suomen muinaiset

Anonyymi

Haploryhmä IJ olisi saapunut Lähi-idästä Eurooppaan noin 35 000 vuotta sitten, sitten kehittynyt pian sen jälkeen haploryhmäksi I. Muinaisella DNA-testillä on nyt vahvistettu , että ensimmäiset Homo sapiens, jotka asuttivat Eurooppaa Aurignacian aikana (45 000 - 28 000 vuotta sitten), kuuluivat haploryhmiin CT, C1a, C1b, F ja I.

Haploryhmä N on Itä-Aasian makro-haploryhmän NO jälkeläinen. Sen uskotaan olevan peräisin Indokiinasta tai Etelä-Kiinasta noin 15 000 - 20 000 vuotta sitten.

Suomi on ainoa maa, jolla on yli 15% I1: stä ja jossa germaaninen kulttuuri ja kieli eivät juurtu. Hyvä syy tähän olisi todellakin, jos germaanista kulttuuria ei olisi vielä ollut Skandinaviassa silloin, kun I1 saapui Suomeen.
(lähde; eupedia)

Suomeen tuli siis proto-eurooppalaiset ensin I2 tai I1b, ja sitten I1a, ei germaanit, joita ei silloin ollut.
Germaanit sana on vasta roomalaisten yleisnimi pohjois-eurooppalaisille ja heihin kuuluvat tacituksen mukaan myös sveebit , sithonit ja oksit sekä latinaksi hirvet.
Ts. kaikki suomalaiset skandinaviassa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      I on läntinen metsästäjäkeräilijä ja R1a itäinen metsästäjäkeräilijä. Nämä asuttivat Suomen heti jääkauden jälkeen. R1a on aina ollut finnougrinen, aina Rooman kirkon valtaannousuun ja ristiretkiin asti.

      R1a oli ilmeisen fiksu, koska perusti myös Sumerian/Someron korkeakulttuurin, kehitti tieteet, luku-ja kirjoitustaidon etc. R1a oli myös suomenheimojen kuten goottien ja jäämien isälinja.

    • Anonyymi

      N1c on neosiperialainen linja, jolla ei ole mitään tekemistä alkuperäisten suomalaisten tai originaalin finnougrisuuden kanssa. Tänne väkisin poljettu.

    • Anonyymi

      Mitä tulee 'germaaniseen' kulttuuriin, niin Caesar viittasi ensimmäisenä ryhmään ihmisiä, jotka olivat tulleet muualta, ilmeisesti KERMASTA. Kerma ja keri ovat originaaleja finnougrisanoja.

      Kermat olivat arjalaisia muinaissuomenkielisiä. Germaani--nimitys laajeni myöhemmin koskemaan kaikkia alueella asuvia ihmisiä, kuinka ollakaan, aivan samalla lailla kuin finnougrisen som, Soomi Suomi, ts. suomalainen liitetään nykyään myös metsästäjäkeräilijätaustaisiin identiteettiloisiin kuten I- ja N1c- tyypin pseudosuomalaisiin.

    • Anonyymi

      Scandia oli puolestaan alunperin Sakan tie. Sakat olivat arjalaisia finnougreja. Kuinka ollakaan, alkeelliset mk- taustaiset eli I- ja N1c etc. selittävät innoissaan skandinaaveista, joita ei todellisuudessa ollut olemassakaan ennen paavin valtaa ja joilta, siis olemattomilta heidän mukaansa finnoarjalaiset lainasivat sanoja. Totuus on, että finnoarjalaisilla oli huomattavasti kehittyneempi kulttuuri kuin näillä rypevillä i*diooteilla.

      I- linja, ainakin svenssoneiden, oli alkeellinen metsäläinen kannibaali. Tästä on arkeologisia todisteita roppakaupalla Jettbölestä lähtien.

    • Anonyymi

      Museovirastossa alkeelliset, pseudosuomalaiset mk-taustaiset identiteettiloiset eivät kykene käsittämään, että arjalaiset suomenheimot jopa veistivät hautakiviä. Näiden vähämielisten mielestä kaikki on jääkauden tai luonnontekelettä, koska heidän vähämieliset esi-isänsä eivät osannet veistää isompia kiviä tai käsitellä metalleja tai mitään muutakaan edistyksellisempää.

      Onko hienoa kykkiä toisen kansan identiteetillä? Koetteko olevanne nyt yhdenvertaisia, melkein kuin arjalaisia?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe