Kysymys palstalla riekkuville kreationisteille.

Anonyymi

Uskotte luomiskertomukseen tieteellisenä totuutena,

Joten kertokaapa milloin lajimme ensimmäiset Aatami ja Eeva luotiin ??

Perustelut mukaan kuten tiedepalstalla on tapana.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luotiin tismalleen kuin Raamatussa kerrotaan, ja miten piispa Ussher on laskenut. Piirulleen ja millilleen.

    • Anonyymi

      Meille kreationisteille on päivän selvää että noin 6000 vuotta sitten tapahtui luominen, kaiken alku.

      Turhaa evokille on tieteestä puhua, antaa heidän puuhastella miljoonien vuosien tiedettään.

    • Anonyymi

      Jumala on ihmeellinen. Hän luo kolme kertaa eli menneisyydessä, tulevaisuudessa ja vielä tyhjästä olemattomuudesta. Hän ei ole vielä luonut Aadamia ja Eevaa vaan tekee sen tulevaisuudessa vuoden 3333 tienoilla jälkeen Kristuksen. Mutta tapahtuu syntiinlankeemus ja Aadami ja Eeva heitetään menneisyyteen sielllä olevaan braaniin eli halokanteen eli takyonitaskuun, joka on tämä meidän maailmamme. Heidät heiteään noin vuodesta 3600 jKr vuoteen 4220 eKr. Ja siellä he elävät hitaasti kohden nykyaikaa tullakseen luoduksi tulevaisuudessa.

      Sitä en tiedä miten on Profeetta Muhammedin (saas) kanssa asia. Hänet mainitaan Barnabaan evankeliumissa ensimmäiseksi hyväksi sieluksi joka luotiin 60000 vuotta ennen Aadamia eli jonnekin vuoden 70000 eKr tienoille. Ja vielä voi olla kolmaskin tie eli henkien luominen. Henget on voitu luoda jo paljon ennen vuotta 70000 eKr. mutta niistä en tiedä mitään.

      • Anonyymi

        --Jumala on ihmeellinen. Hän luo kolme kertaa eli menneisyydessä, tulevaisuudessa ja vielä tyhjästä olemattomuudesta. --

        Paljon ihmeellisempi on evoluutioteorian pohjana oleva abiogeneesi, jossa elämä syntyi itsestään elottomasta materiasta. Evolutionistit uskovat ihmeisiin ilman ihmeiden tekijää, kun taas kreationisteilla ihmeisiin on tarvittu tekijä. Jälkimmäinen kuulostaa loogisemmalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        --Jumala on ihmeellinen. Hän luo kolme kertaa eli menneisyydessä, tulevaisuudessa ja vielä tyhjästä olemattomuudesta. --

        Paljon ihmeellisempi on evoluutioteorian pohjana oleva abiogeneesi, jossa elämä syntyi itsestään elottomasta materiasta. Evolutionistit uskovat ihmeisiin ilman ihmeiden tekijää, kun taas kreationisteilla ihmeisiin on tarvittu tekijä. Jälkimmäinen kuulostaa loogisemmalta.

        "Paljon ihmeellisempi on evoluutioteorian pohjana oleva abiogeneesi, jossa elämä syntyi itsestään elottomasta materiasta. "
        Oiot tässä kohdin mutkia. Evoluutioteorian pohjana ei ole abiogeneesi, jossa elämä syntyi itsestään elottomasta aineesta. Periaatteessa evoluutioteoriaa ei kiinnosta tuon taivaallista miten elämä on syntynyt, sehän voi olla vaikka saunatontun taikoma. Evoluutioteoria tarkastelee ainoastaan sitä miten eliöstö kehittyy luonnossa ajan mittaan.

        "elämä syntyi itsestään elottomasta materiasta. "
        Tartutaan vielä erityisesti tähän lauseeseen. Tiedätkö mistä sinunkin kroppasi elimistöineen koostuu? Kyllä, juurikin niistä elottomista aineista. Elämä on periaatteessa vain kemiaa ja fysiikkaa pidit siitä faktasta tai et.

        "Evolutionistit uskovat ihmeisiin ilman ihmeiden tekijää, kun taas kreationisteilla ihmeisiin on tarvittu tekijä. Jälkimmäinen kuulostaa loogisemmalta."
        Havaitsemme, että tälläkään hetkellä mikään luonnossa ei tarvitse yliluonnolista väliintuloa tapahtuakseen, joten miksi elämän syntyminen olisi tältä osin mikään poikkeus? Vaikka emme kaikkea tiedäkään (vielä) elämän syntymisestä, ja osa asioista voi jäädä tiedon osalta saavuttamatta, ei ole mitään järkeä raapaista yhtälöön täysin hatusta vedettyä saunatonttua, jumalaa tai yksisarvista, joiden olemassaoloa kukaan ei kuitenkaan pysty todistamaan. Joten tuon sinun jälkimmäisen osalta loogisuus on aika kaukaa haettua niin kauan kuin et pysty tuomaan luojaasi näytille.


    • Anonyymi

      Etkö oo Raamattua lukenut? Vajaa 6000 vuotta sitten.

      • Anonyymi

        No, eipä sitä ole tullut paljon luettua ja siksipä haluaisin palstan kreationisteilta kuulla tämä kreationistien 6000 vuotta pitkän maailmanjakson tarina päätapahtumineen ja verrata sitä
        "evokkien" vastaavaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, eipä sitä ole tullut paljon luettua ja siksipä haluaisin palstan kreationisteilta kuulla tämä kreationistien 6000 vuotta pitkän maailmanjakson tarina päätapahtumineen ja verrata sitä
        "evokkien" vastaavaan.

        Jos haluat tietää sen 6000 vuotta pitkän maailmanjakson päätapahtumat, niin avaa Raamattu ja lue. Samalla kannattaa perehtyä myös uusiin tieteellisiin tutkimuksiin kuten vaikkapa Catastrophic Plate Tectonics: A Global Flood Model of Earth History
        https://www.icr.org/article/catastrophic-plate-tectonics-flood-model

        Lisäksi A New Creationist Cosmology: In No Time at All Part 1
        https://www.icr.org/article/new-creationist-cosmology-no-time-at/


    • Anonyymi

      Eikö evokeille tule edes mieleen, että Raamattu kertoo ihmisen luomisen olleen viimeinen luomistapahtyuma. Sitä ennen oli luotu kasvit ja eläimet. Siinä varmasti Raamattu puhuu totta, sillä ihminen ei olisi selviytynyt mitenkään ilman niitä.

      Ja sitäpaitsi te ette käsitä, mitä tarkoittaa "IHMINEN". Luulette pöhnöpäät, että ulkoisesti ihmisen näköinen on ihminen, vaikka olisi luonteeltaan täysi petoelukka.
      Esim. kannibaalit ovat elukoita, eikä IHMISIÄ.
      Raamatun kertomus Aatamista ja Eevasta aloitti sisäisen ihmisen kehityksen elämäntaipaleen täällä maanpäällä. Jumala loi heidät täydelliseksi, ja ilmoitti itsensä heille. Siksi ajanlaskukin alkoi heistä. Sen takia heitä sanotaan ensimmäisiksi IHMISIKSI, koska heissä ei ollut petomaista julmuutta ja pahuutta. ennen syntiinlankeemusta. Jeesus tuli neuvomaan henkiseen pimeyteen vajonneen ihmiskunnan takaisin totuuden tielle, ja Jumalan tuntemukseen.
      Lukekaa, mitä apostolit kertovat ja miten he muuttuivat, ja mitä heille sen jälkeen tapahtui, kun he tulivat todellisiksi Jumalan tarkoittamiksi IHMISIKSI. Jeesushan kertoi, että heitä pieksetään ja tapetaan, Hänen nimensä takia, mutta eivät luopuneet edes kuolemankaan edessä Jeesuksesta, kun tiesivät Jumalan totuuden.
      He kertoivat täysin realistisesti tulevista tapahtumista ihmiskunnan seassa, jotka toteutuvat kiihtyvään tahtiin silmiemme edessä. Esim,lopunpäivinä laittomuus pääsee valtaan, ja suuret ihmislaumat lähtevät liikkeelle, ja niinhän nyt tapahtuu. Maailman sotia syttyy, ja kohta alkaa kolmas sota, jolaisia ei ole koskaan ennen ollut.
      Raamattu kuvaa ja kertoo ohjuksista ja autoistakin aivan selvästi.

      Kertokaahan evolutionistit, miten evoluutio voisi antaa vakuuttavaa tietoa tulevaisuuden tapahtumista tuhansien vuosien päähän ?
      Tämä ei ole teidän herjaamista, vaan totuuden puhetta.

      • Anonyymi

        Raamattu kertoo KAIKEN luomisesta, aikaperiodi n 6000 vuotta. Kuvaukset maanviljelijöistä ja karjanhoitajista. Edeltävistä kannibaleista ja ei ihmisistä ei puhuta mitään. Kasvit ja eläimet luotiin luomistarinan mukaan samalla viikolla.

        Aatami ja Eeva 6000 vuotta lisääntymistä ja levittäytymistä ja maan asuttamista, Kerropa miten tuo kaikki tapahtui.


      • Anonyymi

        Tietoisuus on valoa. Jotenkin tämä valo on lisääntynyt ihmisolennossa, eli on tapahtunut tietoisuuden kvanttihyppy. Huom. muutkin kuin kristityt ovat kokeneet valaistumisen ts. ylösnousemuksen, eli se on ihan normaali ilmiö, josta Jeesus on yrittänyt kertoa. Uskon, että se tapahtuu sekä ihmispopulaatiossa että yksilöissä, jotka ovat kärsineet tarpeeksi " pimeydessä".

        BIOFOTONIT KERTOVAT: TIETOISUUS ON VALOA

        Tiedemiehet ovat havainneet että neuronit nisäkkäiden aivoissa kykenevät tuottamaan valofotoneja, eli ”biofotoneja”.

        Fotonit näkyvät näkyvän valon spektrillä. Ne vaihtelevat lähes infrapunasta ultraviolettiin, eli 200:sta 1300 nanometriin aallonpituudelta.

        Tiedemiehet epäilevät että aivomme neuronit saattavat kyetä kommunikoimaan valolla. He epäilevät, että aivomme saattavat olla optisia kommunikaatiokanavia, mutta heillä ei ole ideaa siitä mitä on se mitä kommunikoidaan.

        Mikä vieläkin innostavampaa, he väittävät että jos optista kommunikaatiota tapahtuu, aivojemme tuottavat biofotonit saattavat lomittua kvanttitasolla, mikä tarkoittaa että on vahva linkki näiden fotonien, meidän tietoisuutemme sekä mahdollisesti monissa kulttuureissa Henkenä tunnetun käsitteen välillä.

        Parissa kokeessa tiedemiehet ovat havainneet, että rottien aivot voivat välittää yhden biofotonin per neuroni minuutissa, mutta ihmisaivot kykenevät välittämään yli miljardi biofotonia sekunnissa.

        Tästä päästään kysymykseen: voisiko olla mahdollista, että mitä enemmän valoa kykenee tuottamaan ja kommunikoimaan neuronien välillä, sitä tietoisempi on?

        Jos on olemassa mitään korrelaatiota biofotonien, valon ja tietoisuuden välillä, sillä voi olla suuret vaikutukset siihen, että on olemassa enemmän valoa kuin mistä me olemme tietoisia.

        Mieti tätä hetki. Monet tekstit ja uskonnot menneinä aikoina, ihmissivilisaation alusta lähtien, ovat raportoineet pyhimyksistä, ylösnousseista olennoista ja valaistuneista yksilöistä, joilla on hehkuvat kehät päänsä ympärillä.

        Muinaisesta Kreikasta ja Roomasta hindulaisuuden, buddhalaisuuden, islamin ja kristinuskon teksteihin, pyhät henkilöt on kuvattu hehkuva sädekehä päänsä päällä.

        Jos he olivat valaistuneita niin kuin heidät kuvataan, ehkäpä silloin tämä hehkuva sädekehä johtuu heidän korkeasta tietoisuudestaan, ja näin korkeammasta taajuudesta ja biofotonien tuottamisesta.

        Ehkä nämä henkilöt tuottivat korkeamman tason biofotoneja suuremmalla intensiteetillä johtuen heidän valaistumisestaan, mikäli on olemassa jokin yhteys biofotonien ja tietoisuuden välillä.

        Mutta tämän löydöksen kaikkein innostavimmat implikaatiot siitä, että aivomme tuottavat valoa, on että ehkäpä tietoisuutemme ja henkemme ei olekaan kehomme sisällä. Tämä johtopäätös on täysin valunut tiedemiesten sormien lävitse.

        Kvanttilomittuminen tarkoittaa että kaksi fotonia voivat reagoida jos yksi fotoneista on vaikutuksen alaisena, huolimatta siitä missä toinen fotoni on universumissa, ilman viivettä.

        Ehkäpä on olemassa maailma tämän valon sisällä, ja huolimatta siitä missä me olemme universumissa fotonit, toimivat portaaleina jotka mahdollistavat kommunikaation näiden kahden maailman välillä. Ehkäpä henkemme ja tietoisuutemme kommunikoivat kehojemme kanssa näitä biofotoneja käyttäen. Ja mitä enemmän valoa me tuotamme, sitä enemmän valaistuneita me olemme, täydellisemmällä tietoisuudella.

        Tämä voisi selittää sen ilmiön miksi fotonin tilaan vaikuttaa sen pelkkä havainnointi, niin kuin on monien kvanttikokeiden avulla on osoitettu.

        Ehkäpä havaintomme kommunikoi jotain biofotoniemme välityksellä fotonille jota havaitaan, samalla tavoin kuin kvanntilomittumisessa, niin kuin valo on yksi yhtenäinen aine joka hajaantuu universumiin ja on jokaisen valohiukkasen vaikutuksessa.

        Mikään tästä ei tietenkään ole lähelläkään teoriaa. Mutta tällaisten kysymysten kysyminen ja metafyysisten hypoteesien heittely voi johtaa meidät lähemmäksi totuutta siitä mitä tietoisuus on, mistä se tulee ja mitä mysteerejä valoon kätkeytyy.

        Eksopolitiikka sivuilta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietoisuus on valoa. Jotenkin tämä valo on lisääntynyt ihmisolennossa, eli on tapahtunut tietoisuuden kvanttihyppy. Huom. muutkin kuin kristityt ovat kokeneet valaistumisen ts. ylösnousemuksen, eli se on ihan normaali ilmiö, josta Jeesus on yrittänyt kertoa. Uskon, että se tapahtuu sekä ihmispopulaatiossa että yksilöissä, jotka ovat kärsineet tarpeeksi " pimeydessä".

        BIOFOTONIT KERTOVAT: TIETOISUUS ON VALOA

        Tiedemiehet ovat havainneet että neuronit nisäkkäiden aivoissa kykenevät tuottamaan valofotoneja, eli ”biofotoneja”.

        Fotonit näkyvät näkyvän valon spektrillä. Ne vaihtelevat lähes infrapunasta ultraviolettiin, eli 200:sta 1300 nanometriin aallonpituudelta.

        Tiedemiehet epäilevät että aivomme neuronit saattavat kyetä kommunikoimaan valolla. He epäilevät, että aivomme saattavat olla optisia kommunikaatiokanavia, mutta heillä ei ole ideaa siitä mitä on se mitä kommunikoidaan.

        Mikä vieläkin innostavampaa, he väittävät että jos optista kommunikaatiota tapahtuu, aivojemme tuottavat biofotonit saattavat lomittua kvanttitasolla, mikä tarkoittaa että on vahva linkki näiden fotonien, meidän tietoisuutemme sekä mahdollisesti monissa kulttuureissa Henkenä tunnetun käsitteen välillä.

        Parissa kokeessa tiedemiehet ovat havainneet, että rottien aivot voivat välittää yhden biofotonin per neuroni minuutissa, mutta ihmisaivot kykenevät välittämään yli miljardi biofotonia sekunnissa.

        Tästä päästään kysymykseen: voisiko olla mahdollista, että mitä enemmän valoa kykenee tuottamaan ja kommunikoimaan neuronien välillä, sitä tietoisempi on?

        Jos on olemassa mitään korrelaatiota biofotonien, valon ja tietoisuuden välillä, sillä voi olla suuret vaikutukset siihen, että on olemassa enemmän valoa kuin mistä me olemme tietoisia.

        Mieti tätä hetki. Monet tekstit ja uskonnot menneinä aikoina, ihmissivilisaation alusta lähtien, ovat raportoineet pyhimyksistä, ylösnousseista olennoista ja valaistuneista yksilöistä, joilla on hehkuvat kehät päänsä ympärillä.

        Muinaisesta Kreikasta ja Roomasta hindulaisuuden, buddhalaisuuden, islamin ja kristinuskon teksteihin, pyhät henkilöt on kuvattu hehkuva sädekehä päänsä päällä.

        Jos he olivat valaistuneita niin kuin heidät kuvataan, ehkäpä silloin tämä hehkuva sädekehä johtuu heidän korkeasta tietoisuudestaan, ja näin korkeammasta taajuudesta ja biofotonien tuottamisesta.

        Ehkä nämä henkilöt tuottivat korkeamman tason biofotoneja suuremmalla intensiteetillä johtuen heidän valaistumisestaan, mikäli on olemassa jokin yhteys biofotonien ja tietoisuuden välillä.

        Mutta tämän löydöksen kaikkein innostavimmat implikaatiot siitä, että aivomme tuottavat valoa, on että ehkäpä tietoisuutemme ja henkemme ei olekaan kehomme sisällä. Tämä johtopäätös on täysin valunut tiedemiesten sormien lävitse.

        Kvanttilomittuminen tarkoittaa että kaksi fotonia voivat reagoida jos yksi fotoneista on vaikutuksen alaisena, huolimatta siitä missä toinen fotoni on universumissa, ilman viivettä.

        Ehkäpä on olemassa maailma tämän valon sisällä, ja huolimatta siitä missä me olemme universumissa fotonit, toimivat portaaleina jotka mahdollistavat kommunikaation näiden kahden maailman välillä. Ehkäpä henkemme ja tietoisuutemme kommunikoivat kehojemme kanssa näitä biofotoneja käyttäen. Ja mitä enemmän valoa me tuotamme, sitä enemmän valaistuneita me olemme, täydellisemmällä tietoisuudella.

        Tämä voisi selittää sen ilmiön miksi fotonin tilaan vaikuttaa sen pelkkä havainnointi, niin kuin on monien kvanttikokeiden avulla on osoitettu.

        Ehkäpä havaintomme kommunikoi jotain biofotoniemme välityksellä fotonille jota havaitaan, samalla tavoin kuin kvanntilomittumisessa, niin kuin valo on yksi yhtenäinen aine joka hajaantuu universumiin ja on jokaisen valohiukkasen vaikutuksessa.

        Mikään tästä ei tietenkään ole lähelläkään teoriaa. Mutta tällaisten kysymysten kysyminen ja metafyysisten hypoteesien heittely voi johtaa meidät lähemmäksi totuutta siitä mitä tietoisuus on, mistä se tulee ja mitä mysteerejä valoon kätkeytyy.

        Eksopolitiikka sivuilta

        Asiaa olet pohtinut, juu.

        Kerropa vielä lopputiivistelmänä, että uskotko 6000 vuoden kvanttihyppyyn àla Aatami & Eeva, jotta pysytään asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiaa olet pohtinut, juu.

        Kerropa vielä lopputiivistelmänä, että uskotko 6000 vuoden kvanttihyppyyn àla Aatami & Eeva, jotta pysytään asiassa.

        Sillä ei ole merkitystä kuin niille, jotka haluavat joko puolustaa tai kiistää raamatun tulkinnan. Minä en tee kumpaakaan, mutta sinä ilmeisesti haluaisit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä ei ole merkitystä kuin niille, jotka haluavat joko puolustaa tai kiistää raamatun tulkinnan. Minä en tee kumpaakaan, mutta sinä ilmeisesti haluaisit.

        Jos et halua keskustella aloittajan aiheesta, miksi ylipäätään osallistut TÄHÄN keskusteluun.


      • Anonyymi

        ". Siksi ajanlaskukin alkoi heistä. "

        Notta kenen ajanlasku? Elätkö juutalaisen kalenterin mukaan?

        Mitään luotettavaa tietoa tuhansien vuosien takaa ei Raamattu anna. Raamattua on eri aikoina tulkittu eri tavoin, mutta aina niin, että juuri silloin eletään lopunaikoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietoisuus on valoa. Jotenkin tämä valo on lisääntynyt ihmisolennossa, eli on tapahtunut tietoisuuden kvanttihyppy. Huom. muutkin kuin kristityt ovat kokeneet valaistumisen ts. ylösnousemuksen, eli se on ihan normaali ilmiö, josta Jeesus on yrittänyt kertoa. Uskon, että se tapahtuu sekä ihmispopulaatiossa että yksilöissä, jotka ovat kärsineet tarpeeksi " pimeydessä".

        BIOFOTONIT KERTOVAT: TIETOISUUS ON VALOA

        Tiedemiehet ovat havainneet että neuronit nisäkkäiden aivoissa kykenevät tuottamaan valofotoneja, eli ”biofotoneja”.

        Fotonit näkyvät näkyvän valon spektrillä. Ne vaihtelevat lähes infrapunasta ultraviolettiin, eli 200:sta 1300 nanometriin aallonpituudelta.

        Tiedemiehet epäilevät että aivomme neuronit saattavat kyetä kommunikoimaan valolla. He epäilevät, että aivomme saattavat olla optisia kommunikaatiokanavia, mutta heillä ei ole ideaa siitä mitä on se mitä kommunikoidaan.

        Mikä vieläkin innostavampaa, he väittävät että jos optista kommunikaatiota tapahtuu, aivojemme tuottavat biofotonit saattavat lomittua kvanttitasolla, mikä tarkoittaa että on vahva linkki näiden fotonien, meidän tietoisuutemme sekä mahdollisesti monissa kulttuureissa Henkenä tunnetun käsitteen välillä.

        Parissa kokeessa tiedemiehet ovat havainneet, että rottien aivot voivat välittää yhden biofotonin per neuroni minuutissa, mutta ihmisaivot kykenevät välittämään yli miljardi biofotonia sekunnissa.

        Tästä päästään kysymykseen: voisiko olla mahdollista, että mitä enemmän valoa kykenee tuottamaan ja kommunikoimaan neuronien välillä, sitä tietoisempi on?

        Jos on olemassa mitään korrelaatiota biofotonien, valon ja tietoisuuden välillä, sillä voi olla suuret vaikutukset siihen, että on olemassa enemmän valoa kuin mistä me olemme tietoisia.

        Mieti tätä hetki. Monet tekstit ja uskonnot menneinä aikoina, ihmissivilisaation alusta lähtien, ovat raportoineet pyhimyksistä, ylösnousseista olennoista ja valaistuneista yksilöistä, joilla on hehkuvat kehät päänsä ympärillä.

        Muinaisesta Kreikasta ja Roomasta hindulaisuuden, buddhalaisuuden, islamin ja kristinuskon teksteihin, pyhät henkilöt on kuvattu hehkuva sädekehä päänsä päällä.

        Jos he olivat valaistuneita niin kuin heidät kuvataan, ehkäpä silloin tämä hehkuva sädekehä johtuu heidän korkeasta tietoisuudestaan, ja näin korkeammasta taajuudesta ja biofotonien tuottamisesta.

        Ehkä nämä henkilöt tuottivat korkeamman tason biofotoneja suuremmalla intensiteetillä johtuen heidän valaistumisestaan, mikäli on olemassa jokin yhteys biofotonien ja tietoisuuden välillä.

        Mutta tämän löydöksen kaikkein innostavimmat implikaatiot siitä, että aivomme tuottavat valoa, on että ehkäpä tietoisuutemme ja henkemme ei olekaan kehomme sisällä. Tämä johtopäätös on täysin valunut tiedemiesten sormien lävitse.

        Kvanttilomittuminen tarkoittaa että kaksi fotonia voivat reagoida jos yksi fotoneista on vaikutuksen alaisena, huolimatta siitä missä toinen fotoni on universumissa, ilman viivettä.

        Ehkäpä on olemassa maailma tämän valon sisällä, ja huolimatta siitä missä me olemme universumissa fotonit, toimivat portaaleina jotka mahdollistavat kommunikaation näiden kahden maailman välillä. Ehkäpä henkemme ja tietoisuutemme kommunikoivat kehojemme kanssa näitä biofotoneja käyttäen. Ja mitä enemmän valoa me tuotamme, sitä enemmän valaistuneita me olemme, täydellisemmällä tietoisuudella.

        Tämä voisi selittää sen ilmiön miksi fotonin tilaan vaikuttaa sen pelkkä havainnointi, niin kuin on monien kvanttikokeiden avulla on osoitettu.

        Ehkäpä havaintomme kommunikoi jotain biofotoniemme välityksellä fotonille jota havaitaan, samalla tavoin kuin kvanntilomittumisessa, niin kuin valo on yksi yhtenäinen aine joka hajaantuu universumiin ja on jokaisen valohiukkasen vaikutuksessa.

        Mikään tästä ei tietenkään ole lähelläkään teoriaa. Mutta tällaisten kysymysten kysyminen ja metafyysisten hypoteesien heittely voi johtaa meidät lähemmäksi totuutta siitä mitä tietoisuus on, mistä se tulee ja mitä mysteerejä valoon kätkeytyy.

        Eksopolitiikka sivuilta

        Paljon skidi banjo bongaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ". Siksi ajanlaskukin alkoi heistä. "

        Notta kenen ajanlasku? Elätkö juutalaisen kalenterin mukaan?

        Mitään luotettavaa tietoa tuhansien vuosien takaa ei Raamattu anna. Raamattua on eri aikoina tulkittu eri tavoin, mutta aina niin, että juuri silloin eletään lopunaikoja.

        Ajanlasku alkoi Aatamista ja Eevasta alunperin. Kun Jeesus toi Evankeliumin, ja kertoi tulevista asioista täysin realistisesti ihmiskunnalle, Hänestä alkoi uusi ajanlasku, kristittyjen toimesta. Juutalaiset on Jumalan valittu kansa siksi, kun Jumala ilmoitti itsensä Juutalaisten kautta, ja antoi todellista tietoa profeettojen kautta. He ilmoittivat myös Jeesuksen tulosta kauan ennen, kuin HÄN tuli. Vanhan testamentin puolella on paljon tietoa siitä, joten Raamattu puhuu totta ja on luotettavampi kuin yksikään muu teos ihmiskunnan historiasta.

        Muut teokset kertovat vain hyvin pinnallisesti menneistä asioista, mutta Raamattu kertoo tulevistakin asioista täyttä totta. Näemmehän me maailman menosta, kuinka Jumalan sana pitää paikkansa tänäkin päivänä. Ihmiset ovat omissa luuloissaan vain niin umpisokeita ja omahyväisiä, etteivät haluakkaan tajuta,- senkin Jeesus kertoi lisääntyvän, kuten myös porttokirkkojen ja piispojen ja pappien lankeamisen liberaalisuuden synteihin, vieden kuulijansa eksyksiin.
        Jotkut heistä kieltävät jopa helevetinkin olevan höpöpuhetta, vaikka just Jeesus puhui sen ikuisen pätsin olevan olemassa, jossa tuli ei sammu, ja on ikuinen itku ja hammasten kiristys. Se ei ole siis maanpäällä, vaan tulee eteen kuoleman jälkeisessä olotilassa, jos Jeesuksen lupaamaa armoa ja parannuksen tekoa synneistä ei oteta vastaan. Siinä ei ihmisten tekohurskauksella, ja itsekehulla ole minkäänlaista arvoa.
        Totuus kaivaa ihmisten sielut "munaskuita"myöten, SIIS PERUSTEELLISESTI.

        Joten Raamatun ilmoitukseen voidaan luottaa, vaikkei ihmisymmärrys pysty kaikkea käsittämäänkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajanlasku alkoi Aatamista ja Eevasta alunperin. Kun Jeesus toi Evankeliumin, ja kertoi tulevista asioista täysin realistisesti ihmiskunnalle, Hänestä alkoi uusi ajanlasku, kristittyjen toimesta. Juutalaiset on Jumalan valittu kansa siksi, kun Jumala ilmoitti itsensä Juutalaisten kautta, ja antoi todellista tietoa profeettojen kautta. He ilmoittivat myös Jeesuksen tulosta kauan ennen, kuin HÄN tuli. Vanhan testamentin puolella on paljon tietoa siitä, joten Raamattu puhuu totta ja on luotettavampi kuin yksikään muu teos ihmiskunnan historiasta.

        Muut teokset kertovat vain hyvin pinnallisesti menneistä asioista, mutta Raamattu kertoo tulevistakin asioista täyttä totta. Näemmehän me maailman menosta, kuinka Jumalan sana pitää paikkansa tänäkin päivänä. Ihmiset ovat omissa luuloissaan vain niin umpisokeita ja omahyväisiä, etteivät haluakkaan tajuta,- senkin Jeesus kertoi lisääntyvän, kuten myös porttokirkkojen ja piispojen ja pappien lankeamisen liberaalisuuden synteihin, vieden kuulijansa eksyksiin.
        Jotkut heistä kieltävät jopa helevetinkin olevan höpöpuhetta, vaikka just Jeesus puhui sen ikuisen pätsin olevan olemassa, jossa tuli ei sammu, ja on ikuinen itku ja hammasten kiristys. Se ei ole siis maanpäällä, vaan tulee eteen kuoleman jälkeisessä olotilassa, jos Jeesuksen lupaamaa armoa ja parannuksen tekoa synneistä ei oteta vastaan. Siinä ei ihmisten tekohurskauksella, ja itsekehulla ole minkäänlaista arvoa.
        Totuus kaivaa ihmisten sielut "munaskuita"myöten, SIIS PERUSTEELLISESTI.

        Joten Raamatun ilmoitukseen voidaan luottaa, vaikkei ihmisymmärrys pysty kaikkea käsittämäänkään.

        Kait sinä hyvä ihminen sentään ymmärrät että mitkään ihmisen käyttämät ajalaskut eivät pysty kattamaan kuin muutaman prosentin verran ihmiskunnan kehityshistoriasta.
        Vanhan testamentin kertomukset ovat pronssikautista proosaa lähi-idästä.
        Kaupungit kauppapaikkoineen ja maaseutu eli maanviljelys ja karjanhoitokulttuurissa!

        Voiko kreationisti olla niin sokea että uskoo ihmiskunnan kehityksen ensimmäisistä ihmisistä alkaneen pronssikautisesta lähi-idän valtiosta yhtäkkisenä taikatemppuna.
        Eilen luotiin, tänään lypsetään lehmät ja huomenna kuokitaan pellot, näinkö sokeaksi kreationismi aivopesee ihmismielen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajanlasku alkoi Aatamista ja Eevasta alunperin. Kun Jeesus toi Evankeliumin, ja kertoi tulevista asioista täysin realistisesti ihmiskunnalle, Hänestä alkoi uusi ajanlasku, kristittyjen toimesta. Juutalaiset on Jumalan valittu kansa siksi, kun Jumala ilmoitti itsensä Juutalaisten kautta, ja antoi todellista tietoa profeettojen kautta. He ilmoittivat myös Jeesuksen tulosta kauan ennen, kuin HÄN tuli. Vanhan testamentin puolella on paljon tietoa siitä, joten Raamattu puhuu totta ja on luotettavampi kuin yksikään muu teos ihmiskunnan historiasta.

        Muut teokset kertovat vain hyvin pinnallisesti menneistä asioista, mutta Raamattu kertoo tulevistakin asioista täyttä totta. Näemmehän me maailman menosta, kuinka Jumalan sana pitää paikkansa tänäkin päivänä. Ihmiset ovat omissa luuloissaan vain niin umpisokeita ja omahyväisiä, etteivät haluakkaan tajuta,- senkin Jeesus kertoi lisääntyvän, kuten myös porttokirkkojen ja piispojen ja pappien lankeamisen liberaalisuuden synteihin, vieden kuulijansa eksyksiin.
        Jotkut heistä kieltävät jopa helevetinkin olevan höpöpuhetta, vaikka just Jeesus puhui sen ikuisen pätsin olevan olemassa, jossa tuli ei sammu, ja on ikuinen itku ja hammasten kiristys. Se ei ole siis maanpäällä, vaan tulee eteen kuoleman jälkeisessä olotilassa, jos Jeesuksen lupaamaa armoa ja parannuksen tekoa synneistä ei oteta vastaan. Siinä ei ihmisten tekohurskauksella, ja itsekehulla ole minkäänlaista arvoa.
        Totuus kaivaa ihmisten sielut "munaskuita"myöten, SIIS PERUSTEELLISESTI.

        Joten Raamatun ilmoitukseen voidaan luottaa, vaikkei ihmisymmärrys pysty kaikkea käsittämäänkään.

        Ei kannata hirttäytyä Raamatun teksteihin, saati uskontoon, eikä tosin Darwinin teoriaankaan. Totuus on varmaan tarua ihmeellisempi.

        Totuus, hyvyys ja kauneus. Jollain tavalla nämä elementit lisääntyy kehityksen myötä, mutta evoluutioteoria ei anna siihen selitystä. Jos ajatellaan dinosaurusten aikaa, ja esim. krokotiilejä, jotka on muisto menneistä ajoista, niin kyllä rumuus ja pahuus kulkee käsikädessä.. Ei varmaan ollut kauniita kukkia silloin, oli vain sieniä, bakteereja ja viruksia. Sieltä alemmilta tasoilta ne nousee meitä nytkin piinaamaan. Eikä meidän peräsuoleenkaan päivä paista. Meissä on tuo alempi taso läsnä.

        Jotenkin kaikki liittyy valoon ja tietoisuuteen, kuten tuossa ylempänä biofotoneista kirjoitin. Onko kyse myös auringon valosta, jota dinojen aikaan ei ollut yhtä paljon vai mistä?

        Valolla on yhteys hyvyyteen, kauneuteen ja siihen totuuteenkin. Jeesus on kehottanut meitä valaistumaan, koska meillä on siihen kyky. Yhtä hyvin voi meditoida kynttilän valoa tai palvoa aurinkoa. Lopputulema on sama. Kohota korkeampiin ja kirkkaampiin ulottuvuuksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata hirttäytyä Raamatun teksteihin, saati uskontoon, eikä tosin Darwinin teoriaankaan. Totuus on varmaan tarua ihmeellisempi.

        Totuus, hyvyys ja kauneus. Jollain tavalla nämä elementit lisääntyy kehityksen myötä, mutta evoluutioteoria ei anna siihen selitystä. Jos ajatellaan dinosaurusten aikaa, ja esim. krokotiilejä, jotka on muisto menneistä ajoista, niin kyllä rumuus ja pahuus kulkee käsikädessä.. Ei varmaan ollut kauniita kukkia silloin, oli vain sieniä, bakteereja ja viruksia. Sieltä alemmilta tasoilta ne nousee meitä nytkin piinaamaan. Eikä meidän peräsuoleenkaan päivä paista. Meissä on tuo alempi taso läsnä.

        Jotenkin kaikki liittyy valoon ja tietoisuuteen, kuten tuossa ylempänä biofotoneista kirjoitin. Onko kyse myös auringon valosta, jota dinojen aikaan ei ollut yhtä paljon vai mistä?

        Valolla on yhteys hyvyyteen, kauneuteen ja siihen totuuteenkin. Jeesus on kehottanut meitä valaistumaan, koska meillä on siihen kyky. Yhtä hyvin voi meditoida kynttilän valoa tai palvoa aurinkoa. Lopputulema on sama. Kohota korkeampiin ja kirkkaampiin ulottuvuuksiin.

        Jatkat sinnikkäästi tietoisuuden pohtimista ja valon yhteyttä siinen vaikka aihe on valovuoden päässä aloittajan aiheesta.
        Joten vastaanpa siihen kysymysten muodossa niin saat pientä pohdittavaa .

        Kasvit yhteyttävät fotosynteesin kautta, ohjaavatko fotonit tietoisesti kasvia?

        Mijardien valovuosien etäisyydeltä matkaavat fotonit viestivät meille muinaisesta maailmankaikkeudesta, Voivat ko samat fotonit kuljettaa myös viestiä sivilisaatiollemme valastuneiden yksilöiden kautta?

        Onko tietoisuuden mystisyys tehnyt siitä liian mielikuvitusherkän aiheen?

        Onko lajimme mystinen tiedonjano vahvan tietoisuutemme primus motor?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkat sinnikkäästi tietoisuuden pohtimista ja valon yhteyttä siinen vaikka aihe on valovuoden päässä aloittajan aiheesta.
        Joten vastaanpa siihen kysymysten muodossa niin saat pientä pohdittavaa .

        Kasvit yhteyttävät fotosynteesin kautta, ohjaavatko fotonit tietoisesti kasvia?

        Mijardien valovuosien etäisyydeltä matkaavat fotonit viestivät meille muinaisesta maailmankaikkeudesta, Voivat ko samat fotonit kuljettaa myös viestiä sivilisaatiollemme valastuneiden yksilöiden kautta?

        Onko tietoisuuden mystisyys tehnyt siitä liian mielikuvitusherkän aiheen?

        Onko lajimme mystinen tiedonjano vahvan tietoisuutemme primus motor?

        No, eikö laajennettu fotoni "hypoteesi" kiinnosta biofotoni kirjoittajaa.

        Voin kommentoida omia kysymyksiäni sillä tavalla, että kasvien fotosynteesi ei tiedoista mitään, eikä fotonit eikä biofotonit valaise valaistuneita, tiede ei ole löytänyt mitään siihen viittaavaa.

        Toisaalta tietoisuus itsessään on meistä mystistä ja lajissamme voimakkaasti kehittynyt ajattelukyky itsessään laajentaa tietoisuuttamme. Evoluutio on nostanut tietoisuuden tasoamme, tämän ymmärtää maalaisjärjelläkin.... jos sitä ei ole kreationistisellä aivopesulla tukahdutettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkat sinnikkäästi tietoisuuden pohtimista ja valon yhteyttä siinen vaikka aihe on valovuoden päässä aloittajan aiheesta.
        Joten vastaanpa siihen kysymysten muodossa niin saat pientä pohdittavaa .

        Kasvit yhteyttävät fotosynteesin kautta, ohjaavatko fotonit tietoisesti kasvia?

        Mijardien valovuosien etäisyydeltä matkaavat fotonit viestivät meille muinaisesta maailmankaikkeudesta, Voivat ko samat fotonit kuljettaa myös viestiä sivilisaatiollemme valastuneiden yksilöiden kautta?

        Onko tietoisuuden mystisyys tehnyt siitä liian mielikuvitusherkän aiheen?

        Onko lajimme mystinen tiedonjano vahvan tietoisuutemme primus motor?

        No, eikö laajennettu fotoni "hypoteesi" kiinnosta biofotoni kirjoittajaa.

        Voin kommentoida omia kysymyksiäni sillä tavalla, että kasvien fotosynteesi ei tiedoista mitään, eikä fotonit eikä biofotonit valaise valaistuneita, tiede ei ole löytänyt mitään siihen viittaavaa.

        Toisaalta tietoisuus itsessään on meistä mystistä ja lajissamme voimakkaasti kehittynyt ajattelukyky itsessään laajentaa tietoisuuttamme. Evoluutio on nostanut tietoisuuden tasoamme, tämän ymmärtää maalaisjärjelläkin.... jos sitä ei ole kreationistisellä aivopesulla tukahdutettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kait sinä hyvä ihminen sentään ymmärrät että mitkään ihmisen käyttämät ajalaskut eivät pysty kattamaan kuin muutaman prosentin verran ihmiskunnan kehityshistoriasta.
        Vanhan testamentin kertomukset ovat pronssikautista proosaa lähi-idästä.
        Kaupungit kauppapaikkoineen ja maaseutu eli maanviljelys ja karjanhoitokulttuurissa!

        Voiko kreationisti olla niin sokea että uskoo ihmiskunnan kehityksen ensimmäisistä ihmisistä alkaneen pronssikautisesta lähi-idän valtiosta yhtäkkisenä taikatemppuna.
        Eilen luotiin, tänään lypsetään lehmät ja huomenna kuokitaan pellot, näinkö sokeaksi kreationismi aivopesee ihmismielen.

        Kreationistit elää aivopesua harjoittavassa yhteisössä Ei siellä näkevälle ja ajattelevalle ihmiselle ole mahdollisuutta elää.
        Sinä joko uskot Vartiotorniin tai joudut helvettiin, näin heille opetetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu kertoo KAIKEN luomisesta, aikaperiodi n 6000 vuotta. Kuvaukset maanviljelijöistä ja karjanhoitajista. Edeltävistä kannibaleista ja ei ihmisistä ei puhuta mitään. Kasvit ja eläimet luotiin luomistarinan mukaan samalla viikolla.

        Aatami ja Eeva 6000 vuotta lisääntymistä ja levittäytymistä ja maan asuttamista, Kerropa miten tuo kaikki tapahtui.

        Elävien olentojen levittäytyminen maailmanlaajuisen vedenpaisumuksen jälkeen kävi nopeasti, samoin lajiutuminen Nooan arkissa olleista eliöiden kantamuodoista joita lienee ollut muutama tuhat paria. Ei siihen ihmettä tarvittu.

        Malawi -järven kirjoahvenet lajiutuivat kantamuodosta 900 alalajiksi 200 vuodessa. Tätä ei pidä sekoittaa "makroevoluutioon", koska kirjoahvenet ovat pysyneet kaloina eivätkä muuttuneet kirjoahvenista edes toiseksi kalasuvuksi. Mutta siis sopeutumismuuntelu eli "mikroevoluutio" käy tosi nopeasti.

        Selittääkseen nykyisten eläinten levinneisyyttä evolutionistien on täytynyt itse ehdottaa, että tietyt kädelliset ovat matkanneet satoja, jopa tuhansia kilometrejä avomerellä valtavilla myrskyjen irtirepimillä kasvilautoilla. (Hitch-hiking lemurs, Tattersall J, Madagascars Lemurs, Scientific American 268)

        Iguaanien onkin todettu matkanneen satoja kilometrejä tällä tavoin Karibian saarten välillä. Evolutionistit ovat jopa ehdottaneet, että sokkokäärmeet, joiden he sanovat kehittyneen Madagaskarilla ja Intiassa, ylittivät lautalla valtameret Australiaan, Etelä-Amerikkaan ja Karibian saarille.

        He ehdottavat "valtamerellisiä hajaantumistapahtumia - mukaan lukien länteen yli Atlantin suuntautunut - mikä on kaivamiseen erikoistuneiden eläinten tapauksessa odottamatonta (Vidal, N et al. Blindsnake evolutionary tree reveals long history on Gondwana)

        Kreationistitkin voivat hyväksyä tämän tyyppiset evolutionistien teoriat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kreationistit elää aivopesua harjoittavassa yhteisössä Ei siellä näkevälle ja ajattelevalle ihmiselle ole mahdollisuutta elää.
        Sinä joko uskot Vartiotorniin tai joudut helvettiin, näin heille opetetaan.

        Niinpä, tällaisilta kreationisti-veijareilta me saadaan tavan takaa "asiantuntija" lausuntoja tälläkin palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kait sinä hyvä ihminen sentään ymmärrät että mitkään ihmisen käyttämät ajalaskut eivät pysty kattamaan kuin muutaman prosentin verran ihmiskunnan kehityshistoriasta.
        Vanhan testamentin kertomukset ovat pronssikautista proosaa lähi-idästä.
        Kaupungit kauppapaikkoineen ja maaseutu eli maanviljelys ja karjanhoitokulttuurissa!

        Voiko kreationisti olla niin sokea että uskoo ihmiskunnan kehityksen ensimmäisistä ihmisistä alkaneen pronssikautisesta lähi-idän valtiosta yhtäkkisenä taikatemppuna.
        Eilen luotiin, tänään lypsetään lehmät ja huomenna kuokitaan pellot, näinkö sokeaksi kreationismi aivopesee ihmismielen.

        On mielenkiintoista, että evolutionisti Jared Diamond erinomaisessa joskin jo eräiltä tiedoiltaan vanhentuneessa kirjassaan "The Third Chimpanzee" arvioi nykyihmisen eläneen noin puoli miljoonaa vuotta kivikautta. Ihminen ei puolen miljoonan vuoden aikana lainkaan kehittänyt työkalujaan ja aseitaan, ja eli koko ajan pienissä perheyhteisöissä.

        Yllättäen muutama kymmenen tuhatta vuotta sitten tapahtui Diamondin mukaan kvanttihyppy, jolle hän antaa nimen "Great Leap Forward". Yht'äkkiä ilmestyy todisteita uusista työkaluista ja aseista. Kuin tyhjästä alkaa ilmestyä kehittyneitä kulttuureita, maanviljelystä, karjanhoitoa jne.

        Kun otetaan huomioon nykyisten geologian ja fossiilitutkimuksen käytössä olevien iänmittausmenetelmien tavaton epätarkkuus, voidaan esittää teoria jonka mukaan "Great Leap Forward" -ilmiössä olikin kyse siitä, että ensimmäiset luodut ihmiset ilmestyivät maailmaan. Raamatun mukaan ihmiset hyvin nopeasti oppivat maanviljelyksen ja karjanhoidon, sekä pätevien työkalujen valmistamisen.

        Edellä mainittu olisi siis tapahtunut vain noin 6000 vuotta sitten. Diamondin mainitsemia puolta miljoonaa vuotta ihmisen kivikauden historiaa ei sillä perusteella ole lainkaan ollut. Todellisuudessa kivikausi onkin ollut erittäin lyhyt ajanjakso luodun ihmisen historiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On mielenkiintoista, että evolutionisti Jared Diamond erinomaisessa joskin jo eräiltä tiedoiltaan vanhentuneessa kirjassaan "The Third Chimpanzee" arvioi nykyihmisen eläneen noin puoli miljoonaa vuotta kivikautta. Ihminen ei puolen miljoonan vuoden aikana lainkaan kehittänyt työkalujaan ja aseitaan, ja eli koko ajan pienissä perheyhteisöissä.

        Yllättäen muutama kymmenen tuhatta vuotta sitten tapahtui Diamondin mukaan kvanttihyppy, jolle hän antaa nimen "Great Leap Forward". Yht'äkkiä ilmestyy todisteita uusista työkaluista ja aseista. Kuin tyhjästä alkaa ilmestyä kehittyneitä kulttuureita, maanviljelystä, karjanhoitoa jne.

        Kun otetaan huomioon nykyisten geologian ja fossiilitutkimuksen käytössä olevien iänmittausmenetelmien tavaton epätarkkuus, voidaan esittää teoria jonka mukaan "Great Leap Forward" -ilmiössä olikin kyse siitä, että ensimmäiset luodut ihmiset ilmestyivät maailmaan. Raamatun mukaan ihmiset hyvin nopeasti oppivat maanviljelyksen ja karjanhoidon, sekä pätevien työkalujen valmistamisen.

        Edellä mainittu olisi siis tapahtunut vain noin 6000 vuotta sitten. Diamondin mainitsemia puolta miljoonaa vuotta ihmisen kivikauden historiaa ei sillä perusteella ole lainkaan ollut. Todellisuudessa kivikausi onkin ollut erittäin lyhyt ajanjakso luodun ihmisen historiassa.

        Kivoja mielipiteitä.


    • Anonyymi

      IIsimpi homma.

      Suomalaisten historia kertoo kaiken tuon sillä sehän tiedetään että Jeesuksen päivinä suomessa asui vain n. 10 000 ihmistä ja kun siitä mennään tieteellisen matemaattisesti progressiivisesti ajassa taaksepäin niin eihän se kestä kuin n. 4500 vuotta kun ihmisiä oli vain 8 kappaletta!!!!!

      Laske vaikka itse. Ka onhan se evouskoisille paha paikka että suomiugrien vaelluksesta Sinearin tasangolta Suomeen saakka on tavattoman helppoa jäljittää koska reitin varrelle jäi paljon porukoita jotka ovat siellä vieläkin ja jopa puhuvatkin ihan selvää suomea koska käyttivät suomalaisia koulukirjoja pitkään.
      Siis ei siitä mahdottoman monia evouskon sokeasti uskomia miljardeja vuosia ole vaan vain jokunen tuhat vuotta.

      Ymmärrän kyllä että evouskoiset laskevat tuon suomalaisten lisääntymisen vertaamalla kansan lisääntymisnopeutta omaan homahtavaan porukkaansa jonka lisääntyminen on tietenkin paljon hitaampaa sillä ei luonnottomista suhteista ihmisiä synny.

      • Anonyymi

        Ymmärrän kyllä, ettei banjoa rämpyttelevä hihhuli ymmärrä tuon taivaallista evoluutiosta.


      • Anonyymi

        Se Jeesus on huono mitttausindikaattori. Miksi 2000 vuotta sitten ei kerrottu mitään pohjoisen pallon puoliskon liki "äskettäin"päättyneestä jääkaudesta?
        Pääuskontomme pyörii nurkkakuntaisesti vain pienellä alueella Aasianpuolella lähi-itää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se Jeesus on huono mitttausindikaattori. Miksi 2000 vuotta sitten ei kerrottu mitään pohjoisen pallon puoliskon liki "äskettäin"päättyneestä jääkaudesta?
        Pääuskontomme pyörii nurkkakuntaisesti vain pienellä alueella Aasianpuolella lähi-itää.

        Islam vielä enemmän. Kuitenkin islamia levitetään aggessiivisesti länteen. Heidän pääideologinsa haistattavat pitkät evoluutiolle tai yleensä tieteiden etenemiselle maailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Islam vielä enemmän. Kuitenkin islamia levitetään aggessiivisesti länteen. Heidän pääideologinsa haistattavat pitkät evoluutiolle tai yleensä tieteiden etenemiselle maailmassa.

        Kristilliset yhteisöt ovat valtaosin evoluution kannalla, vain pieni mutta äänekäs kreationistien ryhmä jatkaa 1900 luvun alun kiihkouskovaisten jalanjäljillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se Jeesus on huono mitttausindikaattori. Miksi 2000 vuotta sitten ei kerrottu mitään pohjoisen pallon puoliskon liki "äskettäin"päättyneestä jääkaudesta?
        Pääuskontomme pyörii nurkkakuntaisesti vain pienellä alueella Aasianpuolella lähi-itää.

        Ajatteles, nykyään ei opeteta kouluissa edes sitä, että hän oli puusepän poika. Jos olis ollut tyttö, mikä olisi toisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajatteles, nykyään ei opeteta kouluissa edes sitä, että hän oli puusepän poika. Jos olis ollut tyttö, mikä olisi toisin?

        Siehen mailman aikaan ei kerrottu ainakaan hyvällä jos tyttö puutöistä olisi ollut kiinnostunut.
        Kerrottiin että Jesse kuunteli kloppi-ikäisenä toreilla päivät pitkät katufilosofien väittelyitä ja osallistuikin niihin.
        Kuitenkin on selvää, ettei hän oikeasti pystynyt tyynnyttämään Genesaret järven aaltoja vain käden heilautuksella. Vuosisata, pari myöhemmin prosaisti lisäsi tämänkin 'ihmeen' Jessen ansiolistaan.

        Evoluutiosta alettiin kertomaan ehkä vasta 1700 vuotta myöhemmin, mut aikanaan oli tiukka jäbä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kristilliset yhteisöt ovat valtaosin evoluution kannalla, vain pieni mutta äänekäs kreationistien ryhmä jatkaa 1900 luvun alun kiihkouskovaisten jalanjäljillä.

        Itse asiassa suomalaisista uskoo gallupien mukaan vain noin 70% evoluutioon. Kun muistaa, että vain evoluution opetus on kouluissa sallittu ja sitä pakkosyötetään lapsille, niin luku on aika pieni. Amerikassa se on vielä pienempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa suomalaisista uskoo gallupien mukaan vain noin 70% evoluutioon. Kun muistaa, että vain evoluution opetus on kouluissa sallittu ja sitä pakkosyötetään lapsille, niin luku on aika pieni. Amerikassa se on vielä pienempi.

        Onko sulla linkkiä niihin gallupeihin?


    • Anonyymi

      Mikseivät evolutionistit koskaan perustele? Heillä on aina se sama "evoluutiota ei tarvitse perustella". Toinen on "näemme evoluutiota koko ajan ympärillämme".

      Oikeasti emme näe kuin lajien sopeutumismuuntelua, joka ei aiheuta niiden perusrakenteisiin muutoksia. Ei sopeutumismuuntelun ("mikroevoluution") näkeminen todista, että vesieläimistä olisi joskus voinut kehittyä maaeläimiä.

      • Anonyymi

        Miksi kretsuliinoilla ei ikinä ole todisteita väitteilleen? Eivätkö he ymmärrä, että mielipiteet eivät riitä todisteiksi (paitsi heille itselleen... etenkin, jos mielipiteen esittäjällä on joku hieno titteli)?

        Ja varma keino saada asiallisia vastauksia on lapsellinen solvaaminen... kuten kutsuminen toisia evolutionisteiksi. Vai mitä, kretsuliino?(!)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe