Aihe

Keitele groupin home tehdas kemijärvellä

Anonyymi

Tästä on ainakin 2 edeliistä otsikkoa olemassa joten pistetääns kolmas

25

322

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tikittävä aikapommi. Työntekijöiden kannalta.

  • Anonyymi

   home tehdas. tehdas homeessa. hehe

  • Anonyymi

   Kuinkahan moni menee / päätyy keiteleelle töihin näin korona aikana.

  • Anonyymi

   Kyllä siellä on pula duunareista ku joutuvat välissä määräämään henkilöitä hieman raskaampiin hommiin kun oikeita työmiehiä ei ole kun muutama. Paskaa jauhavat ja elvistelevät nuoret joita siellä on muutama alkavat heti kärtyämään kun oikeisiin hommiin joutuvat.

  • Anonyymi

   hulapaloota

  • Anonyymi

   Surkea paikka

  • Anonyymi

   Mikäli puheita on uskominen. Osa ajatellut pitää hieman "lomaa" joulun jälkeen. Ikävältähän tämä näyttää jos 4 henkilöä suunnittelee lähtee muualle.

  • Anonyymi

   Näin on näreet. Kuulemma parempi palkkaisiin hommiin.

  • Anonyymi

   Iänkaikkinen 5%.n sääntö. Mikä tahansa yhteisö, jo vuosituhansien takaa, on ollut tyytymätön tai soveltumaton siihen missä on, silloinkin kun kaikki on maksimaalisen hyvin.
   Yhtä suuri prosentti on henkilöitä jotka on tyytyväisiä vaikka mihin. Lähipiiriini kuluu henkilöitä, jotka olivat tyytyväisiä siviilisotavankeudessa (sallasta) ollesaan talvisodan pyörteissä, kun he saivat leirin parhainta ruokaa työsuorituksensa mukaisesti ja koko porukka oli vielä leirin jälkeen hengissä ja Suomeen takaisin päästyään laittoivat uuden kotinsa ja tekivät vielä -70 kesällä siipirakennukseen. He eivät valittaneet koskaa mistään.

  • Anonyymi

   Nämä puu päät on nähty. Eivät itse ole päivääkään tehnyt oikeita töitä tehtaalla. Mene perkle sinne linjalle 4 kk. Sitten katsotaan onko äijä enää samaa mieltä hommasta. xxx

   • Anonyymi

    Kyllä nämä työnurhot, jos ketkään osaavat saada hyvän työpaikan. Heille sattuu myös kommelluksia, että pääsevät saikulle. Ja valittavat sujuvasti. Aina.


   • Anonyymi

    Niinpä...on se kotisohvalla köllöttely mukavanpaa kun työn teko. Joten..siihen saakka kun valtion rahat riittää..


  • Anonyymi

   YKSI KAVERI joka kävi silllä kysymässä töitä sanoi ,että eihän niillä palkoilla elä, ellei saa toimeentulotukea, että pystyy käymään töissä

   • Anonyymi

    Joopa joo. Tämmöisiä kirjoitettiin vanhan tehtaan aikaan vessan seiniin. Pojat ei kestä miesten töitä. Vanhaan aikaan sanottiin luottamusmiehelle. Ei nämä nykynuoret uskalla edes ammattiliittoon kuulua.


   • Anonyymi

    Ei kait ne kaikki siellä töissä olevat saa toimeentulotukea? Elävät kuitenkin tätä päivää, joten YKSI KAVERI taisi jäädä ilman työpaikkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kait ne kaikki siellä töissä olevat saa toimeentulotukea? Elävät kuitenkin tätä päivää, joten YKSI KAVERI taisi jäädä ilman työpaikkaa.

    Kun ei ottanut sitä paikkaa vastaan. Enemmin eleli liiton päivillä muutaman kuukauden


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joopa joo. Tämmöisiä kirjoitettiin vanhan tehtaan aikaan vessan seiniin. Pojat ei kestä miesten töitä. Vanhaan aikaan sanottiin luottamusmiehelle. Ei nämä nykynuoret uskalla edes ammattiliittoon kuulua.

    Tulkaa itte kokeilemaan kauanko viittitte olla. Perustuntipalkka 8,6 € ja päälle n. 0-17% tuotantopalkkio. Yleensä lähellä 10%. (Sekin tulee,ellet ole osallistunut lailliseen lakkoon tai vastaavaa. Muuten menee tappeluksi). Lomat aina tappelun takana milloinka saisit pitää ja tuotantopäällikkö lätkii niitä mielivaltaisesti minne sattuu, mutta ei vahingossakaan sinne minne haluaisit. Sitten virnuillaan omahyväinen hymy naamalla, kun on päästy käyttämään "valtaa". Mitään et voi suunnitella etukäteen. Pekkasista tehdään laittomia pitämättäjättämissopimuksia, jotka eivät kuitenkaan sitten sido työnantajaa. Vain työntekijää. Sairauslomissa ei hyväksytä TES:sissä sovittuja käytäntöjä vaan yritetään sovltaa omia sääntöjä. Jos näitä omia sääntöjä et noudata, niin sairaslomakorvauksen saat maksuun vasta tappelun kautta ( silloinkin vain jos kuulut liittoon ja luottamusmies vie asiaa eteenpäin). Syyllisiä etsitään kaikkeen työntekijöistä, mutta ns. johto ei kanna vastuutaan mistään( toimivatkin lähinnä kumileimasimina). Ja nämä nykynuoret ovat juuri niitä, jotka kuuluvat liittoon, koska heitä ei ole pystytty pelottelemaan työpaikan menetyksellä. Kaikki tämä tietysti ajatellaan tapahtuvan fiktiivisesti, ettei vaan olla kohta käräjillä.


  • Anonyymi

   Totuus on että palkka on pieni Keiteleellä ja suosittelen ehdottomasti etsimään töitä muualta. Jo 15 vuotta sitten oli samanlaisia tunti palkkoja monella alalla kun nyt täällä. Ja palkka ei nouse työvuosien mukaan. Viikonloput ja pyhät töitä. Lisäksi muita puutteita niin palkanmaksussa kun työehtosopimuksen noudattamisessa. Nykyään kun kaikki maksut on nousseet ja ruoka ym ym. Tästä palkasta ei jää mitään käteen ei edes hyvää mieltä. Älkää hyvät ihmiset uskoko jos täällä joku kehuu palkkoja. Ne on varmaan itse johtoportaasta tänne kommentoineet. Kyllä niille hyvin varmasti maksetaan mutta ei normaalille työntekijälle. Se on 9-10 euroa perus tunti. Siihen päälle surkea tuotantopalkka joka on aina sama ja lisät on muutenkin puualalla surkeita kuten yö ilta ja lauantai lisät. Se on totuus Keiteleen sahasta.

  • Anonyymi

   Aluksi ollan niin mukavia. Kun nimi on sopparissa niin totuus paljastuu. Samanlaista työntekoa ja vittuilua kun muuallakin missä olen ollut. Palkka on vain surkeampi.

  • Anonyymi

   Keiteleen palkka on niille hyvä, jotka sitä tarvitsevat..

   • Anonyymi

    Ei vois paremmin sanoa. Tähän lauseeseen ois hyvä päättää koko ketju


  • Anonyymi

   On se Kemijärvi toella outo paikka. Toiset oottaa uutta sellutehasta ja toiset haukuu Keitelettä joka tarjoaa jo nyt töitä.
   Taitavat olla " Kelaveijareita " suurin osa ?

  • Anonyymi

   Keitele huijaa duunaria minkä kerkiää. Työnjohtajia paljon jotka kusettavat myös minkä kerkiävät. Muka hyvä paikka. Ei muuten ole. Yrittävät sitoa duunarin paikkaan kaikilla huijauksilla ja kepuli konsteilla koska tietävät että kukaan täysjärkinen ei tonne mene töihin.

  • Anonyymi

   On tuossa pointtia. Siellä yritetään "sitoa" henkilöä paikkakuntaan. Uskoisin että kemijärvi tarvitsee tuota. Se on vain henkilön omaa välinpitämättömyyttä jos ei selvitä asioita kunnolla ennen kuin pistää nimiä yhteenkään paperiin.

   Onhan tuo myös säälittävääkin kun tuollasta touhutaan. Kemijärven olisi aika uudistua. Metsäala näyttää olevan ainoa työllistäjä.

  • Anonyymi

   Keiteleen tehdas keiteleellä on aivan toisenlainen kuin kemijärvellä. Huomattavasti siistimpi. Taitavat pelätä että kannattavuus menee kemijärven tehtaalta jonka takia eivät investoi läheskään niin hyvin mitä toiseen tehtaaseen.
   En ihmettele, kemijärvi tekee kuolemaa niin asukkaiden kuin toimintansakin puolesta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   103
   5917
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5740
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5289