Minusta suomalaisessa ruoassa on kyllä maku ja ravinto kohdillaan mutta rakenteeseen ei siinä olla kovin usein kiinnitetty huomiota.
Melko usein perinneruoasta tehdään täällä mössöä sen sijaan että jokin olisi jotakin selkeästi ilmavaa, pureskeltavaa tai kermaista – osa kulinaarista kokonaisuutta nuokin. Ainakin jos mämmistä, hernerokasta tai loorasta puhutaan.
Tai mitä mieltä?
Ruoan kolme ulottuvuutta: maku, rakenne ja ravinto
0
58
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata1343596Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois752346Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2592235- 1412000
Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v691562- 1011470
- 611333
Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻931317- 611290
- 721172