Poliittinen tiede vs. tiede

Anonyymi

"Amerikkalainen arvostettu John Hopkinsïn yliopisto julkaisi marraskuussa tutkimuksen, jonka mukaan koronapandemia ei ole lisännyt kuolemien määrää USA:ssa lainkaan.

Sama määrä joka nyt kirjataan koronaviruksen aiheuttamiksi kuolemiksi, on poistunut kuolintilastoista sydäntautiperäisten kuolemien osalta. Aikaisemmin kuolemat kirjattiin sydäntauteihin, Alzheimeriin, erilaisiin syöpiin, keuhkokuumeeseen ym. tauteihin.

Nyt samat kuolemat kirjataan koronakuolemiksi, mikäli potilaalla on todettu korona. Mutta vanhusikäisten kuolemien määrät eivät ole kohonneet USA:ssa lainkaan. Toisin kuin voisi luulla, kun lehdistö kertoo esim. 1993 ihmisen kuolleen koronaan yhdessä päivässä.

Hupaisinta asiassa on, että kun John Hopkinsïn yliopiston tutkimus tuli julkisuuteen, lääketeollisuus hyökkäsi heti sitä vastaan. Yliopistoa taloudellisesti tukeva lääketeollisuus väitti tutkimuksen vääristelevän totuutta.
https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

Yliopisto joutui poistamaan tutkimuksensa näkyviltä, ja sanoi syyksi sen, että tutkimuksen antamaa tietoa käytetään väärin ja harhaanjohtavasti. Anteeksipyyntönä yliopisto jätti alkuperäisen tutkimuksen edelleen PDF-versiona näkyville.

Alkuperäinen tutkimus on arkistoituna ja luettavissa täältä.
https://archive.is/DJdin

Olisi hienoa jos joku laittaisi suomennettuna tuon jonnekin luettavaksi. Suomessa on tosiaan kuollut 550 ihmistä koko pandemiakriisin aikana. Kuolemien määrät eivät ole nousseet meilläkään lainkaan. "

Joensuun yliopisto koko saman tutkiessaan D-vitamiinipillerit.

9

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohon tutkimukseen en ota kantaa, mutra ei meillä yleensä ole teho-osastot täynnä ihmisiä ja hoitohenkilökunta ihan näin piipussa.

    • Anonyymi

      Kuolemien kokonaismäärä ei nouse, koska koronan vastatoimet purevat kaikkiin tarttuviin tauteihin. Onhan se ollut pitkään tiedossa.

    • Anonyymi

      Ja onkohan tuota Wuhaniakaan edes olemassa?
      Fakenews-media vain haluaa lukijoita




      ;-D
      Hohhoijaa....

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos meillä olisi koronaa ja koronakuolemia suhteellisesti yhtä paljon kuin USA:ssa (eli yhtä paljon kuin myös Ruotsissa, Britanniassa, Espanjassa, Italiassa ja Brasiliassa), koronaan olisi meillä vuodelle 2020 kirjattu kuolleeksi yli 5000. Eli n. 10 % keskimäärin vuosittain kuolevista.

      Vaikka nämä kuolleet olisikin enimmäkseen mummoja-ja vaareja-jotka olisi-kuolleet-muutenkin niin kyllä siitä jonkinmoinen tilastopiikki olisi syntynyt.

      • Anonyymi

        Kyse on ainakin osin siitä, että koronatoimenpiteet hillitsevät tehokkaasti myös muita tarttuvia tauteja. Kausi-influensan suhteen todettiin jo keväällä, että kuolleisuus siihen on ollut paoikkeuksellisen alhainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse on ainakin osin siitä, että koronatoimenpiteet hillitsevät tehokkaasti myös muita tarttuvia tauteja. Kausi-influensan suhteen todettiin jo keväällä, että kuolleisuus siihen on ollut paoikkeuksellisen alhainen.

        Kausi-influenssan tapausmäärät ja kuolemat vaihtelee suuresti vuosittain. Ei siinä ole mitään vakiomäärää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kausi-influenssan tapausmäärät ja kuolemat vaihtelee suuresti vuosittain. Ei siinä ole mitään vakiomäärää.

        Ei ole, mutta kevään uutisoinnissa se otettiin esimerkiksi noroviruksen kanssa. On itsestään selvää, että koronan vastaiset toimenpiteet vaikuttavat kaikkiin ihmisestä toiseen siirtyviin tauteihin.


    • No käyhän tämä korona ainakin hyvästä harjoituksesta, että jos tulisi tulevaisuudessa joku yhtä äkäinen tauti kuin isorokko, mutta helpommin tarttuva ja supernopeasti leviävä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe