Aihe

Ilmastonmuutokseen ainut vaihtoehto sopeutua

Anonyymi

Unohdetaan viherpiipertäjien ja ministereiden juhlapuheet, katsotaan todellisuutta, sähköautoja jos on nyt 1% globaalissa mittakaavassa ja öljy loppuu jo 2067. Jo öljyn loppuminen tarkottaa että jo sen takia pitäisi laittaa vauhtia sähköautojen ja uusiutuvien kehittämiseen, mutta mitään ei tapahdu.

=> Siitä voi päätellä että ministerit yms. olevinaan-asiantuntijat vain teeskentelee yrittävänsä tehdä asialle että voi sanoa; "kyllä me teemme kaikkemme asialle", mutta silti ei ministerit anna määräyksiä globaalisti rakentaa niin paljon sähköautotehtaita ja uusiutuvien polttoaineiden tehtaita että 99% ajoneuvoista ois 2067 sähkö &/ uusiutuvilla kulkevia. Tätä piittaamattomuutta ruokkii vielä se että todennäkösesti on joku asiantuntija jo tehnyt uudenkin arvion mihin asti öljy riittää.

Ainut vaihtoehto on siis sopeutua. Miten? Sähkötehtaita lisää, ja esim. EU voisi kuumimpiin maihin määrätä pakollisiksi kaikkiin rakennuksiin ilmalämpöpumput, missä ihmiset viettää aikaa. Määräys ois toteutettava esim. 10-20 vuoden sisällä. Tietenkin laillisen rakennuksen omistajat sais tukea siihen. Toki aina jää niitä jotka elää kaduilla mutta enemmistöllä olisi terveyden kannalta paremmat olot, vaikka ilmasto lämpenee. Suomessa ei vielä kiire oo pakollisiin ilmalämpöpumppuihin.

Onhan teoriassa pohjois- ja etelänavan pakastimet mahdollisia, mutta ei meidän elinaikaan, vaatis niin paljon sähköä ja lisää ydinvoimaloita että pelkkään rakentamiseen menis varmaan se 100 vuotta, kunhan on ensin suunniteltu kunnolla.

Ainiin muuten eihän viherpiipertäjät saastuta(silti eniten käyttävät takseja), taksikuskihan se saastuttaa siinä.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Öljy ei ole loppumassa 2067. Öljyä löydetään jatkuvasti lisää, yksikään oikea tieteellinen lähde ei enää aikoihin ole maininnut öljyn loppumista.

   • Anonyymi

    Tottakai öljyä löytyy kokoaika lisää. Jahve luo uutta öljyä vuodessa sen minkä ihmiskunta kuluttaa ja Jahve tuon lisäksi säätää ilmastoakin ettei Maalätty ihan kuivaksi käristyisi. Ei lopu öljy ei eikä ilmasto muutu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai öljyä löytyy kokoaika lisää. Jahve luo uutta öljyä vuodessa sen minkä ihmiskunta kuluttaa ja Jahve tuon lisäksi säätää ilmastoakin ettei Maalätty ihan kuivaksi käristyisi. Ei lopu öljy ei eikä ilmasto muutu.

    Aika hyvä ilmastouskovaisen kommentti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   182
   1928