Aikaa on vähän, miksi ei mitään tehdä?

Koko lehti ilmastonmuutosta.
Eikö todellakaan AGW uskovaisten piiristä löydy yhtään joka tarjoaa oikeaa ja välitöntä ratkaisua ilmastokriisin poistumiseen?
MItä pitää tehdä? näitä toimivia ohjeita ei lehdessä mainittu.
1. Kaikkein maailman johtajien tulee tehdä välitön rauha, lopettaa sodat ja muokata aseet siivili käyttöön ravinnnon valmistamiseen., Pyydän maailman johtajat ? olkaa hyvänä esimerkkeinä kaikille maailman kansoille.
2. kaikki kilpaurheilu lopetetttava, niin auto, jalkapallo, jääkiekko jne jne ja palattava urheilun terveelle tasolle ennen kuin siihen pesiytyi raha ja uhkapeli.
3. Elokuvien ja sarjojen tekeminenn kielletään samoin kuin niiden levitys, samoin kiin kaikki turha viihde.
4. Valtiollinen politiikka ja vastakkaiasettelu ja lopetettava ja valtioita on alettava johtamaan kuin suuryrityksiä jotka ovat pärjänneet paljon paremmin verrattuna valtioihin jotka ovat korviaan myöden veloissa.
5. asetettava rankka omaisuuvero, kaikki kenottelu kielettävä niin pörssi ja valuutta jen jne Rikkaat siis joutuvat jakamaan ja luopumaan ylimääräisestä omaisuudesta ilmastonmuutoksen torjuntaan ja on säädettävä laki jonka yli kukaan ei ei saa mitään omistaa, kaikille maailman kansalaisille on säädettävä minimipalkka joka takaa elämän ylläpitämiseen tärkeät asiat kuten ravinnon ja lämmön. Liikenteessä vain välttämätön on sallittua joka liittyy ravinnon ja lämmön tuottamiseen.
6.kaikkien turhien tavaroiden valmistus on kielettävä jotka ei liity elämälle elintärkeiden asioiden kuten ravinnon taii lämmön tuottamiseen.
7. Kaiken tämän toiminnan helpottamiseski kaikki maailman valuutat, velat on nollattava ja perustettava yksi maailmanlaajuinen valuutta jonka nimi voisi olla vaikka ilmastopelastus.
Tätä valuuttaa voitaisi käyttää vain vältämättömien hyödykkeiden hankkimiseen.
Kansalaisia voisi alkaa palkitsemaan siitä kuinka vähän rahaa käytetään, palkinnon ja arvot olisivat tietenkin vain kunniaa, koska omaisuuden ja varallisuuden tavoitteleminen on tehty mahdottomaksi.
8.Internetin käyttö on sallittua vain kaikille niille toimille jotka edistää yllämainittuja tavotteita.

Tässä alkuun ja voidaan sanoa että maailman voi pelastaa, valitettavasti vaan näin ei tehdä ja on hyvä kysymys miksi ei ?




https://yle.fi/uutiset/3-11683704

121

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ikävä kyllä totuus on se että meillä ei ole mitään mahdollisuutta tätä ongelmaa korjata. Olemme jo päästäneet ilmakehään sellaisen määrän hiilidioksidia, että ihmiskunnan sukupuutto on väistämätön.

      Totuus on myös se että meillä ei koskaan ole ollut mitään mahdollisuutta välttyä katastrofaaliselta ilmastonmuutokselta. Tämä johtuu siitä että maapallolla vain yksinkertaisesti on liikaa ihmisiä, ja fossiilisille polttoaineille ei ole olemassa todellisia vaihtoehtoja.

      Ei ole olemassa sellaisia asioita kuin vihreä kasvu tai kestävä kehitys. Uusiutuvat energiamuodot ovat kaikkea muuta kuin puhdasta energiaa, eikä niitä ole mahdollista tuottaa sellaisia määriä että fossiiliset polttoaineet voitaisiin korvata niillä. Talouskasvua voidaan saada aikaan vain fossiilisia polttoaineita polttamalla, eikä niistä luopuminen ole koskaan ollut realistinen vaihtoehto. Ainoa tapa leikata hiilidioksidipäästöjä on vähentää kulutusta, ja tuo olisi mahdollista vain vähentämällä kuluttajien määrää.

      Teoriassa maapallon pelastaminen ilmastokatastrofilta olisi ollut mahdollista vielä vuonna 1970, jolloin emme olleet vielä päästäneet liikaa hiilidioksidia ilmakehään. Ongelma on kuitenkin se että jo vuonna 1970 maapallon väkiluku oli 4 miljardia. Siinä on aivan liian monta kuluttajaa maapallon ylläpidettäväksi. Maksimimäärä ihmisiä jonka maapallo voisi kestää on 500 miljoonaa. Maapallon pelastamiseksi 90 % maapallon väestöstä olisi siis pitänyt tappaa. Kuullostaako tämä realistiselta? Ei tietenkään. Meillä ei siis koskaan ole ollut mitään mahdollisuutta pelastaa ihmiskuntaa tai planeettaa jolla elämme. Olemme olleet käveleviä kuolleita siitä hetkestä lähtien, kun höyrykone keksittiin 1700-luvulla.

      • Anonyymi

        Se jäi mainitsematta että jos nuo aloitusviestissä mainitut toimenpiteet olisi tehty tuolloin 50 vuotta sitten, niillä olisi ollut merkitystä, mutta niihin ryhtyminen olisi ollut yhtä realistista kuin kuluttajien määrän karsiminenkin. Yhtä todennäköistä kuin Jumalan tai joulupukin olemassaolo.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se jäi mainitsematta että jos nuo aloitusviestissä mainitut toimenpiteet olisi tehty tuolloin 50 vuotta sitten, niillä olisi ollut merkitystä, mutta niihin ryhtyminen olisi ollut yhtä realistista kuin kuluttajien määrän karsiminenkin. Yhtä todennäköistä kuin Jumalan tai joulupukin olemassaolo.

        Esittämämäni lista on täsin realistinen ja oikien, vain elämälle välttämättömät teot ovat tarpeellisia! eikö se muka ole hyvä asia? luonto kiittää tässä säästyy kaikin puolin ihmisen hyväksikäytöltä . Ihmisten määrä ei ole ratkaisevaa vaan mitä ne kuluttaa, ja nykyään se on täysin järjetöntä.

        Väte että mitään ei voi tehdä on täysin järjetön.


      • Anonyymi

        Olipas perusteellisen synkkämielinen pläjäys, mutta hyvin monessa asiassa olen aivan samaa mieltä kanssasi. Minäkin esitin aiemmin, että aikaikkuna hourupäiden haaveilemalle muutokselle sulkeutui jo viimeistään 1970.

        Mitä sitten olisi pitänyt tehdä. Olisi maailmanlaajuiseti pitänyt tapahtua samanlainen muutos kuin on tapahtunut pohjoismaissa. Täällä on uskonto joitakin pienryhmiä lukuunottamatta taipunut syntyvyyden säännöstelyyn. Nyt syntyvyys on jo liiankin alhainen ilmastopelottelun seurauksena.

        Suurimmassa osassa maailmaa uskonto tai paikallinen kulttuuri estää syntyvyyden säännöstelyn, Niissä olisi muutos pitänyt tapahtua jo 1960 luvulla, jotta olisi toivoa päästöjen rajoittamisesta. Uskonnot haraa vastaan edelleen.

        Kun raamatun jumala sanoi lisääntykää ja täyttäkää maa, se oilisi pitänyt aina ottaa lupana lisääntyä eikä vaatimuksena tai pakotteena lisääntyä. Jotkut kokee jumalan tahdon rikkomisena, jos ei lisäänny. Noin 20 % suomalaista ei edes pysty lisääntymään.

        Onko he muka jumalan tahdon rikkojia. Sellaisena jotku lahkot heidät kuitenkin kokee. Nykyisessä tilanteessa, kun maa on jo täyttynyt liikaakin, heidät pitäisi kokea sankareina. Useimmiten lapsettomuutta ei ole haluttu, ja sitten siitä vielä tuomitaan.

        Vaikka olenkin sitä mieltä, että päästöjä on mahdotonta rajoittaa, ei minun tulevaisuudenkuvani ole noin synkkämielinen kuin sinulla. Uskontojen ja kulttuurien pitäisi kyllä taipua jo tänä päivänä syntyvyyden rajoittamiseen, mutta siitä ei näy merkkiäkään.

        Huomio minä en ole ateisti. Minä olen syvästi tunteva uskovainen, mutta minä elän tässä ajassa, ja minulla on järki päässä. Vanhat kirjoitukset, joista puuttuu viimeisen 2000 vuoden elämänohjeet, ei ole minulle mikään jumala. Uskonnonkin täytyy kehittyä vastaamaan aikaansa.

        Olen myös tieteen kannattaja. Enhän minä muuta voisi olla, kun työskentelin lääketieteen parissa 14 vuotta. Sen jälkeen tuli teknologian vuoro, ja tieteeseen sekin kaikki perustuu. Tiedettä on kuitenkin monen tasoista, Nykyään vaan kuvitellaan, että kaikki on korkeatasoista.

        Koska en ole koskaan pitänyt kaikkea tiedettä korkeatasoisena, ole seurannut tieteen kehitystä. Hyvin paljon on tieteessä muuttunut minun aikuiselämäni aikana. Muutoksen täytyy jatkua, ja jotta sitä tapahtuisi tarvitaan tiedekritiikkiä.

        Ei kritiikki ole tieteen vihollinen. Kritiikki on aina ollut tieteen kehityksen moottori. Kritiikkiä vastaan sotii pääasiassa mallikot, jotka ei ymmärrä tieteestä yhtään mitään. Toinen ryhmä on ajastaan pahasti jälkeenjääneet vanhat tiedemiehet, jotka ei voi sietää sitä, että heidän asemansa horjuu.

        Minä tidän paljonkin keinoja, joilla voidaan tulevaisuutta turvata. Niiden toteuttamisen esteenä on vaan mm. ilmastohysteria, joka uhkaa suunnata resulssit täysin väärin, Päästöjen lisääntymistä on mahdotonta estää. Ilmaston muutosta on mahdotonta estää. Molemmat on aivan liian isoja asioita. Pitäisi luopua epärealistisista harhakuvista.

        Sensijaan pitäisi panostaa mm. muoviroskan poistoon meristä. Ihmiskunnan pahin tulevaisuudenuhka on se, että valtaosa ihmisistä on hyvin sivistymättömiä ja tietämättömiä, ja toimii sen takia täysin väärin. Siihen muoviroska ongelmaankin on Suomessa kehitetty ratkaisuja.

        Ei elämää tällä pallolla tule tuhoamaan ilmastonmuutos eikä päästöt. Ihmiskunnalle voi kyllä tulla pahojakin ongelmia. mutta kyllä niistä osa aina selviytyy. Voi sanoa, että niin makaa kuin petaa. Pahiten sen tulee kokemaan ne maat, joissa ei ole syntyvyyden säännöstelyä.


    • Anonyymi

      Aloittajan lista on kuin Harry Potterin ankeuttajien laatima. Ilmastonmuutokseen sillä olisi hyvin vähän vaikutusta.
      Toisessa kommentissa puhutaan ihmiskunnan sukupuutosta. Höpö höö. Ilmastonmuutos tekee elämisen joillain alueilla hyvin hankalaksi, mutta pelkästään ilmastonmuutos ei sukupuuttoa aiheuta.
      Myöskään väestömäärä ei ole ilmastonmuutoksen kohdalla ratkaiseva, vaikka kirjoittaja sellaista väittääkin. Ilmastonmuutosta voidaan rajoittaa selvästi siirtymällä kokonaan fossiilittoman energiaan. Se siirtyminén on jo menossa.

      Ylisuuti väestö aiheuttaa muita ongelmia, kuten joidenkin luonnonvarojen loppumisen, mutta se on eri asia.

      • Eikö muka ehdotukseni vähentäisi foissiilin kulutusta todella nopeasti ja merkittävästi ? esim mitä tekee suomen hallitus tai muut globaalit tahot. ei juuri mitään!
        Eikö armeijoiden lakkautus ole asialistan no1? jos kerran meitä uhkaa kamala globaali ilmastonmuutos niin mitä enää armeijoilla tekee kun kaikki kuolee ja tuhoutuu.


      • Anonyymi

        "Ilmastonmuutosta voidaan rajoittaa selvästi siirtymällä kokonaan fossiilittoman energiaan. Se siirtyminén on jo menossa."

        Nyt tuli ihan suora sitaatti jostain Harry Potterista tai muusta satukirjasta. Mahtaako olla peräti IPCC:n 97% konsensus tuolla sitaatilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ilmastonmuutosta voidaan rajoittaa selvästi siirtymällä kokonaan fossiilittoman energiaan. Se siirtyminén on jo menossa."

        Nyt tuli ihan suora sitaatti jostain Harry Potterista tai muusta satukirjasta. Mahtaako olla peräti IPCC:n 97% konsensus tuolla sitaatilla.

        Juu, siirtyminen fossiilittomaan energiaan tapahtuu oikeasti hieman hitaammin kuin asiantuntijoiden puheissa. Tuossa maapallon energiankulutus jaettuna segmentteihin:

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Global-primary-energy_(1).png

        Fossiilittoman energian osuus kaikesta energiasta on siis aivan olemattoman pieni, ja myös sen kasvuvauhti on olemattoman hidas:

        https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https://reneweconomy.com.au/wp-content/uploads/2018/08/1000GW-blog-chart-1-copy.jpg&f=1&nofb=1

        Maapallon yhteenlaskettu energiankulutus on siis 150 000 terawattia ja "puhtaan" energian tuotanto kasvaa sellaiset 1000 gigawattia vuodessa. Se ei siis riitä edes kompensoimaan fossiilisten polttoaineiden kulutuksen vuosittaista kasvua. No, ehkä tuhannessa vuodessa on siirrytty kokonaan fossiilittomaan energiaan jos oikein hyvin käy.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Eikö muka ehdotukseni vähentäisi foissiilin kulutusta todella nopeasti ja merkittävästi ? esim mitä tekee suomen hallitus tai muut globaalit tahot. ei juuri mitään!
        Eikö armeijoiden lakkautus ole asialistan no1? jos kerran meitä uhkaa kamala globaali ilmastonmuutos niin mitä enää armeijoilla tekee kun kaikki kuolee ja tuhoutuu.

        Toimenpiteiden pitäisi olla realistisesti toteutettavissa.
        Lisäki esittämilläsi toimenpiteillä olisi melko vänä vaikutusta ilmastoon, mutta todella paljon vaikutusta ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.
        Elät melko erikoisissa sielunmaisemissa, mutta onhan se tämän palstan denialisteista jo nähty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ilmastonmuutosta voidaan rajoittaa selvästi siirtymällä kokonaan fossiilittoman energiaan. Se siirtyminén on jo menossa."

        Nyt tuli ihan suora sitaatti jostain Harry Potterista tai muusta satukirjasta. Mahtaako olla peräti IPCC:n 97% konsensus tuolla sitaatilla.

        Missä satukirjassa noin on sanottu.
        Useimmilla mailla on jo lyöty lukkoon vuosi, mihin mennessä toiminnan pitää olla hiilineutraalia. Teollisuus on siirtynyt jo uusiutuviin energioihin ja esimerkiksi Neste tekee suuren osan tuloksestaan biodieselillä. Hiilen käytöstä ollaan monin paikoin luopumassa kun samalla tuuli- ja aurinkovoiman osuus kasvaa nopeasti. Suomessa hybridien ja sähköautojen myynti on jo ohittanut dieselien myynnin ja kohta polttomoorroriautoja ei valmista juuri kukaan.

        Jospa joskus tulisit tynnyristäsi ulos ja katsoisit, kuinka maailma on kulkenut ohitsesi. Voisi tehdä ihan hyvää. Taitaa kuitenkin olla sinulle liian kova vaatimus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, siirtyminen fossiilittomaan energiaan tapahtuu oikeasti hieman hitaammin kuin asiantuntijoiden puheissa. Tuossa maapallon energiankulutus jaettuna segmentteihin:

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Global-primary-energy_(1).png

        Fossiilittoman energian osuus kaikesta energiasta on siis aivan olemattoman pieni, ja myös sen kasvuvauhti on olemattoman hidas:

        https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https://reneweconomy.com.au/wp-content/uploads/2018/08/1000GW-blog-chart-1-copy.jpg&f=1&nofb=1

        Maapallon yhteenlaskettu energiankulutus on siis 150 000 terawattia ja "puhtaan" energian tuotanto kasvaa sellaiset 1000 gigawattia vuodessa. Se ei siis riitä edes kompensoimaan fossiilisten polttoaineiden kulutuksen vuosittaista kasvua. No, ehkä tuhannessa vuodessa on siirrytty kokonaan fossiilittomaan energiaan jos oikein hyvin käy.

        Juuri siksi tämä idiotismi pitää saada loppumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimenpiteiden pitäisi olla realistisesti toteutettavissa.
        Lisäki esittämilläsi toimenpiteillä olisi melko vänä vaikutusta ilmastoon, mutta todella paljon vaikutusta ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.
        Elät melko erikoisissa sielunmaisemissa, mutta onhan se tämän palstan denialisteista jo nähty.

        "Lisäki esittämilläsi toimenpiteillä olisi melko vänä vaikutusta ilmastoon, mutta todella paljon vaikutusta ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen."

        MIkäs nyt! nämä toimet vähentää päästöjä enemmän kuin minkään valtion tai instituution ehdotukset tähän mennessä. Eikö pahimpien skeenaarioiden mukaan kaikki mahdollinen olisi tehtävä! kaikki viihde ja viihtyminen on ennekaikkea turhaa selviytymisen kannalta ja yksi pääsyy maapallon liikakuormitukseen paljoon energian kulutukseen.
        Kappas vaan, AGW denailstin ehdotukset maapallon pelastamiseksi ei olekaan nyt kelvollisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Lisäki esittämilläsi toimenpiteillä olisi melko vänä vaikutusta ilmastoon, mutta todella paljon vaikutusta ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen."

        MIkäs nyt! nämä toimet vähentää päästöjä enemmän kuin minkään valtion tai instituution ehdotukset tähän mennessä. Eikö pahimpien skeenaarioiden mukaan kaikki mahdollinen olisi tehtävä! kaikki viihde ja viihtyminen on ennekaikkea turhaa selviytymisen kannalta ja yksi pääsyy maapallon liikakuormitukseen paljoon energian kulutukseen.
        Kappas vaan, AGW denailstin ehdotukset maapallon pelastamiseksi ei olekaan nyt kelvollisia.

        Kilpaurheilun lopettaminen?
        Elokuvien ja viihteen kieltäminen?
        Kohdan viisi kommunismi?
        Tavaranvalmistuksen minimoiminen ja yhteinen valuutta?

        Lapsellista säätämistä. Olet pahemmin pihalla kuin olisin uskonutkaan.
        Armejoiden lopettaminen vaikuttaisi jonkin verran, mutta se on realistisesti ajateltuna mahdotonta toteuttaa.

        Summa summarum: Täyttä hömppää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kilpaurheilun lopettaminen?
        Elokuvien ja viihteen kieltäminen?
        Kohdan viisi kommunismi?
        Tavaranvalmistuksen minimoiminen ja yhteinen valuutta?

        Lapsellista säätämistä. Olet pahemmin pihalla kuin olisin uskonutkaan.
        Armejoiden lopettaminen vaikuttaisi jonkin verran, mutta se on realistisesti ajateltuna mahdotonta toteuttaa.

        Summa summarum: Täyttä hömppää.

        Nieleskele mitä nieleskelet. Fakta on vain että esittämäni pelastusehdot ovat parhaat ohjeet imisperäisen hiilidioksidin tuoton vähentämiseksi. Vai ettei armeijoita kannnattaisi voisi lopettaa monien AGW maailmanlopun skenaarioiden estämiseksi?
        Turha on turhaa, ihmisapina ainoastaan käyttäytyy luonnossa tuhlailevasti kuin kaikkea olisi loputtomasti.
        Mihin selviytymiseen ihminen tarvitsee kaikkea kilpaurheilua ja viihdettä? onko kukaan laskenut niiden hiilidioksidi päästöjä? niistä päästöjen vähennys pitää alkaa eikä pakollisen työmatkaliikenteen veroituksen kiristämisestä joilla ei ole asiaan mitään vaikutusta . Kaikki tämä voidaan toteuttaa nopeasti ja välittömästi, se vaatii tietenkin globaalin kansalaispalkan joka kattaa vain lämmön ja ravinnon hankitakulut.
        Kaikki tämä on realistista jos vaihtoehtona on maailman loppu kuten on AGW ennustettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nieleskele mitä nieleskelet. Fakta on vain että esittämäni pelastusehdot ovat parhaat ohjeet imisperäisen hiilidioksidin tuoton vähentämiseksi. Vai ettei armeijoita kannnattaisi voisi lopettaa monien AGW maailmanlopun skenaarioiden estämiseksi?
        Turha on turhaa, ihmisapina ainoastaan käyttäytyy luonnossa tuhlailevasti kuin kaikkea olisi loputtomasti.
        Mihin selviytymiseen ihminen tarvitsee kaikkea kilpaurheilua ja viihdettä? onko kukaan laskenut niiden hiilidioksidi päästöjä? niistä päästöjen vähennys pitää alkaa eikä pakollisen työmatkaliikenteen veroituksen kiristämisestä joilla ei ole asiaan mitään vaikutusta . Kaikki tämä voidaan toteuttaa nopeasti ja välittömästi, se vaatii tietenkin globaalin kansalaispalkan joka kattaa vain lämmön ja ravinnon hankitakulut.
        Kaikki tämä on realistista jos vaihtoehtona on maailman loppu kuten on AGW ennustettu.

        Faktaa on, että olet pihalla kuin lumiukon pippeli.

        Vaikka olisi mahdollista lakkauttaa armeijat, niin sen merkitys olisi hyvin vähäinen. Suomella on väestömäärään nähden isot puolustusvoimat, mutta silti päästöt oavt mitättömät.

        "Vuonna 2017 Puolustusvoimien toiminnasta aiheutui 277 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä (CO2e), joka oli noin 0,5 % koko Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. "

        Pelkkä jätteiden käsittely aiheutti 2019 Suomessa kuusinkertaisen määrän päästöjä ja maatalous 26 kertaisen.

        Kilpaurheilua harrastaa alle promille ihmisistä ja hekin vain pienen osan ajastaan. Miten se voi olla suuri CO2 lähde, vaikka katsojatkin huomioitaisiin´? Täysin merkityksetöntä näpertelyä, kuten kaikki muukin listassasi.

        Elät aivan omassa mielikuvitusmaailmassasi. Ota edes vähän asioista selvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktaa on, että olet pihalla kuin lumiukon pippeli.

        Vaikka olisi mahdollista lakkauttaa armeijat, niin sen merkitys olisi hyvin vähäinen. Suomella on väestömäärään nähden isot puolustusvoimat, mutta silti päästöt oavt mitättömät.

        "Vuonna 2017 Puolustusvoimien toiminnasta aiheutui 277 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä (CO2e), joka oli noin 0,5 % koko Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. "

        Pelkkä jätteiden käsittely aiheutti 2019 Suomessa kuusinkertaisen määrän päästöjä ja maatalous 26 kertaisen.

        Kilpaurheilua harrastaa alle promille ihmisistä ja hekin vain pienen osan ajastaan. Miten se voi olla suuri CO2 lähde, vaikka katsojatkin huomioitaisiin´? Täysin merkityksetöntä näpertelyä, kuten kaikki muukin listassasi.

        Elät aivan omassa mielikuvitusmaailmassasi. Ota edes vähän asioista selvää.

        "Täysin merkityksetöntä näpertelyä, kuten kaikki muukin listassasi.""

        Olet aivan oikeassa. CO2-päästöjen vähentäminen on todellakin aivan merkityksetöntä näpertelyä. Maapallon ilmastoon se vaikuttaa ainoastaan AGW-hurahtaneiden mielikuvituksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Täysin merkityksetöntä näpertelyä, kuten kaikki muukin listassasi.""

        Olet aivan oikeassa. CO2-päästöjen vähentäminen on todellakin aivan merkityksetöntä näpertelyä. Maapallon ilmastoon se vaikuttaa ainoastaan AGW-hurahtaneiden mielikuvituksessa.

        CO2 päästöjen vähentäminen on ensiarvoisen tärkeää, mutta ei niitä kannata alkaa vähentämään vain sieltä, missä niitä syntyy vähiten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktaa on, että olet pihalla kuin lumiukon pippeli.

        Vaikka olisi mahdollista lakkauttaa armeijat, niin sen merkitys olisi hyvin vähäinen. Suomella on väestömäärään nähden isot puolustusvoimat, mutta silti päästöt oavt mitättömät.

        "Vuonna 2017 Puolustusvoimien toiminnasta aiheutui 277 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä (CO2e), joka oli noin 0,5 % koko Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. "

        Pelkkä jätteiden käsittely aiheutti 2019 Suomessa kuusinkertaisen määrän päästöjä ja maatalous 26 kertaisen.

        Kilpaurheilua harrastaa alle promille ihmisistä ja hekin vain pienen osan ajastaan. Miten se voi olla suuri CO2 lähde, vaikka katsojatkin huomioitaisiin´? Täysin merkityksetöntä näpertelyä, kuten kaikki muukin listassasi.

        Elät aivan omassa mielikuvitusmaailmassasi. Ota edes vähän asioista selvää.

        Koko maailman sotakoneiston lopetus! tietenkin eikö ole mitään järkee vai? Ei ole mirään perusteita väittää vastaan.
        Kerropa omat ehdotuksesi päästöjen välittömään vähentämiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä satukirjassa noin on sanottu.
        Useimmilla mailla on jo lyöty lukkoon vuosi, mihin mennessä toiminnan pitää olla hiilineutraalia. Teollisuus on siirtynyt jo uusiutuviin energioihin ja esimerkiksi Neste tekee suuren osan tuloksestaan biodieselillä. Hiilen käytöstä ollaan monin paikoin luopumassa kun samalla tuuli- ja aurinkovoiman osuus kasvaa nopeasti. Suomessa hybridien ja sähköautojen myynti on jo ohittanut dieselien myynnin ja kohta polttomoorroriautoja ei valmista juuri kukaan.

        Jospa joskus tulisit tynnyristäsi ulos ja katsoisit, kuinka maailma on kulkenut ohitsesi. Voisi tehdä ihan hyvää. Taitaa kuitenkin olla sinulle liian kova vaatimus.

        Juuri siinä satukirjassa, josta tuo lainaus on otettu. Missäpä muuallakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        CO2 päästöjen vähentäminen on ensiarvoisen tärkeää, mutta ei niitä kannata alkaa vähentämään vain sieltä, missä niitä syntyy vähiten.

        No kerroppa oma ehdotus ? Alun ehdotukseni vähentää enimmällä mahdollisella tavalla laivojen, lentokoneiden ja autojen päästöjä siis kaikkien polttomoottoreiden päästöjä ja kun ehdotukseeni sisältyy myös kaikkien turhien tavaroiden valmistuskielto , siis mitkä ei kuulu elintärkeiden ja välttämättömien ravinnon ja lämmön tuottoon lopetetaan heti ja välittömästi. Moni tehdas menee kiinnin. Siksi kansalais palkka on välttämätön selviytymisen vuoksi, siitähän tästä on kysymys joka Gretakin tietää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kerroppa oma ehdotus ? Alun ehdotukseni vähentää enimmällä mahdollisella tavalla laivojen, lentokoneiden ja autojen päästöjä siis kaikkien polttomoottoreiden päästöjä ja kun ehdotukseeni sisältyy myös kaikkien turhien tavaroiden valmistuskielto , siis mitkä ei kuulu elintärkeiden ja välttämättömien ravinnon ja lämmön tuottoon lopetetaan heti ja välittömästi. Moni tehdas menee kiinnin. Siksi kansalais palkka on välttämätön selviytymisen vuoksi, siitähän tästä on kysymys joka Gretakin tietää!

        Turhien julistusten tehtailu pitää kieltää ja tietysti AGW-sekoilu ensimmäiseksi. Aivan turhaan kuluu energiaa kun ilmastoapostolit lentävät ympäri maapalloa IPCC:n herätyskokouksissa saarnaamassa ja mantroja levittämässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko maailman sotakoneiston lopetus! tietenkin eikö ole mitään järkee vai? Ei ole mirään perusteita väittää vastaan.
        Kerropa omat ehdotuksesi päästöjen välittömään vähentämiseen.

        Maailman sotakoneiston lopetus on samanlaista haihattelua kuin sairauksien ja köyhyyden poisto. Toimenpide-ehdotusten pitää olla realistisia.
        Ja jos Suomen puolustusvoimat tuottavat Suomen kasvihuonepäästöistä 0,5 %, niin mikä saa sinut kuvittelemaan, että maailman armeijoiden lakkauttamisella olisi juurikaan suurempi vaikutus.

        Oma ehdotukseni.
        Hiilen käyttö äkkiä seis.
        Polttomoottorit uusiutuville energioille ja vähän kerrallaan polttomoottoriautoista luopuminen.
        Teollisuuden CO2 päästöjen talteenotto.
        Lihatuotannon oleellinen vähentäminen.
        Tuuli- aurinko ja ydinvoiman lisääminen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Maailman sotakoneiston lopetus on samanlaista haihattelua kuin sairauksien ja köyhyyden poisto. Toimenpide-ehdotusten pitää olla realistisia.
        Ja jos Suomen puolustusvoimat tuottavat Suomen kasvihuonepäästöistä 0,5 %, niin mikä saa sinut kuvittelemaan, että maailman armeijoiden lakkauttamisella olisi juurikaan suurempi vaikutus.

        Oma ehdotukseni.
        Hiilen käyttö äkkiä seis.
        Polttomoottorit uusiutuville energioille ja vähän kerrallaan polttomoottoriautoista luopuminen.
        Teollisuuden CO2 päästöjen talteenotto.
        Lihatuotannon oleellinen vähentäminen.
        Tuuli- aurinko ja ydinvoiman lisääminen.

        Kaikki nuo sisältyy aloituksessa mainitsemaani enemmän, nopeammin ja tehokkaamin kuin oma ehdotuksesi.
        Kysymys tässä on tarvittavista toimenpiteistä, jos AGW maailmanloppu on jo mieltei peruuttamaton kuten on uutisoitu, eikö olisi järkevitä ainakin sitä hidastaa ja tehdä maailmanrauha ennen loppua ja elää muutenkin iisimmin, käärinliinoissa ei ole taskuja.
        Asia on toisin jos koko AGW humppa on hiilidioksidin ilmakehää lämmittävän voiman kannalta merkityksetön .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, siirtyminen fossiilittomaan energiaan tapahtuu oikeasti hieman hitaammin kuin asiantuntijoiden puheissa. Tuossa maapallon energiankulutus jaettuna segmentteihin:

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Global-primary-energy_(1).png

        Fossiilittoman energian osuus kaikesta energiasta on siis aivan olemattoman pieni, ja myös sen kasvuvauhti on olemattoman hidas:

        https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https://reneweconomy.com.au/wp-content/uploads/2018/08/1000GW-blog-chart-1-copy.jpg&f=1&nofb=1

        Maapallon yhteenlaskettu energiankulutus on siis 150 000 terawattia ja "puhtaan" energian tuotanto kasvaa sellaiset 1000 gigawattia vuodessa. Se ei siis riitä edes kompensoimaan fossiilisten polttoaineiden kulutuksen vuosittaista kasvua. No, ehkä tuhannessa vuodessa on siirrytty kokonaan fossiilittomaan energiaan jos oikein hyvin käy.

        Muutama sata vuotta ja ollaan taas kylmällä syklillä. Toivottavasti C02 auttaa edes hieman jäätymistä vastaan.
        Joku neropatti kirjoitti ,että maapallon yllä on kuin peitto eikä jääkausi enää tule....hahahahh. Peitto on vain niin harva, koska hiilidioksidia on vain miljoonasosia ilma
        sta.


    • Anonyymi

      Gretahan tekee kaiken aikaa ilmastotyötä väsymättä.

      • Jos Greta pyytäisi maailman johtajia lopettamaan sodat ja hävittämään aseet ja olemaan teollaan esimerkkejä maailman kansoille ilmastnmuutoksen torjunnassa, niin tietenkin Gretan kuva olisi seinälläni.,


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Jos Greta pyytäisi maailman johtajia lopettamaan sodat ja hävittämään aseet ja olemaan teollaan esimerkkejä maailman kansoille ilmastnmuutoksen torjunnassa, niin tietenkin Gretan kuva olisi seinälläni.,

        ...tulevassa koronarokotteessa on seurantalaitteita...


      • Anonyymi kirjoitti:

        ...tulevassa koronarokotteessa on seurantalaitteita...

        Minusta kehoon istutettava kiinteä paikannusriru joka toimii myös identiteettinä kaikelle maksuliikenteelle olis hyvin näppärä, heilauttaa vain kättä kassalla niin laskut on maksettu.
        Kannatan, mm rikollisuus vähenee koska aina jää kiinni. Sitä en vain tiedä millä useimmat tämän hyväksyy . Aika höperrystä uskoa että rokote kaiken tämän tarjoaa koronan ehkäisemisen lisäksi. Tosin en ole koskaan ottanut muita rokotteita kun mitä on olleet lapsena pakollisia . Koronarokotteen hyödystä ei valitettavasti voi saada tietoa kuin ajan kanssa.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Jos Greta pyytäisi maailman johtajia lopettamaan sodat ja hävittämään aseet ja olemaan teollaan esimerkkejä maailman kansoille ilmastnmuutoksen torjunnassa, niin tietenkin Gretan kuva olisi seinälläni.,

        Naivismia.


    • Anonyymi

      <<<Tässä alkuun ja voidaan sanoa että maailman voi pelastaa, valitettavasti vaan näin ei tehdä ja on hyvä kysymys miksi ei ?<<<

      Suomen hiilitase on jo niin positiivinen, että Suomi on jo Maailman ilmastonmuutoksen estäjien kärjessä.
      Suomi on osansa tehnyt ja nyt odotellaan sen vaikutuksia.

      • Onhan jo todettu jos koko suomi lakkaa hengittämästä niin vaikutukset globaaliin ilmastoon olisi lähellä nollaa.
        Vaaditaan siis aloituksessa mainuttuja tosi toimia globaalisti eikä mitään selityksiä. Toimijakin jo on eli IPCC eli vain nyt toimiin heti ja välittömästi niin fossiilisten käyttä tippuu murto osiin.


    • Anonyymi

      Aivan.
      Nyt odotellaan kuinka ilmasto taas alkaa kylmetä.
      Suomi on toiminut.

    • Anonyymi

      Aikaa korjata asia on vielä vuosisatoja.

      Suurin osa maailmasta on jo enempi tai vähempi lopettaneet lisääntymisen, joten väestöongelma josta oikeasti on kyse on jo itsestään hoitumassa.

      Enää tarvitsisi vaan saada afrikkalaisetkin lopettamaan lisääntyminen.

    • Anonyymi

      Mites on aloittaja täti, tulevassa koronarokotteessa on seurantalaitteita?

      • Tässä vastaus sedälle.
        Minusta kehoon istutettava kiinteä paikannusriru joka toimii myös identiteettinä kaikelle maksuliikenteelle olis hyvin näppärä, heilauttaa vain kättä kassalla niin laskut on maksettu.
        Kannatan, mm rikollisuus vähenee koska aina jää kiinni. Sitä en vain tiedä millä useimmat tämän hyväksyy . Aika höperrystä uskoa että rokote kaiken tämän tarjoaa koronan ehkäisemisen lisäksi. Tosin en ole koskaan ottanut muita rokotteita kun mitä on olleet lapsena pakollisia . Koronarokotteen hyödystä ei valitettavasti voi saada tietoa kuin ajan kanssa.


        Äänestä


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Tässä vastaus sedälle.
        Minusta kehoon istutettava kiinteä paikannusriru joka toimii myös identiteettinä kaikelle maksuliikenteelle olis hyvin näppärä, heilauttaa vain kättä kassalla niin laskut on maksettu.
        Kannatan, mm rikollisuus vähenee koska aina jää kiinni. Sitä en vain tiedä millä useimmat tämän hyväksyy . Aika höperrystä uskoa että rokote kaiken tämän tarjoaa koronan ehkäisemisen lisäksi. Tosin en ole koskaan ottanut muita rokotteita kun mitä on olleet lapsena pakollisia . Koronarokotteen hyödystä ei valitettavasti voi saada tietoa kuin ajan kanssa.


        Äänestä

        Sinulla ei siis ole voimassaolevaa jäykkäjouristusrokotetta. Kannattaisi päivittää.

        Koronarokotteen hyöty on nähtävissä jo nykyisten testien perusteella. Itse otan rokotteen heti kun saan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla ei siis ole voimassaolevaa jäykkäjouristusrokotetta. Kannattaisi päivittää.

        Koronarokotteen hyöty on nähtävissä jo nykyisten testien perusteella. Itse otan rokotteen heti kun saan.

        Saispa rokotteen kaikkia maailman mahdollisia kuolemansyitä ja onnettomuuksia vastaan.
        Elämän tärkein tavoite ei kuitenkaan voi olla elää mahdollisimman terveesti ja pitkään vailla onnettomuuksia. Luonto on mikä on eikä hetkeä merkittävämpää aikaa ole olemassa.
        ononniollaonnellinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla ei siis ole voimassaolevaa jäykkäjouristusrokotetta. Kannattaisi päivittää.

        Koronarokotteen hyöty on nähtävissä jo nykyisten testien perusteella. Itse otan rokotteen heti kun saan.

        Jos olisi rokote AGW-hurahtamista vastaan niin maailma voisi olla paljon parempi. Tosin tuommoinen rokote ei tietenkään kelpaa jo valmiiksi hurahtaneille niinkuin ei mikään muukaan rokote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saispa rokotteen kaikkia maailman mahdollisia kuolemansyitä ja onnettomuuksia vastaan.
        Elämän tärkein tavoite ei kuitenkaan voi olla elää mahdollisimman terveesti ja pitkään vailla onnettomuuksia. Luonto on mikä on eikä hetkeä merkittävämpää aikaa ole olemassa.
        ononniollaonnellinen

        Kaikelta ei voi suojautua, mutta on vähintäänkin hölmöä olla suojautumatta vakavilta seurauksilta silloin, kun suojautuminen olisi helppoa.
        Itse olen ottanut kausirokotteen jo useana vuotena peräkkäin ja otan tästä eteenpäinkin.
        Olisi tyhmää olla ottamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikelta ei voi suojautua, mutta on vähintäänkin hölmöä olla suojautumatta vakavilta seurauksilta silloin, kun suojautuminen olisi helppoa.
        Itse olen ottanut kausirokotteen jo useana vuotena peräkkäin ja otan tästä eteenpäinkin.
        Olisi tyhmää olla ottamatta.

        En ole ottanut koskaan kausirokotteita, eipä ole ollut myös sen kummepaa tautiakaan. Ihimisellä on erittäin kehittynyt immuunijärjestelmä, ellei sitä pilaa väärällä ravinolla tai väärillä elintavoilla.
        ononniollaonnellinen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisi rokote AGW-hurahtamista vastaan niin maailma voisi olla paljon parempi. Tosin tuommoinen rokote ei tietenkään kelpaa jo valmiiksi hurahtaneille niinkuin ei mikään muukaan rokote.

        Kaikki uskonnot ovat erittäin vaikeita mielestä poistettavia asioita, lähes mahdottomia.
        Kun kerran hurahtaa sillä mennään hautaan asti. AGW uskonto on varmasti laajin globaali uskonto eikä ole mitään merkkejä sen heikkenemisestä.
        On erittäin mielenkiintoista tajuta kuinka herkkä ihmisapina on omaksumaan asioita todellisuutena , vaikka niillä ei ole mitään varsinaista tekemistä fyysisen todellisuuden kanssa, toisaalta ihmisen mielikuvituksen illuusiot on oman pääkopan sisäsäistä "todellisuutta" eikä siinä mitään jos ne ei tuota haittaa ympäristölle niin eläköön kukin omissa kuvitelmissaan. Tässä kohtaa kannattaa miettiä tuottaako AGW uskoto mitään haittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ottanut koskaan kausirokotteita, eipä ole ollut myös sen kummepaa tautiakaan. Ihimisellä on erittäin kehittynyt immuunijärjestelmä, ellei sitä pilaa väärällä ravinolla tai väärillä elintavoilla.
        ononniollaonnellinen.

        Tuo on pelkkää New Ages hörhöilyä.
        Jos virus infektoi riittävällä annoksella, niin ilman rokotteen tai aikaisemman sairauden aiheuttamaa immunitettiä ihminen sairastuu. Ihmisellä on kehittynyt immuniteettijärjestelmä, mutta immunivaste ei ehdi reagoimaan tuntemattomiin taudin aiheuttajiin ennen kuin liian myöhään. Juuri siksi rokotetaan, että immuunijärjestelmä tunnistaisi heti tunkeutujan ja alkaisi kehittää oikeita vasta-aineita välittömästi. Immuniteettijärjestelmä on kuin tietokoneesi palomuuri, joka estää ne virukset, jotka se kykenee tunnistamaan.

        Väärällä ravinnolla tai väärillä elintavoilla on immunivasteen kanssa melko vähän tekemistä, jos jätetään ääripää pois, eli puolikuntoiset tai sairaat ihmiset. Paraskaan ravinto tai parhaatkaan elintavat eivät suojaa, jos saa ärhäkän infektion. Tietotasosi tuntuu tässäkin asiassa olevan yhtä heppoinen kuin ilmastonmuutoksesta puhuttaessa ( tai maasäteilystä)


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Kaikki uskonnot ovat erittäin vaikeita mielestä poistettavia asioita, lähes mahdottomia.
        Kun kerran hurahtaa sillä mennään hautaan asti. AGW uskonto on varmasti laajin globaali uskonto eikä ole mitään merkkejä sen heikkenemisestä.
        On erittäin mielenkiintoista tajuta kuinka herkkä ihmisapina on omaksumaan asioita todellisuutena , vaikka niillä ei ole mitään varsinaista tekemistä fyysisen todellisuuden kanssa, toisaalta ihmisen mielikuvituksen illuusiot on oman pääkopan sisäsäistä "todellisuutta" eikä siinä mitään jos ne ei tuota haittaa ympäristölle niin eläköön kukin omissa kuvitelmissaan. Tässä kohtaa kannattaa miettiä tuottaako AGW uskoto mitään haittaa?

        Ilmastonmuutos on tieteeseen perustuvaa faktaa. Tyhjäpäinen inkuttamisesi ei sitä tosiasiaa muuksi muuta.

        Mutta yhden asian se taas kerran teistä denialisteista osittaa. Sinulla, kuten monilla muilla kaltaisillasi, on uskonnon omaisia käsityksiä, jotka eivät mitenkään perustu tutkituun tietoon. Kuvailet itse asiassa omaa sielunmaisemaasi kirjoituksellasi. Suomeksi sanottuna, olet sekaisin kuin seinäkello. Tiedollisesti samaa sarjaa alipainehitsarin kanssa. Hitsari sentään yrittää, kun sinä vain länkytät uskonnosta.

        sPiraali, pakuri ja paistinpannu ovat Wanhan Wihtahousun keksintöä.
        Niuanniemen Nero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastonmuutos on tieteeseen perustuvaa faktaa. Tyhjäpäinen inkuttamisesi ei sitä tosiasiaa muuksi muuta.

        Mutta yhden asian se taas kerran teistä denialisteista osittaa. Sinulla, kuten monilla muilla kaltaisillasi, on uskonnon omaisia käsityksiä, jotka eivät mitenkään perustu tutkituun tietoon. Kuvailet itse asiassa omaa sielunmaisemaasi kirjoituksellasi. Suomeksi sanottuna, olet sekaisin kuin seinäkello. Tiedollisesti samaa sarjaa alipainehitsarin kanssa. Hitsari sentään yrittää, kun sinä vain länkytät uskonnosta.

        sPiraali, pakuri ja paistinpannu ovat Wanhan Wihtahousun keksintöä.
        Niuanniemen Nero.

        "Ilmastonmuutos on tieteeseen perustuvaa faktaa."

        Olet aivan oikeassa. Ilmastonmuutoksia on todettu tapahtuneen monta kertaa ja varmasti niitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessakin. Aivan tieteellistä faktaa.
        AGW sensijaan on huuhareiden ilmastotieteen varjolla keksimää satua että saataisiin ihmisiltä rahat pois Goren ja kumppaneiden pohjattomaan kirstuun.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on pelkkää New Ages hörhöilyä.
        Jos virus infektoi riittävällä annoksella, niin ilman rokotteen tai aikaisemman sairauden aiheuttamaa immunitettiä ihminen sairastuu. Ihmisellä on kehittynyt immuniteettijärjestelmä, mutta immunivaste ei ehdi reagoimaan tuntemattomiin taudin aiheuttajiin ennen kuin liian myöhään. Juuri siksi rokotetaan, että immuunijärjestelmä tunnistaisi heti tunkeutujan ja alkaisi kehittää oikeita vasta-aineita välittömästi. Immuniteettijärjestelmä on kuin tietokoneesi palomuuri, joka estää ne virukset, jotka se kykenee tunnistamaan.

        Väärällä ravinnolla tai väärillä elintavoilla on immunivasteen kanssa melko vähän tekemistä, jos jätetään ääripää pois, eli puolikuntoiset tai sairaat ihmiset. Paraskaan ravinto tai parhaatkaan elintavat eivät suojaa, jos saa ärhäkän infektion. Tietotasosi tuntuu tässäkin asiassa olevan yhtä heppoinen kuin ilmastonmuutoksesta puhuttaessa ( tai maasäteilystä)

        Saisiko rokotteen kaikkia mahdollisia kuolemansyitä vastaan ? kuinka monella prosentilla kuoleman ja sairauden uhka laantuu esim nyt otetavalla koronarokoteella? jääkö enää mitään pelättävää?
        Elämän tehtävä ei ole pelätä kuolemaa eikä myös elämää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastonmuutos on tieteeseen perustuvaa faktaa. Tyhjäpäinen inkuttamisesi ei sitä tosiasiaa muuksi muuta.

        Mutta yhden asian se taas kerran teistä denialisteista osittaa. Sinulla, kuten monilla muilla kaltaisillasi, on uskonnon omaisia käsityksiä, jotka eivät mitenkään perustu tutkituun tietoon. Kuvailet itse asiassa omaa sielunmaisemaasi kirjoituksellasi. Suomeksi sanottuna, olet sekaisin kuin seinäkello. Tiedollisesti samaa sarjaa alipainehitsarin kanssa. Hitsari sentään yrittää, kun sinä vain länkytät uskonnosta.

        sPiraali, pakuri ja paistinpannu ovat Wanhan Wihtahousun keksintöä.
        Niuanniemen Nero.

        Oletko lukenut kirjan Hararin kirjan Sapiens - Ihmisen lyhyt historia?
        Hyvin menestynyt kirja joka puki ajatukseni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla ei siis ole voimassaolevaa jäykkäjouristusrokotetta. Kannattaisi päivittää.

        Koronarokotteen hyöty on nähtävissä jo nykyisten testien perusteella. Itse otan rokotteen heti kun saan.

        Tätinä vaadin rokotteen kaikkia mahdollisia kuolemansyitä vastaan, niin ettei jää enää mitään pelättävää, haluaisin ehdoyyomasti rokotteen myös AGW ilmastonmuutos maailmanloppua vastaan.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Oletko lukenut kirjan Hararin kirjan Sapiens - Ihmisen lyhyt historia?
        Hyvin menestynyt kirja joka puki ajatukseni.

        Kahteen kertaan. En vaan näe juurikaan yhtymäkohtia Hararin ja sinun ajattelussasi.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Tätinä vaadin rokotteen kaikkia mahdollisia kuolemansyitä vastaan, niin ettei jää enää mitään pelättävää, haluaisin ehdoyyomasti rokotteen myös AGW ilmastonmuutos maailmanloppua vastaan.

        Edellä kirjoitin, etten näe juurikaan yhtymäkohtaa sinun ja Hararin ajattelussa.
        Tämän kommenttisi jälkeen olen asiasta yhä varmempi. Harari ei ole ajattelultaan keskenkasvuinen kakara, kuten sinä mitä ilmeisemmin olet. Naiiviutesi herättä lähinnä myötähäpeää, vaikka kai onkin huumoriksi tarkoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edellä kirjoitin, etten näe juurikaan yhtymäkohtaa sinun ja Hararin ajattelussa.
        Tämän kommenttisi jälkeen olen asiasta yhä varmempi. Harari ei ole ajattelultaan keskenkasvuinen kakara, kuten sinä mitä ilmeisemmin olet. Naiiviutesi herättä lähinnä myötähäpeää, vaikka kai onkin huumoriksi tarkoitettu.

        Hararin käsitys uskonnoista on sama kuin minulla. Muusta ei ollut puhetta.
        Suomessa kuolee kuukausittain noin 5000 ihmístä, ikövää , haluan rokotteen kaikkia kuolemansyitä myös ilmastonmuutosta vastaan niin ettei tarvii enää mitään pelätä.
        ononniollaonnellinen-täti


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edellä kirjoitin, etten näe juurikaan yhtymäkohtaa sinun ja Hararin ajattelussa.
        Tämän kommenttisi jälkeen olen asiasta yhä varmempi. Harari ei ole ajattelultaan keskenkasvuinen kakara, kuten sinä mitä ilmeisemmin olet. Naiiviutesi herättä lähinnä myötähäpeää, vaikka kai onkin huumoriksi tarkoitettu.

        Todellisuuden määrittäminen perustuu ennen kaikkea asioiden suuhteellisuuden ymmärtämiseen , jossa tilastotiede ja matematiikka on hyvänä ja korvaamattomana apuna .
        Suhteellisuuden taju on yksi ihmisen tärkein ominaisuus, jota tulee kehittää, sen puute aiheuttaa usein vääristymiä, mielisairauksia ja vääriä uskomuksia.
        Kuolemanpelko vaivaa monia ihmisiä, siitä osa sinällään on luonnollista itsesuojeluvaistoon perustuvaa ja hyvää, liioiteltuna aiheuttaa uskomuksia ja monenlaisia mielisairauksia, ei siis kenekään pidä turhaan peloitella ketään!

        Toivon kaikille rokotetta kaikkin mahdollisiin kuolenmansyihin myös ilmastonmuutos pelkoa vastaan, niin ei tarvitse enää pelätä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edellä kirjoitin, etten näe juurikaan yhtymäkohtaa sinun ja Hararin ajattelussa.
        Tämän kommenttisi jälkeen olen asiasta yhä varmempi. Harari ei ole ajattelultaan keskenkasvuinen kakara, kuten sinä mitä ilmeisemmin olet. Naiiviutesi herättä lähinnä myötähäpeää, vaikka kai onkin huumoriksi tarkoitettu.

        Vielä Hararista. Harari arvioi että nyt tarvitaan välttämättä jokin vastaava uusi innovaatio , vastaavasti kuin mitä nostetta talouteen toi aikanaan aikanaan höyrykoneen ja tietokoneen keksiminen.
        Sellainenhan meillä on nyt, ilmastonmuutos, kuten huomaatte rahaa ohjaillaan ja paljon tähän napaan. En ole kieltänyt että tämäkö ei ovoisi olla hyvä juttu! jos vain pitää mielessä Albert Einsteinin hienoimman lausahduksen, Peili, Pyörä ja Paistinpannu ovat Paholaisen keksintöä. Aika näyttää.
        Tietenkin pitää muistaa, mikä on totuus suhteessa ilmastonmuutokseen, luonnontieteellisesti totuutta ei voi koskaan sivuttaa.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Vielä Hararista. Harari arvioi että nyt tarvitaan välttämättä jokin vastaava uusi innovaatio , vastaavasti kuin mitä nostetta talouteen toi aikanaan aikanaan höyrykoneen ja tietokoneen keksiminen.
        Sellainenhan meillä on nyt, ilmastonmuutos, kuten huomaatte rahaa ohjaillaan ja paljon tähän napaan. En ole kieltänyt että tämäkö ei ovoisi olla hyvä juttu! jos vain pitää mielessä Albert Einsteinin hienoimman lausahduksen, Peili, Pyörä ja Paistinpannu ovat Paholaisen keksintöä. Aika näyttää.
        Tietenkin pitää muistaa, mikä on totuus suhteessa ilmastonmuutokseen, luonnontieteellisesti totuutta ei voi koskaan sivuttaa.

        " Albert Einsteinin hienoimman lausahduksen, Peili, Pyörä ja Paistinpannu ovat Paholaisen keksintöä. "

        Einstein ei ole ikinä sanonut mitään noin hölmöä.

        sPiraali, Pakuri ja Pölhöpopulismi ovat Wanhan Wihahousun keksintöä.
        Mustanaamion sanonta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        " Albert Einsteinin hienoimman lausahduksen, Peili, Pyörä ja Paistinpannu ovat Paholaisen keksintöä. "

        Einstein ei ole ikinä sanonut mitään noin hölmöä.

        sPiraali, Pakuri ja Pölhöpopulismi ovat Wanhan Wihahousun keksintöä.
        Mustanaamion sanonta.

        Fyysikon silmin. Paistinpannu symbolisoi tulen hallintaa, sähkömagnetinismia ja tuli joka kehittyi aina Hisohiman valkeuteen. ( Omasta miestäni tuli myös pilaa ruuan joten olen raakavegaani)
        Pyörä, kaikki mekaniikka perustuu pyörään johon koko kulttuurimme nojaa.
        Peili, ihminen on ainoa olio joka tunnistaa itsensä peilistä ja valmistaa peilejä, ihminen on itsetietoinen ja elää mielikuvituksissaan enemmässä ajassa kuin hetkessä. Itsekkyys ei välttämättä ole ihmisen paras ominaisuus.
        Paholaisen keksintöä. Albert juutalaisen kasvatuksen saaneena ymmärsi raamatun tarinat, sutkautuksen Albermainen satiiri pilee siinä että ihminen ei ollut tyytyväinen luonnon luomaan olotilaansa (söi omenan) ja lähti kehittämään omia ominaisuuksiaan ja tänään ajaa vaivattomasti Teslallaan 300 km /h ja voi välillä vaikka torkahtaa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nanosiru koronarokkotteessa mukana?

        Miksei tästä puhuta mitään kansalle?

        Miten kommentoi itse Kirsi Salo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nanosiru koronarokkotteessa mukana?

        Miksei tästä puhuta mitään kansalle?

        Miten kommentoi itse Kirsi Salo?

        Kirsi Salo ja mikrosirut roketteissa.


      • Anonyymi

        Hiilen ja öljyn käyttö loppuvat päätöksillä ja teoilla. Jos ne poltetaan loppuun, on aivan liian myöhäistä keksiä korvaavia vaihtoehtoja. Onneksi viimeisten vuosien aikana on herätty. Teollisuus on ottanut tieteen varoitukset paljon aikaisemmin ja vakavammin kuin poliitikot ja uusia ratkaisuja pukkaa nyt aivan eri tahtiin kuin vielä kymmenen vuotta sitten.

        Ps. Ilmastorahastoni nousi parhaimmillaan 14 % kuukaudessa. Ei se vuosinousua ennakoi toiselle sadalle prosentille, mutta fiksut ovat heränneet ja fiksut voittavat. Tyhmyydestä taas kärsii, jos ei ruumis, niin ainakin omaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiilen ja öljyn käyttö loppuvat päätöksillä ja teoilla. Jos ne poltetaan loppuun, on aivan liian myöhäistä keksiä korvaavia vaihtoehtoja. Onneksi viimeisten vuosien aikana on herätty. Teollisuus on ottanut tieteen varoitukset paljon aikaisemmin ja vakavammin kuin poliitikot ja uusia ratkaisuja pukkaa nyt aivan eri tahtiin kuin vielä kymmenen vuotta sitten.

        Ps. Ilmastorahastoni nousi parhaimmillaan 14 % kuukaudessa. Ei se vuosinousua ennakoi toiselle sadalle prosentille, mutta fiksut ovat heränneet ja fiksut voittavat. Tyhmyydestä taas kärsii, jos ei ruumis, niin ainakin omaisuus.

        "Jos ne poltetaan loppuun, on aivan liian myöhäistä keksiä korvaavia vaihtoehtoja."

        AGW-hurahtaneen vakiovirsi jälleen havaittu palstalla.

        "Ilmastorahastoni nousi parhaimmillaan 14 % kuukaudessa."

        Aivan niin. Rahapelistä on kysymys eikä mistään ilmastosta tai jostain siihen liittyvästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jos ne poltetaan loppuun, on aivan liian myöhäistä keksiä korvaavia vaihtoehtoja."

        AGW-hurahtaneen vakiovirsi jälleen havaittu palstalla.

        "Ilmastorahastoni nousi parhaimmillaan 14 % kuukaudessa."

        Aivan niin. Rahapelistä on kysymys eikä mistään ilmastosta tai jostain siihen liittyvästä.

        Hömelö hyvä. Tuo ilmastorahaston nousu johtuu siitä, että sijoittajat uskovat ilmastoteknologian kehitykseen. Mutta he ovatkin vähän viisaampaa porukka kuin sinä.

        Kerrohan mikä saa ihmisen kirjoittamaan nettiin täysin tyhjänpäiväisen kommentin aamuyön pimeimpänä aikana. Onko ryyppyputki päällä vai mielenterveysongelmatko estävät nukkumisen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hömelö hyvä. Tuo ilmastorahaston nousu johtuu siitä, että sijoittajat uskovat ilmastoteknologian kehitykseen. Mutta he ovatkin vähän viisaampaa porukka kuin sinä.

        Kerrohan mikä saa ihmisen kirjoittamaan nettiin täysin tyhjänpäiväisen kommentin aamuyön pimeimpänä aikana. Onko ryyppyputki päällä vai mielenterveysongelmatko estävät nukkumisen?

        Ilmastorahaston nousu johtuu siitä, että ihmiset uskovat joskus tulevaisuudessa saavansa rahalnsa moninkertaisena takaisin. Samahan tuo on kuin sijoittaisi johonkin pörssiosakkeisiin. Eli veikkaamisen tasoisesta rahapelistä on todellakin kysymys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastorahaston nousu johtuu siitä, että ihmiset uskovat joskus tulevaisuudessa saavansa rahalnsa moninkertaisena takaisin. Samahan tuo on kuin sijoittaisi johonkin pörssiosakkeisiin. Eli veikkaamisen tasoisesta rahapelistä on todellakin kysymys.

        Suomessakin on lukuisia jo toimivia clean tech yrityksiä ja lisää tulee. Kyse ei ole pelkästään tulevaisuudesta, vaan nykyisestä olemassaolevasta kehityksestä.
        Yhtenä esimerkkinä Neste, joka on johtava uusiutuviin raaka-aineisiin pohjautuvan dieselpolttoaineen valmistaja maailmassa.

        Itse en usko saavani rahojani moninkertaisena takaisin, mutta 20 - 30 %:n välillä heiluva vuosituotto on ihan kohtuu hyvä. Ei minun sijoitustuotoillani joka vuosi autoa vaihdeta, mutta ei myöskään tarvitse pankki-isän juttusille lähteä pienen rahareijän takia.

        Tuo osoittaa vain sen, että alaa tunteva talouselämä satsaa siihen. Millä tiedolla denialisti väittää, ettei panostus ilmastonmuutoksen torjumiseen olisi järkevä? Luoja meitä perusjen kaltaisilta impivaaralaisilta jarrupuolueilta varjelkoon. Ei ainakaan hallitusvastuuseen eikä talouspolitiikkaa suunnittelemaan pölhöpopulisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessakin on lukuisia jo toimivia clean tech yrityksiä ja lisää tulee. Kyse ei ole pelkästään tulevaisuudesta, vaan nykyisestä olemassaolevasta kehityksestä.
        Yhtenä esimerkkinä Neste, joka on johtava uusiutuviin raaka-aineisiin pohjautuvan dieselpolttoaineen valmistaja maailmassa.

        Itse en usko saavani rahojani moninkertaisena takaisin, mutta 20 - 30 %:n välillä heiluva vuosituotto on ihan kohtuu hyvä. Ei minun sijoitustuotoillani joka vuosi autoa vaihdeta, mutta ei myöskään tarvitse pankki-isän juttusille lähteä pienen rahareijän takia.

        Tuo osoittaa vain sen, että alaa tunteva talouselämä satsaa siihen. Millä tiedolla denialisti väittää, ettei panostus ilmastonmuutoksen torjumiseen olisi järkevä? Luoja meitä perusjen kaltaisilta impivaaralaisilta jarrupuolueilta varjelkoon. Ei ainakaan hallitusvastuuseen eikä talouspolitiikkaa suunnittelemaan pölhöpopulisteja.

        Taas yksi esimerkki lisää. YLE tänään 09: 19:

        "Poriin on tulossa Euroopan ensimmäinen kiertotalouslaitos, joka käyttää vanadiinia.
        Taustalla on australialainen Critical Metals Ltd -niminen yritys.
        Tuotantolaitos vahvistaa Suomen kestävän kehityksen mukaisia ilmastotavoitteita."

        Miksi ei tämänkin kohdalla suomalainen, eikä australialainen? Jos jäämme odottelemaan, kuten se persujen kansanedustaja TV:ssa esitti, kehitys ajaa ohi oikealta ja vasemmalta.


      • Anonyymi

        Uuden sukupolven ydinvoimaloillako luulet autojen, laivojen ja lentokoneiden kulkevan.

        Ei käyttö lopu puheilla, vaan teoilla. Autoteollisuus on jo vähentämässä polttomoottoriautojen valmistusta hyvää vauhtia.
        Eikä käytön tarvitse edes kokonaan loppua. Hiilineutralius riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hömelö hyvä. Tuo ilmastorahaston nousu johtuu siitä, että sijoittajat uskovat ilmastoteknologian kehitykseen. Mutta he ovatkin vähän viisaampaa porukka kuin sinä.

        Kerrohan mikä saa ihmisen kirjoittamaan nettiin täysin tyhjänpäiväisen kommentin aamuyön pimeimpänä aikana. Onko ryyppyputki päällä vai mielenterveysongelmatko estävät nukkumisen?

        Sijoitetaanhan kryptovaluuttaankin vaikkei sen arvo perustu yhtään mihinkään muuhun kuin lujaan uskoon että sen arvo nousee ikuisesti. Ilmastorahastot karahtaa kiville nyt kun ihmiset huomaavat että puhtaasta hömpästä olikin kyse,


    • Anonyymi

      Ei pidä hätäillä, hätäilemällä ei saa, kuin kusipäitä Gretan.

    • Anonyymi

      Vai on mikrosiruja rokotteissa?

      Oletko tosissasi Kirsi?

      • Anonyymi

        Vai on mikrosiruja rokotteissa?

        Oletko tosissasi Salo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai on mikrosiruja rokotteissa?

        Oletko tosissasi Salo?

        Ei Salo sellaita väittänyt. Hän on muista syisä rokotteita vastaan ja kuten hänen kommentistaan kuuli, ei ole ihan kaikki inkkarit hänelläkään kanootissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Salo sellaita väittänyt. Hän on muista syisä rokotteita vastaan ja kuten hänen kommentistaan kuuli, ei ole ihan kaikki inkkarit hänelläkään kanootissa.

        Rokotteissa on havaittu myös älypölyä. Mikrosiruja vaarallisempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotteissa on havaittu myös älypölyä. Mikrosiruja vaarallisempaa.

        Vaara kohdistuu varsinkin pölhöpopulisteihin. Pienikin älypölylle altistuminen voisi kaataa koko heidän maailmankuvansa. Siksi pölhöpopulistit kieltäystyvät ehdottomasti rokotuksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaara kohdistuu varsinkin pölhöpopulisteihin. Pienikin älypölylle altistuminen voisi kaataa koko heidän maailmankuvansa. Siksi pölhöpopulistit kieltäystyvät ehdottomasti rokotuksista.

        Jos keksisi sellaisen rokotteen, joka tuottaisi tai palauttaisi AGW-sekopäille hissun kissun selväjärkisyyden, niin mahtaisivatko edelleen jatkaa populismiaan ja rokotekielteisyyttään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaara kohdistuu varsinkin pölhöpopulisteihin. Pienikin älypölylle altistuminen voisi kaataa koko heidän maailmankuvansa. Siksi pölhöpopulistit kieltäystyvät ehdottomasti rokotuksista.

        Salo oli oikeassa. Korona virus ei koske millään tavalla ihmisten terveyttä. Rokotekkin on vain keino levittää tehokkaasti älypölyä kansalaisiin.


    • Anonyymi

      Kirsi Salo tulee varmasti taistelemaan älypölyä vastaan koko viisaudellaan.

      • Koska en pelkää mitään muutakaan niin en pelkää rokotettakaan. Sanotaan että rokote ei suojaa muita tartunnoilta, se on ikävää koska se olisi minusta paras syy ottaa rokote. Eli olen valmis ottamaan vastaan suomen viimeisimmän rokotteen.
        Toivoisin kaikille rokotetta kaikkia kuolemansyitä vastaan, myös väkivaltaisia kuolemia vastaan koska maailma olisi parempi paikka ilman turhia pelkoja.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Koska en pelkää mitään muutakaan niin en pelkää rokotettakaan. Sanotaan että rokote ei suojaa muita tartunnoilta, se on ikävää koska se olisi minusta paras syy ottaa rokote. Eli olen valmis ottamaan vastaan suomen viimeisimmän rokotteen.
        Toivoisin kaikille rokotetta kaikkia kuolemansyitä vastaan, myös väkivaltaisia kuolemia vastaan koska maailma olisi parempi paikka ilman turhia pelkoja.

        "Sanotaan että rokote ei suojaa muita tartunnoilta, se on ikävää koska se olisi minusta paras syy ottaa rokote."

        Siksikö vastustatte myös hengityssuojaimia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Sanotaan että rokote ei suojaa muita tartunnoilta, se on ikävää koska se olisi minusta paras syy ottaa rokote."

        Siksikö vastustatte myös hengityssuojaimia?

        Olenko ilmoittanut vastustavani yhtään mitään? olen vaan täti enkä ketään me.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Olenko ilmoittanut vastustavani yhtään mitään? olen vaan täti enkä ketään me.

        Kirsi, me olimme me torilla kokouksessa ja vastustimme yhdessä rohkeasti mikrosirutettuja ja älypölytettyjä koronarokotteita. Koko maailma katsoi sinua kuten minä, ihailevasti. Olet tässäkin keskustelussa sanonut olevasi viimeinen suomalainen joka ottaa tuon älypölyllä "rikastetun" rokotteen.

        Älypöly toimii samoin kuin mikrosiru, muttei kutita laisinkaan ihmisen ihon alla ja mahtuu rokotteiden neulanläpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirsi, me olimme me torilla kokouksessa ja vastustimme yhdessä rohkeasti mikrosirutettuja ja älypölytettyjä koronarokotteita. Koko maailma katsoi sinua kuten minä, ihailevasti. Olet tässäkin keskustelussa sanonut olevasi viimeinen suomalainen joka ottaa tuon älypölyllä "rikastetun" rokotteen.

        Älypöly toimii samoin kuin mikrosiru, muttei kutita laisinkaan ihmisen ihon alla ja mahtuu rokotteiden neulanläpi.

        Jyrki Pykäri:Siinä on nanoteknologiaa siinä rokotteessa. Ja ne on semmosia ikään kuin minikokoisia robotteja.
        Niin ne on kaiken aikaa 5G-verkkojen kautta yhteydessä pilveen missä on kaikki data meidän liikkeistä, me ollaan sillon seurannassa 24/7.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirsi, me olimme me torilla kokouksessa ja vastustimme yhdessä rohkeasti mikrosirutettuja ja älypölytettyjä koronarokotteita. Koko maailma katsoi sinua kuten minä, ihailevasti. Olet tässäkin keskustelussa sanonut olevasi viimeinen suomalainen joka ottaa tuon älypölyllä "rikastetun" rokotteen.

        Älypöly toimii samoin kuin mikrosiru, muttei kutita laisinkaan ihmisen ihon alla ja mahtuu rokotteiden neulanläpi.

        En ole ollut toreilla. Sanon vieläkin että olen valmis ottamaan koronarokotteen viimeisenä koska se ei suojaa muita, se on ainoa syy, haluan antaa toisille mahdollisuuden suojautua ennen minua.
        Nähin älypölyyn en ota mitään kantaa, vaan sen verran että
        koronapeloissaan ihmisille syntyy ehkä jopa uusia uskontoja ja vanhoja menetetään.

        Ottaisitko välillä kantaa aloituksen viestiinii, korona ei nyt tähän liity. Olisiko esim sotien lopetus ja maailman asevoimien uudelleen sijoitus ravinnon tuottoon järkevä
        tapa vähentää pahaa AGW hiilidioksidia Maan ilmakehästä


    • Anonyymi

      Juuri uutisoitiin että öljystä ym. pitää luopua muuten käy huonosti, eli muovivaatteista tulee luopua pikaisesti ja tilalle tuohivirsut, villapaita, nahkahousut ja minkkiturkki.

      • Voisiko Sauli peruuttaa hävittäjähankinnat ja lahjottaa rahat esim kehittyvien maiden hiilitaseen vähentämiseen? se jos jokin olisi maailman hienoin ilmastoteko tähän mennessä.

        Juu aloituksen listaan kuuluu tietenkin kaiken turhan vaatekrääsän valmistus.
        Vaatteiden ainoa ja tärkein merkitys on suojata alastonta ihmisapinaa kylmältä sekä kuumalta että myös ulkoisia roisteita vastaan esim tärkeissä työtehtävissä joita liittyy lämmön ja ravinnon keruuseen. Hyvissä olosuhteissa ei tietenkään vaattaita kannata kuluttaa vaan olemme alasti.


    • Anonyymi

      Kirsi Salo, hyvinvointivalmentaja, mediapersoona: Pakko kysyy. Miksi tää koko show on käynnissä koska tällä ei ole mitään tekemistä ihmisten terveyden kanssa?

      Kirsi Salo, hyvinvointivalmentaja, mediapersoona: Minkä takia ne on ottanut sen mielipiteen että tää on vaarallinen kun me kaikki tiedetään jo et tää ei oo? Tää on se kaiken takana oleva juttu. Miksi?

    • Anonyymi

      Vain rohkeimmat uskaltaa sanoa nii kuin asiat on:
      MEITÄ ETTE ROKOTA

      Kirsi, me olimme me torilla kokouksessa ja vastustimme yhdessä rohkeasti mikrosirutettuja ja älypölytettyjä koronarokotteita. Koko maailma katsoi sinua kuten minä, ihailevasti. Olet tässäkin keskustelussa sanonut olevasi viimeinen suomalainen joka ottaa tuon älypölyllä "rikastetun" rokotteen.

      Älypöly toimii samoin kuin mikrosiru, muttei kutita laisinkaan ihmisen ihon alla ja mahtuu rokotteiden neulanläpi.

      • Henkilökohtaisesti olen valmis ottamaan rokotteen viimeisenä, koska rokote ei suojele muita, otan viimeisen piikin koska haluan suojella muita.
        Kaikken mieluiten toivon rokotteen kaikkia mahdollisia kuolemansyitä vastaan kaikille maailman ihmisille, pelossa ei ole hyvä elää.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Henkilökohtaisesti olen valmis ottamaan rokotteen viimeisenä, koska rokote ei suojele muita, otan viimeisen piikin koska haluan suojella muita.
        Kaikken mieluiten toivon rokotteen kaikkia mahdollisia kuolemansyitä vastaan kaikille maailman ihmisille, pelossa ei ole hyvä elää.

        Hengityssuojaimet suojaavat tehokkaasti muita, jopa tehokkaammin kuin itseäsi. Vastustat niitä siitä huolimatta voimakkaasti. Etkö Kirsi haluakkaan suojella muita vaikka niin kirjoitatkin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hengityssuojaimet suojaavat tehokkaasti muita, jopa tehokkaammin kuin itseäsi. Vastustat niitä siitä huolimatta voimakkaasti. Etkö Kirsi haluakkaan suojella muita vaikka niin kirjoitatkin?

        En vastusta hengityssuojaimien pitoa! miksi niin luulet? sehän on myös vain suositus joka tarkoittaa sitä että jos ei pidä ei rangaista. Maskin pitämättömyyttä ei voi lailla arvioida, vain moraalisesti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hengityssuojaimet suojaavat tehokkaasti muita, jopa tehokkaammin kuin itseäsi. Vastustat niitä siitä huolimatta voimakkaasti. Etkö Kirsi haluakkaan suojella muita vaikka niin kirjoitatkin?

        Sitä patsi en ole mikään Kirsi, olen vaan pelkkä täti.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Sitä patsi en ole mikään Kirsi, olen vaan pelkkä täti.

        Vastustaako Kirsi täti älypölyrokotteita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastustaako Kirsi täti älypölyrokotteita?

        Vastustan sotia ja armeijoiden ylläpitoa AGW ilmastonmuuksesta kärsivässä maailmassa.
        ononniollaonnellinen-täti.


    • Anonyymi

      Globaalein nuoriso äh-käisee vastaisuudessa. Jatkossa voi vain hakea läh- töihin. Kauan huvittaa sitten.
      Ihansivulta

    • Anonyymi

      Kirsi Salo, hyvinvointivalmentaja, mediapersoona, jatkaa rohkeaa taistelua Suomen toreilla kanssamme mikrosirutettuja ja älypölytettyjä koronarokotteita vastaan.

      Katso MOT: Meitä ette rokota

      • Anonyymi

        Yle ei uutisoi älypölyn todellisista ja todistetuista vaaroista. Kokoonnuimme torille koska suomalaisten tulee saada tietoa mikrosiruista ja älypölystä. Kokoonnuimme että saisimme noiden nanoteknologiaa käyttävät mikroskooppiset vakoilijat pois keskuudestamme.

        Siinä on nanoteknologiaa siinä rokotteessa. Ja ne on semmosia ikään kuin minikokoisia robotteja.
        Niin ne on kaiken aikaa 5G-verkkojen kautta yhteydessä pilveen missä on kaikki data meidän liikkeistä, me ollaan sillon seurannassa 24/7.

        Tätä me vastustimme kaikki ja siksi olimme kerääntyneet torille.

        Kirsi piti erinomaisen puheen ja olemme tietoisia meihin kohdistuvista suurista vaaroista.


    • Anonyymi

      "Oodin edessä oli tänään jokin kokoontuminen tai rauhallinen mielenosoitus. Yksi puhujista oli Kirsi Salo, jonka puheet aiheuttivat ihmisissä vaivautuneisuutta ja silmien pyörittelyä. Teksti oli kuulemma niin outoa, että väki ei oikein tiennyt miten päin olisi. Kuulemma isoja mediataloja (Yle ja Sanoma) ei kannata uskoa ollenkaan koronauutisoinnissa. Asiantuntijoille korona-tilanne on kuulemma ihan päivänselvä asia. Kirsi on omien sanojensa mukaan yksi näistä asiantuntijoista...."

      • Anonyymi

        Kirsi on mielestäni Suomen tärkein Asiantuntija rokotteiden nanoteknologiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirsi on mielestäni Suomen tärkein Asiantuntija rokotteiden nanoteknologiassa.

        RNA-mikrosirurokotteita ei ole toistaiseksi testattu vielä missään. Sietääkin olla varuillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        RNA-mikrosirurokotteita ei ole toistaiseksi testattu vielä missään. Sietääkin olla varuillaan.

        Ei niitä ole voitu testata, kun sellaisia ei ole olemassa.


    • Anonyymi

      RNA-mikrosiru nanorokotteista on löydetty myös älypölyä. On vain tuntien tai päivien kysymys koska tiedot vuotaa julkisuuteen. Silloin älypölyn paljastaneet suomalaiset sankarit nousee koko maailman tietoisuuteen. Valhemedia Yle ei tule uutista koskaan julkaisemaan.

    • Anonyymi

      Älypölyä on löydetty vesijohtoverkostosta ja jätevesipuhdistamoista. Nyt lähdettävä torille heti uudestaan vastustamaan älypölyrokotteita.

      • Anonyymi

        Ei, vaan vaatimaan älypölyrokotetta. Siis rokotetta, joka estää älypölyn vaikutuksen. Tämä älypöly on selvästi hallituksen juoni perussuomalaisten kannatuksen romahduttamiseksi. Olen lisäksi luotettavalta taholta saanut kuulla, että kyseinen rokote sisältää älypölyn lisäksi pölhöpopulismille immunisoivan osion.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, vaan vaatimaan älypölyrokotetta. Siis rokotetta, joka estää älypölyn vaikutuksen. Tämä älypöly on selvästi hallituksen juoni perussuomalaisten kannatuksen romahduttamiseksi. Olen lisäksi luotettavalta taholta saanut kuulla, että kyseinen rokote sisältää älypölyn lisäksi pölhöpopulismille immunisoivan osion.

        Naura vaan, kun Suomen älypölyrokotteita tutkineet asiantuntijat paljastavat maailman uutisissa tutkimuksensa tulokset, epäilijöiden nauru loppuu.

        MEITÄ EI ROKOTETA NANOTEKNOLOGIA MIKROSIRUROKOTTEILLA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naura vaan, kun Suomen älypölyrokotteita tutkineet asiantuntijat paljastavat maailman uutisissa tutkimuksensa tulokset, epäilijöiden nauru loppuu.

        MEITÄ EI ROKOTETA NANOTEKNOLOGIA MIKROSIRUROKOTTEILLA

        En minä naura. Olen totinen kuin lantun istuttaja. Älypöly ei ole naurun asia. Altistus voisi johtaa lukuisilla ihmisillä täydelliseen maailmankuvan romahtamiseen, jonka seurauksena suljettujen hoitolaitosten paikat täyttyvät äärimmilleen. Pahimmillaan joudumme taas turvautumaan lobotomiaan useiden vuosikymmenien jälkeen.

        Ei nanomikrosiruetanarokotteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä naura. Olen totinen kuin lantun istuttaja. Älypöly ei ole naurun asia. Altistus voisi johtaa lukuisilla ihmisillä täydelliseen maailmankuvan romahtamiseen, jonka seurauksena suljettujen hoitolaitosten paikat täyttyvät äärimmilleen. Pahimmillaan joudumme taas turvautumaan lobotomiaan useiden vuosikymmenien jälkeen.

        Ei nanomikrosiruetanarokotteille.

        Me nanorokote vastaiset ajattelemme juuri noin. Tervetuloa seuraavaan torikokoukseen. Myös uusia julistuspuhujia kaivataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä naura. Olen totinen kuin lantun istuttaja. Älypöly ei ole naurun asia. Altistus voisi johtaa lukuisilla ihmisillä täydelliseen maailmankuvan romahtamiseen, jonka seurauksena suljettujen hoitolaitosten paikat täyttyvät äärimmilleen. Pahimmillaan joudumme taas turvautumaan lobotomiaan useiden vuosikymmenien jälkeen.

        Ei nanomikrosiruetanarokotteille.

        "Altistus voisi johtaa lukuisilla ihmisillä täydelliseen maailmankuvan romahtamiseen, jonka seurauksena suljettujen hoitolaitosten paikat täyttyvät äärimmilleen."

        Tuossa ei varmasti ole kysymys denuista koska heitä on niin vähän. Sensijaan AGW-tutkijoita on tuhansittain ja AGW-hurahtaneita miljoonittain, joten kysymys on tietenkin heistä.


    • Anonyymi

      Kirsi täti pelastaa ja suojelee Suomea mikrosiruista ja älypölyltä. Hänen puheensa oli täyttä rautaa torilla älypölykoronarokotteen vastaisessa tapahtumassa. Meidän Kirsi oli suorastaan häikäisevä.

    • Anonyymi

      Kirsi Salo osoitti todellista rohkeutta vastustamalla omalla nimellään ja kasvoillaan mikrosirukoronarokotteita vastaan.

      • Anonyymi

        JUMALAMME varoittaa lopun ajoista,kuinka viheriäinen ruohokin palaa. Kaikki muutkin merkit viittaavat suureen mullistusten aikakauteen,mm väärän uskonnon levittäytymisessä (islam) ja jumalan pilkka ym . Valmistautukaa ja nöyrtykää, sillä tulee niin tuskallinen aikakausi, josta vain tosi nöyrät pelastuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JUMALAMME varoittaa lopun ajoista,kuinka viheriäinen ruohokin palaa. Kaikki muutkin merkit viittaavat suureen mullistusten aikakauteen,mm väärän uskonnon levittäytymisessä (islam) ja jumalan pilkka ym . Valmistautukaa ja nöyrtykää, sillä tulee niin tuskallinen aikakausi, josta vain tosi nöyrät pelastuvat.

        Mikähän se oikea uskonto sitten on. Kristinusko on tietääkseni jakautunut yli kolmeentuhanteen opillisesti erimieliseen lahkoon, jotka kilpaa tuomitsevat toisiaan kadotukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän se oikea uskonto sitten on. Kristinusko on tietääkseni jakautunut yli kolmeentuhanteen opillisesti erimieliseen lahkoon, jotka kilpaa tuomitsevat toisiaan kadotukseen.

        AGW ja New Age varmaan voisivat olla ihan moderneja vaihtoehtoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        AGW ja New Age varmaan voisivat olla ihan moderneja vaihtoehtoja.

        Jos AGW:llä tarkoitat klimatologiaa, niin se on tiedettä. New ages taas on yleisnimi monenlaiselle "uushenkisyydelle", jota yhdistää lähinnä järjen puute.
        Sinun mölinäsi taas on katkeroituneen pudokkaan tyhjää inkutusta. Sinun kohdallasi juna on mennyt jo aikoja sitten.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kirsi vastustaa oikeasti rajoitteita ja älypölyrokotteita. Te muut vaan haluatte huomiota.

    • Anonyymi

      Jumala ja Kirsi sen tietävät.

      Siinä on nanoteknologiaa siinä rokotteessa. Ja ne on semmosia ikään kuin minikokoisia robotteja.
      Niin ne on kaiken aikaa 5G-verkkojen kautta yhteydessä pilveen missä on kaikki data meidän liikkeistä, me ollaan sillon seurannassa 24/7.

      Tätä me vastustimme kaikki ja siksi olimme kerääntyneet torille.

      Kirsi piti erinomaisen puheen ja olemme tietoisia meihin kohdistuvista suurista vaaroista.

      • Anonyymi

        "Niin ne on kaiken aikaa 5G-verkkojen kautta yhteydessä pilveen missä on kaikki data meidän liikkeistä,"

        Siellähän se jumala on taivaalla ihan pilvessä ja näkee se kaiken liikenteen ilman mitään 5G-nanobottejakin.
        Sitä minä ihmettelen että jumala luotiin 6000 vuotta sitten. Ei silloin mistään netistä mitään tiedetty. Onko se jumala luotu jossain vaiheessa uudestaan.


    • Anonyymi

      Näpertelyä kaikki ilmastotouhu.

      "Veden alle joutuneet kuolleet kasvinosat voivat säilyä soilla suoturpeena vuosituhansia. Turvetta kerryttävä suo toimii ilmakehän hiilen nieluna. Samalla hapettomissa oloissa hiiliyhdisteistä muodostuu metaania, joka on hiilidioksidia 25-kertaa voimakkaampi kasvihuonekaasu."

      Kun itse luonto tuottaa 25 kertaa pahempaa "myrkkyä" ei tiedemiesten leikit mitään hyödytä.
      Jumalaa tässä tarvitaan.

      • Anonyymi

        Oletko tosissasi jumalinesi? Se nyt tästä vielä puuttuisikin.
        Jos olisit nuoren Maan kreationisti, kysyisin, miksi ihmeessä Jumala hukutti dinosaurukset Nooan tulvassa ja teki niistä ennätysnopeasti fossiilisia polttoaineita, joilla ihminen nyt on tuhamassa maailmaa?
        Ei vaan. Ei ole Nooan tulvaa sen paremmin kuin jumalaakaan. Molemmat ovat ihmisten keksintöjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko tosissasi jumalinesi? Se nyt tästä vielä puuttuisikin.
        Jos olisit nuoren Maan kreationisti, kysyisin, miksi ihmeessä Jumala hukutti dinosaurukset Nooan tulvassa ja teki niistä ennätysnopeasti fossiilisia polttoaineita, joilla ihminen nyt on tuhamassa maailmaa?
        Ei vaan. Ei ole Nooan tulvaa sen paremmin kuin jumalaakaan. Molemmat ovat ihmisten keksintöjä.

        Dinosaurukset kuoli 65 miljoonaa vuotta sitten ja jumala ja nooan arkki ja vedenpaisumus luotiin 6000 vuotta sitten joten voiko noilla olla jotain tekemistä keskenään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dinosaurukset kuoli 65 miljoonaa vuotta sitten ja jumala ja nooan arkki ja vedenpaisumus luotiin 6000 vuotta sitten joten voiko noilla olla jotain tekemistä keskenään?

        Kreationistit (YEC) väittävät dinojen eläneen samaan aikaan ihmisten kanssa ja kuolleen Nooan tulvassa.
        Taitavat edustaa kristityistä vähemmistöä, mutta ainakin helluntailaiset uskovat hyvin usein näin.


    • Anonyymi

      INternetti pitäisi lopettaa kokonaan. Käytön rajoittaminen ei hyödytä, koska mylly pyörii sittenkin.
      Väestön kasvu on suurin haitta ja vaikeimmin estettävissä.
      Samoin soista ja merenpohjasta nouseva metaani, joka on 25 kertaa hiilidioksidia tehokkaampi ilmastokaasu.

      Game over.

    • Anonyymi

      <<<Oma ehdotukseni.
      Hiilen käyttö äkkiä seis.
      Polttomoottorit uusiutuville energioille ja vähän kerrallaan polttomoottoriautoista luopuminen.
      Teollisuuden CO2 päästöjen talteenotto.
      Lihatuotannon oleellinen vähentäminen.
      Tuuli- aurinko ja ydinvoiman lisääminen.<<<

      Millään noilla ei kiirettä.
      Tapahtukoot pikkuhiljaa itsestään ilman ohjausta.
      Suomen hiilinielu nyt on moninkertainen päästöihin nähden.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe