Nyt olisi noin litran pönikka täynnä virolaista ns. venäläisten maitohapatettujen suolakurkkujen lientä. Itse valmiit kurkut on syöty jo pois. Kaupasta ostettua tavaraa siis. Voiko tuota jotenkin jatkojalostaa, että vain tyrkkäisi uusi avomaan kurkkuja liemeen ja odottelisi? Jos voi, niin pitääkö kurkkuja jotenkin ensin käsitellä ja miten? Toki vähän kurkkusesonki ohi jo, mutta vaikutti potentiaaliselta.
Venäläiset hapatetut suolakurkut itse tehtynä - apua?
Anonyymi
3
225
Vastaukset
- Anonyymi
Vai juon vaan darrassa sen litkun vodkan kyytipoikana?
- Anonyymi
Sä olet hyvä clougeri-
- Anonyymi
Huoneen lämmössä säilytettävät kurkut on todennäköisesti pastöroituja, joten elävää bakteerikantaa ei ole eikä lientä voi käyttää uusien maitohappokäymisellä hapatettavien kurkkujen liemenä. Viileän hevi -osaston kurkuissa liemi on todennäköisesti pastöroimaton ja saattaa sisältää elävää bakteerikantaa. Säilytys on juuri siksi viileässä, etteivät bakteerit toimi liian aktiivisesti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot1053808Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe543141- 793087
- 192975
- 282764
Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti
Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans52645- 522482
- 192237
- 602148
- 592026