Mites olisi jos osallistuisitte vähän suuremmalla tarkkuudella tähän epidemian leviämisen estämiseen? Ihan tosissaan ja oikeesti.
Suuremmalla tarkkuudella toimien teille ei tarvitseisi asettaa niin tiukkoja rajoituksia. Olen nähnyt, että osa teistä huseeraa vähän miten sattuu ja koko ala saa takkiin. Älkää ruikuttako vaan pitäkää omanne ojennuksessa.
Sitten voisitte saada hiukan paremmin sitä myötätuntoakin
Nyt ei oo ei tuu.
https://yle.fi/uutiset/3-11588280
On hyvä muistaa myös, että tässä ei ole kysymys yksin teistä ja teidän hyvinvoinnistanne. Tässä on kysymys koko väestön terveydestä ja hyvin monien kohdalla jopa hengestä.
Tiedän kapakoistanne ei yksikään ole yhdenkään ihmishengen arvoinen. Kaatukoot vaikka kaikki jos sillä säästetään muutamakin ihmishenki.
Ravintolayrittäjät hei!
5
145
Vastaukset
- Anonyymi
Tiedätkös miten monta työpaikkaa ravintola-ala tarjoaa? Asiat pitää nähdä oikeassa mittasuhteessa. Joskus on oltava valmis ottamaan riski.
- Anonyymi
Tarkoitat varmaan, että se riski konkretisoituu sitten kauhkosairaan eläkeläisen kautta. Näin siitäkin huolimatta, ettei kyseinen eläkeläinen ole käynyt kapakassa vuosikymmeneen.
Sinähän sika olet. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tarkoitat varmaan, että se riski konkretisoituu sitten kauhkosairaan eläkeläisen kautta. Näin siitäkin huolimatta, ettei kyseinen eläkeläinen ole käynyt kapakassa vuosikymmeneen.
Sinähän sika olet.No, kuolleisuus ei maassamme ole lisääntynyt korona-aikana, suurin osa kuolleista olisi muutenkin kuollut esimerkiksi kausi-influenssaan, eli hysteria on täysin turha. Onhan korona varmaan v***umainen tapa kuolla, mutta niin taitavat kaikki muutkin kuolinsyyt olla.
Korona ei häviä mihinkään kun se on tänne kerran rantautunut, eli meidän pitää oppia elämään sen kanssa, ei lopettaa elämistä sen vuoksi.
Jokainen meistä kuolee joskus ja jostakin syystä, oleellista ei ole miten me kuolemme, vaan se, että muistamme syntymän ja kuoleman välillä elää sellaisen elämän josta nautimme!
- Anonyymi
Miksei itsekeskeiset ravintolayrittäjät pysty ymmärtämään, että heidän aikansa on tullut päätökseen? Korona on tästä lähtien jokavuotuinen kiusa influenssan tapaan, joten aivan yhtä hyvin sen lapun voi pistää luukulle nyt heti - muuten rajoitukset ja kiellot toistuvat joka vuosi kerta toisensa jälkeen ja on vaikea nähdä, miten yksikään ravintola voi tehdä voittoa sellaisissa olosuhteissa.
- Anonyymi
Isoimmat ryppäät ovat lähteneet yksityistapahtumista, harrastuksista ja uskonnollisista tilaisuuksista. Ravintoloiden altistuslukema on todella pieni.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yritystuet 10 mrd. vuodessa, eli yrittäjäriski valtiolla kuten kommunismissa
Pelkästään Viking Linen viinanhakuristeilyitä sponsoroidaan 20 miljoonalla eurolla vuosittain. Dieselin verotukikin on717448- 717186
Sture Fjäder haluaa tuensaajien nimet julki
Kokoomuspoliitikko haluaa yli 800 euroa kuukaudessa tukia saavien nimet julki. Ehkä olisi syytä julkaista myös kuvat? h1525886Luotathan siihen tunteeseen, joka välillämme on?
Uskothan myös, että se kestää tämän? Kaipaan sinua valtavasti. Vielä tehdään yhdessä tästä jotain ihmeellistä ja kaunist544827En saa sua mielestäni vaikka tekisin mitä
Mikä tähän auttaa.. ei mikään. Edes aika. Kaivan sut kohta vaikka kivenkolosta että saan kysyä haluatko sinäkin💛204129Onnettomuus
Hukkajärventiellä kolaroi lavetti ja henkilöauto. Uutista ei missään! Hys hys ollaanko hiljaa tästäkin?53780- 313417
- 373348
Maahanmuuttajat torjuvat marjanpoiminnan - "emme ole rottia"
Ruotsalaisen journalistin selvitys paljasti, miksi maahanmuuttajat kieltäytyvät työstä. Taustalla vaikuttavat kulttuuris802833Adonikselle
Kuvittelitko oikeasti, että ootan sua? Kuvittelitko, että voit noin vain vetäyttä ja kun tulet takaisin, kaikki on niin2092442