi punaisten voittaessa tarkoittanut maamme itsenäisyyden menettämistä ja pakkoliittämistä Venäjän bolsevikkidiktatuurin alamaiseksi ja orjavaltioksi.

      "Suomalaiset toverit alkoivat tässä vaiheessa todella harmittaa Leniniä. Pelkkää puhetta Helsingissä ilman tekoja. Lenin piti vuoden 1918 alussa muutaman päivän loman Terijoella ja merkitsi työtehtäviinsä artikkelin aiheesta "Pikkuporvariston loismaisuus ja suomalaisten sosialidemokraattien petos".
      Viikkoa myöhemmin Tukholman sosialistinen pormestari Carl Lindhagen kävi tervehtimässä Leniniä Smolnassa ja sai kuulla, että "suomalaiset sosialidemokraatit ovat pettureita . . . he eivät halua tehdä vallankumousta vaikka se on heidän velvollisuutensa".

      Lähde: Lasse Lehtinen, Risto Volanen: 1918 - Kuinka vallankumous levisi Suomeen. 2018. s. 158.

      https://www.finna.fi/Record/helmet.2374292

      "Aseiden toimituksesta sovittiin suomalaisten kanssa, ja 20. tammikuuta Lenin antoi virallisen käskyn: "Suomen proletariaattia varten aseita: noin 10 000 kivääriä panoksineen, noin 10 kolmen tuuman tykkiä ammuksineen." Jatkossa seurasi vielä 25 000 kivääriä. Jos Smilga opastaisi yhtä tehokkaasti toimintaan kuin Trotski Pietarissa, sen pitäisi riittää suurimpiin kaupunkeihin ja se taas koko maahan. Suomalaiset toverit ja Smilga lähtivät Helsinkiin ja mukana meni myös rohkaisuja."

      Lähde: Sama, s. 164.

    • Anonyymi

      Punaiset agitoijat kiersivät ympäri maata agitoimassa vallankumouksen
      puolesta vedoten kansan köyhyyteen ja kurjuuteen ja monille tuo oli kuin
      kutsu parempaan ja lähtivät mukaan ja aikaa myöten kun tilanne ei ollut
      enään kenenkään hallinnassa jos ei lähtenyt punikkien matkaan oli vihol-
      linen "lahtari".

      • Anonyymi

        Nykyään niitä kansankurjistajia kutsutaan persuiksi!


    • Anonyymi

      Tällaiseen kommunismidiktatuurin helvettiin ne olivat palstan pääpolitrukki-Partacuksen puoluekollegat, kuten Otto Suomensyöjä Kuusinen ja muut tuon ajan suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat Suomeakin väkisin ja pistimillä pakottaen viemässä.
      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat palvovat Otto Suomensyöjää edelleen omana pylväspyhimyksenään.

      "Historia: Neuvostoliiton vankileirit"

      https://areena.yle.fi/1-50455023

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pimittävät edelleen SKP:n silloiselle johdolle jo 60 vuotta sitten luovutettuja dokumentteja kommunismidiktaattori Josif Stalinin rikoksista, joista tuossa Ylen dokumenttisarjassakin kerrotaan.

      "Skp salasi Stalinin
      uhrien kohtalon"

      https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074072158/Skp salasi Stalinin uhrien kohtalon

    • Anonyymi

      Lukekaa kansalaiset suomalaisen fasismin historiaa. Hiukan aikaisemmasta viestistä löytyy nykyaikaista tutkimuskirjallisuutta.
      Myös Suomen luokkasodasta ja suojeluskuntalaisten murhahimosta löytyy kirjallisuutta. Porvarit voittivat sisällissodan Saksan aseilla ja maksattivat avun kalliisti kansan kukkarosta.
      Suomen porvarin silloiset joukkomurhat ovat maailmanhistoriassa vertaansa vailla. Niistä porvarillinen Suomi on suostunut kertomaan vasta viime vuosisadan lopulla.
      Iltalehden ja Iltasanomien erikoisnumnerot 2017 kuvasivat kohtalaisen asiallisesti tapahtumia.

      Persutrolli vastaa, että Venäjällä se vasta.... jne. Kyllä sielläkin ja monessa maassa muuallakin peli on ollut raakaa mutta suojeluskuntadiktatuuri oli ylivertainen maailmassa kostomurhanhimossaan.

    • Anonyymi

      Punapropaganda selittää kuinka kansa spontaanisti nousi sortajia vastaan
      käytiin ihanteellisessa vallankumoushengessä valkosuomea vastaan,kuinka
      tuo vallankumous kuitenkin perustui puhtaaseen väkivaltaan ja uhkailuun
      jossa monet mukanaolijat olivat aivan pakosta ja henkensä säilyttääkseen
      ja aivan turhaan, voittajan kosto oli kova kuten sisällissodissa usein onkin
      ja häviäjälle ei jäänyt muuta kuin nöyryytys ja häpeä.

      • Anonyymi

        Porvaritrollit hyväksyvät porvarillisen väkivallan.
        Auta armias, jos työväenliike sormella hipaisee niin valtava melu.
        Suomen porvari on ollut tappovimmassaan maailman ykkösluokkaa.


    • Anonyymi

      Punakommunisteja on niin vähän ettei heistä ole enään aseelliseksi
      uhaksi, oppi 1918 ajoilta oli kova ja tullaan muistamaan vielä kauan.

      • Anonyymi

        Ei olekaan mutta porvareiden rauhoittumisesta ei ole varmuutta. Vieläkin 1918 verenvuodatus tuo heille kiksejä.


    • Anonyymi

      Punahelvetistä kuitenkin selvittiin, se on pääasia Suomen historiassa.

    • Anonyymi

      Lue, opiskele, hanki tietoa. Kun näin teet et kadu.
      Persuismi kasvattaa jäsenistään venäläisen riistokapitalismin tukijoita.
      Sosialismin teoria kasvattaa ihmisistä sosiaalisen yhteisön jäseniä, jossa ketään ei jätetä.

    • Anonyymi

      Sosialismin teoria ja käytäntö. HÖPÖNHÖPÖN!!

    • Anonyymi

      Älä usko kuulopuheisiin. Tutki itse. Silloin et ole narutettavissa. Ole aina sorretun puolella.

    • Anonyymi

      Sorretun puolesta kylläkin, mutta kommunistiaatteen puolesta ei!!

    • Anonyymi

      Marxilaisuus on aate sorrettujen puolesta.

    • Anonyymi

      UTOPIAA!!!

    • Anonyymi

      Nuorille ja vanhoille tovereille vetoomus.
      Tulkaa palstalle kertomaan marxilaisesta sosiologiasta, maailman parhaimmasta sellaisesta. Tulkaa myös opiskelemaan, tekemään kysymyksiä, oikomaan porvarikirjoittajien valheita.
      Porvarikirjoittajat ovat usein hyökkääviä, totuutta kaihtavia trolleja. Usein he ovat myös tyhjätaskuja ja olettavat saavansa mannaa työväenliikkeen parjaamisesta.
      Kommunistitovereiden tulee pyrkiä kertomaan tosiasiat. Ei mitään muuta.
      Tulevaisuus on sosialismin. Siitä ei enempää mutta sen eteen tulee tehdä työtä.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe