Nyt olisi noin litran pönikka täynnä virolaista ns. venäläisten maitohapatettujen suolakurkkujen lientä. Itse valmiit kurkut on syöty jo pois. Kaupasta ostettua tavaraa siis. Voiko tuota jotenkin jatkojalostaa, että vain tyrkkäisi uusi avomaan kurkkuja liemeen ja odottelisi? Jos voi, niin pitääkö kurkkuja jotenkin ensin käsitellä ja miten? Toki vähän kurkkusesonki ohi jo, mutta vaikutti potentiaaliselta.
Venäläiset hapatetut suolakurkut itse tehtynä - apua?
Anonyymi
3
73
Vastaukset
- Anonyymi
Vai juon vaan darrassa sen litkun vodkan kyytipoikana?
- Anonyymi
Sä olet hyvä clougeri-
- Anonyymi
Huoneen lämmössä säilytettävät kurkut on todennäköisesti pastöroituja, joten elävää bakteerikantaa ei ole eikä lientä voi käyttää uusien maitohappokäymisellä hapatettavien kurkkujen liemenä. Viileän hevi -osaston kurkuissa liemi on todennäköisesti pastöroimaton ja saattaa sisältää elävää bakteerikantaa. Säilytys on juuri siksi viileässä, etteivät bakteerit toimi liian aktiivisesti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1702137
- 1611956
Onneksi olkoon Venäjä!
Presidentti Putin on saanut vaaleissa vahvan kannatuksen ja siis jatkokauden toimessaan Venäjän presidenttinä. Onnittulu1631727- 461599
- 291370
Näin kävi tänään
Olin tänään kauan vessassa ja haaveilin sinusta nainen. Melkein jäi pyyhkimättäkin.241261Nyt kun kaipaan sinua, ilman toivoa sinusta
huomaan, miten paljon sinua menneen noin vuoden aikana ajattelinkaan. Et arvaakaan, miten pitkiä yksinäiset tunnit tääll821209Yritysten osingot jaettava työntekijöille
Työntekijäthän yrityksen tuloksenkin tekevät. Omistajat voivat alkaa työntekijöiksi saadakseen oman osuutensa. Muutos1581098- 1251074
- 461054