Korona tautiset ruotsalaiset kelpaa mutta ei uusmaalaiset

Anonyymi

Uusimaan rajat suljettiin ja Lappiin meno kiellettiin keväällä. Kirottiin että älkää tulko tänne viemään meidän vähiä sairaalapaikkoja. Ja nyt te pyydätte ruotsalaisia sinne hoitoon. Kyllä onnlappalaiset ja viher-vasemmisto näyttäneet, että suosi suomaaista ei ole arvossaan. Lomamatkat tehdään muualle jatkossa. Saisipa valtionavutkin pois.

15

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ohisalo=Hutisalo johtaa Suomalaiset turmioon.
      Onko Suomessa harvainvalta?
      Miten voi yksi "harhainen" päättää meidän asioista?

      Kannapista ja nuuskaa,siinäkö Suomalaisten tulevaisuus.
      Tuli mieleen eräs laulu:Ja seliässä oli Andersson.

    • Anonyymi

      Ei persuturisteista ole paljon iloa, ne tankkaa persumersun dieseli tankin täyteen kotona, syövät lidlin sikanautaa js kulauttaat lidlin kaljaa päälle ja asuvat teltassa. Vain kalja ja sikanauta tölkit jää jäljelle käynnistä luontoon.

    • Anonyymi

      Itse nuo käy senn taudin hakemassa nuuskan osto reissuiltansa.

    • Anonyymi

      Ihan oikein olisi, että kaikki Lapin matkailufirmat ja tunturikeskukset tekisivät konkurssin. Itse sulkivat hissit, palvelut ja ladut viime keväänä. Ei tartte näiden yrittäjien saadakaan asiakkaita. Konkurssi ja sen jälkeen ei enää asiaa mihinkään töihin. Kyllä niille etelästä ostajat löytyy, kun halvalla saa. Kannattaisi myös miettiä onko se elämä minkään arvoista, kun on velat niskassa ja koko perheen elämä pilattu. Voihan sitä saada nautintoa, että estettiin Uusimaalaisten ja muiden turistien lomat. Ja onnistuttiin hyvin.

    • Anonyymi

      Saisi pysyä pois kaikki turistit. Täällä on ikäihmisiä, joita pitää hallituksen suojella. Pois kaikki ulkomaalaiset ja Lappilaisia lukuunottamatta kaikki muutkin.

    • Anonyymi

      saatte tappaa koiranne ja syödä ne, kun ette turisteja huoli sinne. tyhmyydestä sakotetaan.

      • Anonyymi

        Rauhoitu hyvä ihminen. Pois katkeruus.


    • Anonyymi

      Uusimaan rajat laitetaan taas kiinni, joten ole hiljaa siellä.

    • Anonyymi

      Leville lusthin pithoon.

    • Anonyymi

      Levillä taas on koronalinko pyörimässä.

    • Anonyymi

      Ihan kivasti on taas mennyt aika Kittilässä. Levillä oli pientä ruuhkaa mutta muutoin turvavälit pitää. Alkossa oli Levilläkin hyvin juomia, vaikka iltalehdet kirjoittelivat niiden muka loppuneen. Hiihtolomalla taas viikolla 8 tavataan. Huomenna loppuu loma ja palataan Stadiin.

    • Anonyymi

      Lääkäriä teho hoidetaan koronarokotteen jälkeen
      Meksikossa koronavirusta vastaan massarokotteet aloitettiin 29 joulukuuta. Yksi lääkäreistä, joka oli ensimmäisten joukossa rokotteen ottajista, häntä hoidetaan nyt teho-osastolla sen jälkeen, kun hänellä ilmeni vakavia seuraamuksia.
      32-vuotias naispuolinen lääkäri Nuevo Leonissa, Mexikossa, saa nyt tehohoito sen jälkeen, kun hänet oli rokotettu Pfizer-BioNTechs rokotteella koronaa vastaan. Jo puolen tunnin jälkeen, rokotteen saamisesta, ilmeni hänellä kramppeja, hengenahdistusta ja ihottumaa iholla, raportoi Reuters.
      TÄssä ei ole mitään sääntöjenvastaista sitten.

    • Anonyymi

      Teletappihallitus on sählännyt niin, että maahamme saadaan vain 50 000 rokoteannosta viikossa. Kun 5 000 000 jakaa 50 000:lla, tulokseksi tulee 100. Mutta kun kaikille pitää antaa kaksi pistosta, aikaa kuluu siis 200 viikkoa, ennen kuin koko kansa on rokotettu. Joka on noin neljä vuotta. Aika moni taitaa ehtiä kukahtaa tautiin siihen mennessä. Hallitus toivoo, että mahdollisimman moni porvari kuukahtaisi, niin säilyisi kannatus.

      Hallitus selittää, että kun on tuo EU. Ja paskat. Lässyn lässyn. Kyllä rokotteita olisi pystynyt hankkimaan, jos olisi ollut halua ja kykyä. Mutta kun ei ole halua, eikä kykyä. On vain selityksiä

      Eikä siinä ole edes koko kaameus. Vai uskooko joku, että rokotukset pystytään järjestämään ilman sähläämistä. Ei kannattaisi uskoa. Kun käytössä on 50 000 annosta, ei kannata ilmoittaa 100 000 ihmiselle, että nyt on Sinun vuorosi käydä pistoksella. Mutta niin vain teletappien komennossa aiotaan tehdä.

      Jotta homma ei menisi reisille, niin jokaisessa rokotuspisteessä pitäisi tietää etukäteen, montako rokotettavaa sinä päivänä tulee paikalle. Mutta millä tiedät, ellet jaa etukäteen jonotusnumeroita.

      Nyt on käymässä niin, että ihmiset tulevat käskettynä määräpäivänä rokotuttamaan itsensä vain kuullakseen, että rokotteet loppuivat tunti sitten. Eli varautukaa siihen, että kuluvan kevään aikana seisotte kymmenkunta kertaa rokotusjonossa. Tai sitten ottakaa teltta mukaan ja jääkää yöksi tai pariksi jonottamaan, kunnes pakasteauto joku aamu tuo lisää rokotteita.

      Kaikista irvokkainta on kuitenkin se, että koska kukaan ei voi etukäteen tietää, kuinka monta rokotettavaa mihinkin rokotuspisteeseen saapuu, niin joihinkin pisteisiin jaetaan liikaa niitä niukkoja rokotteita. Jotka sitten menevät pilalle, kun joku unohtaa panna ylimääräiset päivän päätteeksi terveyskeskuksen keittiön pakastimeen.

      Sanna Marinin sählääminen naurattaisi, ellei kyseessä olisi kansalaisten terveys. Mitään näin amatöörimäistä säheltämistä en muista aikoihin tapahtuneen näin tärkeässä asiassa. Johtunee varmaan siitä, että kassaneidit harvoin joutuvat käsittelemään niin suurta lukua kuin viisikymmentä tuhatta, puhumattakaan viidestä miljoonasta. Onhan se ymmärrettävää, että pää menee pyörälle niiden nollien kanssa.

      Hallituksen täydellistä välinpitämättömyyttä kansalaisten terveydestä kuvaa se, että rokottamiseen olisi voitu valmistautua jo liki vuoden verran. Siinä ajassa olisi pystynyt rakentamaan minkälaisen ajanvarausjärjestelmän tahansa, jonka avulla rokotukset olisivat sujuneet jonottamatta, eikä yhtään rokotetta olisi mennyt hukkaan. Mutta millä sellaista ehtisi miettiä, kun on noita naistenlehtien haastatteluja buukattuna niin paljon.

      Jos hallitus toimisi miehekkäästi, se myöntäisi kyvyttömyytensä ja antaisi homman ammattilaisten käsiin. Nyt on vaarana, että Teletapit tuhoavat osaamattomuudellaan kansalaisten terveyden ja hermostuksissaan siinä ohessa osaamattomuutensa peittely-yrityksillä myös kansantalouden.

    • Anonyymi

      Rajat kiinni ..ja jos ylittää rajan niin 2vkn karanteeni hotellissa eikä sieltä huoneesta poistuta saa ... ja artisti maksaa.. näin saadaan rahat majoitusyrittöjölle...näin ainakin Ausseissa tekevät... 2viikko hotlassa ja parit testit sitten voi lähteä kun on maksanut hotlan laskun...

    • Anonyymi

      Vielä yksi yö ja koronavaunu suuntaa Leville. Siis tojota.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe