Mites olisi jos osallistuisitte vähän suuremmalla tarkkuudella tähän epidemian leviämisen estämiseen? Ihan tosissaan ja oikeesti.
Suuremmalla tarkkuudella toimien teille ei tarvitseisi asettaa niin tiukkoja rajoituksia. Olen nähnyt, että osa teistä huseeraa vähän miten sattuu ja koko ala saa takkiin. Älkää ruikuttako vaan pitäkää omanne ojennuksessa.
Sitten voisitte saada hiukan paremmin sitä myötätuntoakin
Nyt ei oo ei tuu.
https://yle.fi/uutiset/3-11588280
On hyvä muistaa myös, että tässä ei ole kysymys yksin teistä ja teidän hyvinvoinnistanne. Tässä on kysymys koko väestön terveydestä ja hyvin monien kohdalla jopa hengestä.
Tiedän kapakoistanne ei yksikään ole yhdenkään ihmishengen arvoinen. Kaatukoot vaikka kaikki jos sillä säästetään muutamakin ihmishenki.
Ravintolayrittäjät hei!
5
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Tiedätkös miten monta työpaikkaa ravintola-ala tarjoaa? Asiat pitää nähdä oikeassa mittasuhteessa. Joskus on oltava valmis ottamaan riski.
- Anonyymi
Tarkoitat varmaan, että se riski konkretisoituu sitten kauhkosairaan eläkeläisen kautta. Näin siitäkin huolimatta, ettei kyseinen eläkeläinen ole käynyt kapakassa vuosikymmeneen.
Sinähän sika olet. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tarkoitat varmaan, että se riski konkretisoituu sitten kauhkosairaan eläkeläisen kautta. Näin siitäkin huolimatta, ettei kyseinen eläkeläinen ole käynyt kapakassa vuosikymmeneen.
Sinähän sika olet.No, kuolleisuus ei maassamme ole lisääntynyt korona-aikana, suurin osa kuolleista olisi muutenkin kuollut esimerkiksi kausi-influenssaan, eli hysteria on täysin turha. Onhan korona varmaan v***umainen tapa kuolla, mutta niin taitavat kaikki muutkin kuolinsyyt olla.
Korona ei häviä mihinkään kun se on tänne kerran rantautunut, eli meidän pitää oppia elämään sen kanssa, ei lopettaa elämistä sen vuoksi.
Jokainen meistä kuolee joskus ja jostakin syystä, oleellista ei ole miten me kuolemme, vaan se, että muistamme syntymän ja kuoleman välillä elää sellaisen elämän josta nautimme!
- Anonyymi
Miksei itsekeskeiset ravintolayrittäjät pysty ymmärtämään, että heidän aikansa on tullut päätökseen? Korona on tästä lähtien jokavuotuinen kiusa influenssan tapaan, joten aivan yhtä hyvin sen lapun voi pistää luukulle nyt heti - muuten rajoitukset ja kiellot toistuvat joka vuosi kerta toisensa jälkeen ja on vaikea nähdä, miten yksikään ravintola voi tehdä voittoa sellaisissa olosuhteissa.
- Anonyymi
Isoimmat ryppäät ovat lähteneet yksityistapahtumista, harrastuksista ja uskonnollisista tilaisuuksista. Ravintoloiden altistuslukema on todella pieni.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
eerikäinen novassa sanoi ei kukaan enää aja manuaalivaihteilla
meillä on 3 autoa talissa ja kaikissa manuaalilaatikot, on meillä vielä tämmöiset vaikka toisin puhutaan.2082214Ilo, joka nousee silmiisi saakka
kun katseemme kohtaavat. Olet energinen, aito, ihana. Välillä tuijotat suoraan silmiini - enkä hämmenny, katson takaisin691746Jokaisella on omat syntinsä
Minä olisin niin mielelläni sinun. Ehkä joskus viittasitkin siihen. Olet nainen ajatuksissani jatkuvasti ja taidat tietä821558En oikeasti
Tiennyt että sinulla on ollut vaikeuksia ja huonoja aikoja. Olen oikeasti pahoillani, ja olisin myös toiminut eritavoin1471447- 531442
90-luvulla maa syöksyi lamaan, ja silloinkin oli syypäinä samat tahot kuin nyt
Laman aiheuttajat olivat demarivetoinen virheellinen finanssipolitiikka, sekä ay-liikkeen taipumattomuus tilanteessa mik1321171Vakava varoitus perussuomalaisista!
Keskustan Annika Saarikolta veret seisauttavaa tekstiä, lukekaa uutinen kokonaisuudessaan, tässä siitä maistiainen: ”Ke2241048- 173997
Olisitko ihminen minulle. Ihan ihminen vain.
Tiedätkö, että saan kyyneleet silmiini, niin syvästi sinua kaipaan. Meidän välillä on jotain todella syvää, kaunista ja55882Mä olisin niin iloinen
Jos vielä joskus nähtäis.. Ollaanko tulkittu mies toisiamme väärin?. Kumpikin luuli ettei toinen tykkää, vaikka molemmat61811