Atomien sisällä pitää olla superpientä "DNA:ta"

DNA on koodia joka kertoo miten ihmisen keho pitää rakentaa esimerkiksi, mutta loogisesti ajateltuna myös DNA molekyylien sisällä on pakko olla lisää vielä pienempää koodia/DNA:ta, koska muuten DNA ei tietäisi miten sen pitää koodata ja käyttäytyä.

Samalla tavalla miten 1800-luvulla vielä luultiin että solut on vain hyvin yksinkertaisia juttuja, myöhemmin tulevaisuudessa tullaan huomaamaan että atomit on myös hyvin monimutkaisia, ja niiden sisällä on koodia.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Selittäisitkö vielä ne loogiset askeleet, joilla tuohon tulokseesi päädyit?

      • No esimerkiksi kromatiini on aika monimutkainen, ja DNA:ssa on vain koodia joka rakentaa olennon, mutta ei siinä ole koodia joka kertoo miten kromatiini rakennetaan, joten sen koodin pitää olla syvemmällä atomeissa, ehkä kvarkkien sisällä. Lisäksi DNA:n replikaatio on aika monimutkainen prosessi kans, ja soluissa on atomeista tehtyjä koneita, kuten kinesin, joten ne ei voi toimia pelkästään perusvuorovaikutuksen voimalla, vaan siellä pitää olla koodia joka ohjeistaa mitä molekyylien pitää tehdä, ja miten atomeista rakennetaan koneita jotka tekee työtä soluissa.


      • Anonyymi
        Trexnonar kirjoitti:

        No esimerkiksi kromatiini on aika monimutkainen, ja DNA:ssa on vain koodia joka rakentaa olennon, mutta ei siinä ole koodia joka kertoo miten kromatiini rakennetaan, joten sen koodin pitää olla syvemmällä atomeissa, ehkä kvarkkien sisällä. Lisäksi DNA:n replikaatio on aika monimutkainen prosessi kans, ja soluissa on atomeista tehtyjä koneita, kuten kinesin, joten ne ei voi toimia pelkästään perusvuorovaikutuksen voimalla, vaan siellä pitää olla koodia joka ohjeistaa mitä molekyylien pitää tehdä, ja miten atomeista rakennetaan koneita jotka tekee työtä soluissa.

        Eli jokaisessa kirjaimessa täytyy olla jollain tapaa sisäänrakennettuna kaikki mahdollinen, mitä kirjaimilla koskaan voidaan kirjoittaa? Ei kuulosta erityisen loogiselta.

        Ei atomien tarvitse tietää yhtään mitään. Ne vain noudattavat fysiikan lakeja. Ne muodostavat luontevasti sellaisia molekyylejä, joita niiden on mahdollista muodostaa ja molekyylit kasautuvat myös aivan fysiikan lakien mukaisesti isommiksi molekyyliläjiksi.

        Sellaisia molekyylejä ja molekyyliläjiä, jotka ovat suhteellisen kestäviä tai jotka jopa jollain tapaa saavat ympäristön tuottamaan lisää samanlaisia molekyylejä ja läjiä, kertyy ajan myötä enemmän kuin sellaisia, jotka hajoavat pienimmästäkin ulkoisesta voimasta.

        Tuon saman prosessin edetessä pystyy muodostumaan hiljalleen aina vain monimutkaisempia molekyylejä ja läjiä, kuten esimerkiksi lopulta jotain DNA:n kaltaista. Missään vaiheessa yksittäisten atomien ei tarvitse tietää mitään muuta kuin että fysiikan lakeja pitää noudattaa.


    • Anonyymi

      Ja jumala sanoi: tulkoon java. Ja java tuli. Ja jumala näki että java oli buginen paska mutta sillä mennään kun ei parempaakaan ole.

    • Anonyymi

      Jos atomin sisällä olisi koodia niin se olisi tietoinen älyllinen yksilö eikä antaisi halkaista itseään.

    • Anonyymi

      Maailmankaikkeuden luominen hypoteesi.
      Alussa oli yksi atomi, joka alkoi jakautumaan niin kuin myös solut jakautuvat.

    • Anonyymi
    • Tässä on hyvä videotodiste jonka löysin, joka todistaa että atomien sisällä on pakko olla jotain koodia:
      https://www.youtube.com/watch?v=7Hk9jct2ozY

      Ei tuota molekyylien ja DNA:n käyttäytymistä voi muuten selittää.

      Parhaat todisteet on kohdassa 1:10 ja 2:30.

      • Anonyymi

        "Tässä on hyvä videotodiste jonka löysin, joka todistaa että atomien sisällä on pakko olla jotain koodia:"

        Tuskin atomien sisällä on koodia vaikka siltä voi vaikuttaa kun katselee noita solun sisäisiä nanomoottoreita jotka muistuttavat hyvin paljon ihmisen rakentamia makrotason koneita vaikka vaikuttavat enemmän orgaanisilta kuin konemaisilta.

        Minusta sekä DNA että aivot & hermosto ovat jonkinlaisia 3d antenneja eli se mikä ohjaa sekä aivoja että solujen dna:ta ei ole aineellista aika-avaruudessa (3d t) vaan vastaanottaa hyperdimensioonalista vaikutusta aika-avaruuden ulkopuolelta hyperdimensionaaliselta tasolta.

        Esim. ihmisen keho on tavallaan biokehopuku eli samankaltaisesti kuin sukelluspukua voidaan käyttää veden alla toimimiseen niin hyperdimensionaalinen "sielu" /mieli voi käyttää aineellista kehoa ns. klassisen fysiikan tason todellisuudessa.

        Laajempaan kokonaisuuteen yhdistettynä esim. tässä videossa jossa Doug Metzke selvittää todellisen älyn (RI=real intelligence) ja klassisen tekoälyn eroja (AI=artificial intelligence)

        https://youtu.be/bn8xl1sx9jU?t=2066

        Metzke on julkaissut William Tillerin kanssa kirjan "Deep Reality" jossa hän esittää että on olemassa hyperdimensionaalinen (tai kvanttifysikaalinen qbitteihin perustuva protofysiikka tai lähdetiede (source science) jonka johdonnaista kaikki 3d t avaruudessa havaittu järjestys ja äly ovat.

        https://deeprealitybook.com/

        John Wheelerin alunperin esittämä idea "it ftom bit" joka tarkoittaa sitä että fysikaalinen aine-energia todellisuus on palautettavissa informaatioon eli bitteihin on Metzken mukaan pikemminkin "it from qubit" koska kvanttilaskentaa voi simuloida klassisilla tietokoneilla korkeintaan vain n. 50 qubittin asti. Tietyssä mielessä siis 3d t todellisuus on qubiteillä eli kvanttilaskennalla toteuttu hyperdimensionaalisen tason tuottama simulaatio.

        Belisario


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe