Minusta suomalaisessa ruoassa on kyllä maku ja ravinto kohdillaan mutta rakenteeseen ei siinä olla kovin usein kiinnitetty huomiota.
Melko usein perinneruoasta tehdään täällä mössöä sen sijaan että jokin olisi jotakin selkeästi ilmavaa, pureskeltavaa tai kermaista – osa kulinaarista kokonaisuutta nuokin. Ainakin jos mämmistä, hernerokasta tai loorasta puhutaan.
Tai mitä mieltä?
Ruoan kolme ulottuvuutta: maku, rakenne ja ravinto
0
59
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1491737
Ellen Jokikunnas paljasti somessa ison perheuutisen - Ralph-poika elämänmuutoksen edessä!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask sekä Ralph-poika ovat uuden edessä. Tsemppiä koko perheelle ja erityisesti Ralphille! Lu111581Joensuun (kaupungin) kiusaamisongelma
Syrjitään, savustetaan ulos ja kiusataan. Pieneen piiriin ei kaikki mahdu. Tehdään elämästä mahdotonta, jolloin ainoa va291196Nainen, jos kuuntelet ja tottelet, niin sinulle on hyvä osa
Ominpäin toimiessasi olet jo nähnyt mihin se on johtanut. Olen jo edeltä sen sinulle kertonut ja näen sen asian ja totuu1931141- 861008
- 74951
Evoluutioteoria on varmuudella väärin - monet tutkijat irtisaunoutuvat siitä
Tutkimuksissa on löytynyt paljon näyttöä siitä, ettei evoluutioteoria ole totta. Monet tutkijat kuitenkin vielä kannatta351923- 61798
- 49781
- 50766