Kuinka ihminen voi olla näin ityhmä

Anonyymi

En osaa sanoa heti mitä 6+3, tai 5+12 tai 3+9. Pitää päässä miettiä ja laskea niin että 6, ja siihen alan tuota kolmosta niin että ajattelen 7,8,9.
Ja esimerkiksi 12+15 tarvitsen laskimen tai sormet. Pää ei vain sano mitään kun eteen tulee numeroita. Onneksi on laskimet koska lasken päivittäin töissä.

Kuukausien paikkaa en osaa. Jos vaikka pitää tietää missä kohtaa elokuu, pitää alkaa laskemaan tammi, helmi, maalis jne.

Ei voi olla normaalia tällainen. Hävettää kun olen edennyt töissä korkeampaan asemaan enkä osaa edes yksinkertaisia laskutoimituksia.

2

<50

  Vastaukset

  • Näin se vain menee, toiset vain näkee yksinkertaisen päässälaskun vastauksen, toiset ei.
   Minulle matikka ja päässälasku ei tuota suurempia ongelmia. Mutta vieraan kielen omaksuminen on hyvin vaikeaa opiskeluaikana.

  • Ei tuo osoita tyhmyyttä. Jokin vain tuossa ei onnaa. muuten pääsi toimii tosi hyvin.
   itsellä tökkäsi pahasti kun luettiin numerosarjoja 5798 piti mielessä lisätä joka numeroon yksi 5798=6809...… näitä tuli aika tiheään ja samaan aikaan piti oikealla kädellä ohjata joystikkiä että rasti pysyy keskellä. jaloilla ohjata alalaidassa liukuvaa palkkia koko ajan kohti alalaidan keskimerkkiä. valot vilkkui ylös ja alas ihan sivuilla ja satunnaisesti lähtivät tulemaan keskelle päin silloin piti painaa vasemmalla kädellä nappia. Nämä numerot. en millään tajunnut siinä niitä tuuria oli jos oli esim 5798 numerosarjan kuuluessa seinälläesimerkkivastauksessa 2941=3052. sain yhden numeron siitä. Jotenkin piti nähdä numerot että sai sanottua, muuten tahmasi tosi paljon. Eikä pysynyt numerosarja edes kunnolla päässä saati että lisäät niihin yhden.
   Tämä oli Psykossa siis ilmailulääkärillaä Helsingissa. Muuten hyvä koe, erikoista ettei nuo tuolla tavalla onnistu päässä laskemalla oikein millään oltiimpa siinä ohjaavinaan tai ei.
   Toinen keissi
   Vein kaasupullon siis sellaisen vuokrapullon kauppaan ja otin uuden tilalle. siinä on viivakoodi ja numerosarja. Varastomies kirjoitti numeron ylös palauttamastani ja antoi uuden ja kirjoitti sen numerosarjan myös ylös. No lähden kassan kautta. Palautuspullon numerosarjan kirjoitettuaan koneelle, myyjä sanoi ettei löydy tälläistä pulloa. lopultaan kävin ottamassa kuvan koodista ja palasin kauppaan. sanelin numerot. oliko mikä väärin. Yksikään numero ei ollut oikein??? no sitten se täysi pullo joka oli kyydissä. ei löydy järjestelmästä. kävin kuvaamassa taas sen koodit ja palasin kassalle. sama juttu mikään ei passannut?? En tiedä mitä se kirjoitti ja mistä luki. En tavannut sitä sitä varastomiestä enää. Eikä se olisi syy irtisanomiseen, on luki tai laku häiriöitä
   Siksi oma töpeksintä juuri tuolla tavalla laskiessa ja toisen töpeksintä vaikuttaa samantasoiselta kuin sinun vaikeutesi. Jossakin asiassa vaan ei toimi, tuhansia laskiessa saatat pyöritellä numeroita helpostikkin :D
   Itse hahmotan kyllä vaikka 21+34 luvut noin vain =55. Jos olisi nähnyt luvut helposti olisin laskenut numerot jokaiseen yksi lisää.
   airfoil

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   522
   3920
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   135
   2453
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   344
   1635