Aihe

Ennustettiinko USA:n tapahtumat jo 100 v sitten

Anonyymi

Sata vuotta sitten Ingersoll Lockwood kirjoitti kaksi mielenkiintoista fiktiivista teosta

1) Baron Trump's marvellous underground journey

https://archive.org/details/barontrumpsmarve00lock

2) 1900; or, The last President

https://archive.org/details/1900orlastpresid00lock

https://en.wikipedia.org/wiki/Ingersoll_Lockwood

Tämänpäiväisten USA:n poliittisten tapausten valossa kyseiset teokset tuntuvat olevan hyvin ajankohtaisia.

1800-luvun lopun USA:n ilmalaivamysteeriäkin tutkinut Walter Bosley on videoblogannut tästä aiheesta tänään:

6 Jan 21: Lockwood Relevance

https://www.youtube.com/watch?v=--Hui9iwMIo

Minusta kyseessä on melkoinen yhteensattuma.

Itselläni oli n. 15 vuotiaana koulun ainekirjoituksessa erikoinen tapaus jossa kirjoitin ädinkielentunnilla ainoan koko kouluaikana kiitettävän arvosanan saaneen ainekirjoituksen joka käsitteli tilannetta jossa olin yksin kotona ja olin varastoinut paljon tarvikkeita ja ruokaa pitkäksi aikaa koska ei voinut mennä ulos jonkun katastrofin takia . Olin jonkinlaisessa sokissa kun opettaja luki koko luokalle tuon aineen ja kaikki halusivat tietää mitä seuraavaksi tapahtui kun vihdoin menin ulos johon se tarina loppui.

Itseäni kiinnostaa tuollaisissa ehkä eniten se että onko tulevaisuus ainakin joltain osin etukäteen fiksattu eli seuraa jonkinlaista skriptiä jossa me kaikki yhdessä olemme näyttelemässä mukana.

Kyse voisi minusta olla jonkinlaisesta kohtalosta tai vaikutteista (karma?!) jonka perimmäiset syyt ja aiheuttajat voivat olla hyvin vanhoja ja joka sitten vähitellen kehkeytyy aineelliseksi kun sen tapahtuman toteutumiselle löytyy riittävät ennakkoedellytykset.

Vaikka kyse onkin tavallaan ennustamisesta niin en usko mihinkään ehdottomaan kausaaliseen determinismiin vaan lähinnä siihen että jonkinlaisesta laajemmasta "lintuperspektiivistä" toiselta olemassaolon tasolta voi nähdä etukäteen tulevia tapahtumia jotka ovat ikäänkuin myrskypilvien vähittäistä kasaantumista taivaalla.

En ota kantaa kehkeytyykö USA:n nykyinen tilanne tuossa kirjassa kuvatun mukaisesti. Todennäköisesti ei koska nyt tuo enne on jo useamman ihmisen tiedossa ja voidaan ottaa huomioon tehdessä valintoja tulevaisuuden suhteen.

Belisario

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    311
    21048
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    330
    6075
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    344
    3821