Tieteen tuloksista noussut maailmankuva

Anonyymi

Eikö teille sano mitään, jos maailmanlaajuisen ateismin ideologinen johtohahmo koko viime vuosisadalta kääntää kelkkansa nimenomaan tieteellisten tulosten johdosta? Minusta siinä on jo jotain merkittävää. Kun kyseinen henkilö muutti mielensä nimenomaan tieteellisen tiedon johdosta, miksi neodarwinistit väittävät, että kaikki muu kuin neodarwinismi on tieteen vastaista? Ettei kyse olekin vain pelkän materialistisen ideologian ja tuuriselitysten vastaisuudesta, ja maailmankaikkeuteen olennaisesti sisältyvän älykkyyden vastaisuudesta?

Se, mikä on myös merkittävää, on että kaikki uusi tieto näyttää vaikuttavan älyn poisselittämisen sijasta vain lisäävän tuuriselitysten silkkaa mahdottomuutta. Kysymys ei ole mistään "God of the (small) gapsista", kun gapsien ylittäminen käy vain mahdottomammaksi niiden koon kasvaessa eksp(l)onentiaalisesti aina uuden tiedon myötä.

Tässä kerrotaan tuosta (nyt jo edesmenneen) johtavan ateistin kääntymisestä, joka tapahtui lisääntyneen tieteellisen pohjalta.

https://www.youtube.com/watch?v=z7szPAcbyxE

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Maailmanlaajuisen ateismin ideologinen johtohahmo" josta en ole koskaan kuullutkaan. Jaksoin katsoa siihen asti, kun tuo "ateisti" kertoi ikuisesta Maailmankaikkeudesta, eipä ole kaksinen tiedemies.

      • Anonyymi

        Miten tiedemiehestä tulee "johtava" tai "merkittävin" tai "johtohahmo"?

        Hän tulee vanhuudenhöperöksi ja sanoo jotain kreationistien agendaan sopivaa. Se että 10.000 tiedemiestä on perustellusti ei merkitse mitään, mutta yksi vanhuuden heikentämä filosofi on löytänyt totuuden.


    • Ateismi on jumalhahmojen olemassa oloon uskomisen puuttumista.

      Ei muuta. Ei mitään viittaustakaan evoluutioon.

    • Anonyymi

      Olin ainakin puoliksi uskovaisen kodin poika Pohjois-Savosta. Kaikkina juhlapyhinä me penskat emme saaneet mennä ulos ennen Jumalan palvelusta.
      Kotona jyrkästi kiellettiin puhumasta vastoin Raamatun opetuksia.
      -Ihmisellä on kuolematon sielu, isäni sanoi. Häneltä jäi kotiin viisi lasta kun liikekannallepano annettiin. Hän palveli molemmissa sodissa.

      Kun pääsin korvesta teollisuuspaikkakunnille työhön, uskalsin viimein mennä kirjastoihin. Tiedemiesten kansanomaistettua tekstiä oli helppo nuorena (24v)omaksua. Olen opiskellut tieteisiin perustuvaa maailmankuvaa 60 vuotta.
      Aspergerille varsinkin Uusitestamentti on vain kokoelma proosakirjoituksia; mahdotonta hyväksyä.

      Toivo Lång 82v. Inkeroinen

    • Anonyymi

      Tiede tai tieteellisen työn tulokset on hyvä ja tärkeää ottaa opiksi elämässä ja koko yhteiskunnassa. Tämmöinen ajatus tuli mieleen äskeisen Beirutin räjähdysonnettomuuden vuoksi. Joidenkin kummallisten käytäntöjen takia siellä oltiin välinpitämättömiä yksinkertaista fysiikan havaintoa kohtaan; Suuri ammoniumnitraattimäärä yhteen paikkaan koottuna on vaarallinen ympäristölleen.

      Tieteen tuloksista nousee turvallisempi ja toimivampi yhteiskunta.

      • Anonyymi

        Näin se olee. Kansakunnan päättäjien maailmankatsomuksen tulee perustua nykyaikana tosiasioihin, tieteisiin eikä wanhentuneeseen uskomus-oletuksiin.


    • Anonyymi

      "...ateismin ideologinen johtohahmo..." 🤣🤣🤣

      Hyvinpä olet perillä ateismista. 😂

      Onko tuo se sama tyyppi, joka on Jeesuksen veli ja Joulupukin pikkuserkku? Ammatiltaan se on varmasti joku tohtori tai (eräs) maailmankuulu huippututkija... 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Tuo "tiedemies" oli näköjään filosofi, josta vanhoilla päivillään tuli deisti. Evoluutiota hän ei epäillyt, ja kielsi kuuluvansa mihinkään uskontokuntaan.

    • Anonyymi

      Jos jotain haluaa tietää millaisia filosofit oikeasti ovat, kannattaa lukea Nigel Rodgersin ja Mel Thompsonin teos "Huonosti käyttäytyvät filosofit".

      Bertrand Russell paljastetaan siinä seksihulluksi tirkistelijäksi. Wittgenstein opettajana ollessaan harrasti ultraväkivaltaa alakoululaisia kohtaan. Saita, upporikas ja eläinrakas Schopenhauer ei säälinyt yhtään erästä naista jonka vammautumisen aiheutti.

      • Anonyymi

        Kuvasit juuri erittäin onnistuneesti eloa uskonnollisissa yhteisöissä. Väkivaltaisia seksihulluja kaikki.


    • Anonyymi

      Tyyppi teki juuri juten minäkin.

      Eli ajatteli asioita puhtaasti tieteellisesti eikä suinkaan trendihomoevojen tavoin massaevokkina.

    • Anonyymi

      Kun kouluajan evovalehteluajan jälkeen paneuduin innokkaana aiheeseen syvällisemmin niin petyin pahemman kerran kun huomasin sen että koulukirjojen evoluuttiset kuvasarjat apinasta ihmiseksi ovat täysin tekaistuja ja kun vielä silmiini osui dokumentti jossa joku kysyi opetusministeriöltä että miksi näin on että epätotuuksia opetetaan lapsille totuuksina niin vastaus oli että näiden kuvasarjojen avulla lapsille on helpompaa opettaa evoluutiota.
      Siis voidaanko valehtelemalla opettaa totuutta?


      Tieteellinen totuus on se että valehtelemalla voidaan opettaa vain valheita. Evovalehtelijat ovat asiasta tietenkin eri mieltä koska he ovat niin täysin valheiden kyllästämiä että he suorastaan uivat valheissa ja ovat niistä täysin riippuvaisia.

      • Anonyymi

        Tuolla asenteella arvioituna myös lähes kaikki lapsille ja osittain aikuisillekin tarkoitetut kristinuskoa ja Israelin historiaa esiintuovat uskonnolliset kirjat esittävät valheellista kuvastoa. Piirretyt kuvat ovat piirtäjän mielikuvitusta, eivät dokumentteja eivätkä lainkaan tarkkaa historiallista materiaalia.

        Esimerkiksi Jeesuksen ulkonäöstä keskustellaan nykyään, oliko hän tumma- vai vaaleaihoinen, asiasta ei ole lainkaan varmuutta. Kirjojen kuvat ovat tältäkin osin mielikuvitusta, yhtä paljon valhetta kuin biologian kirjan kuvat.

        Raamattu lienee myös valhetta ainakin siltä osin mitä varhaiset kirkkoisät manipuloivat tekstejä alkuaikojen kirkolliskokouksissaan.


      • Anonyymi

        Miksi Huhtasaarella on perskarvat? Niihin takertuu iljettäviä kokkareita - kokoomukselaisia, Onko tähän joku evoluution syy vai jumalan suuri suunnitelma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Huhtasaarella on perskarvat? Niihin takertuu iljettäviä kokkareita - kokoomukselaisia, Onko tähän joku evoluution syy vai jumalan suuri suunnitelma?

        Ei Huhtasaari usko evoluutioon, joten sillä syyllä täytyy olla jumalallista alkuperää...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe